Китай и САЩ се разбрали за ракетите на Северна Корея

Китай и САЩ се договориха съвместно да решат проблема на Корейския полуостров, каза китайският външен министър Ван И.

Обратно в новината

Коментари - Китай и САЩ се разбрали за ракетите на Северна Корея | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

перчема си плете интригите....

ВСИЧКИ ГОЛЕМИ ПАЗЯТ КНДР КАТО ПЛАШИЛО - ВИЖТЕ ДО КАКВО ВОДИ КОМУНИЗМЪТ - ГЛАД, СМРАД И ПОДСКАЧАЩИ МАЛОУМНИЦИ... ЩЕ ГИ ТЪРПЯТ ОБАЧЕ, ДОКАТО НЕ ПОЧНАТ ДА СТАВАТ ОПАСНИ. ПОСЛЕ БЪРЗИЧКО ЩЕ ГИ ЗАТРИЯТ.

как да го разбирам - цитирам "Според в. "Глобал таймс" срещата е "послужила като показател, че отношенията между Китай и САЩ ВСЕ ОЩЕ ??? до голяма степен се развиват добре след встъпването в длъжност на правителството на Тръмп през януари"." Това все още ли е повод за голямото разбирателство - не знам. И още, че Китай са против разполагането на ПВО - пак ли е повод за разбирателство - абе както се казва НИЩО АМА ОТ СЪРЦЕ

нещо като пир по време на чума

Китай е работилницата на света. Големият им проблем е, че нямат ноу хау, силата на САЩ е там.

Китай значи нямат ноу хау, пък са работилницата на света?! И как произвеждат, без да "знаят как" да произвеждат?!

Като отиде Бойнг в Китай си отива с технологията и казват на местните пичаги какво да правят.

Абе договорили се Китай и САЩ, ама за ден до пладне! На Тръмп вече не може да се вярва, след като предизборно четяхме: "По време на дебат, Тръмп излага лъжата за войната в Сирия: Няма такова нещо като умерени бунтовници. Русия, Иран и Асад убиват ИДИЛ", ("Trump exposes Syrian war lie during debate: 'No such thing as moderate rebels, Russia, Iran, Assad are killing ISIS'", 10 Oct 2016, Signs of the Times), а сега, с ракетния обстрел срещу Асад Тръмп показа, че тотално е обърнал резбата и че е никой и нищо не зависи от него. Ясно е, че Тръмп не е способен да отстоява собствените си позиции и заявените предизборно намерения, та камо ли някакви си договорености, така че утре, като му наредят доларовите началници, военните учения до севернокорейските граници ще продължат, от което следва че и КНДР ще продължи да развива ракетно-ядрените си комплекси, а Пекин ще гледа сеир и ще си върти убийствената за САЩ световна търговийка.

си видя територийте на американския континент, даже внучето на Тръмп (момиченцето на Иванка) пя на китайски на китайския президент и съпругата му, а момченцето на Иванка, ги поздрави на китайски език. :) Вижте по Сиенен, има видеоматериал :)

DEATH TO AMERICA

САЩ ОТДАВНА НЕ Е В ПОЗИЦИЯТА ДА ДИКТУВА КАКВОТО И ДА БИЛО НА КИТАЙ!!!НА САЩ ИМ СЕ НАЛАГА ДА ПРИЕМАТ РОЛЯТА НА РЕГИОНАЛНА СИЛА ЗАД ОКЕАНИТЕ!!!

Нищо не са се "разбрали", или "договорили". Цялото съобщение е изпълнено с най-общи витиевати дипломатически шаблони: -"се разбрали" -"договорили" -"определили насоките на сътрудничество" -"очертали план" -"постигнато взаимно разбирателство" -"засилване на взаимноизгодния диалог" -"взаимен интерес да съдействат" -"готовност да поддържат тесни контакти" Трябва да си пълен дилетант, направо профан, за да не разбереш, че срещата е претърпяла пълен провал.

И как няма да се провали като докато "разговаряли", Тръмп пратил самолетоносач към губернията на Китай - КНДР. По-нелепа заплаха, здраве му кажи.

Браво на комунистите от Китай !

Президента ТЪП и шефа на най-голямата икономика в света. Телефона на ТЪП е китайски.

