Фенове на ЦСКА пред съда: Ние сме правосъдието

Десетки привърженици на ЦСКА обсадиха сутринта сградата на Софийски районен съд, където ще се гледат мерките за неотклонение на задържаните заради погрома на сградата на Българския футболен съюз (БФС).

Обратно в новината

Коментари - Фенове на ЦСКА пред съда: Ние сме правосъдието | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

феновете да не си отмъщават на федерацията а ръководството на клуба

Тия не се виждат колко са "умрели", ама поне сега на управление са техните хора (ДПС и комунистите), та си мислят, че това им е кочина и могат да си квичат колкото искат...

Защо не потрошиха сградата на Титан?

деер

Защото не са фенове на ЦСКА, а нарко групи!!!!

Протестирайте и ,,правораздавайте,, цивилизовано, а не като трошите сгради и возила на градския транспорт. Тогава ще постигнете много повече, а така отвращавате и тези, които ви подкрепят.Общественото имущество с нищо не ви е виновно, но явно толкова са ви гънките в главния мозък!

Вие сте последната и единственна надежда на Титаните ,да спечелят,от простотията Ви пари натрупаха хората и от слаба държава

милко балев и искра фидосова ще ви върнат честта и лиценза,а добри джуров и майкъла ще ви построят стадион за 100000 души и комплекс за детско-юношеската ви школа.консуматори-два камъка един върху друг не сте положили (изключвам офисите на бфс)-там надградихте,та прекалихте.как да ви симпатизирам като под строй ни водеха в сектор "г" да подкрепяме "по татово време" любимия ви отбор.всичко кадърно отклонявахте в "олимпийски надежди" като на полувината спирахте развитието им.край-пари нема-действайте от нулата,да ви видя колко можете.

Закриваааааааай!

Стига бе, а свинско откъде?

дойде в ЦСКА, кой ли не крадна от там? То не беха Черепи, то не беха вълци, то не беха Лупита, то не беха титани, бастуни и всякакви маймуни. На само ги обраха, ами направо ги оглозгаха. Нито имат стадион, нито бази, нито отбор. Та запалянковци или загорянковци да отидат не пред БСФС, ами пред централата на ЦСКА и да потърсят сметка та всичките гореизброени лица и техните прозорци и глави да счупят. К'во им е виновно БСФС-то на ненормалниците?

Най-малкия проблем на ЦСКА е това къде ще играе . Проблема е, че без стратегия за бъдещето и добре обмислен план ЦСКА загива окончателно. Най-важно е да се вземе на концесия за Армията и базите в Паначрево. Да се възстановят юнушеските отбори , да се мисли за ремнот на стадиона и базите. Глупаво е отново да започне едно наливане на пари в съмнителни чужденци . Най-добре е на чисто ''А'' окръжна, това съчетано с основен ремонт на стадиона и базите. Ще почакаме няколко години, но после всичко ще се нареди.

Това - всеки може да го каже. Само, че никой не казва - от къде ще дойдат парите...

Тези фенове на ЦСКА, които са недоволни от начина на управление от собствениците на клуба, на излязат от домовете си, да съберат повече камъни и да ги хвърлят срещу прозорците на апартаментите си! Ефектът от емоциите ще бъде същия, но после ще трябва да плащат...

А оная гнусна кифла, дето е уж представителка на футболните фенове - къде е? Нали трябва да представлява футболното братство... Когато има проблеми и трябва да се вземе позиция - няма и да коментирам с какво се занимава

ТИТАН са фирма на мафията ТИМ, която чрез ГЕРБ управляваше доскоро България. Гербаджиите изгубиха изборите и сега мафията на БСП-ДПС иска да присвои правата над ЦСКА. Нека феновете протестират, и те са измамени и ограбени, както и целият ни народ.

Първото изречение ти е вярно и е така! До сега ГЕРБ прикриваше задълженията на ТИТАН, защото ББ получаваше месечно крупни суми от боклуците. Сега ТИТАН просто трябва да плаща и се чуди как да се измъкне. Останалото за мафията на БСП/ДПС е пълна глупост! Феновете да идат и да изпотрошат офисите на ТИТАН, но се страхуват, защото мутрите-охранители ще ги пребият!!!

Пише се "пред сградата" на съда!

Ако тези отидат пред НС и МС, аз няма да отида. Как тези ще викат "Червени боклуци"!

ЖАНДАРМЕРИЯТА ДА ИМ НАЧУПИ КРАТУНИТЕ. те били правосъдието, ейде де!

