Чудо в Колумбия: Деца са открити живи 40 дни след самолетна катастрофа в амазонската джунгла

Майка им загинала, едното било едва на 11 месеца и прекарало първия си рожден ден в гората

Обратно в новината

Коментари - Чудо в Колумбия: Деца са открити живи 40 дни след самолетна катастрофа в амазонската джунгла | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То някакви така си живеят по джунглите. Я носят гащи, я не. И примерно копие или за духане на стрелички с отрова, такава дето може да се яде, но не и в кръвта.

Преди около месец (може и повече) бяхте пуснали точно същата новина. Защо я пускате пак?

Защото са прости преписвачи и не им пука за качеството на работата им.

това е много стара "новина". Защо ДИР-а я претоплят не ми е ясно. И беше отразена в сайта, дори и във форума беше доста коментирана.

Колко пъти ще го повториш ? Новината е от днес ! Оная, дето я цитираш от баронс е фалшива !

Хубаво са се отървали децата, ама е добре да правят инструктаж на пътниците за оцеляване (и да оставят инструкции). Трябвало е да останат в близост до самолета. Хем ще използват частите и багажа, хем ще ги намерят веднага, защото издирването започва от мястото на катастрофата. С малко четене, щяха да си спестят 40 дена мъки.

Да, но това са Деца, какво им пука за инструкциите, но явно си пълен дебил, след като изобщо го казваш, децата просто стават и тръгват, къде да стоят при мъртвата си майка до нея ли, докато ги намерят, малоумен си

Като погледнем "фактите и обстоятелствата" изложени от Гардиън, известна медия с фалшивките си, най-вероятно децата са били намерени от местните "въоръжени групировки" на които в един момент им е писнало да ги дундуркат и са ги изоставили намясто където да ги намерят.

Тези дечица Господ ги е спасил! За да си свестен човек не трябва да си голям или богат. Сами са се грижили един за друг! И за бебето! Да са живи и здрави и да ги сполетяват само добрини!

Не е Господ, а най-голямото момиче, което е на 13 години, но се е учело в племето как да живее в джунглата. И е знаела как се гледа бебе. Ако беше със знанията си от училище щеше да са мъртви. Ако бяха стояли на едно место, щяха да ги изядат хищниците.

Дир, бавноразвиващи индивиди, ето ви старата "новина" отпреди 1 месец, която цитирах по-рано. Да четат и глупаците, които не знаят английски и тези със закърнелите пилешки мозъци: https://m.dir.bg/dnes/svyat/otkriha-otseleli-detsa-v-kolumbiyskata-dzhungla-nad-2-sedmitsi-sled-samoletna-katastrofa

Айде, айде, понижи малко тона. Иначе се прокрадва съмнение, че и твоят мозък не е по-обемен.

Наистина е ЧУДО. :) Особено за БЕБЕТО. Борбата за живот дава криле...Неволята учи. ... ЖИВИ и ЗДРАВИ!

Голямата сестра на 13 години вече е знаела как се гледа бебе. Изобщо ако не бяха от виолетовите племена дето уж били прости щяха да са просто мъртви.

Останали в самолета?

При труповете ли?

Те са дивачета. Обикновени хора биха умрели там.

дивачета са на майка ти децата. Това са деца от местната общност и, да, те са хора като нас. Нормални, макар израстнали в условия на доста лишения.

Браво на децата! И за малкото са се грижили!

Скоро така ще търсят и Владо Вулвата из руската тундра.

Колко интересно. Майка с 4 деца от местно племе/както ги описват/ има средста за чартърен полет. Яаааа някой манго с 4 деца в Бълхария да се качи на чартърен полет????

Моля да изпратите специални поздрави на БАБАТА на децата ! Така прекрасно ги е образовала, че са издържали отлично ИЗПИТА НА ЖИВОТА !

Индианци, сър.

Недохранени и целите нахапани от насекоми, четири деца бяха спасени живи от Северна България в петък следобед, 40 дни след като самолетът, с който са пътували, се разби в джунглата, пише в. "Гардиън".

