Дачич призна: Реагирах на нещо, което Борисов не е казал

Както Бойко казва: "Да вървим напред!", заяви сръбският външен министър, след като българският премиер постави ултиматум

Обратно в новината

Коментари - Дачич призна: Реагирах на нещо, което Борисов не е казал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ето , сърбина има мъжество да признае че не е вдянал смисъла на думите на Борисов и е реагирал малко първосигнално...... А тука в БГ , цяла седмица родните червени тролове бяха насъскани да я лаят , че и теории развиват как дипломацията било нещо тънко и не се удавала на пожарникари , как ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ сме си навлекли и т.н К'во стана бе , червени папагали ? Плюйте сега сърбина.........

Все едно ние не ги чухме да те е.....Поредната фейк новина.

Решиха да не продължават препирнята, но горчивият вкус в устата остава. Знае се , че сърбите ше се самоизолират докрай , но няма да признаят Косово за отделна държава. Незнам защо обаче трябва да им вгорчаваме още живота. Някой казват, че в миналото са взели наши земи, че са посръбчили Македония, някои се имат за големи бабаити, които ще ходят да им набият канчетата. Защо бе? какво ни правят днес, какво ни прави слаба Сърбия? Бъдете сигурни, че лошите думи са запомнени, в момента когато станат по-силни от нас - ще ни го демонстрират. Сърбия е правила и добри неща за България, не са само лоши.Някои наши възрожденци са работили в Белград, не в Букоурещ. А ние какво добро сме направили? Ако връщаме историята назад, ще достигнем до цар Симеон Велики, който ги е правил луди сърбите. Така че - в края на краищата - ние сме започнали първи. А последната услига, която им направихме - пуснахме НАТО, което изръси обеднения уран натях. а и над нас. ?? Нямат повод да ни обичат, а въпреки това - обикновените сърби ни харесват. Правим всичко - за да се промени това. после се сърдим като ни кажат в прав текст някои неща - като , че Борисов е идиот. Та все едно не е ?

Само в ЕС не се признава Косово от 5 държави. БХ е лъжец, все едно не го знаем.Тогава не е признато и от ЕС.

Още малко трябва, и ще настъпи благоприятен момента от кулска, царибродска, босилеградкса, струмишка околия да изкрещят, че не са сърби!.

Хо-хооо... гледай ти... Достойното сърбе признало.... Ана сигурно го е направола на бъзе и коприва... и сега трепери да не му изтръгнат кокъла....Мъка, мъкааа..... Както и да се кривите ушанките и майцепродавците по тази тема, истината няма как да се оспорва. А тя е, че Борисов, при всичките си кусури и липса на специална подготовка, образование и опит, стои като европейски политик, а сърбети при цялата му ученост и кариера се изцепи като балкански простак. И страхливец.

хммм, страх каза! Сърбите доста са заграбили и доста имат да връщат...

Четете "Без зестра" на А. Островски - там има един герой, дето ако не му се извинят, една седмица мисли как да си отмъсти! Класика, ама вие само дуднете. Подсказка - този герой Михалков го играе в киното.

От много четене на такава класика ти се е размътил мозъка. Ако изобщо имаш такъв! Класика четял! Аре у лево!

не вземате насериозно казаното в класиката, а то е очевадно

Кое му е мръсното на сърбина бе Ангеле,че не си дава земята на шиптарските ислямисти ли? ...Ангелееее ....Ангелеее,смени си името и си направи сюнет, за да е ясно от кои си?

След като сърбина призна грешката си продължаваш да плюеш българското

До "до Ангел" ако не иска да даде на шиптарите да си върне нашата, ако не ще да си я поискаме, за начало.

Сръбски мръсник,евала,Бойко!

"бях изненадан от интерпретациите на думите му в нашите медии" бях изненадан от интерпретациите на думите му в нашите калпави съветско- комунистически медии, контролирани от агенти на Москва.

Герберите отдавна ни продадоха на нови братя ,дето ни клатят вече 30 години

клатят ви руснаците вече 80 години

до "baj Onzi" клатят ни и вече се заселват. Колония не се пуска лесно. Вижте сръпските колонии - кулска, царибродска, струмишка, босилеградска - не смеем да си "направим устата" за връщане.