Те показаха, че са национално отговорни хора! Сега бързо трябва да се преместят пред НС и МС, заедно с протестиращите. Те са капката, необходима за бързо подаване на оставката на престъпния кабинет! Покажете на протестиращите как се прави! Вие сте правосъдието.

Е тогава вече съмненията ще отпаднат !

Келеши ! Намерили сте църква да се кръстите ! Я застанете пред щатски, френски или германски полицаи и съдии и настоявайте, че вие сте правосъдието !

Ахаха тук ако го направят ( Копенхаген ) точно след 24 часа всичките ще са осъдени и с такива глоби, че никога поече няма да си помислят за футбол.

Вандалите в затвора. Збогом на ЦСКА, няма пари не играе. Феновете ако си иска отбора да намерят пари и да го финансират.

пише се "Сбогом"...повече не коментирам!

''Офанзива- ЦСКА '' и ''Атака - Сидеров '' .

жалко каква 100 годишнина ще празнуваме без свинско

Абе - левскарче съм, ама, братче - това е срамота.

Безобразията само ескалират! Ние упорито отриюаме всякакви демократични норми. Медиите се прехласват по незаконни протести, с които се накърняват правата на гражданите. Феновете настояват за свобода на хулигани и престъпници!!! Дали да не оставим държавата на протестиращите и хулиганите.

футболът ми е в периферята, а българския съвсем ми се губи. Но като ти го навират в лицето щеш не щеш чуеш нещо и си изградиш представа. Та моята е- много пари незнайно от къде, малко игра знайно защо, естествен епилог на голямата далавера и много мъгла в говоренето.

Титан след фалирането на ЦСК готвят нова измама с великата държавна фирма за сондиране Булгаргеомин. готвят се да изпържат либийската държава, но либийците им готвят такава изненада, че съдбата на медицинските сестри е направо награда. Гърнетата се готвят да изпратят международен аферист от Швейцария - К.Анакиев и Г.Раковски -следствен за кражби в големи размери от същата държ.фирма. Скоро ще чуем за подвизите им в Либия и какво им се е случило!!! Не знам кога Прокуратурата ще вдигне чадъра над Гърнетата и техните безбройни далавери? Сигурно си има причина.

Цесекар или не, трябва да има единство, че тези които са трошили, са си за съд и наказание. Най-добре обществено полезен труд, да се научат как се работи за да се направи нещо и да почнат да го ценят. Примерно да поправят сградата на БФС. Те сигурно най-много навредиха на ЦСКА, освен некадърното управление.

Това, че Центъра за Спекула, Корупция и Афери /ЦСКА/ фалира са виновни само собствениците на този иначе Велик клуб. Но законите трявба да важат еднакво за всички. Иначе казано, който какво е забъркал, това ще сърба и в това отношение не БФС е виновно. От тук нататък движение само по правилата, а за успокоението на вандалите от ЦСКА, ще се предложи да има три такива клуба - в "А", "Б" и "В" групи, пък който оцелее.

Всички запалянковци - в Белене. Нема Уески нема Цески. Щом не са еволюирали да създават и творят нови неща, а да се бият по паркове и градини - там им е мястото.

Сидеров, нали щеше да правиш собствени милиции? Ето ти поле за изява.

Какво правосъдие,какви 5 лева?Разни футболни фенове ,дето трошат и вандалстват по стадионите,са решили да раздават правосъдие ,явно по техния си начин.По скоро те подлежат на съд!

фалит на АД - разпродаване на имуществото и изплащане на задълженията . Само Пената и Мировяне ви остават или другите 10 армейски дружества.Законите са за всички .

ПИТАМ СЕ, МЪРЗЕЛЪТ И ОЛИГОФРЕНИЯТА НЕ СА ЛИ ЗАРАЗИТЕЛНИ! НАРОДЕЕЕЕЕ, ЗЕМЯТА ЧАКА МОТИКА, А НЕ КРЯСКАНЕ И ДРОГИРАНЕ!

Мотика ли? Кво беше това? Нещо от фейсбук ли?

СКОРО, МНОГО СКОРО ЩЕ ИМА МОТИКИ ЗА ВСИЧКИ, без ИЗКЛЮЧЕНИЯ! Или мотика, или в ОТВЪДНОТО! Това ще е единственият избор, ВЕРВАЙТЕ МИ!

Гордеех се, че съм от ЦСКА, а сега се срамувам. Благодаря на такива "спасители", благодаря за такова "спасение".