егати колко си ТЪП

""Страните изразиха взаимен стремеж да съдействат на Корейския полуостров да няма ядрени оръжия". Тоест разбрали са се, САЩ да си изнесат ядрените партакеши от Южна Корея.

Северна Корея е необходимият щит против американската военна експанзия до портите на Китай!

Щит, ама на срещата с Тръмп Пин каза, има 1000 причини да го таковам щита! И ще го такова, Китай не хвърля празни приказки като Русия!

Нормално е две велики държави да се съюзът и да натикат нахалника Путин в кучи бъз!

Шило

Щатите да не харизаха "онова" море на чайниците? Ех, Пурко, що не си гледаш кларинета?

Нали си бълхарин, духай си кавала с монодупката!

Пурко, на китайски ще ти кажат "Фан гуй! Цай тиен!". Приблизителен превод:"Много бият! Довиждане"

Войната в Виетнам.Убити американци общо/ 58 209. Всеки ден в рамките на 14 годишната война са били убивани средно по 11 човека. Войната в Корея.Убити общо 54,246 американеца.Всеки ден в рамките на три годишната война са загивали 45 човека. Повечето са избити в битка с китайската армия.

с темата?

За да я има въобще Северна Корея,на нейна страна са се били 2,97 милиона китайци!Загинали са в боевете 180 000. Ако Китай поиска Северна Корея ще престане да съществува още от утре! Няма как да го направи обаче заради безбройните жертви който са дали!

О, нищо...Просто тема за размисъл...

1-ва ЦЕЛ НА РУСНАЦИТЕ Е ПОРАЗЕНА, ОДЕВЕ ДАВАХА ПО АЛФА ТВ, НЕЩО КОЕТО ТУК Е ЦЕНЗУРА В ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИЯ САЙТ..... УТРЕ ТРЪМП ЩЕ СЕ НАВЕЖДА НА ПУТИН ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО ЕРДОГАН НА АЛЛАХ ЗА МОЛИТВА, АМА Е КЪСНО ЛИБЕ ЗА КИТКА-! край на толерантноста на Путин , ТОЙ СИ ГО КАЗА ОНЯ ДЕН!

ПРЪЦ. ХАХАХА

Китай и САЩ ще се съюзят, а Русия е сам сама.

Шило

Определено. Ще почнат с Южнокитайско море. Ама не е ясно за кого ще е.

китай със сигурност ще се разбере за всичко със Тръмп. Без пазара на САЩ Китай е свършил.

Ъммм да разбира се 300 милиона пазар в САЩ срещу 1.5 милиарда вътрешен китайски пазар. Не знам какво ще правят китайците без този пазар в САЩ. Да не говорим, че Индия е китайски пазар с още 1.5 милиарда души. Абе направо тежко-тежко.

80% от индийците дори нямат идея, що е то тоалетна с течаща вода, а серат и пикаят, където им падне. Същите тези живеят с по 2 до 3 долара на ден, та ще се избият за китайските стоки. А Китай ко праи, ако САЩ и европейските фирми си изтеглят инвестициите от там и преместят производствата в Малайзия, Индонезия, Тайланд, Виетнам, Лаос и Камбоджа? До 5 години китайците ще питат къде серат гладните.

АМЕРИКАНЦИТЕ РАЗБИРАТ КИТАЙ НА НИВО ПЪРЖЕНИ ПИЛЕШКИ ТОПКИ И ФИЛМЧЕТА С ДЖЕКИ ЧАН :)))

Четете между редовете - нищо няма да стане. Интересите са икономически.

Абе журналистчетата на Дирника, какво е това гръмко заглавие, което впоследствие опровергавате? Китай и САЩ могат да се разбират само за собствените си ракети, но не и за тези на Северна Корея. До сега, Ким Чен Ун показа, че е способен държавник и не се плаши от чужди сили. Но защо САЩ не са отговорили на Китай за разполагането на ПРО на САЩ в Южна Корея? Нещо зад усмивките не е така.

Скоро Ким Чен Ун брата на Пу Тин , ще бъде смазан с ракетен удар които ще изоре Северна Корея.

