Коментари - И българи в чужбина се присъединяват към протеста | dnes.dir.bg
назад

И българи в чужбина се присъединяват към протеста

Протестиращите получават широка подкрепа от сънародниците си в чужбина, заяви от Виена Жулиен Желев пред "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - И българи в чужбина се присъединяват към протеста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Позволете най-учтиво да уведомя Всички Българ(к)и по Тази Планета да бъдем Всички-Ние-Заедно по време на Това Време ! - чрез Глобална телеконференция (достъпна по тлф и/или Интернет) на Няколко сесии през деня) ----------- Довършвам настройките. Относно детайлите за включване - ще ги представя незабавно тук и/или във фейсгрупата 'Граждани за Възраждане на България'

Доколкото разбрах ще има И В : - Австралия (май Сидни) - Н.Зеландия -Уелингтън - Бразилия и Аржентина (Сериозен!) - САЩ - Н.Йорк и/или Чикаго и/или Л.Анжелос - Канада - Торонто, Монреал, Ванкувър - Мексико -Мексико -------- (Твърди се че има Изразена Подкрепа/Разбиране И от Други Добри Приятели !)

11 ОтговориАнонимен преди 10 минути До пррБойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР. 2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. 3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен. 4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво. 5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси. 6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС. 7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова. 8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП. 9.Лиляна Павлова - внучка н

Нямам представа за другите, но аз утре (неделя) в 11 ч.съм пред посолството в Отава.

Браво момчета България е ваша нищо че сте прокудени от тези БСП-ри.

К'ви БСП-ари? Мръсни, преоблечени БКП-ари

И аз се присъединявам, макар и виртуално, тъи като съм много далече от мястото на протестите

ех преди 4тири години за пръв път прочетох тук в дира идеята за безпартийна система и за намаляване на бройката на депутатите. радвам се че нещо с шанс да промени страната ни дай боже към по-добро излезе от тези форуми.

Тази новината бе забутана някъде, та да не се вижда от никого, ама нормално...

аз ще протестирсм пред посолството в камерун. а то маи тук няма балгарко посолство. лошоооо. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

A в САЩ защо никой не подкрепя мероприятието ?

Защо да подкрепям? След като не бива да гласувам, след като съм беглец, мияч на чинии, използвач, отишъл на лесното, защо да демонстрирам? Нека хората които са в България направят своя избор. Така е най-справедливо, нали?

За родината! Не се връзвай на индивидуални мнения! Галин, да ти кажа, нито едното е лесно, нито другото, дори за второто може би трябва повече смелост, защото си е ново начало в чужда и враждебна обстановка, така че по-скоро те уважавам!

Протестирай заради родителите си, които сигурно са принудени да мизерстват тук... В БГ не са останали млади хора и възрастните са принудени да ходят по протестите и да ги бият...

вие ни изгонихте от българия-вие които останахте там.заради вас ние имаме нови родини.сега вие които останахте трябва да платите цената на избора си ! не ми е жал за вас и вашата кръв е време да се разплиска като нa коледни свине

Цялото население на България те е изгонило теб и другите, за които пишеш? А ти къде си родом, не си ли бил част от това население? И къде са ти роднините, и тях ли ги изгониха? Луда работа!

не се връзваи това е комунистически писач от посирано

Той ще е някой от онея "етнически" турци...

Какъв е този ненормалник?

НЯКОЙ ДА ТЕ Е ИЗДЪРПАЛ С ВЪЖЕ ПРЕЗ ГРАНИЦАТА! ДА БЕШЕ ОСТАНАЛ И ДА ОПРАВИШ НЕЩАТА! ТИ СИ ИЗБРАЛ ДА ИЗБЯГАШ НА ПО-ЛЕСНОТО. КОГАТО ВЪПРЕКИ ТРУДНОСТИТЕ, ИЗБИРАШ ПО-МАЛКОТО ЗЛО, ТОГАВА СТАВАШ - ИСТИНСКИ ЧОВЕК! Когато обичаш България ,не бягаш от нея, а оставаш ТУК! Не е лесно , нали!

вие ни изгонихте от българия-вие които останахте там.заради вас ние имаме нови родини.сега вие които останахте трябва да платите цената на избора си ! не ми е жал за вас и вашата кръв е време да се разплиска като не коледни свине

Аз съм утре на този в Лондон. Време е за безпартийна система.

Не разбрах за какво трябва да се събираме с каква цел ще е протеста ...

Поддържам протестите на хората - прави са ! Ще отида да се включа на протеста в Лондон на 24-ти ..... България, или трябва да се промени и да стане нормална държава ил и трябва да не съществува ! ... Ножът е до кокъла вече ...!

rado_7_6@

Чудя се и аз ли ще съм такова наивно камилче като емигрирам и не виждам бесеапаш-поганската наглост? Отвън май-наистина изглежда едва ли не революция, пък то си е (изключително добре организирано) представление на Виенските Кукловоди, а тея дето се лансират сега като водачи и координатори на 'народното недоволство' са следващата серия мъпети във властта. Гладни мъпети. Но бързо ще се очаткат.

Чадо Божие, не се състезавай по интелигентност с камилите, че нема да успееш...... На тебе просто Господ не ти го е дал ! Поне не се обаждай от "магаревръза", че поне да не ти личи ..... Амин !

rado_7_6@

Е поне опитвам. Това лошо ли е? Имам си мнение. Другите си имат техни. Коя е абсолютната истина? Кво казва по въпроса дедо боже кат' си пиете ракията заедно и ядете боб-чорба :)

Тук има толкова много българи, а никой няма да излезе. Заради ЧЕЗ ли е това или ги е страх, че ще ги изгонят от работа. Личи си в каква държава живеем.

humfry

Сега или никога Братя българи, обединявайте се! Сега е момента, в който трябва да бъдем единни, трябва да покажем на света и нас самите, че сме един народ! Ако не си помогнем сами, никой друг няма да ни помогне! Друго спасение за България и българите не остана!

И да не пропускате да снимате и да качите в тубата! Айде, че се развълнувах нещо ...

Защо няма турски град? Там не се ли чувстват българи онези с двойното гражданство и турските имена???

застото са мекерета- както им отарва, дето има далавера са турци, като нема, са етнически балгари

Мили, български деца! Може да сме пръснати по света, но помнете мъдростта на българската поговорка: брат брата не храни, но тежкому на който го няма! В ежедневните грижи може да справяме единично, важното е в трудни и важни моменти да сме заедно! Благодаря ви, че сте такива!

И аз се просълзих, емоционално е, вълнуващо е... радвам се, че БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ утре ще се вее и в толкова европейски градове.

Заедно можем всичко . България се събуди. Затова ще пребъдем. Браво на всички нас . Със здраве ; )

БРАВО,ХОРА ! ВИЕ СТЕ ИСТИНСКИ РОДОЛЮБЦИ! ВАШАТА ПОДКРЕПА Е НЕОБХОДИМА И ВАЖНА !

бяха миячи на чинии,родоотстъпници,плъхове,хора втора ръка,да изброщвам ли още обиди към тези хора

Що не са тук в България да си управят държавата. Всеки може да избяга в чужбина, и какво прави за държавата си. Връща се за пенсия и лятото за морето или планина. Стойте си там е по лесно!

балгарчето,мнохо смешен индивид които се мотка по големят свят. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво, скъпи сънародници!!! Нацията ни се нуждае от ЕДИНСТВО !

Ако щете вярвайте - плача! От радост, умиление, гордост... Хора, не съм очаквала... Толкова е хубаво, че за важните неща сме заедно!

Браво на тях!