Д-р Кацаров: Щях да имам лежерен мандат, ако ГЕРБ не бяха съсипали здравната система

Няма да повторя грешките на предишното правителство - с предизборни цели да слагам ограничения, заяви здравният министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смешник. Много умрели българи ще ти тежат на съвестта. Еничар!

Е това е върхът на наглостта. Абе къде ви намират такива гьонове, бе!

Плачко, все реве за вдовица за хой. Тъпак!

Имахте 3 месеца лежерен мандат, в който си раздавахте пликове и наслагахте свои хора. Спирахте проекти и им обирахте парите. Този хаос доведе и до голямата инфлация. Комунисти. Крадци.

Ще те видим в края на месеца. 2 седмици след като тръгнат учениците на училище. Ако тогава не изядеш дървото, не знам кога.

Малоумния льотчик, разединител на нацията ги намира.

Ако не бяха я съсипали, вие нямаше да имате мандат. Човекът, който пише речите на р.р. ли ви програмира с популизъм, негативизъм и празни приказки от хоремага?

На крива ракета...

Оня мръсник, тиквон ни докара до това дередже . Поръчва ваксини на Астра и после няма мераклии за експеримента . И онези психо болните от щаба , трупове хладилници превърнати в море, яко ще се мре . Затвор за боклука ДЖИПКО БИБИТКО.

По време на ГЕРБ 18 000 починали, по време на служебвия досега около 1 000 починали, май има разлика, хе хе

Жалко нищожество,успя да дискредитираш маса лекари,само защото им имаш зъб ,че са по-добри от теб.Жалък плазмодий.Скоро и арменският поп ще ти е виновен,че си толкова прост и бездарен.

Не лъжеш като дупнишки мангал..... За колко си продаде душата

Прав е Кацаров. Истината боли.

Кацаров има и в момента лежерен мандат и начин на живот, in general. Добър специалист по лицата би направил отличен анализ на наглата му физиономия. И въобще няма да му тежи нищо на съвестта на Кацаров, социопатите такава нямат. Жалко, че хора си заминават и ще си заминават от тоя свят заради хаотичните решения на здравните власти.

Че то да е по-лежерен от сегашния, трябва да си в кома бе, смотън! Нещо свършил ли си освен да "наблюдаваш"?!?!

Тъпак!

като те са направили 900000 а ти 1.3 млн, колко от твоите са първи бе, капут, това кажи коя беше твоята!?!? информационна кампания, въшлясъл антиваксър

А ти точно кой си бе подлого радвФска,че не мога се сетя. Нито съм те избирал да ме представялваш някъде, нито нищо. Ходи направи един сюнет на вожда си и си го прибирай барабар с тебе при майкЯ му у Славяново,че ми писна и от двама Ви.

По времето на ГЕРБ 1. изкарахме над 12 месеца пандемия включително ДВЕ зими. 2. никой не знаеше срещу какво сме изправени 3, никой не знаеше как и с какво да се лекува това 4. нямаше ваксини. Появих асе към края на управлението на Борисов и ваксинацията бе тръгнала добре. Този боклук разсипа зелените коридори. Сега мрем по над 50 на ден, когато ваксинираните европейски страни от нашия ранг на население, като Малта, Австрия и Дания, дават под десетина жертви дневно. Дори Сърбия има по-малко жертви на ден.

Има, да! Ама да не забравяме, че този е 3 месеца на този пост! Има време да навакса бройките, които тепръва ще се увеличават заради некадърността на Кацаров!

Много си проЗд кирчев, астра първи продадоха на бедни страни като България. След това се доредихте до американските ваксини. Подрепяйки едни лъжи и ти си същия лъжец КИРтачев

Докога тези два воюващи олигархични кръга ще ни занимават с тях си….а забравих идват избори и борбата за кокала е важна….след като не с е посвениха да предизвикат всякаква криза за да се докопат до кокала защо ли съм толкова наивен да си помисля че евтиния популизъм ще се махне …уникални боклуци сте всички

Този пълен идйот кого лъже. Къде са тези 1.3 милиона ваксинирани от тях. Сигурно някъде но не и в България. Писнаха ни вече с тези лъжи. От сутрин до вечер един след друг служебните. Копои се надпреварват да лъжат , крадат и мамят българския народ. Не съм от ГЕРБ но ми писна от техните оправдания с ГЕРБ. Кажете най после какво свършихте вие идиоти. Вкарахте народа в най невижданата от години мизерия, галопиращи цени и неизплащане на заплати на хора от всички браншове. Обръщам се към Вас българи, идват избори, стегнете си да ги изметем до един заедно с най големия виновник, продажник и българо мразец резидент. По голямо зло България не помни.

А дано ти се наложи да ходиш в Държавна болница след управлението на Гроб,друга песен ще запееш,даже и червено знаме ще развееш..

Некадърник си, какъв летеж сънуваш.

Кацаров ти нямаш мандат никой не ти го е давал.

Смешникооооо, смешнико, тъп си като гъззззззззззззззззз

Ти си едно дребно човече, което се ръководи от своята омраза.

Прав е че му е лежерен мандата! Нищо не прави а хората умират!

Ами ходил съм, и не само аз, а ти не си, не си влизал и затова лаеш.

Па и аз не съм избирал айдуците на Тиквата па ме представляваха 12 години за съжаление.

Цяло лято се мотка и сега други са му виновни!

Наркоман, неудачник!

Ако вместо кадруването за да си наредите калинките беше обърнал внимание и на здравеопазването, сега ГЕРБ нямаше да са ти виновни.

Сега излез и го кажи това на протестиращите вместо постоянно да бягаш и да се криеш от тях.

Тоя да спре да плещи глупости, ами да каже защо свършва Ремдесевира и болниците нямат за лечение на пациентите! Боклук нещастен!

е как да не е свършил - чегърта здраво, а и договори австрийски ваксини дето още не са произведени, другите дето ги имаме ги продаде...

Каца пълна с лайна!

Кацаров има и в момента лежерен мандат и начин на живот, in general. Добър специалист по лицата би направил отличен анализ на наглата му физиономия. И въобще няма да му тежи нищо на съвестта на Кацаров, социопатите такава нямат. Жалко, че хора си заминават и ще си заминават от тоя свят заради хаотичните решения на здравните власти.

Изобщо не се мотка даже. Нареждаше свои хора на ръководни постове в болниците.Въпрос на приоритети.

Стъпка Ангелов

Събирай си пасмината и беж да ви няма!

Че то да е по-лежерен от сегашния, трябва да си в кома бе, смотън! Нещо свършил ли си освен да "наблюдаваш"?!?!

Лае като куче в капан :)

Катил!

е как да не е свършил - чегърта здраво, а и договори австрийски ваксини дето още не са произведени, другите дето ги имаме ги продаде...

Крадев с какъв конкурс ги е избирал тез олигофрени!

Сериозно ли бе, как се измазни тоя на БСП - изкара здравната система, че е била хубава! Много нагъл бе!

След позорището, което си организира администрацията на дрогаря байдън с хаотичното изтегляне от афганистан, никой от неговата администрация не си изми ръцете с Тръмп. Не харесвам байдън и левите му съпартийци, ноооо... Това е по-скоро въпрос на политическа етика. След като знаеш, че е толкова зле и няма да се справиш, защо си подвел г-н р.р., че ще свършиш работата?

Отвън протестират едни хора и искат да те видят ...