КИТАЙ ДВА ПЪТИ Е БИЛ ВЪВ ВОЙНА СРЕЩУ САЩ : - В ЛАОС И ВИЕТНАМ - В СЕВЕРНА КОРЕЯ

Шило

"... "Пекин подкрепя инициатива за "съвместно прекратяване" (КНДР замразява своите ракетно-ядрени комплекси, а САЩ спират да провеждат военни учения до севернокорейските граници) и се надява, че по-нататъшните преговори ще позволят да бъде постигнат пробив", заяви министъръра...." Че то май Ким точно това искаше...Да не би нещо, щатите да са хм....омекнали?

Като се има в предвид, че Си Пин прекъсва визитата си, излиза че медиите здраво ни лъжат.

И без да питат Путлер???

Toй спи под леглото ти като вежлив лос! Внимавай да не те изненада!

А Ким Чен Ун дали е разбрал, че САЩ и Китай се били разбрали за неговите ракети?! Китай имат някакво влияние над Северна Корея, но то не е особено голямо, а САЩ пък нямат никакво! Ако Ким каже на американците да духат супата (както най вероятно ще стане), те какво ще направят? Както показва историята, САЩ не могат да печелят войни срещу многоброен и добре въоръжен противник, и населението им няма търпимост към огромните човешки и материални жертви, необходими за такава победа! САЩ могат да бомбандират Северна Корея, но това означава възобновяване на Корейската война, и ще е крайно опустошително за икономиката на Южна Корея (а може би и на Япония), а и американците не могат да очакват Китай да ги подкрепи в такава война!

Достатъчно е Китай да спре да им праща храна, после гладът ще свърши останалото. То не, че корейците и сега ядат добре, ама...

Вие да не би да сте живели в Северна Корея? Не само, че не гладуват а се увеличава числеността на населението, за разлика от "богата европейска България" Абе, смешник, не пиши простотии.

Абсолютно всичките валутни постъпления в северна корея идват от китай. Севрна корея изнася там суровини. Ако китай им врътне кранчето, севрно корейците ще измрат от глад. Китай е единствената пречка пред тоталната изолация на дебелия ким.

Славната кетайска армия наброяваща 750 000 души разпилява славната американска армия на Макартър по хребетите на Чонджу- Северна Корея през 1950 та година!

комундел изкуфел!

Ако на 3 май Путин е на парада в Пекин, а Дзипин на 9 май е в Масква отдясно на Путин - не сте познали. нищо, не е за сефте...

Я, тия що не са се хванали за ръчичка?!

Никой не сесъобразява с бензиноколонката! Ако пак се започне яко въоръжаване е ясно как ще завърши всичко това, жалко за нормалните отрудени и мачкани обикновенни руснаци.

Я пак? Ами "бензиноколонката" ако заедно с Иран врътнат кранчето, нали Китай си заминава, както щеше дастане с Турция... Ами суровините, тая индустрия ако не работи, какво става и с двете държави? Хубаво е първо да се изчетат разните експертни справочници и чак тогава да се пробваш по тази тема.

остават без кинти. Толкова е просто, че няма накъде.

То и миналата година никой не се съобразяваше, ама на - г-н Си пак беше на парад в Москва.

Жълтокосият,ще ги издумка...

той ще ги издумка, ама ще гори пак някоя американска база в Япония.

...""Пекин подкрепя инициатива за "съвместно прекратяване" ..... а САЩ спират да провеждат военни учения до севернокорейските граници) "... -Е,сега вече всичко си идва на мястотоооо... Лесно обясними са, и честите пускови ракетни опити от страна на КНДР! Били са редовно провокирани от САЩ чрез военните учения до чуждите граници! А там са и границите и на Китай, и на Русия! - Та да си дойдем на въпроса де... Какво прави световния джандар там? Кому майка си дири по тези ширини? А?

От Външното ни министерство няма ли да обявят, че и България е съгласна с решенията от срещата?

Сирия, химическата атака, САЩ, Русия и много неотговорени въпроси: "Основният въпрос - защо Асад, печелейки войната, би използвал зарин даже не срещу ислямистите на бойното поле, а срещу цивилни в тила, и би настроил международната общност срещу себе си, едва седмица след като Тръмп каза, че Асад остава власт?"...

