Китай превъоръжава флота си заради Тръмп

Притеснен от непредсказуемостта на Доналд Тръмп, Китай подобрява възможностите на военноморския си флот.

Обратно в новината

Коментари - Китай превъоръжава флота си заради Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глупости... Китай си превъоръжава флота супер активно от 2012. За инцидента неждъ китайския и американския кораб преди около година сугурно пак Тръмп е виновен?! .... забравих и Путин и Путин

Ами естествено, че Тръмп и Путин са виновни, заедно и поотделно, и това е кристално ясно на всеки, който не е кръгъл идиот и трол едновременно, бе ненормален!

Путин е много опасен. Провери дали не се е скрил под леглото ти !

Ройтерс съобщава нещо , но някой си решава да насере едни толерастки демократо-педераски лайна , слагайки Тръмп като главен виновник , който направи всички тия поразии след маймуната Обама само за един месец хахахахаха Ей , колко скопени и ялови са тия в опитите си да изкарат , че шизофренията е нещо нормално и трябва да сме толерантни с нея ...

Тръмп е само повода,а истинската причина е превземането на Тайван.Кой управлява Източна Азия---Япония няма военен флот.САЩ имат силни единици във Филипините и о.Гуам. Флота на САЩ е в пъти по-силен от този на Китай,но при един сблъсък победата за САЩ ще бъде "Пирова".Китай разширява целенасочено присъствието си в Виетнам,Тайван и Япония-в Източно и Южно китайско море.Всъщност самолетоносача Ляонин е преоборудван стар руски самолетоносач-Варяг, но те дават заявка да строят чисто нови и да бъдат фактор в Източна Азия ,с който да се съобразяват.Силата им идва от бълващата стоки икономика.

Зорлен ще накарата китайците да завземат власта.Хората искат само да си произвеждат. Да печелят и да купуват страни и територии.Сега ще ги накарат да си вземат това което искат и да теглят майната на самозабравилите се кравари. Зорлен. Американите нямат пари! С какво ще противодейстават?Със старите си бараки. Та те милите вече кинти и за заплати нямат.

ти явно не можеш да четеш, но за китай сащ са партньори! бизнес партньори! тъй е било и тъй ще бъде! а россия за китай е донор! а заплати не се плащат само в две дължави. това са россия и за жалост България!

ЛОШО Е ДА СИ ТЪП ...... ОСВЕН АКО НЕ СИ ИДИОТ .

Руснаците са пъзльовци, но дано другаря Си да им види сметката на янките ...

С ТАЗИ МОГЪЩА ИКОНОМИКА,КИТАЙ ВСЕ ПОВЕЧЕ ЩЕ ПРЕДЯВЯВА СВОИТЕ ПРАВА ДА СИ ОБЕДИНИ ТАЙВАН!!!ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е!!!

И Путя на кого ще помага???

Той ще духа ..... супата

Знаете ли какво най-много ме дразни при типове и характери като Тръмп? Те са много войнствени и големи герои НА ДУМИ! Но ако не дай си боже се стигне до реална война, до истински бойни действия между по-сериозни сили и държави, ТЕЗИ НИКОГА НЕ ВОЮВАТ, ИМАМ ПРЕДВИД ТЕ ЛИЧНО, НИТО ДЕЦАТА ИМ, СЕМЕЙСТВАТА ИМ, БЛИЗКИТЕ ИМ... Умират и се осакатяват ВИНАГИ ДРУГИ ХОРА, ПОНЯКОГА МНОГО - СТОТИЦИ, ХИЛЯДИ, ДЕСЕТКИ И СТОТИЦИ ХИЛЯДИ...ХОРА ОТ НАРОДА, НАРОДА И НАРОДИ, НО ... НИКОГА ТЕЗИ, КОИТО ЗАПОЧВАТ, ИНИЦИИРАТ, ПРЕДИЗВИКВАТ И ЗАПОЧВАТ ВОЙНИТЕ! НИКОГА!!! Така да си спомним за един подобен много войнстващ на ДУМИ президент на САЩ, и той РЕПУБЛИКАНЕЦ! Джордж Буш - синковеца. Дето започна с откровени и нелепи лъжи войната, от която Америка изгуби много авторитет и пари, трилиони долари на гърба на американския данъкоплатгец, Сирия и светът получиха войната в Ирак и Ислямска държава, Европа - бежанската вълна... А Джордж Буш ВИНАГИ СИ БЕ ЗАЩИТЕН ОТ МНОГОБРОЙНАТА СИ ОХРАНА НА СИГУРНО! Впрочем същият синковец тако му го е "оправил" и като е карал военна служба, да е на топло местенце! А другият нефелник и ярък ястреб, сивият му кардинал (и авер на татко му) пък е такъв нещастник, че не знаеше от коя страна се хваща пушката - А ПРОПАГАНДИРАШЕ ЗА ВОЙНИ НЕПРЕКЪСНАТО, и дори простреля човек от обкръжението си на лов този нещастник, и после тези криха три дена "нещастния случай". Като че ли не е ясно на всеки, че НЕЩАСТНИТЕ СЛУЧАИ СА САМИТЕ ТЕ, ПО ПРЕЗУМЦИЯ!!! Та така и Трънп голям го вади, но няма да иде той или да прати никой от синовете и близките си да се бият, ако стане напечено...