Тая тъпа горила, къде се намира че да си позволява да се обижда бе?! Сложили сме го там да ни слугува, а не да решава за нас с празната си дебела глава И да го наплюят ще си мълчи и ще се усмихва Като не му харесва е свободен да отиде в зоопарка зад решетките, където му е мястото и рано или късно ще се озове

Ти да не си онзи цезар от затвора дето обслужва сите паздизчии с целувки, а? С тоя прекрасен език и грамотност...

Пожарникарят е на страната на нашите врагове - радикалните ислямисти от Косово! Вместо да е на страната на нашите естествени съюзници - християнските страни, начело с Русия!

русия е нашияят най голям враг както и сръбските националисти и предателите русороби като тебе.Бойко е мъж на място.

Истината е, че дори Борисов да мълчи, той пак лъже!

Тя истината лъсна, драги! И до утре да се пънеш, няма да ти вдигнат надницата.

Само така. Оправи нас, Македония, ще оправиш и Западните Балкани. После спри за малко и да си оправим и държавицата, и стандарта на живот, ама това после за който доживее.

Той се връща в България колкото да изтегли поредния заем, че да има за разходки по срещи и форуми, че някъде да го канят на официално посещение не се сещам.

Борисов заяви, че испанският политик, който е избран да ръководи външната политика на Европейският съюз, първо трябва да отстоява позицията на Европейският съюз по проблема с Косово, а за интересите на собствената си страна изобщо да не мисли! БОРИСОВ Е ИЗРЕКЪЛ ГЛУПОСТ! ПОЗИЦИЯ НА ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ ПО КОСОВО НЯМА! НЯМА ЗАЩОТО ИМА ПЕТ СТРАНИ, КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ ДА ПРИЗНАЯТ КОСОВО! ЩОМ Е ТАКА, ДА ВИКАШ СРЪБСКИЯТ ПОСЛАНИК В СОФИЯ ЗА ДА МУ "НАБИЕШ КАНЧЕТО" Е ОЩЕ ПО- ГОЛЯМА ГЛУПОСТ! Ако Захариева беше истински дипломат, щеше да предпази Босът си от глупави ходове. Тя обаче е далеч от дипломацията и затова изпълнява глупави нареждания!

Дедо иване, пробвай с червени букви, може да ти платят повече.

Не защитавам Мутрата-въобще.Но тоя сърбеж е аверче на Милошевич и руска подлога. На червен боклук и руска урва вяра да нямаш.Путя винаги ще гледа да засере някакъв скандал сре подопечните му васали.

