Гинка Върбакова: Нямам офшорни фирми

Нямам офшорни фирми, а Бойко Борисов не го познавах до днес.

Обратно в новината

Коментари - Гинка Върбакова: Нямам офшорни фирми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кои стои зат неиа. Идиоти

път номера не мина.КТБ Боко тиквето я съсипа след консултации в САЩ.Сега Цвинокио се върна пак от там,но явно е по-тъп и от Винету-бг.Народа ви разбра и сега ще ви накаже.Следващите избори ще се изправят Нашите хора с всичките им ишрети срещу Народа Български.

Хайде стига,имам чувството че България е изтъкана само от лъжи и сплетни.За да спасите,този дето не си го познавала,си готова да правиш политически стрйптиз на цяла България.То и аз не го познавам,както и много други,от материала но едва ли ще ни огрее,твоето щтастие.

abasador

моме, Гинке, никой не те обвинява, че имаш офшорни фирми или, че до днес лично си познавала другаря Бойко (аз не съм го видял до днес написано някъде) ... старата българска поговорка е, че гузен негонен бяга! Лек ден.

И аз не го познавам, даже не бях чувал нищо за него до днес :)))

Народен съд мангусте

Верно е! Тя има само оШФорни. Така де ...

И ЗАЩО да ти вярваме ма, селска Гино? Като зад теб стоят офшорки/ т.е КРАДЕНО, ПРАНЕ на пари и ПРЕПИРАНЕ??? Заради такива селски ТАРИКАТИ като теб и твоят СЕЛЯК/мъжът ти, как искаме да гледат на държавата ни с добри очи, как ма селяндурко??? Махайте се ГАДОВЕ МАФИОТИ от държавата Б-я и ни оставете ДА ЖИВЕЕМ с достойнство в Родината си, а вие с КРАЖБИТЕ, ПРАНЕТО и т.н на парите СЕ ИЗМАХВАЙТЕ и дори в ада ДА ГОРИТЕ!!!

И ТИ И ВСИЧКИ ОКОЛО ТЕБ бял ден да не видите данооооооооооооо!

Браво Гинке,не обръщай внимание на комунисти4ески изроди.

Не мога да си представя, че жена с такъв имидж и умствен багаж е милионерка! Облечена по-смотано и от последна селянка, вчера се накиприла с абсолютно неподходящи дрехи ( къде се преоблече след срещата с ББ за парламента) - тая просто нема акъл. Но наглост -- охохо!

До вчера казваше оШФорни фирми, днес вече е научила думата. Освен ако джурналята не са го забелязали. Или пък вече женицата може да си е взела някоя от матурите. Ма кво да й дирим толкова - то фирми, фирми, то натрупани милиони, къде време за учене.

Е, па то сеги токът ша стане почти без пари, бе!

Притеснението идва от другаде и е следното ,сегашните политици са на хранилка или храненичета на енер.мафия и ЕРП-тата..Същите много се страхуват от новия собственик ,защото може да им резне комисионните и получаваните до сега благинки. Колкото до народа ,изобщо не им пука .

глупости. баш ЧЕЗ ги е хранил- да не вярваш

Той и спас русев беше анонимнин преди да купи левски. Като гинка.

Даваш сметка, предполгам, Защо лелка КУ/ не е скочила с/у руските капитали в Нефтохим, Енерго про, и др. Пзвволявам си част от вицове - Гражданка,Вий Техноимпеаса украли? - Никак нет, тов прокурор, мне подарили в ден рождения. И как чукча пълнил с камъни Беринговия проток- плохие американци купили Аляску,а Камчатку не захотели'

Недопустимо е държавата да се намесва в една частна сделка. Независимо коя е Гинка, лостовете в една нормална държава са законът и нищо друго. А реакцията на масовия българин оправдават чудесно думите на проф. Иво Христов

Енергетиката е част от националната сигурност, така че сделката не е частна. А ти въоще нае си неутрален и си на заплата в централата на Герб, не знам дали не разбрахте, че нещата с ЧЕЗ са много по-серозни, отколкото бяха за Истанбулската Конвенция.