доста едностранчиво.

И коя точно война започна Обама, бе многостранчивият и всестранният! Кажи, отговори съвсем конкретно коя точно война започна Обама, и при кого бяха нанесени терористичните атаки срещу кулите в Ню Йорк, коиито промениха света според Буш, и при кого Осама Бил аден бе заловен, тоест убит. И кой имаше дългогодишен бизнес със семейството на Осама Бил Ладен - Обама или фамилията и дъртия Буш, и то от много години и за много пари? Или кажи конкретно ко точно война започна Обама, или вземи исе скрий обратно в дуката, от която си се пръкнал.

Най-големият кредитор /около "40 %/на САЩ се готви за военен отпор, защото Щатите, като длъжник , правят като мутрите - заплашват !

Я!Геновчетата станали китайски тролове.Хаха.Е, най-накрая си паднаха на мястото, все пак Китай са комунисти.Успех в новото начинание и все така да запазят този комсомолски плам.

Kитай превъоръжава флота си , ама не заради Тръмп целта е контрол над морските пътища, които превърнаха САЩ в първа сила за сметка на Великобритани преди години и глобалистки пляшки от типа Тръмп е виновен са меко казано ниско платени и без никаква стойност:)

Трябва да си изкарат стотинките и да си напишат отчетите към партията. Като няма други новини, пишат тук.

Пълни глупости. Китай е Велика Сила,както САЩ,Русия,Британия и пр.Китай е мощна икономика,ядрена сила и пр. Китай е изкупил рекорден американски дълг.Големите,легитимни ядрени сили-Китай,САЩ,Русия...никога не биха направили първата крачка към Апокалипсиса."Непредсказуем"Тръмп....може би.Рано е да се каже,какъв точно Президент е той.Но,да е заплаха!?.....Параноично. Големите на световната сцена,са пределно наясно,кой-кой е,и какви биха били последствията от"непредсказуемост".

това добре,а ние кога ще си превъоражаваме"корабите"?

Когато икономиката ни стигне устойчив ръст от 8 -10%. Пък и с 2 или 3 нови кораба кого бихме спрели?...освен молдова.

ПИЧ КЪДЕ Я ВИДЯ ТАЗ ИКОНОМИКА ? ТО В БЕГЕТО ВЕЧ НИЩО НЕ СЕ ПРОИЗВЕЖДА ОСВЕН ЧАЛГА ПРОСТОТИЯ И МУТРИЗАЦИЯ .

а ко са ти? Виж си голия гладен гъз първо. Аман от слабоумни селски военолюбци.

Тръмп ще изцеди САЩ до последна капка. Почва надпревара във въоръжаването, което е начин за най-бъроз забогатяване на политиците. Начело с Тръмп. Не знам дали си представят какви пари се плащат на един президент, за да уреди поръчки за военните производители! Много милиарди. Много! Лумпените не знаеха какво означава прост кандидат, т.е. техният кандидат. Сега ще разберат. Ще разберат много бързо и защо Обама получи Нобелова награда за мир. Защото ограничи възможните военни сблъсъци до граничния минимум. Тръмп няма да получи тази награда и не му трябва - той ще получи милиардите, за които отиде в политиката. А лумпенажът (може би) ще разбере, че е прост. Простите хора правят золумите по света, а не отделни личности. Без подкрепата на огромен брой прости хора нито фашизмът щеше да е възможне, нито комунизма, нито Путин, нито Ердоган, нито Тръмп. Тези явления са производни на простотията на народите. Никой а не се жалва от политик! Хората си го избират, отговорността и вината са техни. Колкото акъл имат да го разберат. Очевидно не им стига.

