Откриха вкаменелости на неизвестен човешки вид (снимки)

Учени откриха вкаменелости на 15 тела от неизвестен досега праисторически човешки вид, съобщиха световните информационни агенции.

Обратно в новината

Коментари - Откриха вкаменелости на неизвестен човешки вид (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кво стана то сега - всичките туристи ще ходят в Африка да гледат останките на неизвестния човешки вид. Никой няма да дойде да се "наслади" на костите на вампирите, дето ги изровиха преди година.

Изпратете по един екземпляр от черепа на патриарха и на Марковски дето искат вероучение в училище в началото на 21-ви век!

Ето откъде идват ГЕРБаджиите. Големи уста, малък мозък и голеееми митничарски ръце. Да гепат. Освен това са ровели трупове, както ЦвЦВ е ровел с багера според разказа на ББ пред депутати от Бундестага. На ББ може да му се вярва, нали така? Всичко си пасва.

Всичко свързваш с политиката. Това е доказателство, че мозъкът ти е като на наледи. То друго не може да се очаква от троловете.

Хомо Наледи 15 броя - това 100% е бил гейпарад затрупан от бедствие!

Noah's ark is Kroumovgrad Bulgaria

Няма как да е са от вид homo след като обема на черепа е като на австралопитекови. Вида homo , като се почне от habilis, след това engaster, през erectus и неговите континентални разновидности след първото голямо преселение, като синантропа в Азия и се мине през neandertalis sapiens и се завърши със sapiens- sapiens т.е. с нас, всичко е със значително по-голям обем на черепа от австралопитекови който е по-близък до съвременния размер с течение на времето. Най-вероятно са намерили някакъв обособен териториално клон на австралопитекови, ще рече изправено ходещи маймуни, което значи че не е нов вид. Обаче палеоантроположката шайка много обича като намери някой фосил да обявява и кръщава нови видове.

Сигурно Божо е намерил Бойко :)

Тогава е от вида Boko. Boko Magnolius

А бе, Дарвин - сега, като извади толкоз факти - що не се напъна още малко?! На всичко посочено отговаря само едно животно - ДРЕВНИЯТ МАКЕДОНЕЦ! Малък мозък, голяма уста и т.н.

нещо на тиква ми прилича

Хомо Гербериус Магнолиус

Изкопали са останките на роднините на бб.

това са африканските предшественици на афромаймуняка Обама - кумира и вожда на съвременната малоумна дясна клика - гробаро-реставратаро-костоваро-седесаро-катзапоследнокрадеро убиваща българите и Бългрия.

От вкаменените млечни зъбки на Бойко Борисов са направили изводи, че са открили нов човешки вид - нещо като Мутропитек.

you tube snake 30-50m

Това е скелет на никого неизвестния вид - Новоруснак Кримка!

Пак се осра ей...

И по нашите земи има нов вид. Хомо-реформатукус....:)))

да не се окаже че са негри, ще стане конфузна ситуация...

Е какви да са в Африка?

Негрите са сравнително късна разновидност. Най-древните жители на Африка, чиито преки наследници са бушмените имат в себе си характеристиките на всички раси едновременно. Спомнете си главния герой на Боговете сигурно са полудели. Кожата му е светла, жълтеникава, носът е по-скоро прав, устните са малки, очите дръпнати, телосложението - грацилно.

Божкее, Делянчо, жива да не бях! Ами това е дедо ти бе, моето момче. Лелее- като жив е...

с това уцелихте в десятката, още се смея.

Божидар Димитров присъствал ли е на разкопките?

Дарвинизма е утопия,в която и англо саксите не вярват,еле па ние!!!

Аз даже мислех, че е отречен от официалната наука. Но тъй като няма какво др. да измислят, по инерция си остава в учебниците.

Не е задължително да се вярва на теорията на Дарвин. Както не е задължително човек да се обучава и просвещава. Да не забравяме, че тази теория е в основата на цялата съвременна наука и в основата на съвременния свят, в който живеем.

Тези от дира явно са много некадърни, за да не могат да сложат идни субтитри във видеото. Малко повече национално достойнство господа. По-добре не показвайте тези видеа или ге превмеждате на български. Тука е България, а не САЩ.

А, "неизвестен"... Питайте Лили Иванова, сигурно е някоя нейна стара дружка.

Меен , взе ми думите от устата . :)

Защо Лили бе, джанъм (любими)! Имаше един австралопитек в НС - Лучников, а той се оказа Homo-sederasticus restituticus!

Скоро ще излезе наяве от някоя африканска пещера и Homo makedonikus!С уста на хипопотам и опашка на гущер!

Хахаха Африка била люлката на човечеството... Всичко е започнало от България - Божественият народ! :))

Това божидарчо димитров ли ти го каза?

Прав е Филип ! И последно го казва проф,Норман Дейвис , кеймбридж , в многотомното изследване " История на древна Европа ". Цитирам : Когато Българите са създали петата си поред Държава , ние останалите сме били под масата. Т.е. по клоните :))) Мнението му напълно споделя видният изследовател на античноста Робърт Бомал. Цитирам : Българската цивилизация е много по-древна от египетската. Умишлено не споменавам трудовете на Български учени. Бог пази България :)

Теорията на Дарвин е за боклука .

