Член на екипа на охраната на Байдън е бил арестуван в Южна Корея заради сбиване за такси

Американски представител оспори информацията, че мъжът е бил арестуван и заяви, че той само е бил "разследван" от южнокорейските служители

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя американски лигльо у Перник нямаше да се размине само с бой,таксиджиите щяха да го насилят групово !

Малоумни кравари кат склерозата им байдър

Не по темата, но е важно. Не ни стигат преминалите епидемии, но вече започва нова: Вариола при маймуните. За сега се предава само по хомосексуален път, точно както започна СПИН. На този етап заразяването на човек от човек става много трудно. И 7-те случая, които имаме в ОК са педали. Дано нещата останат на това ниво! Не желая никого да плаша, но като лекар имам за дълг да предупреждавам хората.

Докторе, Това предупреждение е за гриндера. Там основно върлуват м/м сексуалните маниаци. Съвсем сериозно го пиша.

Типичен американски боклук

Значи първо какво хуя ми търси алцхаймера в Ю.Корея освен да създава проблеми и да дразни Китай. Второ какъв е тоя педераст, та бил от охраната на памперса та да прави каквото си иска в чужда държава. А, да американските педераси не подлежат на съд и контрол в тези страни (има такъв закон). И трето евала на южнокорейците ако са го арестували и закопчали поне за няколко часа. Това нашите дупедавски полицай никога няма да направят. А, и четвърто американците са най-големите лайнари в света.

лайняр ..може само да мечтаеш за САЩ ЕС и Южна Корея гиди прост комунистически каун прост си като гъбено семе айде вземай влака и право в Сибир за рубли боклук долен

Аз ще ти кажа. Търси война. Отново далеч от тях и отново в опит да замеси голяма сила - визирам Китай. Поредната крачка към разпалване на конфликт. Вероятно Китай ще вземе позиция спрямо специалната военна операция от страна на рашките към укрите, и още по-вероятно няма да е с изявление, ами с действия. Не знам как американските конгломерати ще приемат този ход, защото ако Китай нападне Тайван, секват чиповете, 90% от които се произвеждат именно в Тайван (процента е по спомен, може и да бъркам, но беше внушаващ дял от световното производство).

Това ако беше някой от охраната на Путин, в кенефник на прокопи щеше да има поне 20 статии с поне 500 коментара.

Ако беше Сидеров нямаше даже да го хванат ... хе хе

Сбиване! Мунициите са в Украйна.

Част от Мунициите на САЩ са стигнали критично ниско ниво . Значи какво пращане е било ! Убийците си остават убийци . Жалко , защото редовият американец не е лош човек .

С други думи: Пиян като свиня американец, държавен служител в една от най-високопоставените агенции на САЩ, е пребил южнокореец в Сеул. Моля, не сравнявайте с руснаците, защото те са ни врагове и се отказахме от тях! Днес американските пияни свини са новия пример за подражание от българските евроатлантици.

Не ми стана ясно обаче кой е изял шамарите.

краварски ценности, ама корейците хич не са съобразителни, когато чорбаджията идва да нагледа колонията, всякакви волности са забранени.,....

Това да не е бил Боримечката?

Това е нищо, синът на Байдън в Украйна какви само ги натвори....

От чифутско-масонската кочина толкова. Където е минал чифут, след него само деградация и разруха, докато населението не се вдигне и не прочисти плъховете.

Добре,че не е на посещение у Перник ,щеше да вмирише някой храст.:)

хАмериканското УБО същото като нашето УБО, ... ъъъ ... извинете, казват се НСО.