Очаква се Китай да освободят Сибир и Крим.Даже Китай, один из наших основных партнеров не признал референдума в Крыму. Если быть точным, воздержался от голосования. КНР неизменно выступала и выступает за уважение суверенитета и территориальной целостности всех стран, министр иностранных дел Китая Хун Лэй Можно сказать, даже мягко осудил действия нашей страны. Собственно вопрос, не считаете ли вы, что действия наших властей, все таки, неприемлемы по меркам мирового сообщества.

Съвсем даде на късо...

симо

Явно САЩ вече не граничи само с рибите .

На комунист вера немай,на китайски комунист два пъти повече.Китай ще лапне Сибир и Руския Далечен Изток,скоро време няма да е Руски.Пророчества за Русия иКитай.Ю тюб е пълно със руски филми за това как го прави Китай и как ще го направи.

Кукуруку фафла чудна ...

Още преди Русия да завладее Сибир и Далечния Изток, Китай е имал тази възможност но не е използвал а е предпочел да построи Великата китайска стена с дължина няколко хиляди километра, която да го предпазва от монголските племена. Сега не е необходимо да се издигат стени, тъй като ракетно-ядреното оръжие, което притежава Русия е в състояние да парира всяка агресия.

Бих нашият флот го въоръжаване с тиквомети!

Не, с лайнохвъргачки, като бойните глави ще са от Позитано.

лайнометите са на поледния етах в ПРОНОТО обаче))))

Ако всеки китаец хвърли по един камък в Тихия океан ,ще предизвикат такава вълна ,че Западното крайбрежие на САЩ ще бъде отнесено!

А аз се чудех защо напоследък се повишава нивото на океана и мостовете нещо станаха ниски за яхтите и лодките под тях, а то какво било! Китайците явно са се наредили на опашка да мятат камъни в океана, за да ебават американците... Сега ше му звънна на Тръмп да поизточи малко океана и да му свали нивото...Сигурен съм, че за няколко дни, ако не за няколко часа ще го направи, нали и къщата му Мар Дел Лаго е на брега на океана. Щото иначе ще вземе да придойде океана в предверието на дома му и да намокри рокличката на Мелания...и си е.а майката...

Недей така че ще удави Екатерина Лаврова и още много деца на руски патриоти....ха.ха (Средства массовой информации сообщают о том, что дочь министра иностранных дел России Сергея Лаврова Екатерина Лаврова с трудом говорит на русском языке. Связано это с тем, что практически всю свою жизнь она обучалась за пределами Российской Федерации. "А все потому, что больше 2/3 своей жизни она провела за пределами России. Такая традиция российской элиты. Более 20 лет она жила в США, а затем в Британии. И только в последние годы - в России" Катя Лаврова родилась в Нью-Йорке в то время, когда Сергей Лавров был постоянным представителем при ООН, а после назначения его министром иностранных дел, Екатерина осталась жить в США. Следует отметить, что сын премьер-министра Дмитрия Медведева также намерен получить образование в Массачусетском университете. Дети многих других крупных российских политиков, в том числе и Владимира Путина, проживают на территории иностранных государств. )