ЧЕЗ е собственик на контролния пакет. Къде беше националната сигурност, когато го придобиваше?Зададе ли се въпросът кой го продаде? Гинка е проблемът сега....за националната сигурност.....и Бойко барабар с Нинова са спасението. Законът стои под националната сигурност, правова държава ли сме,кой решава кога да се прилага законът, народът ли,Бойко ли,Нинова ли?На друго ниво си,не ловиш Нищо.. ....

Бръмчооо, да беше се разбръмчал по този въпрос преди 15 г., а не сега. Прав е Неутрален.

И какво точно се променя за националната сигурност с Гинка? Каква е разликата между нея и ЧЕЗ?

ПР-ите на ГЕРБ да вземат да облекйът на тая жена едно сако, че с тия рокли от селски вечеринки продължава да не седи сериозно.

хаъде чао свърши то далаверата гинке мари

Колко злоба в погледа на тази офшорка. Жалко за нея не можа да си изиграе ролята на бушон.

Свидетели сме на един политически и икономически шантаж, целящ спирането на законова сделка". Гинче, много си тъпа или се правиш на такава!!! Когато в резултат на сделка Енерго-Про се настани в България - някой да е протестирал? Не. А защо - защото хората са компания с опит и възможности. Хората протестират, защото не виждат как с 50 души персонал ще развиваш дейност!!!

Ами всъщност тя купува и персонала!

Политиката и бизнеса са две отделни неща. Политиците правят закони, а бизнесмените лобират за тези закони чрез спонсорство.

При толкова олигарси,кой ще позволи на Гинка да закупи ЧЕЗ?

Какви ти офшорни фирми, само оШфорки!

Как се остави да я разсъблекат тази мас..я. Май се разбра кой стои зад нея. Голяма работа си ,с друговерец ли си легна?

Гинка чез Върбакова: Уф, нямам офшорни фирми

Мръсни крадливи политици ви изядаха вие скочихте върху една скромна жена -е това е нашета простотия .

невъзпитана и нагла мутреса, инак няма да си дава г.за на мутро-олигарсите и да става обект на смях и презрение на цяла България.

е това е лицето на нацията алчност ,простотия , грозота ,продажност сега разбирам защо са ни колили турците,гадна нация !!

Прав си трябвало да ни изколят до кра к това мръсно племе.

да хубава рокличка си купила гинче за случая ,ама в лицето си като болна от жълтеница и коремен тиф, лоши неща праща понякога съдбата на алчните хора които лъжат !!!!

Логично е след като не се разкриват имена и се пазят тайни за сделки, от които зависят 3 млн души, значи сделката е гнила.

Друго си е да знаеш, че Р. Овч си е купил ТЕЦ. А пък жена му е света вода ненапита.

Споко гадже, ти нали си знаеш - имаш само ОШФОРНИ ....

Офшорните фирми са за това ,за да се крият данъци и собственици.Не палащат данъци ,но тия които стоят зад Гинка може и да имат офшорки .Но журналистите друго пишат,а то е Гинка Върбакова вече показа нокти срещу Корнелия Нинова, като попита как 28-годишна от Крушовица купи Техноимпекс? Ето този въпрос разкри много. Ако Гинка беше попитала и как Цветелина Бориславова придоби за една нощ Сибанк, щеше да е по-различно. Но тя нападна Корнелия и издаде четата.

и изпълзя урода от пазарждишко ,пази боже родината.

хахаха българина като светне лампата невярва че е светнала , за да провери трябва да го удари тока за да се увери че е светнал ,,,,,,,,,,чудо на чудесата ..........геополитиката на българина която толкова много разбира мина директно през сметката му за ток и тои неразбра ...

