Двама загинаха след масов ромски бой

Двама души загинаха след масов бой между две ромски фамилии в Чирпан, предаде БГНЕС, като се позова на полицията.

Обратно в новината

Коментари - Двама загинаха след масов ромски бой | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не изпращаите никакви линеики пожарни полиция и други подобни при бъдещи мангалски изтребления.Нека да се избият до последната мангуста.Ако имат нужда раздайте им пособия за взаймното им изтребление!!!!!

Защо ми изтрихте коментара бе дупедавци??? Прав беше BOJANZDR: "СЕГА ИМА 2 ПРОБЛЕМА ПО-МАЛКО" Освен проблема с циганите, проблемът с българи като вас не е по-малък!

Кой казва , че няма добри новини :) Верно само два паразита по-малко , ама все е нещо. И аз не съм съгласен тия ... индивиди да се лекуват с нашите пари и в нашите болници , нали си имат бхк и един куп други защитници , да им поемат разноските.

А ти къв си, че говориш във 2-ро лице? За теб не се ли отнася? Някои българи като отидат в чужбина и вече не са такива! Проблемите в родината не им не ги интересува!!!

Щом развява американското знаме, според теб какъв е? Доста определения ми се въртят в главата, но за да не цензурират коментара, ще се въздържа.

Има истина в тези думи. Това не означава, че циганите трябва да получат амнистия от българския народ и държава. А мутрите са по-голям проблем, това е факт.

Единствената новина е, че убийците при циганския скандал са открити за по-малко от 10 часа. Сигурно, защото убитите са цигани.

Или убийците са бедни и не могат да плащат на полиция и прокуратура.

Ако ги питаш, всички цигани са бедни. Но, когато издевателстват над други етноси, все са неоткриваеми за полицията.

Не можеш да повярваш колко си прав! Само забележи от кого се заинтересува Хиларито като дойде в България - за българите и тяхното положение изобщо не стана въпрос!

Браво, много вярно. Като са и толкова скъпи, Хиларито да си ги вземе тези роми.

Това дето казваш е истина, но се научи да пишеш на български език. :)

Защо циганите като са решили да се прочистват защо са ги спрели да се самоизтребват? Сега ще им плащаме на останалите живи пияндурника лечението в болница.

За братята Роми- спасението е единствено в ГЕТА-та... Американците така са започнали с техните мангали- докато ги приспособят към нормалния начин на живот... Всичко друго е - АЛАБАЛА... САМО И ЕДИНСТВЕНО В ГЕТОТО- ТАМ ДА СЕ КОЛЯТ , БЕСЯТ , ТРЕПЯТ , ТРОВЯТ -ДОКАТО НАКРАЯ ОСТАНАТ НАЙ-ДОБРИТЕ И НАЙ-ДОСТОЙНИТЕ.......

Руми

Не мога да ги пожаля - това не са нормални хора!Но се питам кога нашата държава ще се заеме с тях: ще ги контролира, ще ги кара да учат (дори и насила) - и деца, и възрастни!И няма да им дава социални помощи, а социална работа т.е. ще им заплаща за извършена общественополезна работа (има достатъчно непривлекателна работа по села и градове за нискоквалифицирани хора)!

Бобо