"Да, България" поема курс към "одесняване"

Започва вътрешнополитически дебат за включване в едно общо европейско политическо семейство с ДСБ, която членува в ЕНП

Обратно в новината

Коментари - "Да, България" поема курс към "одесняване" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отдавна не вярвам на ДБ и празните им обещания.

Аз не знам кой нормален продължава да гласува за ДБ и Христо Иванов. Да не говорим и че тази коалиция е доста безумна. ПП се появи от недоволни от ДБ и Иванов привърженици, които ги подкрепиха тях. Сега обаче ги връщат обратно при тези, от които избягаха. Според мен на изборите ще има още по-малко гласове, от колкото сега им дават социолозите.

От тези мижитурки всичко се очаква, определено наблюдават с повишено внимание, накъде духа вятъра

С това неодобрение от 78%. Добре, че има кой да ти гледа децата и да изкарва някое и друго евро в Брюксел.

По-добре да поеме курс към изчезване

Една буква сгрешена и как се ражда дезинформацията. Всъщност "продай България" имат курс към оТесняване, затова и панически бягат от нови избори и се прегръшат с Боката и Пеевски в некоалицията.

Най-добре е да поемят курс към закреване, защото са напълно безполезни

Ха,ха, ту наляво, ту надясно...от много мърдане, да не стане беля. ДБ трябва да бъде изключена от ЕНП, докато съвсем одеснее, ако одеснее. Защото сама си призна, че е олевяла.

Ристо Буйкикев стяга файтона, да тегли в друга посока, белким им излезе късметът.

Ама вярно ли 30 години не сте забелязали "такса мощност" на топлофикация, безбройните лицензионни режими за каквото се сетиш и нарушенията на човешките права по време на кромида и т.н. ? Смешници !

Дай България са болшевишка партия .

Ристе с шепата си последователи от ДБ ,като влезе в ЕНП тогава като сестринска партия ще се влее при ГЕРБоСДС и ще стане коалиция ГЕРБоСДС ДеБеее..

Боже, защо наказваш България с политици като този!!!

Притеснил се е Христо за евродепутатството! Но какъв лидер е този меркантилен грантов тип?! Още не му е ясно какъв е! Партия на грантаджиите да направи!

Христо бе нали сте леви и розови? На кой не му е ясно това?! Какво дясно?! Щото видяхте на Шкварек събитието миналата неделя с претъпкана зала в Шератон! Ама как от розови ще станете нормални бре?! Как така?!

Ти пък за какво се бориш? Каквоо ляво ти се привижда 7в ДБ? . ДБ Е партия на градската десница - за нея гласуват реститутки жълтопаветници, забогТели от прехоья софиянци и др.подобни отрепки

Колко елементарен бакшиш трябва да си за да вождаш "дясно" в ДБ ......

Център-дясно, но погледната отпред, си е баш център-ляво. Объркал си се, Ицко

Шизофрениците с 4% отново са "водещ субект" в собствените си очи..

Най ме кефи когато комунистите се пишат за десница....

Абе Костича се писа десен. От приватизацията намазана САМО номенклатурата на БКП. Део имаше монополен бизнес директно на руснаците го даде. Ся и тоя болшевишки гъз се писа десен. Уж реформа в правосъдието лутрацията чухме че е за наивниците. Пак ги изпарзаляха. А губернията лека полека на думи в Европа дефакто пълни гушата на Русия

Какъв десен бе, тоя си е класически ляв розов либерал!!!

за да се устремите, където и да било. Оядохте се от лъжата и лицемерието.

дай българия не е партия, а сбирщайн от плазмодии и ибрикчии!

КирКокорите ще бегат по топлите острови, а Ристю се е запътил към топлото местенце на Бай Радан

е от ДСБ...а Христо е от Да България..... Окъде ще намерят толкова избиратели не ми е ясно.

Ристю Лодкаря се е нагласил да седне на евромястото на Раданчо Гъза, а го чака още епична битка с Гнома, Тафрата, Натка и още знайни и незнайни мераклии за Европарламента. Плъховете напускат потъващия кораб.

