Си призова Тръмп да прояви сдържаност към Пхенян

Китайският президент Си Цзинпин призовал американския си колега Доналд Тръмп да прояви сдържаност към Северна Корея.

Обратно в новината

Коментари - Си призова Тръмп да прояви сдържаност към Пхенян | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

общо взето , аудитория се възхищава на представа , РБ да се въоръжи на ново с СС-20.

лека нощ .

я пак

Изразът "Преклонена глава сабя не я сече"Това означава Преклонена глава пред Бога.Изпълнение Волята на Бога,но някои разбират тоя израз да се прекланят и пред неправдата.Когато се подържа несправедливост,тук израза е "Интересът клати феса"

Съгласен

На кого от вас пречи КНДР, тролове, тролки и малки тролчета? Били нямали какво да ядат, били на гол тумбак чифте пищови, нямали телефони ама имали армия, другите корейци имали технологии, а тия само ядрени бомби ракети и космически технологии. Стига Тия са на около 3000 км и от нас и от САЩ, ама последните и там искат да разпалят война. Ядрена! За да видят дали могат да победят в такава. Да ама, не!Там е Китай подкрепян от Русия. Все държави които ще бъдат засегнати от ядрената зима. Намесят ли се и те тролове, тролки и малки тролчета войната ще стане световна и ще изчезнем в нея и ние! Независимо дали сме или не в НАТО! Устройва ли ви? За това ли ви плащат и дали ще можете да похарчите за нещо кървавите си пари?

от изчезване да се говори е твърде рано , освен това работна хинотеза . Стереотипните лозунги са на предпочитание , но съдържанието им остава едно и също . Тук светло , там тъмно . Някой да ме обясни , за какво потрябват балистични интерконтинентални ракети на една малка страна като северна корея ? пощата ли ще изпратят с тези ракети ?

А защо на другите разбойници им трябват и ядрени заряди и балистични ракети? Или да се придържаме към правилото " Преклонена глава меч не я сече"?

!нека!!!

!нека!!!

След Корея американските терористи ще се облизват и на Китай.

Си каза на Тръмп да прояви сдържаност и да не издивява както в Сирия.

Що бе? Сирията си беше много добър ход. Американците пробваха прехвалените С400. Е, сега вече знаят.

Да от 49, 23 в целта!

КНДР ли праща на троловете, че така яростно я защитават!!! Кажи им комунисти-русобили, сиреч българомразци и не ги обиждай повече!!! А те за тях парите растат по дърветата, а всичко китайско е супер!!!

Нещо те сърби гъза май? Седя, седя и изпраска едно лайно в коментарите. Скука, а?

Е и ти сега издриска едно. Ама твоето е платено.

Не бъркай нещата. Русофил означава българофил. В България мразят наглите хамериканци

Нещо ти бъркаш!!! Русия винаги е била против България!!! Съвсем друг е въпроса, че винаги е искала да владее Босфора и Дарданелите, а е нас ни е смятала за плацдарам за овладяването им!!!

Хамериканци в Южнокитайско море, в Черно море, в Балтийско, в Средиземно, в Северно, в Персийския залив ... Където има море, има и демократични хамериканци

Който го може, го може !

ТУКА , ВСЪЩНОСТ МИ СЕ СТРУВА , ВОДИ СЕ ЕДНА ДИСКУСИЯ , ПРАВО ЗА НАСТАНЯВАНЕ ДА СЕ ДАДЕ ОТ ОБЩИНА ИЛИ ... а въпросите вобществото ни едни и същи , не е виновен Ханс , нито Гретел че не се пожелават и съответно не раждат , правят семейство . така че , гетото ще има обратен ефект , усилването на вече съществуващи нагласия , тенденции в населението . по-уместно ми се струва една дискусия в посока , защо нито Ханс , нито Гретел не пожелават ? какво им прече?.

Много ли те е яд, че Русия с гребните лодки и парните кораби на кюмюр си стои по доковете за ремонт???