Предпочитам колежанките от Yellowjackets

Още нещо. В сайта barrons новината е уж от 17-ти Май. И се твърди, че се цитира агенция AFP. Само че, ако идеш на сайта на агенцията - такава новина НЯМА. Извод - проверявай поне от ДВА източника, преди да се вържеш като балък !

Чети, глупак, този път и на български ти го давам: https://m.dir.bg/dnes/svyat/otkriha-otseleli-detsa-v-kolumbiyskata-dzhungla-nad-2-sedmitsi-sled-samoletna-katastrofa

Че редакторите на дира са същите тъпаци като тебе - копипействат без да проверяват много-много. Дай ми източник от 17-ти май, различен от твоите баронс !

джунглата все пак не е толкова негостоприемна както я описват в повечето американски филми...

Що ни занимавате и баламосвате с такива статийки вместо да дадете за Украйна, където на ден руснаците ликвидират по 1000 нацисти и изгарят по 100 танка и други западни високотехнологични тенекиени баклуци.

Това в БГ е все комедия във всичко - това събитие е от преди почти Един месец, влесте в сайта и се уверете сами- https://www.barrons.com/news/four-kids-including-baby-found-alive-in-amazon-after-plane-crash-44f62a45   

Ще ни набиваш в очите тоя фалшив сайт ! Новината е от днес ! - всички медии !

бравос, че са открили живи & здрави малолетните бъдещи гласоподаватели; може документ. да филмир. историята - като един вид поука\наръчник по оцеляване за човечеството

Слава Богу!

Господ здраве да им дава и на тях и на тези които не са се отказали!

Наш Сашко оцеля в гората около Перник, при температури през нощта,около нулата.

Мангала е издържливо животно.

Ти пък си неграмотно животно.

jingiby

Интересно как не са се разболяли от нещо или ги изяли ягуари, каймани, анаконди и т.н. Иначе, това си е живо чудо...

Браво, чудесно, но... Същата "новина" побликувахте и преди повече от 20 дена. Не е лошо да си проверявате архива или поне някой малоумник от редакцията да чете и да се усети.

Чукча не читатель, а ? Я прочети внимателно тъпако - катастрофата е преди 40 дни (това, което си публикувал) а децата са ги намерили днес - 40 дни след катастрофата. Две РАЗЛИЧНИ новини, за щастие - със спасени деца !

Боже господи, не мога да повярвам колко прости хора има! Ти му даваш да чете, ама то английски откъде да разбира, на село не преподават. Ама дори и да не знарш езика помисли разумно. Искаш да кажеш, че в една държава с един и същи самолет са станали 2 катастрофи с деца на борда, едното от които 11-месечно бебе, а другите на същата възраст като първите... Вие сте абсолютни дебили и идиоти и си заслужавате съдбата!

Не беше прав за вас проф. Иво Христов за 80% дебили. Дебилите в тази държава сте 99,9%

Лапай чурката, бастун! Деца са спасени!

Боку , киру Киру , Асен , Ристю , Танас ако се изгубят ще ги търсим ли ?

Браво! Да са живи и здрави!

Оказва се,че дори и в държави приемани от нас,като някакви полуизмислици -" държави от третият свят" усилията,които полагат управляващите са много по големи и хуманни отколкото у нас- държава от ЕС. Все още нямаме онази прословута детска болница въпреки,че двата корпуса са готови и тя трябваше да бъде открита някъде към 2004 г., а сега ще ни разсейват с търгове, конкурси, отчуждавания........Някой знае ли колко струва една слушалка на дете,което кашля....Родителят плаща 80 / осемдесет / лв за това. Направление, личен лекар...... с направление ти казват " Ела, другата седмица". Нямало сестри, защото отивали в Европа да лекуват европейските деца..... Ами как ще има! Нормално ли е директора или началник на болница да получава на месец от 80 000 до над 150 000 лв заплата , а сестрата да се мъчи с 1200 лв. Ало-о-о-о-, балоните! Ще ставате ли държавници или ще бягате след кой каквото открадне!

Ако Ви се наложи да отидете на лекар в Германия по здравна каса, ще чакате от 6 до 8 месеца. Само казвам. Леко с примерите за други държави.