Марксистите от ДБ щели да устояват "десните ценности"! На тези още ли има хора, коитод а им вярват, че са десни?!? Ама те са си точно за ЕНП, която също е една съвкупност от ляво "либерални" марксситки партии, правещи се на десни.

С тоя шкембак ще се сгромоли, преди да се устреми. Мравояда се е угоил много бе

А сега си търсите оправдания, защото ви се ослади да крадете. Оставка бе дебили.

Комундел с комундел,да ти ЕПМ. Какво дясно бълнуваш? ЕНП не са вече водещи в ЕС . Залагаш на губеща карта.

Бацето държи ключа от Народната партия, Делян Пеевски АЛДЕ а Нинова от ПЕС. Та какво разправяше Мравода? Нема лево, нема десно

Жена му работи за тях в Брюксел и то от години.

Ама и да не ми го дадеш аз ще си го взема.

Ще си го вземе,защо внедриха мадурките.А клетият народ иска по добър живот,Да,ама неее,,Тези алчни,всичко чрез посреднци и кредити няма нищо добро за народа

Ако Бойкикиев случайно получи покана от/за ЕНП, то това ще е силен знак за олевяването на ЕНП. Никаква "народна" партия няма да са. Подготовката за евроизборите обаче е в пълен ход. Копейките преговарят /логично/ с Алтернатива за Германия. На събитие на консерваторите Джамбазки промотира Тошко от ИТН. Нинова готви "фронт" за евроизборите, а Бойкикиев иска да дублира ролята на Радан.

тези са толкова отвратителни та взех да се замислям дали Бойко не е по-малкото зло?!

То Христо Иванов отдавна се гласи за европарламента. Напоследък да сте го чували да взема отношение по някой въпрос... Човека е нагласен вече на 17Евро заплатка и му дреме за БГ

са фалш "десните", толкова са боза и "левите". Всичките са измамници гастрольори преджобващи избирателите данъкоплатци.

- имате ли нещо за продаване? - Да, България

Един хубавец-хамстер казваше: "Никога с ГЕРБ, никога с ДПС." И доганя изкараха, и Пеевски Паша върнаха. Ама сигурно Маджо така е казал.

Нещо почнаха да трият "народната любов" към ДъБъто?!

Тамън за там са. Всичко е либераст, само имената се различават.

кат го видя тоя ми секва яденето и пиенето! Параз.т!

Не знам как си мислят че в Европа няма да се усетят че Бойкикев е червенкомунистипески копелдак. Айде в България наще са наивни ама в Германия още сърбат по парата на това дето дядо му е надробил с германската комунистическа партия. Някой може ли да ми обясни как един човек е десен като цял живот е бил на хранилка на НПОТа и държавна хранилка????? Питам ДБ сектантите

Мирчев - Свирчев е син на секретаря на БКП в добричката община Крушари – Николай Мирчев. Четете: Символите на дясното – Христо Иванов, Ивайло Мирчев и Иво Прокопиев – от котилото на БКП > https://narod.bg/2021/12/30/%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE-%D0%B2-narod-bg-%D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D1%8F%D1%81%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D1%85%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE/

Мачкай Бойко розавите камунези от ДеБъ!!

Страх ги е ДБ-то от радикални промени, промените да не били по революционен път, а така лека полека, да изперем този бандит, да изперем онзи, да вдигнем на баба Гица данъка за гарсониерката, та да пукне по-рано и да не тежи, за да може депутатите хептен да се разпашат, да сложим наше момче за директор тук и там, та нищо да не се променя, а опазил ни господ и от реформи. И на края и ние при ЕНП, парията на ГЕРБ, та да ни е опазен гърбът, а.....народа гъско го яли. НЯМА ДА СТАНЕ ТАКА ИЦКО. Ще изкарате народа пак на улиците, и тоя път наистина ще ви изкарат ВАС от кабинетите, право в затвора, защото вие излъхахте ВСИЧКИ, а сега да сме били кротки. ОСТАВКА, ОСТАВКА, ОСТАВКА!!!

Чета и си мисля, колко е проЗд народа.

Това трябва правилно да се чете така: "Дай, България" са се устреми лакомо към голямата кльопачка и лапачка. Тия умнокрасиви джендър-капути се канят да лапат здраво. Те обаче не са виновни - 100% вината е на българската проста овча рая, която не само че ги търпи и мъкне на гърба си, ами и тича да гласува за тях. С такава овча рая - толкова!

