Стотици в неизвестност след потъване на кораб в р. Яндзъ

Китайските спасителни служби се борят с лошото време, за да издират над 400 души, много от тях възрастни туристи, изчезнали след потъване на кораб в река Яндзъ.

Обратно в новината

Коментари - Стотици в неизвестност след потъване на кораб в р. Яндзъ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стотици в неизвестност след потъване на кораб в р. Яндзъ То и в България 7 милиона са в "неизвестност" след потъването на държавата.

Щом няма думата ПУТИН в статията, на русофилистика не му пука за китаеца. Едно съболезнование не изказва.виж как са се наежили инъче за газопровода.... Моите съболезнования на роднините на загиналите.

В Охридското езеро загинаха 15 българи, тук да речем 400 китайци. Българското население е 200 пъти по-малко от китайското, което ще рече, че ако се сравняваме с техните мащаби, тукашната трагедия е съизмерима с 3000 човека там! Иначе дано да спасят възможно най-много хора и мир на праха на загиналите!

Подобна тъпа констатация, дори и да е математически вярна, не бях чел скоро.

подписаха договор с русите и проблемите им не закъсняха

За последните 24 часа в региона са паднали 150 милиметра дъжд, а ветровете по време на корабокрушението са достигали 130 километра в час. Доста се е изваляло

:) :) :) Направо е издавило "журналистите" в собствената им неграмотност ...

Да батки, дъждовете се мерят в милиметри воден стълб на един квадратен метър!!!

Стотици в неизвестност след потъване на кораб в р. Яндзъ Странно звучи това да си в неизвестност, след като кораба ти е потънал.Освен да си на дъното друг вариант няма.