Долу келявите, червени ръчички от Нефтохимик!Га ядохте кифтета,ни ривахте!Платихте ли Анисе,крадци?Ама БФС ви картотекира?!Дребно примерче..Има още хиляди безобразия във ваша полза...

Тези в БФС са доказана еманация на мафиотизирането на България, а назначаването на неслучайно "пенсиониран" МВР генерал да пази (всъщност да ги пази) от корупционни разследвания е доказателство за до какви върхове е проядена България! Агитките нека не забравят, че преди всичко са българи и хора, а после да подскачат и закрилят президенти, на които само затворът им е мястото.

В коя нормална и цивилизована държава държаща на реномето си подобени извращения биха били възможни и толерани. Ако наистина искаме да сме цивилизована държава,тук да има чужди инвеститори, гражданите на България да се чуствуват свободни и необезпокоявани на улицата на подобни утайки на обществото би трябвало да бъде посочено точното място. А това може да стане при една добре работеща съдебна система без страх и събразяване с въшни фактори. Когато всички тия получат своето справедливо възмездие бихме дишали много по-свободно.

Тая държава вече е за буклука !

По-скоро вече боклукът си е в родната държава! Наистина е чудно, как има още нормални хора, които търпят и им живеят в териториите овладяни.

ВГЛЕДАЙТЕ СЕ ДОБРЕ В ЛИЦАТА НА "НОВОТО ПРАВОСЪДИЕ", ОТ ЛУМПЕНИТЕ НА ЦСКА, И ЩЕ ВИДИТЕ ЛИЦАТА НА ТЕЗИ КОИТО ПАЗЕХА С МАСА ПЛЪХА СИДЕРОВ ОТ НАРОДНАТА ОБИЧ. Г-Н ЦАЦАРОВ? КОГА ЩЕ СНЕМЕТЕ ИМУНИТЕТА НА ТОЗИ ВАНДАЛ!!

Сидеров го пазят левскари основно..

От Враца съм и съм фен на Ботев, част от тия продажници при Волен са от Враца, познавам ги лично, от "Офанзива" са, а един то тях идваше и в нашата агитка, пък после движеше с Бобсъна, също чорбар!!! Не знам дали е имало левскари там, но със сигурност има от "Офанзива", които са вече известни като "Дефанзива"!!!

Бо Бо

Освен от Нефтохимик, ЦСКА 23 ще се опита да изкупи акциите и на: Ботев (Пд) Левски Локо (Пд) Пирин (ГД) Локо (Сф) Литекс Нефтохимик Любимец Лудогорец Черноморец Черно море Славия Берое Така ще стане шампион на България и ще може направо да участва в ШЛ срещу Слован Братислава. Ще бъде 100-кратен шампион на България и 70-кратен носител на Купата на България или Съветската армия, освен това ще бъде единственият български участник играл в групите на ШЛ и достигнал четвъртфинал в ЛЕ в последните години след 14 срещи в Европа. Ще има в историята си исторически победи над ... ПФК ЦСКА с разгромни резултати като 8:0, 7:1, 7:2 6:3, и няколко пъти 5:0 Наздраве за новия клуб ;-)

Разрастването на анархията в България може да се спре само чрез обявяване на военно положение! Навсякъде всеки е срещу някого и срещу нещо. Писна ми!!!

вземи си купи бензин и бързо пред НС. Дай пример !

Никой вече няма уважение към Прокуратура и Съд. Видя се какво направиха преди изборите. От тук нататък ще е така!

Къде е "великият депутат Монов, да определи, атзи разюздана тълпа наркомани, съвършенно справедливо, като лумпени??? Или "лумпени" за само тези, които протестират срещу 3-ната коалиция, управляваща ни в момента!!

Няма значение вече в чии ръце е правосъдието,защо да не се пробват и те!

ЧОРБАРИТЕ ИСКАТ ДА НАПРАВЯТ НОМЕРА НА БКП - ЗА ЕДНА НОЩ ПРЕИМЕНУВАНИ, БЕЗ ЗАДЪЛЖЕНИЯ И БЕЗ МОРАЛНИ ПАСИВИ - БОЖИ КРАВИЧКИ.

Левски вече го направиха този номер и се кичат с чужди лаври.

Отново Свински фолклор, естествено нямащ нищо общо с истината.

В конкретната ситуация би трябвало лостовете на държавната машина да бъдат задейставани на пълни обороти. Не може една шепа наркомани и рецидивисти да вилнеят пред държавните институции и да си преписват права които нямат. За подобен род отрепки съд по бързата процедура.....и едно ново Белене би им се отразило много добре.