Представителите на зомбирания русофилистичен матриял вече няколко дни ни заливат със словесната си зловонна диария, че сърбите били, видите ли, истински родолюбци, че защитавали родината си и т.н. В същото време не спряха да оплюват най-просташки и долнопробно Бойко Борисов. С какви ли не епитети го наричаха, с изтъркани заучени фрази, ругатни, псувни до засиняване. До болка познати опорни точки, а които на зомбираните комуноиди от от години ни тровят! Опростачените елементи на оскотелия матриял псуваха собствения си министър-председател и станаха смели защитници на великосръбския шовинизъм - завършени сърбофили-българофоби! Какво евтино продажничество и отцеотстъпничество! Какво падение, каква низка деградация!!! Но зомбираните комундофелници в едно имат право: Сърбите наистина защитават гордо родината и правителството си, НЕЗАВИСИМО С КАКВА ПАРТИЙНА ПРИНАДЛЕЖНОСТ е то. Изпрани мозъци, разберете един път завинаги, че когато става въпрос за външна политика - европейска, балканска, световна. вие трябва да защитаваме родината си, а не чужди политици и позиции!!! Ако проблемът е на национално ниво, вътрешен, квичете и лайте срещу г-н Борисов колкото си искате, до премала, до подлудяване, до пръскане!!! В конкретния случай става въпрос, обаче, за национална позиция и достойнство, което Вие, принизени русофили-путиноиди, НЕ ПРИТЕЖАВАТЕ! Вие се въргаляте на дъното на човешката етика! Ами сега? Викахте, лаехте, виехте, а пък Бойко се оказа прав. Сръбската министър-председателка се съгласи с Бойко, а сръбският външен минисътър Дачич си призна, че е реагирал неправилно, по чисто балкански и се бил подвел от пропагандата. Хайде сега, пак заквичете в хор и кажете на бялото черно, мизерни скотове!!! Каква държавност, какво гражданско общество може да се гради с елементарни, продажни андрешковци и байганьовци, чиято главна цел в мизерния им животец е да преметнат някого, да излъжат, да изкярят, да оплюят другомислещия и да възпрепятсват със зъби и нокти прогреса! Вие сте убийци на нормалното развитие и просперитета. Протягате мазни ръчици от вонящото си блато с цел да завлечете нормално мислещите на дъното на клоаката си!!! Представям си само, ако министър -председателят ни беше с нетрадиционна ориентация като сръбската си колежка Ана Бърнабич - тогава бихте го засипали победоносно с кал, тиня, бихте го унощожили. А сърбите са много по-напред от вас, скотове, за тях личната сфера е неприкосновена. Г-н Борисов реагира много правилно. Той се държа достойно до края и успя. Вашата злобичка и завист се възвръщат за съжаление обратно към вас и ви разболяват. Освен по много други покатели сте на последни място в сферата на здравето - сами се разболявате от неосъзнатата си злоба и негативизъм. Повдига ми се от вас!

Кажи си с една дума, че "собствения ти министър- председател" е бог. Не ги мисли другите, ако можеш предположи, че и те си имат мозъци и без да са "комундета". Не става божеството ти, бита кауза е.

Много елементарно извъртя думите ми, за да ни натрапиш до болка изтърканата си опорка. Прочете ли текста? Къде съм написал, че Бойко е Бог? Едноклетъчното ти мозъче не може да допусне, че има хора, които не мислят в опростената ви чернобяла схема!!! Не я пренасяй върху мен! За вас, промитите комунделни мозъци, Путин е Бог, Корнелия е Богиня, а всички останали - боклук! Аз не разсъждавам така, затова споменах в коментара си нещичко за разликата в поведението, когато се защитава национална кауза пред света или вътрешнопартйни интереси! Аз дори не харесвам Бойко Борисов. Написах мнението за една негова конктретна реакция. Явно с прости хора като Вас не може да се разговаря, съжалявам за епитета.

И защо трябваше да признаваме Косово, като е изкуствено създадена държава? Това е все едно да обявят Плиска за столица на Балканска Турска Република, защото е изгодно на САЩ.

Нито една държава от западните балкани не трябва да влиза в ЕС, Всички са руски или китайски подлоги а най много е Сърбия. Нашата политика е съвсем погрешна и трябва да градим коридори север юг без тях.

Взе поредния скалп на цоциалист. Този път интернационално. Е Как после да го обичат коминтерна.

Абе какво да се прави...???? Балкански Синдром !!!!

Ако последните тринадесет реда от статията (всичко в кавичките) е истинското изказване на наш политик, то България има съществен проблем!!!!!

Вече го цитират дословно, или го пускат на запис, защото все обяснява, че бил казал друго. То с тази неясна мисъл и израз, дали той знае какво точно е казал.

Също съм шокиран.

Можеше поне да каже едно Извинете. Няма да му се изкълчи езика.

Това от сърбин - НЕ ЧАКАЙ !!!

На кого да се извинява, на приятеля на Тачи.

Никога не сме имали по-голям международник от Бойко.

Сръбската пасмина на бунището на историята.

Русофилите ги пазбирам, ама да си сърбоман това е пълна измекярия и падение!

Аз ви кадвам че няма по-прост от Дачич вие не вярвате!

Дачич стои като насран до Катето-нещастни сърби!

Дачич е едни злобен шумадиец. Сърбите България ги измести и от Македония и от влияние върху западните балкани. Това обяснява злобата и инфантилното поведение. Прости и ясни са, колкото те си знаят. А сга и Фолксвахен като дойде тука, може и Голи Оток да отворят.