Хайде да си припомним ФАКТИТЕ, настрана за малко опорните точки... Тръмп в предизборната си компания отправи доста невнимателни и дори враждебни изказвания против различни групи и дори цели държави - това е факт! Сред тях бяха открити предупреждения и към Китай (например че ограбва и се облагодетелства с изкуствено поддържане на обезценяване на националната валута), Мексико (че щял да направи стената с Мексико и Мексико щяло да плати за нея) и че той ако станел президент щял да ги принуди да се съобразяват с него!!! ТАКА ЛИ Е? ТАКА Е! Дори и не коментирам дали това е праивлно или не - това в случая не е от никакви значение. Сега почитателите на Тръмп всички твърдят, че Тръмп е последователен и изпълнява онова, което е обещавал, и самият Тръмп но вече като президент го твърди и поддържа! Добре, да приемем, че и това е така! Ами тогава какво има някой да се чуди, ЧЕ ЗАПЛАШЕНАТА (ТЕ) СТРАНИ ВЗИМАТ ОТВЕТНИ МЕРКИ!?!?! И къде тук е неистината за тази СЪВСЕМ ОЧАКВАНА "новина", както твърди един лумпен и заклет, но безмозъчен почитател на Тръмп? Отново - аз дори и не се наемам да взимам страна тук по въпроса, само излгам фактите в тяхната последователност и причинно-следствена връзка, факти, които са всеизвестни и трудно оспорвани от всеки!

симо

Мисля , че основната причина е ,,пътят на коприната,,..Китай си е империя и започва да ,,избутва,, САЩ.За това трябват и мускули,освен далновидна стратегия.Китай в момента печели,а САЩ създават ПРЕЧКИ по трасето навсякъде-Африка,Азия и Европа.

Китай и без Тръмп в последните години много активно си превъоръжава и увеличава флота. Поредната пропагандна статия.

Да, така е, но Тръмп им даде и легитимния повод и извинение с безмислено ожесточената си риторика. Преди го правеха така да се каже "по терлици" и по-дискретно, сега имат основание да го заявят и признаят открито и по-интензивно, защото си имат легитимно оправдание! Затова не е добре да имаш слон в подредения си (стъкларски) магазин. Или чукундур, който не внимава какво прави (и говори) и си "джапа бос през просото"! По същия начин говорейки на ангро срещу всички мюсюлмани, вместо да се съсредоточи само върху терорстите и техните главатари и лидери, и онези зад тях, които ги създадоха и поддържат логистично, вкл. търгувайки с тях, Тръмп де факто радикализира и хора, които не само нямат нищо общо с терористите сред мюсюлманите, но дори и са техни жертви и ги мразят и дори воюват с тях! И им дава основание на радикалистите и терористите, и организаторите им да твърдят и с доказателства, че това, тяхната битка и кауза е всъщност война между религиите, А ТЯ НЕ Е! И логично идва въпросът И ЗА КОГО ВСЪЩНОСТ РАБОТИ ТРЪМП В БОРБАТА СРЕЩУ ТЕРОРИЗМА И "ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА" ПРИ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ?

Така е, Тръмп им даде реални поводи да се опасяват. Предполагам все пак е наясно с рисковете от това, но едва ли му пука. Както казват някои - всеки американски президент си има своята война. Може би Тръмп просто е обозначил враговете си от самото начало :) Иначе не бих казал че до сега китайците са се криели с превъоръжаването на флота, нито пък са имали нужда от извинение за него. Публикуваха и публикуват най-активно снимки на новите кораби, включително и във фаза на строеж.

имат опит китаиците как да пердашат краварите . 1952 година Мао прати в C.Kорея 800 хиляди доброволци и набързо обърнаха воината .

американците ги биха и ги еб.ха тогава бе глиган

Поредният фейк нюз - този път на Ройтерс. Очевидно пак за очерняне на Тръмп. За да се предвидят повече пари в новия отбранителен бюджет, значи в Китай има приета още преди години поне една 15-20 годишна програма. Иначе казано, програмата е започнала доста преди Тръмп и ще завърши доста след него, дори и той да има два мандата! Превъоръжаването на флота е нещо, което се прави за период от най-малко 10-15 години. Боен кораб не се строи от "днес за утре". След като го пуснат на вода, обикновено минава поне година докато му сложат системите, а и след като го завършат започва изпитания, които траят около половин до една година. След това се приема на въоръжение.

Да бе, пак всичко е против идола ти Тръмп (ако не е Путин), и пак е от онзи пъклен старец Сорос и (евро)гейовете, нали лумпен? Щото точно те на времето го биха през устата човека с оранжевата перука да говори глупости за китайците и му сложиха в устата простотиите, които редеше и за китайци, и за мексиканци на ангро...и за обикновените и кротки хора сред мюсюлманите - и то много пъти, за да обърне внимание и да стане любимец на лумпени и кретени без мозък като тебе! Да ви е.. и у келешите и тъпоъгълниците. Вие и в леглото вече сънувате Сорос и бълнувате за еврогейове, примати нещастни:)

1. Къде си видял да съм писал Сорос? Или ти по подразбиране си знаеш, че фейк нюзовете се разпространяват от соросоидните меди? 2. Ся, щом искаш и за Сорос - можеее. Петицията до Белия дом за издаването на заповед за арестуването му вече е с над 15 милиона подписа.