А алтернативната е?

Голямото спагетено чудовище

Абе на поповете повече им плащат, само дето никой не им вярва вече.

Това са наши чиновници по кметства и други институции, то си личи. Такива здрави зъби означават, че само са лапали ли, лапали. Но има и друг вариант - макетата да си ги присвоят и обявят за "Хомо Македоникус", което пак води до същото - стари, тъпи и алчни.

А защо да са хора може и да са извън земни някой днк-тест направи ли?Видяхте ли че имат всички зъби и нито един паднал на възрастен индивид и то без зъболекари и тн..!

Ясно кой е извънземния.

Споровете са безсмислени.Известно е,че Путин е баща на всички хора.И не само Той е създал Вселената,Големия взрив и всичко останало.

Не - Путин е виновник за тяхната смърт и изчезване от лицето на Земята. Много е възможно лично да ги е убил .

Путин е създал всичко живо и не живо. Нищото преди големия взрив,Вселената сега и ще създаде нищото след Края. Така че има право да убива каквото си иска.Всичко е негово.

Мнооого си глупав Саше! Преди Путин имаше другаря Сталин - той беше бащата на народите и господар на света! Пишехме по черните дъски и в тетрадките си: Сталин значи мир! Така че, той никого не е убивал! Не може с борбата за мир да изтребиш над 20 милиона в мирно и още толкова във военно време! Путин е само едно жалко подобие на "великия" Сталин!

от този вид с малките мозъци са и прииждащите към Европа бежанци?

Видяхте лиим зъбите? Нито една пломба няма, ей! ...

Цяла!

Не е нов този вид, срещат се и сега почти във всяка държава, но не искат да се интегрират, работят учат, само крадат.

"... на местен език означава звезда". Е, па то е ясно. Тия са извънземни, следователно и ние сме такива.

Негър или бял ?

Не е уточнено още, но кожата е с цвят на гербер...!!! :::)))

тия що са имали по 4 кокалчета на пръстите ?

и ти имаш толкова - върви на рентген

Откриха вкаменелости на неизвестен човешки вид "Неизвестният" вид е известен, и се нарича хомодепутат, и в момента заседава в Парламента.

Туй е костурница на древниот македонски антички цар,а Киро Глигоров и Никола Груевски са неговите унуци.Ове е наша земя и сакаме да се врати као античко македонско богатство.Африко,африко земя наша македонска па ке се тепаме за тебе!

това е древният вид от банкя "б.б.", демек "баш бабаит", ша са бием за това / с вас, щото и вие като нас не ставате за нищо, от други ще ядем як пердах/!

Това е един брояч на платените от герб "форумци", които без чувство за хумор и по задължение цъкат минуси. Лошото е, че такива ще гласуват и на изборите, а след това ще се чудим защо имаме най-ниските заплати и най-високите цени /горива, основни храни и подобни/.

Аз па знам друг неизвестен на човечеството вид, при това не е вкамемен /все още/. Викат им семейство Пеевски

Засега семейството е в желиран вариант :)

Щом е хомо и е неизвестен човешки вид значи работата е ясна. Това са предците на Щерев и Бегеец.

Сичкото трол тука се изсипало. Абе тука е за науката бе, вие сте при Путьо, Обонго и орките. Ще режа от премиалните ей.

абе , накрая ще излезе ,че някой си е изхвърлил боклука от Марс,и ей го на доказваме го ,с действие или бездействие,че не сме за тук,ами един господ знае за къде? Боже,опази я тази земя от нас!!!!

В Южна Африка са най-старите златни мини. На някой "бог" са му били необходими "сръчни животни" за добив на ценни метали. Лъвовете и носорозите явно не стават. Маймуняците са били най-подходящи. И е поработил по въпроса.

???

Аннунаки, Енке, Шумер!!!

генно инженерство. В един много къс (от еволюционна гледна точка) период маймуните стават хора. И плъзват по света.

Невероятна находка, сравнена с останките, по които се определят другите видове. Направо 15 тела, запазени цели скелети, челюсти с нито един липсващ зъб !? Много им е провървяло на тези учени. Добър принос за изследване на еволюцията на хората.

И това е пропаганда свързана с приждащите тълпи от необразована цигания!

В Перник ли?

Бесепарус Олигофреникус? Ама не, те тези са известни на науката

Тия са "Idioticus Debilicus" - твоят вид...

Обаче са пеели много хубаво. Потърсете в нета Soweto ZCC Male Choir - Naledi Entle. Съвсем сериозно, шедьовър на африканското акапелно пеене.

mrsmith

Страхотни!

Дедите на мутрите от Герб..

Ето #КОЙ е прародителя на Организираните в ПрестъпнаГрупа"герб"... С тези малки, кухи и празни кратуни няма как да объркаме кои са потомците им...!!! :::)))

хомо бокус тиквеш