Шефът на ДАИ и още двама остават в ареста

Специализираният апелативен съд остави в ареста само трима от деветимата първоначално обвинени от групата за корупционни схеми в ДАИ.

Обратно в новината

Коментари - Шефът на ДАИ и още двама остават в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е оставете си поне един в ареста за калем бре не оставайте на сухо хахахах живи пръднички

500 000:2000= 250; 250:12= 20 години. Без да ядеш...Добре. И един тъп въпрос- защо шефа на ДАИ трябва да има шофьор.?

Не се бойте момчета ,ще пуснат и вас като си платите малко повечко.......

каква тъжна физиономия човека е болен пуснете го

Българският държавен служител-най-спестовният човек на Планетата!

"По време на мярката за неотклонение стана ясно, че срещу него е свидетелствал шофьорът му, който обясни, че Цветанов го е изпращал в различни офиси в страната, откъдето да събира пари и да ги носи в кабинета му. Срещу това получавал малки суми." Е така става като ти свиди да платиш добре за най-важната част от работата :)

Да си вземат поука...

Ако пред съда този шофьор се дръпне от показанията-прекратяване по недоказаност!Мините се залагат по време на досъдебното, за да гръмнат при съдебното.Справки- Топлото,Бисеров,Сульо и т.н.

А Масларова, батко и братко, Бисеров и т. н. и т. н....

Че са нагли и крадливи да.Но пък да са и толкоз прости.Аз открадна два лева и ги крия в дън земя ,та после и аз не мога да ги намеря,а те знаят, че са уязвими всяка минута и си държат откраднатото спокойно по къщите и роднините.Е сигурно имат и още няколко пъти по толкова скрити,но такава глупост могат да допуснат само такива които се мислят, че са вечно покровителствувани.Там е работата,че такива покровители като Бойко,Цветан,Цецка и исие,винаги са излизали чисти от мафиотските си истории за сметка на такива простаци.По този начин те увеличават милионите си,а бушоните.....да си берат дерта.

"..аз открадна два лева...", това твойто малко като в онзи виц: "Пикая си снощи спокойно през терасата и гледам комшията отгоре си мята торбичката с боклука..., е няма да се оправи така тая държава!"

Нищо чудно . Това е този строй _ капитализъм ! Уж има закони , но те са за робите , а не за богоизбраните.Подобни простотии при соца на Дедо Тошо НЯМАШЕ , затова хората живееха добре и се множаха.

Най-вече циганите. А бе то май и сега е така. Дали не е все още бай-тошово време за някои видове!

Напротив , множаха се българите и стигнахме 9 милиона , а сега се множи електората на мафиотите. Дедо Тошо даже и турчолята наюри , като не щат да са българи.

При задържането на групата,в този сайт коментирах,на кой ден от задържането по колко души ще освобождават.До тук всичко съвпада.На края всичко ще се забрави.Не е необходимо в България да си ясновидец за да познаеш крайния резултат на подобни мафиотски изпълнения свързани с Бойко,Цветан Ц., или Цецка Ц.

Закривайте тази корумпирана институция.

Как да я закрием, нали зарежда касичката на герП?

задължението след цирка е, мин.правосъдието да ги рециклира , да бъдат пак някъде полезни ! пишат , че били задържани , но аз трудно вярвам , особено , когато никой не проверява !

Московски е назначил Цветанов за шеф на ДАИ след изричното настояване от страна на Цецка Цачева. Това Георги Кадиев го каза в Народното събрание. ДАНС да не се мотаят , а още сега да сложат прангите на Цачева и да претарашт апартамента и. Там също могат да открият доста пари. Цветанов е играч на ГЕРБ, той отлично знае как да благодари.