Що е комунист се е параноик най малко.

Що е чалга се е чалгопитек най- малко, а ней -много чалгомутант! Я вземи та си изхвърли китайския комунистически компютър ве смешев!

Към коментиращите тук: След като се "изпразните" тук си пийте хапчетата и питиетата и гледайте за успокоение например "Кошмари в кухнята" на Шеф Манчев! Защото Световните готвачи "забъркват" такива "манджи", които вие не можете да кльопате!

Китай се въоръжава от години наред по строга схема. Написаното в статията,че причината за това въоръжаване е Тръмп е неумела пропагандна глупост.

Браво за точния коментар!

Една от големите легенди около Доналд Тръмп, която той разпрострнява и упорито насажда е, че той бил голям търговец и най-великият негошиатор на света, по-добър от всички други и че никой няма по-добър от него, че той е единствен (тоест той е най-добрият в договаряне и преговаряне), и очевидно много си е повярвал, вкл. и от телевизионните шоута (и показно да уволнява, тоест да разполага със съдбите на хора...) и общуването му като милиардер с манекенки и модели, и явно се опитва да демонстрира мускули за да сплаши останалите и да се сдобие с т.н. в бизнеса и инвестициите ЛЕВЕРИДЖ над другите при "преговорите" и "договарянията" още дори и преди да седне на масата за преговори, защото само с фъчкане и развявяне на мускули и мантри не става в политиката и международните отношения. Проблемът е, че подобни номера, трикове и прийоми вървят до време и докато не бъдат разчетени. А сега виждаме как китайците ни демонстрират, че и те ги владеят... Между прочем съвсем същата тактика използва и Путин, може би и затова те с Тръмп толкова си допадат и като манталитет и подход за решаване на проблемите им с другите, въпреки различния им темперамент и характер.

Не става ясно от написанто от теб,друже,ти против Тръмп ли си,или против комунистически Китай ?

"Не става ясно от написанто от теб,друже,ти против Тръмп ли си,или против комунистически Китай ?" ================== "И двете, дедо попе, и двете..." :) Знам, знам, знам че не ТИ (ВИ) става ясно на теб и останалите като тебе, и точно затова се бях заел на времето с непосилната и глупава по презумция задача малко да поограмотя неграмотните и невежите тук, но се оказа, че човек трудно може да се бори и с природните (не)дадености:) Светът не е черно-бял, както си го представяте автоматично, "друже". Теоретично в един спор между двама има следните 4 варианта, опростено: 1. И двамата да са прави - всеки за себе си, от неговата гледна точка, и извеждайки РАЗЛИЧНИ И В СЛУЧАЯ НА СПОРА ИМ КОНФЛИКТНИ ДО НЕПРИМИРИМОСТ ПРИОРИТЕТИ! 2. Първият да е прав, а вторият - не! 3. Обратният на горния вариант, тоест вторият да е прав, а първият - не! 4. И двамата ДА НЕ СА ПРАВИ! Защо реши - така, чисто теоретично погледнато, че единствената алтернатива на точка 2 е точка три? Можеш ли да ми го обясниш? Ако си разбрал, разбира се, какво точно искам да ти кажа, като за тази цел и подходих ПО ПРИНЦИП, за да можеш да разбереш, да нямаш шанс да не разбереш, ако разбира се НЕ ИСКАШ НЕПРЕМЕННО ДА НЕ РАЗБЕРЕШ? Затова реших да изходя от общото към конкретното, което е много известен принцип и подход... А моят конкретен отговор на въпроса ти всъщност съм го дал в друг постинг преди няколко минути, там личи моето мнение. Животът не е черно-бял, друже, в природата освен черното и бялото има и много други цветове, и те всъщност са много повече от черното и бялото. Както на времето не бяха "Левски" и "ЦСКА" единствените футболни отбори! Имаше и други в България! И много други по света! А да не говорим, че имаше много хора, които дори и не се интересуваха нито от "Левски", нито от "ЦСКА", дори и от футбол:) Е от това по-ясно не мога да го кажа и да го обясня:)

Китайците превземат острови в близост до Филипините и Виетнам и тероризат слабите и бедни съседи, също като путинова Россия - тероризират Грузия и Украйна и крадат чужди територии.

