Д-р Александър Симидчиев или как да излекуваш политиката от дебелокожие

Влязох в политиката, защото ме интересуват чистият въздух, климатичните промени, дигитализацията в здравеопазването, казва лекарят

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Партиите на протеста, понеже видяха някакъв шанс и те да се вредят на софрата от субсидии, напазаруваха известни лица .И се надяват, с право ,доказани авторитети през първата фаза на ковид кризата да им спечелят гласове .А наш Сашо-ами излезе, че той само се е озъртал кой ще му предложи та и той да се вреди за депутат. Много голям брой телевизионни лекари и ковид специалисти станаха популярни не с лекуването си и мерки за предпазване от заразата . И естествено, тези със по-слаб морал се изкушиха.Приказките за чист въздух и екология на кого ги разправяш Саше? това показва само какъв въздух си ,и как си търсиш оправдание ,че си се продал, като евтина мома. Който си пусне гласа си за теб е като тия, дето гледат порнофилми и харесват цицести миски-златки-черни и руси. Продаде се ти и ще носиш срама си дълго време, къдетиои да те закара съдбата си. В какъвто и костюм да те облекат-образа ти от месец е евтин!

Много хубава статия. Само забравихте накрая да кажете номера на бюлетината.

Интелигентен, подъл, мазен, лесно продаващ се всезнайко.

Аман от прасета дето гледат на политиката като на копаня.

"д-р" Симидчиев трябва да се лекува за дебелоочие

хм,като я напусне

Първо себе си излекувай, после гледай климатичните промени и дигитализацията, ах колко интелигентна дума, ... Що ще рече дигитализацията в медицината ? Медицински прегледи от разстояние, може би...

Откъде да започнем, означава как да вземем решение за НОВО НАЧАЛО. Точка ПЪРВА: Отказване от "правителствената" ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. Затова след 2 седмици вместо за гъби, риба, пикник ... да намерим време да поставим поанта/точка на мутро-демокрацията, "изобретение" на СВЕТОВНИЯ ЕВРЕЙСКИ КОНГРЕС.

Този е един голям КОВИДАР! Човекът, който бързо смени палачинката, за да бъде удобен на всяка власт, включително и Герберите! Този човек всяваше постоянен страх и паника към обществото и трябваше да е в затвора както всички сподвижници на режима , който отмина. За затвора са и няколко служебни министри като Кацаров, Банова и др. Сашко решил да си направи платена реклама, барем пак стане депутат, ако може този път за по-дълго. На този човек не може да се вярва, изключително противен човек!

Много противен. Личи отдалеч какъв нагаждач е. Ама бая народ му се връзва.

Платена реклама Точно този човек плашеше хората с ковид, смърт, почеренели бели дробове и прочие. И ето, намъкна се в политиката. Понесен на крилата на лъжата и страха.

Всичко ще се реши с въвеждането на лична здравна карта. Например, като в Италия. В тая здравна карта всичка е ясно като бял ден, от личния лекар, през болницата и та чак до аптеката. Тогава няма да ги има тия провокиращи обаждания по телефона, дали си бил на лечение или не. Но здравната карта не се въвежда, защото ще спре източването на пари от Здравната каса. А това са парите на данъкоплатците.

Лекарите в китай първо питат кога си роден и в колко часа. Така се ориентират за онези фактори имащи огромно значение за здравето на човека. Важен се явява меридиана в който ти е прерязана пъпната връв.

Твоята пъпна връв май са я прерязали грешно, на грешния меридиан. Абе да го кажем тъй - не е ясно защо си се родил.

като прочетох, че Ристю Маджото те е поканил да ставаш политик, всичко ми стана ясно, докторе............

вър да лекуваш политиците от дебелогъзие и тъпоглавие. И престани да се тъпчеш с гъзолизин, белким прогледнеш.

Тоя е един от най-долните продажници и слуги на пландемията! Какво му го изтипосвате, като паун изпъчен?!

Този е от рода на Стойчо Кацаров. Гръмки изрази, без съдържание, лакдауните и мерките са му висш приоритет.

Мерките, локдауните, поробването са му платена специалност.