Гяуров, не насочвай ДАНС по грешната следа. В апартамента на Цачева пари няма да намерят. Познавам я от години. Заедно сме работили с нея в бившия завод "Вапцаров" в Плевен. Тя като шлосер, аз като стругар. По късно и двамата бяхме изпратени да учим във ВУЗ по линията на "Раб-фак", тя право , аз икономика. Преди това, твърде млади бяхме приети за членове на БКП. След като завършихме бяхме назначени в Окръжен народен съвет - Плевен. Цецка беше избрана за секретар на ППО на БКП. Веднага след преврата (1989 г.) се насочихме към СДС. Там нещата се разсъхнаха и влязохме в НДСВ. НДСВ се разтури. Чухме, че хората на бай Миле са решили да правят партия начело с един от пазачите на паркинга му пред хотел "Славия". Учредителите на тази партия се оказаха наши съмишленици, всичките са били членове на БКП. Кръстихме партията ГЕРБ. През всичкото това време, в която и да е било партия Цецка се държеше скромно кат светия , кат хлапе в джамия. Изобщо не мога да повярвам, че тази жена ще посегне на рушвети, особено като те са от измекяри като Цветанов от ДАИ.

Групата, начело на която е Цветанов, работела "многофункционално". Групата от трима, скоро един и нула човека. Правителствената мафия не може да си позволи касичките да падат така. Но може да си позволи малко популизъм.

Изключително прости, но за сметка на това нагли до безкрай, на които обаче някой е дал власт и е оставил да безчинстват. Такова безогледно крадене и корупция е потресаващо чак след толкова време да биват разкривани от ДАНС, МВР и купищата органи за контрол с бюджети и заплати от данъците ни. Защо е отнело толкова време да се разкрие схемата и тези да са арестувани? И между другото - къде са днес тези от групата за отвличания, къде е Марио Николов, къде е Мургина, Масларова, къде са Галеви, Маргени ... явно натиска от Брюксел е огром, та са жертвали тези крадливи, но за сметка на това 'овчи' глави.

Този не е чувал за ПАНАМА ?

Не съм оптимист за този случай, както и за всички останали впрочем... Причината не е в някакъв хипотетичен политически или друг чадър - не, че не е възможно, но по-вероятно е сега всички властимащи да се отрекат и извърнат от довчерашните си протежета... Причината за песимизма ми са наблюденията върху компетентността на прокуратура, следствие, полиция и прочие - те са под всякаква критика... Могат да разкрият престъпление и да го докажат в съда само по изключение, а не като правило... А такова сравнително сложно престъпление, дори при наличието на пари с неизяснен произход ми се струва направо невъзможно да разплетат... Но пък и какво им пука на прокурорите - ако осъдят айдуците: ние сме причината, ако ги оправдаят: съда е виновен... И те така до края на света...

Ще му вземат 576 900.00,но щеосъди държавата в Страсбург може би 576 900.01. Е и..

Накраая всички ще пуснат :(

не си позволявай да играеш по този начин.разбрахте ли ме..и може би трябва да ви го кажа направо...но когато искаш правиш нещо с вчерашна дата....примерно въпрос на решение и избор

2138 заплата малко ли е? Въртел далавери. Еаси алчните кпелета са всичките на държавната хранилка. Нито могат да изядат повече, нито да изсерат, а живота не е вечен, но да краде и върти далавери.

Тоя цирк с дузината задържани корумпирани служители няма край, то не бяха митничари, полицаи, лекари и какви ли не ;) в последно действие от постановката всичко има хепи енд

ev57tim@

Защо не го пуснат? Как жално гледа!

И какво излиза, че от ОПГ-то само тия тримата не са се отчитали където трябва? Като си внесат дължимите вноски - излизат на свобода и всичко ще е ОК!

Не можаха да се спазарят...Явно чувала е изтръскан до край ...не пуска повече

от 17 останаха 9, после останаха трима, накрая никой. Ще си платят в МВР, Прокуратура и съд и първо събраните доказателства ще изчезнат (тефтерчето на Златанов) , или ще са негодни заради липсващ печат на опаковката (някой МВР служител случайно ще забрави) , Прокуратурата ще направи едно калпаво обвинение СЪГЛАСУВАНО с адвоката на обвиняемите, накрая съда ще ги оправдае и готово. Съда е само за мишките, големите от години са недосегаеми - гарантирано от ГЕРБ !!