Русия е най-голямата и богата държава в света. А средния руснак живее два пъти по-добре от българите

Си призовава, американците ще си действат както си знаят и така авторитета и на двете държави ще се съхрани. А СК отива в историята.

виждам това подобно , макар че има въпросителна с наименование Русия. Поради която пълен размер на опасността още не е разбран. а щом се проявява по-късно , ще има ли тогава спирачка ?

Да обясня на тъпите комунисти!!! Който има да взема пари от някого си има проблем, а проблемът е, че ще ги вземе от САЩ, само ако последните искат да му ги върнат!!! Второ.,Без американският пазар Китай фалира!!! Трето. Без РК и Япония, Китай пак фалира!!! За по ясно, китайските компании нищо не разработват само крадят или са подизпълнитела на американски, корейски, японски или европейски фирми!!! Ако нямаш пазар си нищо, а китайските боклуци трабва да се продават, защото иначе глад!!! Ама това тъпите конунета не са в състояние да го разберат!!!

Ела и си прибери вересиите от 1970-та :)) Отвори очите на слепците, дай мозък на тъпите ... и виж там а мерините канци надари подобаващо!

Неуважаеми другарю!!! Икономиката и финансите стоят на принципа на правенето на пари!!! С война и разрушения пари не се правят, а се унищожават!!! Китай ще загуби най-много ако има война в региона, ама за това трябва мозък, за да го разбереш, с опорни точки спускани от руското посолство нестава!!!

Мдаааа соросоидни пръдни. Китай има ТРИ ПЪТИ по- голям вътрешен пазар от ГОВЕДАТА. Китай има СОБСТВЕНИ РАЗРАБОТКИ и над 1000 години преди европейците измисля отрицателните числа, барута, порцелана, коприната и даже един вид сонда за добив на природен газ. Китай ИМА ЗАКУПЕНИ държавни ценни книжа на ГОВЕДАТА и ГОВЕДАТА НЕ МОГАТ ДА НЕ ГИ ИЗПЛАТЯТ. Соросоиден тъпанар. Търси си работа!!

А ти неуважаеми русофиле с китайска машина, ама откровено китайска, произведена от китайска фирма, по китайска технология работил ли си??? Без да ми отговаряш знам, защото ти не работиш!!! Е ще ти кажа, какво става от откровената китайска технике, едно голямо НИЩО!!! Ето тава е истинския Китай, а всичко останало е произведено по лиценз или крадено!!! Не случайно големите компании полека се изтеглят от там!!!

Колко дават на пост тия вашите, чух че поскъпнали рублите ? За един прЕател питам ?

не се ли опасяваш, че чайниците ще направят "Карл Винсън" част от подводния пейзаж в района и ще го пишат в сметкат на Ужнатите кУрейци ;)) и запиши си някъде - ако Китай спре доставките си за някоя чаас от света там ще стане гражданска шибап-па-дуба! Знаеш ли я тая песен?

Обществена тайна, че Китай седи твърдо зад Северна Корея. И това не е от вчера. Корабите на тръмп са просто учение, но няма да посмеят да направят нищо, защото САЩ са най големия икономически длъжник на Китай . И държавата с най голям външен дълг пак в света. Първи места по дългове! За това все още имат някакъв стандарт на живот . Живеят на заем. До кога?

пенсионери попитали "Неучната Академия на Неуките" (НАН): -Докога ще живеем лошо? -Още малко! - отговорили от НАН...

Работата е там, че всичси финансови спекуланти и мошеници живеят в америка. И затова толкова дълго си позволяват да лъжат и крадат необезпокоявани.

я виж КаТинотоБе 4млрд лв. както и да превалутираш кинтите пак са милярди ...

С други думи, Китай напомня на САЩ, че не те са фактора, който може да решава!

щом Доналд е президент , ние ще отидем да играем голф .

