САЩ засилиха граничния контрол за чужденци след атентата

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заповяда да се засили граничния контрол в страната след атентата в Ню Йорк, при който загинаха осем и бяха ранени 11 души.

Обратно в новината

Коментари - САЩ засилиха граничния контрол за чужденци след атентата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е добра новина. От една страна ще поохлади ентусиазма и мечтата на нашите авантюристи, печалбари и безродници да се преселват в Щатите; от друга - като стожер на демокрацията и светъл пример за нас, би трябвало и ние да се поучим и да последваме примера на нашите големи задокеански братя и да позатегнем режима за пребиваване и даване гражданство на всякаква паплач от цял свят.

Явно ти предпочиташ да работиш за туземните прорашистки олигарси - златевци, тимаджии, баневци, герговци, велчевци, василевци, доневци, прокопиевци, дионисиевци, домусчиевци, ганчевци, манджуковци, веткоарабаджиевци, цекоминевци, славови, бориславови, дебелянчовци, маджовци, баджовци, черепи, кокали,..., и техните задунайски господари !!!

Изобщо да не се пускат мюсулмани нито в САЩ нито в ЕС.

!!!!!

Засили контрола на чужденците. Атентатите ги правят "техни", които сами са си избрали чрез "лотарията". Нали няма заблудени, които да вярват в случайността на събитията?

Най-много да попречат на образовани християни да влезат в САЩ. Както вече го правят по университетите. Изобщо Тръмп вече е кукла на конци дето идват от ЦРУ. Този наемен убиец е е луд, просто си изпълнява заповедите на началника си, на който се кланя няколко пъти на ден.

Бени Хил!!!

Най ефикасното оръжие срещу ислямистите са коментарите по туйтър! Страшно оръжие от което треперят брадите на всички камилари. Най не-ефективното оръжие е да се спре да се приемат имигранти от ислямски държави.

тъкмо ,,сенатът,, се ,,чудеше,, защо американците воюват срещу ,,и.д.,, при положение че ,,ал-каида,, е само техен враг...!!! ето и ...отговорът...!!! жалко за жертвите ...!!! утре и при нас може да стане след като им спрем ,,тютюнът,, за наргилета...!!!

Искаш нещо да се случи във фермата/ обществото-поръчваш на съответните служби,а те на агентурата си и ХОП,някакъв внимателно отглеждан и финансиран от тях ненормалник почва да избива по улиците,прави "терористичен акт".Изведнъж всички животни във фермата са против Зелената карта.

Да си бяхте стоели на вашия континент мирни, друго щеше да бъде. Но вие овършахте света. И сега се появяват хора, дето ви търсят сметка.

"Който сее вятър ще пожъне бури".

И под микроскоп да ги гледате, все тая. Вие отдавна сте засели поколения потенциални джихадисти на родна почва и ще ви е много трудно да ги изкорените.

Даже не е нужно да са джихадисти. Защо трябва непременно да са джихадисти за да трепят невинни хора? Ами нали се сещате за оня, дето наскоро изпозастреля сума ти народ в Лас Вегас? Колко му е на някой да му избие сачмата изведнъж и да почне да трепе! После всички негови познати, братя, сестри, други роднини, съседи, приятели и т.н., говорят за него думи като "Ами той беше много добър човек, възпитан, усмихнат, винаги беше готов да помага на хората, и какво му стана изведнъж, не знам!"

Потърсете отговорност от вашите служби, защото те активно участваха в създаването на това нещо наречено ислямска държава.

Бай Дончо трябва да нареди да изгонят всички руснаци и граждани на Съветския Съюз, всички ислямисти, комунисти, араби, които смучат от Америка и я мразят.

Спорно е кой от кого смуче. Америка е типичен паразит, смучещ от целия свят. При това свръх агресивен. Е, ще си получи и тя заслуженото, защото нищо на той свят не е вечно, а и историята (която американците не познават, както и всичко друго извън портфейла и телевизора си) е показала, че когато една въшка се ояде, умира от преяждане.

Лудият Дони първо да разръчка ЦРУ и види каква подла игра вършат тия изчадия на бюджетна издръжка. Да се опълчи на СЕК и глобалната чифутска ламя, която подклажда, опазва и размножава ислямския екстремизъм, с цел да забърква ежедневни комплоти по белия свят, да разяжда обществата с постоянно напрежение и кръвопролития.

Особено внимание трябва да се обръща на узбекистанците! А и на руснаците - нали чеченците всъщност спадат към тях?

Не си българин, а срам за нас. Ти си потурджия! На хабер си нямаш какви глупости си изрекъл.

този контрол е за да се открият и смачкат всички инакомислещи, критикуващи и несъгласни, на никой не му дреме за идил, мидил, няма такъв, всички те работят за едни служби,а тоя е един облъчен човечец дето и хабер си няма за какво го използват.

не се крийте в сащ а разпукайте терористите по света да реват русофилите и идилофилите

Пак изсра една глупост, ама с две мозъчни клетки - толкова.

И най-вече българите,българите,тези тъмни балкански субекти,под лупа!Дето още не са освободили тази сладка територия....!

Ти си болен. Диагнозата за хора с подобни увреждания се нарича "интелектуална недостатъчност". За нея лечение няма. Някои хапчета обаче ако са предписани правилно могат да помогнат и да облекчат донякъде симптомите.

Ах този лош , лош Тръмп - затвори границата за разни хора от 6-7 страни, а ако не беше така - те можеха да дойдат и да въздействат на нападателя, да го превъзпитат и да го убедят , че това не трябва да се прави..

Тръмпчо, вашата лупа е явно дефектна. Страната ви е пълна с талибани и всякаква сган, давате визи на Сульо и Пульо, а аз веднъж реших да отида на една екскурзия, и ми отказахте, щото съм бил "потенциален емигрант". Как разбрахте, като имам пари и имущество, бизнес и семейство, че ще зарежа всичко и ще хукна по Америка да мизерствам? Ето заради този ви начин на мислене ще се пълните със сган и талибани.

Какво ще кажат сега съдиите, които на няколко пъти отхвърлиха указите на бай Дончо за ограничаване достъпа на мюсюлмани от някои държави в САЩ. Той би забранил достъпа на всички мюсюлмани от чужбина /с малки изключения/, но съдии-супер демократи и човеколюбци му пречат. Прав е бил човекът!

ИДИЛ са световен терорист 2. 1 е създателят й - САЩ!

Символът за "номер" не се появи, но е ясно, надявам се

Бай Дончо, с вашите камъни по вашите глави.

Системата не иска да вижда убийците по джихадистки подбуди. Не, че не може. Допускането на толкова диви хора без никаква преценка, допуска убийците да убиват обикновени хора. Без критичен поглед използването на исляма за убийства ще продължава.

Не, тези не са болни. Те просто са на много низше ниво. Еволюцията ги е подминала.

Прав си Дони!! :-) Аз на твое място ще забранят срязаната измет да влиза в държавата, а защитниците и ,разни луди съдии, заедно със семействата им ще ги екстрадиран при ИДИЛ!!!! ,Да ги видя тогава тия ГЛУПЦИ!!!

Проблемът е, че САЩ се управлява от рязани (мошета), а и повечето американци са рязани, това им е някаква мода през последните десетилетия!