Ми той не е действал сам.Отчитал се е по нависоко.Интересно ,кой или кои са тези на високо?Щом този пост се сдава,когато се смени властта, отговора може да се предположи с голяма точност.

Хах, шофьорът му го е натопил, защото е бил недоволен от твърде "малките" суми, които получава. А алчният шев не е искал да дели с такава дребна риба...

Само тия в даи да са ма то причината нее само в тях ако в там не са наред то кво ли е наред

не си разбрал. Те комунистите са ангели поднебесни, гълъби бели. Но аз не само здравната реформа не разбирам, не разбрах защо електоратът изрита комунистите? Толкова били праведни, при тях мед и масло като при Путин, а избират само Боко. Неспаведливо е, всички искат да крадат. Да се сменят бе!!!

Ми щото крадът под благосклонния поглед на ГЕРБеркото управление!!!!!ма те комунистите и Путин виновни!толкова си тъп,че си чак объл!!!ма то герберастията е нелечима!!!!!!!!!!!!!!!

Човека вече е свободен, ама още не го знае. Сега малко ще се протака, ще мине медийния шум, ще забравят хората, и човека е свободен срещу условна и смъмряне под строя. Да си припомним, че Батко от АПИ беше оправдан след 10 години за някакви 38 милиона. Мургина беше обвинена за някакви милиарди и оправдана.

сега разбрах защо толкова реват, плюят и плачат комунягите. И те искат и на тях да се отчитат.

има - мъж на годината, всякакви АСКЕРИ, , сега има и СПЕСТИТЕЛ НА ГОДИНАТА.

Тази схема рабати във всички дъжавни институции.Парите се отчитат на управляващите в даденият момент.Който, се отита да работи за себеси го спохожда съдбата на гоподата от ''ДАЙ''.

Дни наред се мъчат да ни убедят, че боса на престъпната група е шефа на ДАИ. Толкова безмозъчни напъни, че всъщност един евреин, познат с прозвището МУЛТАКА, сам изплува от димната завеса и на децата им стана ясна, че без него няма как да се върти тази далавера! Тепърва ще излиза информация за "подвизите на МУЛТАКА в НКЖИ, в Пристанищна администрация и в самото министерство!!!

А тъста на Московски защо не го провериха още същата вечер ?

А кой е тъст на Московски?

Някой с голям гардероб !

Такива чиновници? Това важи и за други висши инстанции и м-ва. Само като го видиш, не е нужно да питаш какво прави и какво можеш да очакваш.

да имаш шофьор и секретарка е шик ! и е престижно дори , но понякога е много опасно !

"...били част от група, която е действала като пирамида, на върха на която е бил Цв.Цветанов." ... Кой Цветанов бе?

викам и на мойта :виж ма ! човека какъв тъст има , а аз не тъст а тъпанар! пък тя : ми тате нали ни купи бюфет , забрави ли бе !?

ех, други хора пък имат тъщи, дето им купуват по 6 апартамента...

Колегата много го е загазил - ако разкопат и стените, и там мое да падне някое половин милионче. Да проверат и в бурканите за захар и сол, и в мазата при компотите, и да бръкнат в дупката в клозета на двора, сигурно се е сетил и в комина да мушне нещо. А миналата зима печката нещо май не теглеше както треба. Накрая, разбиа се, и в дюшеците по стар обичай.

"Цветелин Цветанов обяснил, че откритите 575 000 лв. са от спестявания" Без думи.

Ми човекът си е спестявал заплатата цели 35 години.

Винаги така става. Първоначално се вдига пушилка. Вкарват престъпниците в ареста. След няколко дена започват да ги пускат по един-двама. Докато всички излязат. След което делото започва да се точи с години, докато хората забравят за него. И накрая срещу плащане на определени суми прекратяват делата поради липса на доказателства. Това е поредният случай, който ще завърши по същия начин.

Eти да не искаш да подкарат и министеро.

Този няма да влезне в затвор. У нас се вкарват на топло хора откраднали само суми под 10 000 лв.