Гинче, че нямаш оШфорни фирми, ти вярвам(то си ти и личи), ама че теб те "имат" вече определени офшорки е повече от ясно. Кой те "има" и на каква цена, скоро ще се разчуе.

Вече се разбра, че на срещата в сараите Доган е попитал Пеевски той ли стои зад Гинка, и Пеевски не само, че категорично е отрекъл, но и е заявил, че има доказателства и документи, които сочат, че Борисов и негови хора са зад подставеното лице Гинка от Пазарджик! Ако обаче си спомним какво каза Борисов, той говореше за разни неясни руски, руско-грузински и офшорни капитали и кръгове, демек Пеевски, защото е ясно вече и на децата кои са проводниците на руските интереси в България! И така - Борисов и образа му в огледалото де факто са в състояние на противоборство, и всеки обвинява другия, за да отърве кожата. А нещата стават още по-комплицирани, като се има предвид, че и двамата командват в службите и май Пеевски е с по-силни позиции там, да не говорим за Цацаров и прокуратурата... А като капак и президентът направи изказване с въпрос КОГО ТОЧНО ОБСЛУЖВАТ СЛУЖБИТЕ НИ - ДЪРЖАВАТА ИЛИ ДРУГИ ИНТЕРЕСИ! Едно изказване, което бе според мен отдавна дължимо И ОПРЕДЕЛЕНО МУ ПРАВИ ЧЕСТ!

Гинке , Гинке, вятър те вее на бял кон!Нямаш ресурс за такава сделка , заяждаш се с лидер на опозицията , който утре може да е премиер , нямаш фасон , нямаш опит с работа с граждани и т.н. !Накъде бре душо?Ами тая сделка с Бойко Борисов толкова се размириса , че най-добре е да се оттеглите от тия мераци!

да....!!!,,гербаджииският,, материал освен по ,,миризмата,, и по ,,говора,, ще го ,,познаеш,,...!!! а...??? и по ,,образованието,,...!!! учете деца да им ,,слугувате,,...!!!

Гинка, чадо грешно е през Великите пости да се лъже

Бог вижда.

За шофьорска книжка вече искат 10 клас. За управлението на СТРАТЕГИЧЕСКИ бизнес, касаещ електроразпределението на 1/3 от БГ - пак 10 клас. БравО. И после се чудим що "децата" не учат, а пък тези които искат да учат се изнизват от територията. Ми ето им го "светлия" пример за подражание - как' ти Гинка. Пък и бат' Гойко(пърдон Б) Шланга, и бат' Цещо Гуменеткате .... и много други знайни и незнайни герои на "ВЕЛИКИЯТ ПРЕХОД".

децата не учат защото имат Светли примери А и са си прави!

ОБАЧЕ ИМАШ ГУЛЯМА ПУТКА

бал ходила ли си? А диплома от гимназия барем имаш ли?

До вчера вечерта, 28 февруари 2018 г., всички във Форума атакуваха Боко. Щото Гинка била мюрето, подставеното лице и т.н., а той стоял зад нея. (Моите почитания на всички, имали смелостта да атакуват силния и силните на деня!) Днес, 1 март 2018 г., всички атакуват "мюрето", макар и по различни причини. Включително и такива, нямащи нищо общо със същността на темата... Ей, драги съфорумци, ХОРА, осъзнайте се - Гинка е САМО ПРОДУКТ на Боко и на Боковщината, обсебила и завладяла цяла България. Въпросът е: Ще атакуваме куклата на конци Гинка или Кукловода ѝ - последен, а най-вероятно и Главен бушон в ръцете на истинските КУКЛОВОДИ?! Не за себе си питам, даже не за всички нас, а най-вече за децата ни, които заслужават да живеят - като всички деца и като всяко ново поколение - по-добре от нас - техните майки и бащи. Честит Първи март, оставям ви със здраве!

нямаш офшорки имаше ли запори от НАП и какво ти продадоха ЧСИ-тата заради неплатен кредит?