ами защото губи войната!Защото се крие като мишка от народа си и руснаците го пазят!

Защото не са гласували за него, просто е. Там нещата се решават така, скоро и при нас.

Англосаксонците- Американци са най-обиновени и прости пирати, как не проумяха, че 6 години не могат да свалят Асад и след 16 години още пак няма да са го свалили.......Не са май-от най-умните хора тези хамериканци????????

Много си осведомен, все едно, че си седял на китаеца на хоя!

разбрали са се китаи да произведе много метли за да може да се мете радиокативнят прах :))

Разбраха се, че остават врагове! Или някой се подведе по дежурната китайска усмивка?!

Китаецът е занесъл за съгласуване и одобрение начертаните нови граници на Китай в Сибир. После са пили по един чай от женшен и чао! Много здраве на Путьо!!!

Бай Хой (не става въпрос за нашия) и ще дига нова сватба... Стига с тая евтина белетристика, форумните главочи се оливате направо. Гледай обективните факти (доколкото е по силите ти).

Най големите производители и разпространители на ядрено оръжие решават други да нямат ))))

Що така Тръмп се среща с китаеца, а срещата с Путята е някъде напред в необозримото бъдеще, когато може и когато му дойде времето? Ко стана с призовките за немедленно явяване на червения килим в Кремъл за доклад, набиване на канчето и целуване на ръце? Ко стана с предвиждането на 69 хода напред на шахматната дъска и джобния тенис? А вчера беше (засега) върха на гаврата с Жужака- УВЕДОМИХА го 1 час преди атаката, че ще гърмят по задника на близкия му съюзник и съучастник Асад. Уведомиха го, без да се съобразяват с него. Само да си знае.

лъжи и пак лъжи, при ракетната атака никой не е уведомил за нея, точно това е направило възможно и самата атака, снощи що нямаше атака, както се заканиха Америка? ама сега договора за мир вече е разрушен от страна на Русия и надвисват, черни облаци над Америка.....

че така още повече злепоставяш Русия? Ако наистина въобще не са уведомили руснаците, значи хептен не ги бръснат за слива, а си правят, каквото си искат, без да им пука за руското квичене. Както и да го погледнеш, САЩ се изгавриха грозно с блядовете.

Необяснимата радост, че наследника на Буш, Тръмп е на власт отмина викаш !?

Америка и Китай се сдушиха и скоро ще удушат кремълското жуже!

Абе, не ви ли омръзна да се изпуската толкова нефелно в този форум! Животните в зоопарка с по-интелигентни от вас.

Изпускам се, защото знам , че ти ще дойдеш, ще понюхаш и ще се обадиш. А ще дойдеш защото си много по-интелигентен от животните, но само в собствените си очи! Сори!

ГОЛЕМИЯ ЯДОВЕ ВИ ЧАКАТ С СЕВЕРНА КОРЕЯ, ТЕЗИ НЕ СА ЦИВИЛИЗОВАНИ ХОРА, КАТО РУСНАЦИТЕ, КОИТО СЕ БОРЯТ ЗА МИРА ПО СВЕТА.......ТАМ В СЕВЕРНА КОРЕЯ, АКО ЧУЯТ ЕДНА БЕЗОБИДНА ШЕГА ПО АДРЕС НА ПРЕЗИДЕНТА ИМ И СА УДАРИЛИ АМЕРИКА, ДОРИ ЩЕ РИСКУВАТ И СОБСВЕНОТО СИ УНИЩОЖЕНИЕ! ВИЕ СИ НЯМАТЕ НА ИДЕЯ, КАКВИ ДИВАЦИ СА СЕВЕРНА, КОРЕЯ, ЗА ДА ХОДИ ТРЪМП ДА СЕ ОПЛАКВА НА КИТАЙСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ, САМИ СИ ОТГОВОРЕТЕ...... ТОЙ МАЛОУМНИКА СЕВЕРНОКОРЕЕЦ, КАК ДА ПРОУМЕЕ, ЧЕ ПРИ ЯДРЕН УДАР 80% ОТ СВЕТА ЩЕ Е МЪРТВА ЗОНА???????

