17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Странно... в Гърция не а чували за такава епидемия. При тях. :)))))) Но пък всеки вярва без съмнение на всичко, което кажат по ТВ. Даже за някои е закон! Хахаахахаа

Докторе,отговори ми на въпроса,щото аз съм прост чиляк,ти ваксинира ли се против тия МОРБИЛИ. Ако си се ваксинирал и аз ще го направя.ще последвам твоя пример!!

В Сърбия имало смъртни случаи, а тук дори нямаме епидемия, обаче всичко се стовари на главите на тукашните "антиваксъри". Когато се прави анализ, се прави задълбочено за дадена страна. Не може така кръстосано, ваксаджийчетата!

Гърция и Сърбия Колко неваксинирани има там в мигрантските центрове

Какви ги приказвате - смъртност от морбили (корь на руски). И още как говорите:"Мирбилито не прощава!!!' Направо ме разсмяхте.

людмила александрова, че смей се! Смехът е хубаво нещо - съвсем безвредно лекарство! :)А какво ще кажеш за другите две болести, които са в една комбинирана ваксина (т.е. ако не си ваксиниран за морбили, значи нямаш и ваксина за паротир и рубеола) - едни такива приятни, лесни болести :), дето лесно се изкарват! Иначе относно Бил Гейтс - човекът е гений и е ЗА редуциране на световното население....Какъв по-хуманен начин да го редуцира, без да носи никаква лична вина, е да пусне слуха, че лично той не ваксинира децата си...Щото колкото и да е богат и велик, не може да контролира всички умни хора по света - вредносттта на ваксините щеше да е вече доказана, ако беше вярна. НО слуховете...да, те са силно оръжие!

е гений, колкото Вас. Има още нещо, което не е доказано - че политиците ни крадат и съсипват България, но за ваксаджиите не важи - тях не ги крадат политиците, понеже не е доказано.

СЗО вече знае, какви вируси ще циркулират! И веднага са готови със своите тамифлюта. Май ни държат за идиоти.

Tu cu!

За публично изречени лъжи не се ли носи някакава отговорност? ВАКСИНИТЕ СА ОПАСНИ, доказано е, трябва да го разберат най-вече родителите!!!

къде е доказано? само не ми пращай линк към поредния форум стил бг-мама. Мерси и млъкни

Че кой те лъже? Ваксините не са безвредни - на листовките си им пише! НЕ са безвредни нито едни лекарства, включително масово използвани като панадол например. Ако става въпрос човек може да си пукне и от свръхреакция към фъстъци или ягоди, които на всичкото отгоре са натурални и масово използвани. При ваксините както и при ягодите ползата привишава вредата, за това се ползват/ядат от повечето хора. Рисковите групи хора НЕ ги ваксинират и точно към тях носим отговорност - за да не се разболяват те трябва да няма епидемии!

Идиотизма е по-опасен.

Отново СЗО иска да пропбутва своите ваксини. Нали заболяването се казава "дребна шарка" "морбили", и не вярвам да има смъртни случаи дори и в Сърбия (14 случая) . Това са лъжи. Подвеждаща информация.

Морбили е детска болест. Колкото по рано се изкара по естествен път, по-добре.

Бъркаш Морбили с Варицела. Морбилито не прощава! Смъртността дори със съвременното лечение е доста висока. При излекуване, има последствия (понякога доживот), а белезите са отвратителни! Варицелата протича обикновено леко, в изключително редки случаи има трайни последствия и смъртността е много под един процент, само белезите са ѝ грозни, но не винаги.

Ало разбиращия. През 73-агодина изкарахме 10-на деца от квартала морбили -пък оцеляхме и сме добре. През 73-а година морбили беше описана като "Леко протичащо, инфекциозно заболяване и т.н". Сега стана смъртоносно. Хайде бе. Вируса ли се промени, що ли. А Кунчев е идиот. И има планове а бъдещетео. Що не вземат да си декларират доходите като другите, пък после да видим кой какво и ащо така...

Observer, ми късмет кобиниран с много добър имунитет (поради доста по-здравослвон начин на живот).

Най-гадното е, че заради неваксинираните от келешлък, заболяват и дори загиват бебенца, които са под възрастта за ваксиниране и чиито родители с нищо не са виновни!

За морбили измислили ваксина а за дебили не.

Ваксините често са "поливалентни". Хем те хваща морбили, спин, полиомиелит... хем те дебилизира.

Не ваксините, а масовото видиотяване ще редуцира ненужното население на Земята. Деградация - това ни чака.

"Чичак" , а колко хубаво щеше да има такава ваксина и да са те ваксинирали навреме ....