Ама то с укази не се става десен бе ристо. С атака с лодки също не се получава. Видимо. Късно е. Никой не ви вярва, че има нещо дясно у вас, освен олевяването...либерастията....такива работи. На следващи избори ще сте при Корнелия. Или под нея...като проценти става въпрос.

С кмета внук на Държвана Сигурност, гнома - червен прокурор и потомствения комунист Бойкикев само са за Народната Партия Народе, тия са жалки нагаждачи и подметки, които да ручат от общото са готови на всякаква низост. Не ги избирайте тез мизерници

А, да - осигуриха на путиноида Мунчо два мандата. Иначе са за Европа по принцип...

"Демократична България трябва да дефинира дългосрочните цели на страната от десни позиции. .... Трябва ни политическа сила, която отстоява десните ценности." Че досега ДБ какви бяха? Леви!? И може ли всяка година една партия да си сменя програмата, ценностите и спектъра? Ако са били леви, значи са лъгали, че са десни. Ако са били десни, защо пак ще стават десни? Абе този Ристю е пълен глупак, лъжец и нагаждач!

Това е най-умното политическо изказване което виждам поне от 2020 г. насам. Тази му реч е ПОЛИТРИЧЕСКО ПОКАЯНИЕ. Това е твърде дълбоко за редовните писачи тук. Това, което казва, с прости думи, е че политиката е ЗА РЕШАВАНЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА, А НЕ ЗА ЧЕСАНЕ НА СОБСТВЕНОТО ЕГО (което той нарича "вдигане на шум"). Христо Иванов влезе в много загубени битки и много пъти му разкървавяха носа и от ГЕРБ и от ПП. И постепенно е прозрял истината, че в политиката само КОМПРОМИСА работи - умният, добре обмислен компромис. В действителност, той формулира с думи това, което Борисоф проумя по-рано и създаде сглобката на компромиса - (а) отказа се от мандата си на най-голяма фракция в парламента, (б) даде премиер и министри да са посочени от ПП. Това е огромен компромис. Христо не е смял да го посочи като пример, явно за да не разгневи ПП-то. Много добрата новина е че по-малкия пратньор на ПП/ДБ започва публично да афишира политиката на компромиса и да се ЕМАНСИПИРА от ПП, които мачкаха на моменти ДБ по-доста обиден начин (явно това е било друг компромис в главата на Иванов). Колиционната практиха изисква коалиционна култура, за която говори Иванов. Това, което не казва е че тя ЛИПСВА все още при ПП. Отлична стъпка на Иванов. Дано да продължи по-този път. Това изказване е и жълт картон за ПП, което трябва да се замисли. Ако започне ясно следване на принципи, а не като досега да се гъне пред капризите на ПП, може да ме спечели за избирател. Вярвам, не само мене.

какво ги хвалиш, като всичките са кариеристи и далаверажии.

Дарик - грантове- ристьо. Каква битка тази за Росенец или за пост в Брюксел. Жалко, че хора с претенции живеят в облаците.И тук не стара въпрос за посолството и Русия. Става въпрос за България като държава, а не територия от която богатее ристьо и себеподобните му. Най тъжното е, че боклуци като ристьо ни доведоха до тук, да бъдем територия. Я се разходете по селата и вижте как живеят хората. Я вижте пътища, села без нищо, хора без бъдеще и тогава ми говорете за боклука в парламента.

Градската селска десница са готови на всичко, за стотинки. Всъщност тази партия са гнома, ристьо, йориската надка , късото чело Минчев и човека партия зеления забравих му името, това са някой да знае за друг? Жалка картинка, хора без скрупули , достойни синове на тъмно червени комунисти. Бащите им унищожиха доста народ о сега достойните синове вече евроатлантици ще закрият държавата. А ристьо ще бъде евродепутат Жалък

ще търсите там , като не сте за там ?

Ице, "дясното" означава внимателно и умерено приемане на нови идеи, без революция. Вашето е първобитно и първосигнално реакционерство. Не ставате за десни.