Щом десега не ударили никого явно не са толков тъпи. А едни други си го ползват ядреното оръжие срещу цивилни градове и ги наричат борци за свобода и демокрация. За справка преди два дни пак не издържаха и нападнаха суверенна държава по въздух с ракети и поземя с пехота.

дкми

Малко ми звучи като: "Иван и Пешо се разбраха каква музика да слуша Митко у тях." Каква работа имат тия двама пайтаци да се бъркат в на други държави нещата?

ами , митко у тях, ако слуша тъй музика, че пречи на иван и пешо да си почиват на спокойствие в техните си къщи, тъй ще му начукат канчето, че ще чува само свирката на влака сетне! понял да!

дкми

Че Северна Корея на кого пречи? Че правели изпитания на ракети ли? А нима краварите не правят? Китайци, японци и подобна паплач - и те ли не правят? Значи, могат да се съберат кравари, японци, китайци и порчее сган да си правят военни учения - и всичко е наред. Обаче ако Северна Корея, Русия или някой друг нарочен за лош реши да направи учения - виж, това вече е ужасно, много лощо и трябва незабавни мерки да се вземат.... Ай ше ви еа и лешперите...

Всъщност за руските патриоти във форума е пълна загадка, че Русийката и Путлер въобще не са важни за американците... Китай е страната, с която Щатите ще имат бизнес. Нооо...ще го разберат в най-скоро време. Виж, джуджето в Кремъл все още си мисли, че е важна фигура и въобще не подозира, че не е играч, а въжеиграч, който ще бъде отстрелян точно, когато стигне до средата на въжето.

прав си, но няма да го отстрелят! сам ще си падне, а защитната мрежа долу ще е отечествено производство!

Тия двамата се сдушиха. Да така е всеки иска да е друшка с най-големия.Китаеца е учил в САЩ!!! А Путев е бил старшина и така по ерархията на руските военни,младши офицер от КГБ началник на военен клуб в ГДР на руските войски. Главата му е пълна с петолъчки и сега яко го вгепи военната върхушка. Да Китай има бъдещ интерес от Сибир. Това е слабото място за бъдещия разпад на Р.Ф.!! Нищо не върви с газа от Русия за Китай- пропадна . Путев го стяга чепика,ГЛАДА на мужиците ескалира-деньги нет .Снимката на тези двамата няма място за късия Путев. Не случиха на лидер мужиците.

САМО, ЧЕ СИ ПРОПУСНАЛ ДА НАПИШЕШ-ПОЗИЦИЯТА НА КИТАЙ СПРЯМО СИРИЯ, ЧЕ КИТАЙ СТОЯТ ЗАД АСАД И ОСЪДИХА ОСТРО РАКЕТНАТА АТАКА НА АМЕРИКА??????????? ЗАЩО НЕ СИ ТОЛКОВА ИЗЧЕРПАТЕЛЕН КЪМ ВСИЧКО?????

"ОСЪДИХА ОСТРО РАКЕТНАТА АТАКА НА АМЕРИКА" :))) и после продължиха да обсъждат колко стокообмен да правят и да се опитват да намалят митото за китайски стоки.... странно разбираш политиката другарю... голЕмо осъждане :)))

Хей друШке,тази грешка казва много, ограмотявайте се!

БРАВО ФАНТАСТИЧНО Е КАК ГО ИЗМИСЛИ НАПРАВО СУПЕР БЪРЗО ХАПЧЕТАТА

Тръмп трябва да е много внимателен с Северна Корея, че там са диваци, а не цивилизовани хора, като Руснаците да искат мир по света! Развилнелия се дивак президент на Северна Корея, няма мозък да разсади, че ако нанесе ядрен удар по Амерка, ще убие и самия себе си и като нищо ще ги цапне!

о там ли стигнаха Америка да се молят на Китай да спре развилнелия се Севернокорейски президент, защото заплаши да срине Америка с земята! За Русия незнам , ама ей тия Северна корея ще им ежат мамата на Амерка!

Не. заплашиха ги че ако не го вържат на каишка това малкото - ще им треснат такова мито, че ще си ядът AdiBas-a за закуса като руснака набива ботуши за вечеря.

А американците кво ще ядат, тогава бе, айфона ли? Всъщност, и той се прави в Китай.