Хамериканците ще оцапат и Южнокитайско море

Ще се опитат но няма да стане този път както си го планират. Много наближават Китай ;-)

Кимчо Прасчо му трябва намордник и сопа,а пък накрая може и скара

Представяте ли си -Южнокитайско море, пълно с плаващи самолетчет? Върха! И между тях едно корито с дъното нагоре! Ухаааааааа!

Господин си да вземе да дръпне каишката на бясното си псе.

Китайският президент леко и предупредително чукна Тръмп по носа. Дано Тръмп разбере, защото следващият удар ще бъде силен и болезнен, а по-следващият - унищожителен

jingiby

Не разбрах защо Си не призова Пхенян към сдържаност, а Тръмп. Точно обуздаване на Пхенян се очакваше от него. От години всички си правят оглушки и са сдържани към Северна Корея, която си прави каквото поиска и плаши напосоки. Но дойде време и те да бъдат озаптени. Ако не е по-добре дебелата Свиня да бъде опечена на скара. Та била тя и радиактивна...

напрежението го създават САЩ, като постоянно висят по границата на Северна Корея!

ша купаМ мед и ш'ги намажа, що вече лИзгави ми се струват... вече с масло са си намазани ... де мек!

Ако не бяха висяли по границите ти още щеше да викаш "Слава на БКП и КПСС"

Ако не си разбрал малко преди бай Кравар Краваря да пусне корабите между Северна и Южна е постигнат напредък в отношенията им. Южна Корея имат министерство по съединяването на двете Кореи! И бай Кравар Краваря реши да ръчка целия регион щот Китай а са казали искаме си парите по заемите и от САЩ ще останат само приказки!

пак с тези пари от заемите. те не могат да си ги "поискат" когато искат - заемите имат падеж.

Добре де, Пхенян да се сдържа, а другите да танцуват по главата му. Е те това е НАЛАГАНЕ на "демокрация" по щатски маниер!

Някой настоява да се спазват резолюциите на СС на ООН? Отново този някой не е САЩ.

луд с приказки не се смирява!

дръпна рязко юздите на тръмпи.

на дирниците ли?

няма не искам няма недей....

после имам впечатление , че коментарната се превръща в едно върбуване за добра позната игра фараон & пирамида . Речем Волен С. има ценни книжа от дружество урановия добив (Canada : Cameco Corporation , Ticker CCO.TO) . Това ли означава неминуемо сега да произведем като държава ядрени бомби ? Речем Весислав М. притежава ценни книжа от въглодобивна компания Peabody Energy Corp . Това ли означава че София трябвада пуши така , че Черни Връх стане наистина черни връх ? Речем Бойко Б има интерес в компания Johnson & Johnson за вързочни материали , щом тече кръв . Това ли означава , че насилието в големите градове трябва да нараства главоломно , да имаме повече потребление на съответните продукти в болниците ни ?

защо бай едикойси ? бай слави от бтв казал ...

КИТАЙЦИТЕ ИМАТ КЪМ 70 САМОЛЕТА КОПИЯ НА СТАРИЯ ТУ16 С РАДИУС 2000 КМ .. КОИТО ОБАЧЕ МОГАТ ДА НОСЯТ ПО 4 ЧИСТО НОВИ КИТАЙСКИ ЯДРЕНИ ИЛИ ОБИКНОВЕНИ КРИЛАТИ РАКЕТИ С РАДИУС 1500 КМ ... ДЕМЕК ЗА 6 ЧАСА МОГАТ ДА ПОТОПЯТ ВСИЧКИ КОРАБИ В РАЙОНА НА 3000 КМ ОТ КИТАЙСКИТЕ БРЕГОВЕ :))