Вече има термин за това поведение на такива като Путин - наричат го ГЕОПОЛИТИЧЕСКО ХУЛИГАНСТВО

Очевидно е, че това, което направи Путин в Крим е откровена простотия и хулиганщина, която изобщо не може да се извини, оправдае и обясни дори и с подобни простотии и на други държави и техни правителства и ръководители, вкл. и американски. Както и стилът му и подходът, иронията му към опонентите му и опитите му непрекъснато да използва "удари под кръста" чрез мрежата си от олигарси, КГБ капии и кръговете, обръчите и фирмите и влиянието им, вкл. на Запад, зависимостите, корупцията и останлите типични и до болка познати техни средства и прийоми на КГБ, чийто точно възпитаник е и самият Путин, и това никога не трябва да се забравя! Именно затова и той е подкрепян точно от хора, изповядващи, притежаващи или толериращи този манталитет, простотия и ароганщина, лъжата и манипулацията, и правилото: "Който не е с нас е против нас"! Това може и да работи във вътрешен план при диктатура - открита или "мека", но във външните отношения и свят след достатъчно дълго време неизбежно компроментира и води до изолация във всяко едно отношение (не само като преки санкции).

Китайците разширяват тези острови и си строят военни бази там. Филипинците и виетнамците копче не могат да им кажат. Руснаците си траят - крадците на териории се наговарят. Единствени САЩ се противопоставят. Но китайците продължават да си крадат чужди територии.

Ще си ходиш ли тези дни до Киев,за да занесеш храна на роднините ?

Те май китайците преди това си ги правят тези острови. Е па да си ги бяха направили филипинците с тяхното раболепие пред САЩ и Япония. Ама филипинците си останаха полуразвита нация а Китай напредна.

"Китай модернизира военноморските си сили Притеснен от НЕПРЕДСКАЗУЕМОСТТА на Доналд Тръмп, Китай подобрява възможностите на военноморския си флот." =================== Един въпрос в тази връзка, за размисъл: ДОБРЕ ли е, или ЗЛЕ за един политик и лидер, ЗА ДЪРЖАВЕН РЪКОВОДИТЕЛ особено на голяма и силна държава, ДА Е ... НЕПРЕДСКАЗУЕМ?????? Не е лошо всеки за себе си да помисли върху това - да оставим въпроса за ролята и мястото на Китай за момент. Впрочем отношението на Тръмп към този въпрос е и ще става все по-актуален, вкл. и с битката му срещу медиите (които по принцип са призвани да информират, а как го правят е отделен въпрос). Така например при предизборната си компания Тръмп обеща много неща, някои от които очевидно неосъществими и нереални, поне във формата и по начина, по който ги представи, и това предизивка много критики и въпроси към него как точно ще ги направи и постигне. Така например Тръмп обяви, че ще победи и унищожи "Ислямска държава" (в Сирия) за ... ТРИ МЕСЕЦА!!! Ако си спомняте. Че ще унищожи престъпността, терористите и мафията в Америка и всички ще живеят щастливо и спокойно в САЩ. Че ще направи Америка отново велика (каквото и както и да се разбира това от някого) Че ще отвори нови 10 милиона работни места (за два мандата - да прецизираме). И още много други, все хубави и прекрасни неща... Та когато журналистите го попитаха как например конкретно ще победи Ислямска държава в Ирак, СПОМНЯТЕ ЛИ СИ КАКВО ТОЧНО КАЗА Тръмп (освен това, че ... ЗНАЕЛ ПОВЕЧЕ ОТ ГЕНЕРАЛИТЕ ПО ВЪПРОСА, което стана повод за много насмешки и дори влезе в клип на демократите в предизборната им компания, който непрекъснато въртяха...)? Той каза, че ... ТОВА Е ТАЙНА И НЯМАЛО ДА УЛЕСНЯВА ВРАГОВЕТЕ СИ!!! Демек - ще каже КОГАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО!!! Е, времето не само дойде, но и изтича (трите месеца), нали:)

Китай, Китай .. Китай в събота и неделя се превъоръжава да му е честито

Май ще се окаже, че заплахата за бъдещето човечество ще е Китай. Цитира се едни предсказание на Нострадамус, според което Китай ще с съюзи с исляма и ще нападне Запада. Е, тогава ще стане интересно. Сегашната бежанска криза ще е блед спомен.