Бившият личен лекар на Бил Гейтс в Сиатъл, през 90-те години на миналия век заявил, че основателят на Майкрософт, който финансира разработването на ваксини, „отказал да ваксинира децата си“ Според него неговите деца „били забележителни деца, много умни и жизнерадостни“ и Гейтс заявил, че не им трябват никакви ваксини. Оказва се, че елитите също не ваксинират децата си. Но и Гейтс, и елитите настояват обикновените хора да ваксинират своите деца. Кунчев,ти обезателно да се ваксинираш. Разобличителя

Обществена тайна е, че децата на лекарите у нас не се ваксинират. Имам няколко близки приятели и не казвам нищо ново. Кто са ербапи - що не направят едно ритуално публично ваксиниране с контрол да речм едни 50-на педиатъра, пък после да видим дали е добре. Откривателя на Хеликобактера, за да докаже верността на откриетието си просто изпи заразена проба и разви клиника на гастрит и язва за 2 седмици. И после с антибиотична терапия ги ерадикира. Ами хайде педиатрите, дайте пример и вие с ваксините.

разобричителя? хахахаха. Баси идиотите има по форумите.

За съжаление не съм психиатър.

Няма никаква гаранция от ваксината това е вирус винаги може да мутира.

Личи ти, че си заразен от мутирал щам...

Винаги ми е бил странен фактът, че най-върлите антиваксърки раждат със секцио или под епидурална анестезия, демек децата им идват на бял свят под наркоза, защото упойката неминуемо преминава и в бебешкия органиъм, обаче иначе отказват ваксините.

1 Ваксините са спасихи хиляди хора и са изкоренили много болести- 2 Химическите синтетични лекарства са почогнали за лекуване на милиони хора. 3 Биотехнологичните лекарства, основани на генното инженерство, геннозаместителната терапия и терапевтичното клониране са бъдещето. 4 Разните му там антиваксъри и вегани да ходят да живеят био в Африка и ще измърт за отрицателно време.

Науката и медицината имат достижения, но те с предимсто се използават за оръжие и контрол на хората. "Световната конспирация срещу здравето" Д-Р Атанас Гълъбов.

Сам си личи, колко си тъп и заблуден.

"Сам си личи" - по изказа им ще ги познаете. Кой е тъп и заблуден.

Гад брадата,от къде идват тези вируси и грипове,и защо едно време нямаше ?

Защото едно време те кмунизираха, без да питат.

михаиле, от грип и вируси никой в класа ми не е боледавал когато ходех на училище в краяна 80 и началото на 90-те. Никога никой не ме е ваксинирал против грип,а едра шарка хванах чак на 24 години през великата демокрация. Не съм бил ваксиниран от едра шарка

Добре че ни казват предварително какви вируси ще ни пуснат и за зимата та да знаем и с какви пари ще ни одерът

Ти па си ваксиниран 100%, ко се пънеш да се заразяваш с морбили! И изобщо имаш ли идея за какво става въпрос?

Надявам се антиваксърите да са доволни вече

Трябва да са доволни, щото България има най-нисък процент на "ваксинирани" - под 10%, за разлика от Холандия, например, над 80% и закономерно, има най-ниска заболеваемост, в случая.

Има най-ниска заболеваемост, защото броят на ваксинираните все още е много голям. Но целта на антиваксърите е да не си ваксинират децата, защото можело да станат аутисти (основно, имат и други теории), макар да няма нито едно изследване в подкрепа на теорията им. Преди години даваха едно много хубаво интервщ с една лекарка по инфекциозни заболявания на достолепна възраст, над 80 доколкото си спомням, която го каза много добре - не са виждали как деца умират от детски паралич, морбили и прочее, затова са толкова убедени. За съжаление интернет дава трибуна на всякакви откачалки.

Оттренираха системата с овцете, сега затягат обръча около хората.

това какво общо има? Две различни заболявания, по различни видове. Благодарение на ваксините заболеваемостта от морбили беше сведена до нула. Сега благодарение на антиваксърите тя се завръща. Да им е честито. Надявам се да са доволни от всичките смъртни случаи от болест, които могат да бъдат избегнати!

Има един клип в тубата. Бил Гейтс разказва нещо за ваксините (разпространяват се чрез фондацията на баща му). Колко убедено казваше,че са много полезни. И се очаквало 15% намаляване на населението на земята, благодарение на ваксините. После куп глашатаи взеха да разясняват на овцете, че оня искал да каже друго. Ама не така точно и т.н.

Общото е, че ни управляват "хора", които гледат на населението като на "рая", демек стадо.

толерантен, ако ти се смяташ за овца и част от стадо, голяма част от хората се смятат за хора и част от общност. Не можем да живеем като аскети, трябва да живеем като общност, а между общност и стадо има разлика. Но пък се радвам, че си избрал да си част от стадо, при всички случаи по-добре, отколкото аскет