АЗИАТЦИТЕ СА КОРАВИ ВОЙНИ ПОНЕЖЕ СА ИЗОБРЕТАТЕЛНИ :))) ... ПРИМЕР - СЪВРЕМЕНЕН ВИЕТНАМСКИ БРОНИРАН АВТОМОБИЛ - РУСКИ УРАЛ НА КОЙТО В КАРОСЕРИЯТА Е МОНТИРАНО 105 ММ ОБИКНОВЕНО АМЕРИКАНСКО ОРЪДИЕ М101 ОТ ВРЕМЕТО НА ВТОРАТА СВЕТОВНА ... И ОТВЪН ЕДНИ ЛИСТОВЕ БРОНИРАНА ЛАМАРИНА , А НА ПОКРИВА КАРТЕЧНИЦА КАЛАШНИКОВ :))

ТОВА МИ ЗВУЧИ КАТО ЧАКАЙ-ЧАКАЙ МАЛКО "ТОВА МАЛОУМНОТО" ДА ГО УСМИРИМ ;):):):)

за печено корейско прасе

Според мен ще се стигне до печена хамериканска пуйка ;-)

Какво толкова му се кефите на този сланинест феодал бе тъпунгери червени. Трето поколение на практика фамилията му управлява в състояние на абсолютна монархия, бих казал тирания. Народа мре от глад и никой не смее де мрънне срещу властта, защото веднага ще бъде обявен за враг и ще бъде хвърлен на прасетата. Този сатрап, който изтребва и най-близките си роднини при най-малко съмнение за нелоялност към него. За това ли му се радвате? Ама ако един ден се наложи да живеете при неговия режим сами ще се самоубиете палячовци такива. Демократична държава - глупости, този задминава и император Калигула, Сталин и Хитлер взети заедно по сатрапство.

комунделите искат да прецакат и собствените си майки, и си мислят, че в замяна ще получат нещо. партията ще ги ексекутира първо тях ама те се дерат в дирника за комунделщина :)

ти колко време живя там за да знаеш как е?

Един шофьр на такси (Пакистанец) в Лондон ми обясняваше как в България хвърляли в затвора всеки, който разкаже виц срещу властта. Аз му се изсмях на промития мозък. Така че и в Северна Корея едва ли всички са репресирани, гладуват и се редят на опашки за кока кола.

Щели да потопяват. И с кво, с прашка ли? То недай си боже да го одраскат само, и ще бъдат част от историята

ВОЙНА В КОРЕЯ ЩЕ УДАРИ КИТАЙСКАТА ИКОНОМИКА ... ЕВРЕИТЕ И АРАБИТЕ ЗАТОВА ДРЪНКАТ С ОРЪЖИЕ :)) А В ПОСЛЕДНАТА КОРЕЙСКА ВОЙНА КИТАЙЦИТЕ СЕ СРАЖАВАХА СРЕЩУ САЩ :))

Говедата напразно изпратиха един варел с барут и тенекии към Селерна Корея. Да бягат докато е време, че има много акули в океана край Корейския полуостров.

Японците са забравили американската "солидарност" за изпробване на ядрено оръжие върху техния собствен народ. И то, когато изхода от войната е бил повече от ясен. И за това сега изпращат 2 кораба към американските в знак на "солидарност"

Си е президент на Китай, не на Япония.

малее колко не си в час. КОи ти говори за президента на Китай....говорим, че японците са се присъединили към американците.......а имат лош спомен от същите.

Японците не са и никога няма да забравят Хирошима и Нагасаки, но американците преди 6 години отново ги подсетиха чрез Фукушима кой е "правия" път... ...който смята, че аварията е плод на мадър нейчър, е твърде наивен.

Аааа прозорлив си...Значи американците са пуснали за малко ХААРП и хоп...цунами :) Я да бързо да си купиш едно блистерче с подходящите розови хапченца и не забравяй редовно да ги взимаш!

Нека да пробва ще му еде газа баница.

и самолетоносача ще се насочи към най близката база на САЩ в тихия океан за "доокомплектоване"

И самолетоносача "Кузя" се прибра в базата си за основен ремонт! Доокомплектоване? с какво ли- със самолети!?