Хората, които са вилнели по лагерите по време на комунизма са още тук чрез своите внуци. За тях Белене е като място, където задоволяват чувствата, които не могат да изтласкат от подсъзнанието си.

Това е истинската опасност от "уличната" демокрация! Такова трябва да е отношението ни към всички улични анархисти, които си въобразяват, че с викове и насилие ще се провъзгласят за новите месии на страната ни!! Аман от нови диктатори!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ЦСКА го застига съдбата на ГЛАЗГОУ!!Ще се върне в А окръжна и ще играят дерби с бистришките тигри!!

И аз не подкрепям работата на БФС - там е пълно с хрантутници, но постъпката на тези "фенове" на ЦСКА си е чиста вандалщина, а исканията им да се фалира едно дружество, да се изчистят огромните му задължения и да се направи друго, което да има лиценз за "А" група на ПФЛ е незаконно, неморално и абсурдно. Ако това са ЦСКА и феновете на този отбор, то по-добре това "чудо" да се закрие завинаги! И защо тези "фенове" не действат така срещу истинските виновници от "Титан", които унищожиха клуба, а търсят друг виновен?! Чудно ми е също така за тези 12 млн. задължения - дали кредиторите ще се радват да ги загубят, ей така - без "бой"?! А УЕФА какво ще каже после за тази "далавера"?! Май "феновете" действат без много да мислят!

""И защо тези "фенове" не действат така срещу истинските виновници от "Титан", които унищожиха клуба, а търсят друг виновен?!"" Защото БФС го "охранява" пенсионер с тридесетгодишен стаж, титан - професионални биячи със същия стаж.

Левскарите на моменти много обичаме да псуваме Батков, но в такива моменти трябва да оценим, че е играч! Виж чорбата до къде се докараха от некадърно управление.

Като му свършат кинтите и при вас ще е същото..

Как може тук,едни прости хора да злобеят ,че се затрива един от водещите футболни клубове? Трето поколение съм левскар и когато съм ходил по мачове ,родителите ви са били деца! Никога не е имало такава омраза,такава простащина и хулиганщина! Когато ЦСКА играеше срещу АЯКС,БАЙЕРН.ЛИВЪРПУЛ и други големи отбори ,винаги сме ходили на стадиона да ги подкрепяме!Същото важеше и за тях! ЗАЩОТО ВСИЧКИ СЕ ЧУСТВАХМЕ БЪЛГАРИ ,ВИКАХМЕ ЗА БЪЛГАРИЯ,а не за ЦСКА или Левски!Биехме и ни уважаваха! Нямаше ругатни,псувни, песни за съдията и прочие простотии-ДОРИ,КОГАТО ИГРАЕХА ЛЕВСКИ И ЦСКА!След мача ,който паднеше ,черпеше побира и се разотивахме мирно и тихо! А сега -диващини без край!Затова 23 години не съм стъпил на мач,както и други мои приятели и от Левски,и от ЦСКА,и от Локо! Футболът е отражение на държавната ни действителност-объркан,мафиотизиран, генериращ не настроение и положителни емоции, а дивашки изстъпления! Жалко,млади хора,много жалко! Никога не е имало такава омраза,

Аз съм ,левскар,но ЦСКА ми е мил,защото е най достойният ни противник! Но сега друго е по важно- над Майка България е надвиснала злокобната сянка на комуняро депесарската чума и уродите на Атака! Заедно всички-Левски,ЦСКА,Ботев,Локо,Нефтохимик,Берое да пратим на Мурджо в аспуха боклуците! За Бойко ,за Цецо ,за България в Европа -бъдете готови!

Ама разбира се, че "комунистите" са виновни, дето ЦСКА не ще да си плаща сметките, че кой друг?! И към държавата, и към други клубове и към собствените си футболисти :))) Направете го и веднага спирам да плащам данъци и осигуровки, доставки и заплати. Букви и цифри в азбуката - бол, колко му е да откривам нова и нова фирма?

Май само вие ще направите каквото искам ного хора. Докажете им че "народа е правосъдието" защото корупцията и рекета НЕ е прекратен НИТО в съда НИТО в Прокуратурата.

Олигарси от мафията БСП-ДПС искат да вземат ЦСКА, без да платят и стотинка. Нарочно фалираха клуба.

В случая не става дума за ЦСКА , а как пернишките мошенници да се измъкнат без да плащат за сметка на и чрез манипулация на публиката на отбора .

А Окръжна за вас!