и се чудя,кой от двамата на снимката носи по-голям номер обувки много се чудя,не ми се вярва да е сърбина!!

И сърбите малко да се помъчат да разберат кой какво е казал. Въпреки, че им говори на сръбски (според него) не е рекъл, рекъл е. Иди го търси. На нас лесно ли ни е?

И накрая се оказва, че на Дачич са му виновни сръбските медии, от които е черпил информацията. Той, разбира се, не е виновен и не можем да го виним, защото е говорил нещо,след като се е консултирал със своите съветници, сръбските медии, и е бил убеден, че написаното в тях е истина.

Пристъпи напред. Какъв е твоят дар?

Клекнахте ли нй-после гадни сърби МАМА ВИ ДЕЕБА!

Сръбски циганин.

Срещнал един човек, путинофил. Оня веднага почнал да се оплаква, колко е гаден живота, как всичко е зле и т.н. Човека го слушал, слушал, пък му дожаляло. Извадил сто лева и му ги дал, да си купи нещо, та да му се разведри настроението. Путинофила бързо мушнал парите в джоба си и изглеждайки ядно човека, му изсъскал - ти кво? по намачкани не можа ли да ми дадеш! Ей това сте вие - дребни душици, които могат само да плюят за стотинки. Така ще ви мине живота - в злоба...

журналистът задал въпроса към бб е вярвал ,че пожарникаря е внук и наследник на Баба Ванга и в състояние да предвиди бъдещето на евр.съюз .журналистите много обичат да задават тъпи и провокативни въпросчета на хор без капацитет .гафът е сигурен и могат да се напишат не статии ,а книги .

Бойко е великан. Това е.

Ох, чул-недочул се пише ТАКА. Стига ни мъчихте с неграмотността си!

Не ща да троля ,бе. Започнах заради дразнещите герберски тролчета киливи--и неусетно сам се отролих. Не искам изява.

Браво на Дачич! То наш Бобоков си го знаем що и колко може и не е лошо да му се казва къде му е място и да не се бута в работи дето не ги разбира...

А пък сърбите пишат как наш Боку Рапонест се е отричал от казаното, и е скимтял като помияр че не било вярно! .... на кого да вярваш?

Във всеки случай не на сърбите. Станаха бетер от македонците , комплекси и чудо.

Друже, явно разбираш сръбски и четеш внимателно пресата... А що си се намърдал в Български форум? Пиши си в руските, те ви поддържат всячески!

Счупеното остава "счупено" , като вътрешна структура, независимо колко добро е лепилото, свързващо двете залепени части.

Затова да възстановиш до Цяло разпарчетосана Душа - мисия невъзможна.

Господин Борисов, моля да ни извините за Вашата тъпота и ограниченост.

Боко, извинявай, ама си много прост.

Да сте видели някой друг съвременен политик да говори за себе си като субект и обект в държавните отношения? Дори Ердоган не си е позволил подобна глупост.

Дачич: Бойко, извинявай, ама Косово е неразривна част от Сърбия!

А западните покрайнини????

Пил буше!

Дир, защо цензурирате мнения на хората бе?! Новината ви е фалшива, щом си позволявате да цензурирате спонтанния народен фолклор по темата. Защото е казано: Глас Народен - Глас Божий, а вие си позволявате а триете онова, което не се харесва на началника ви!

Изпросено извинение - не е извинение!

Сърбин да се извини, това е нечувано, явно много за зле!

Много елегантно се е измъкнал Дачии - хем няма извинение, хем изрази категорична позиция за косово, хем затвори скандала със собствените думи на бобчето - да вървим напред. А бобчето излезе ревливо и заядливо петгодишно момченце, което се нацупи, че не му обърнали внимание.

Това което иска да каже тиквата,трябва да се тълкува месец,щото и той самия не знае какво говори,как звучи и какъв е смисъла словосъчетанията си!!Дори е по-сложен и от треньора на века Пенев!!!

Катето с много стилен тоалет. Не като Деса с плажна рокля на официално събитие.

Предразполага към фелацио?

Сладур.