да, да ама не войни не се печелят с пушечно месо, а с ПРЕВЪЗХОЖДАЩИ ТЕХНОЛОГИИ! А тези технологии са в ръцете на ЕС, САЩ и НАТО Един взвод (30 души) технологично съвременно обезпечен струва колкото дивизия (7 хиляди щика) от времето на ПСВ

А само ви отваряме очите, за да знаете откъде може да дойде изненадата! Хм....

симо

Прав си.....ТЕХНОЛОГИИТЕ не ги експортират така както ДЕМОКРАЦИЯТА...Ясно е кое е ЦЕННОСТза Америка.

Тръмп пелтечи за някаква велика Америка, но може да стане обратното. Едно разпарчедисване на САЩ на много малки щатчета е напълно възможно

Да ама предстои доразпарчетисване на Русия от Китай и Кавказките републики!

Надай се куре на пияни жени.

"Когато Китай се събуди, светът ще затрепери" - имаше една такава френска книга. Идва това време. Тези хора имат държава от над 4,000 години - по това време, руснаците са живели в землянки, а на територията на Америка е имало основно мустанги и бизони.

Проблеми на човечеството, но не може фабричният продукт да се наложи. Или ако го направи ще бъде за много кратко време. Жълтата раса никога няма да управлява останалите народи, просто защото е примитивна, липсва индивидуалният човешки тип. Техническите постижения в крайна с/ка не са определящи и не доказват превъзходство ни най-малко. (Черната раса е тезата, жълтата е антитезата, а бялата раса е синтезът. - Хегел.)

Русия и Китай ще смачкат хамериканците

И какво ще живееш страхотно след това ли

Проблема е че пак сме на погрешната страна. А умното козле от две майки суче, не като тъпия шопар от Банкя.

Стара максима е "искаш ли мир готви се за война" . Проблема е да не се издънят нервите на някой ,че тогава вече Армагедона ни е в кърпа вързан.

anubis7

Какви кораби бе :Д Тия на нож да тръгнат до 1 година ще им говорим езика !

Дрън-дрън, та пляс! Аман от журналя! Знаем, че всичко що съдържа "Тръмп" в момента се чете! Ама по-горното писание дали няма мааалко общо с напрежението в Китайско море още от времето на Обонго!. Там САЩ пращаха самолетоносачи и тн.. Та точно Тръмп ще да е причината.. мда :)

За какъв им е чеп тоя флот - калибрите, обезмислиха всякакви военни кораби. Да слагат на изкуствените острови калибри и с-500, и да викат на американците "велком".

Клибрите са мнооооого закъснял и нескопосан отговор на компактните американски крилати ракети приети на въоръжение през далечните 80-ти години на двадесети век и непрекъснато усъвършенствани!По голямата част от тях не достигат целта си!

Виж далекобойността на едните и другите и пак ела да се изкажеш. А, "падат" само в мокрите дрогарски сънища на соросоидта, когато са я евали "бежанци" преди това. Групово.

Че руските колибри падат в по голямата си част преди да стигнат целта!Ъмериканците потвърждават това при всяко обстрелване на Сирия с ракети калибър!А на американците разузнаването е най доброто в света!А за по дългия долет е чиста путотролипутарска опашата и омазана с _овна лъжа!

Флот се прави не само с пари, но и с технологии. За сега китайците са далече от традициите на американците в бойните кораби. Наскоро купиха един руски самолетоносач, но не мисля, че това ще им даде някакво предимство.

Технологии се развиват правейки. А изнасяйки и получавайки само дивиденти от борсата, както правеше Обама се развива мързел и наркомани. Китайците ще направят всичко, което им трябва. Вече си правят острови от необитаеми скали.

Не сила, разум трябва да се прилага.

Со кротце, со благо, со разум... и со малко кютек.