НС удължи работата на комисията за ЧЕЗ до 10 май

Народното събрание удължи работата на временната комисия, проучваща обстоятелствата за продажбата на ЧЕЗ, до 10 май включително.

Обратно в новината

Коментари - НС удължи работата на комисията за ЧЕЗ до 10 май | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех Бойчев, Дебили ли сме или на такива ни правите!! КАКВИ РАЗГОВОРИ С ГИНКА , КАКВИ ПЕТ ЛЕВА!!!! ГИНКА ТЕГЛИ ЗАЕМ И ПОЛУЧАВА АКТИВИТЕ НА ЧЕЗ , А НИЕ МИЛИОНИТЕ БЪЛГАРИ ОБСЛУЖВАМЕ ЗАЕМА Й плащайки с цената на тока лихвите и главниците!!!!! ЕДИН ПИЕ ДРУГ ПЛАЩА - това е простата схема. ЗАЩО ЖЕЛЬО СЛЕД КАТО ПЛАЩАМЕ ЦЕНАТА НА СДЕЛКАТА ДЪРЖАВАТА НЕ Е СОБСТВЕНИК , А ТОВА Е ГИНКА?! ТОВА Е НЕВЕРОЯТНА НАГЛА ИЗМАМА!!! ЗА ДА СКРИЕТА ТАЗИ ИСТИНА ЖЕЛЬО ПРАВИТЕ ПРОМЕНИ В ЗАКОНА ЗА ЕНЕРГЕТИКАТА И ВМЕСТО В ЦЕНАТА НА ТОКА гинкините лихви и надценена стойност на активите ги вкарвате в НОВАТА ТАКСА "ЗАДЪЛЖЕНИЕ КЪМ ОБЩЕСТВОТО" !!!! НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ БЕ ЖЕЛЬО!! ЗАЩО НЕ КОМЕНТИРАШ "ОСОБЕННИЯ ЗАЛОГ",който селянката сключва с кредитора си превръщащ ни в длъжници по заемите и?! Цялата тази измама минава с участието на КРЕДИТОРИТЕ, които отлично осъзнават, че при сключаватно на сделката има и ТРЕТА СТРАНА КОЯТО НЕ Е НАДЛЕЖНО ПРЕДСТАВЕНА ПО ИЗИСКВАЩИЯТ СЕ ОТ ЗАКОНА РЕД!! Тази трета страна са милионите българи които никой не пита дали са съгласни да плащат НАДЦЕНЕНАТА СТОЙНОСТ НА АКТИВИТЕ , и договорените в тяхно отсъствие ЛИХВИ по заема който те ще плащат! Това , че ще извадите ЛИХВИТЕ и ГЛАВНИЦИТЕ от цената на тока и ще ги вкарате в НОВАТА ТАКСА "ЗАДЪЛЖЕНИЕ КЪМ ОБЩЕСТВОТО" няма да промени нищо освен НАЧИНА НА ОСЧЕТОВОДЯВАНЕ НА ИЗМАМАТА!! КРЕДИТИТЕ ЩА БЪДАТ ИЗВАДЕНИ ОТ ЦЕНАТА НА ТОКА , но ще бъдат вкарани в нова такса "задължения към обществото" !! КАКВО ОБЩЕСТВНО, КАКВИ ПЕТ ЛЕВА, КОГАТО ТОВА СА ЛИХВИ И ГЛАВНИЦИ НА "СТРАТЕГИЧЕСКИ ИНВЕСТИТОРИ" С 50000 ЛВ УЧРЕДИТЕЛЕН КАПИТАЛ !! ЗАЩО СЛЕД КАТО НИЕ ПЛАЩАМЕ ЗАДЪЛЖЕНИЕТО НА ТЕЗИ "инвеститори" не сме собственици на АКТИВИТЕ НА ЧЕЗ БЕ ДРУГАРИ ОТ БСП? Кашата която забърка с ГИНКА Борисов, сега ще я сърбате вие. ОТГОВОРНОСТТА ЗА ИЗМАМАТА ЩЕ Е ВАША , А НЕ НА БОРИСОВ!! ТИ ЖЕЛЬО , А НЕ БОРИСОВ ЩЕ НОСИШ ПЕРСОНАЛНАТА ВИНА ЗА "ОМРАЗНИЯ ДЪЛГ" който БСП ще се опита да озакони!

Да - накрая Гинка ще стане собственичка на ел разпределението. Това и на децата е ясно. Големия бум премина - играчите се сритаха и след това си поделиха кокала. Сега лижат мажат за да забравят хората. Лошото е че този министър председател съсипва държавата и протежетата около него

НЕ БЪДИ ТОЛКОВА СИГУРЕН /НА/ !! НЕКА СКЛЮЧАТ ДОГОВОРА ЗА ЗАЕМ И СПРЕТНАТ ОСОБЕННИЯ ЗАЛОГ В ОТСЪСТВИЕТО НА ТРЕТАТА ЗАИНТЕРЕСОВАНА СТРАНА КОЯТО НЯМА ИЗИСКВАЩАТА СЕ ПРЕДСТАВИТЕЛНОСТ. Граждански организации и започват делата СРЕЩУ ГИНКА и КРЕДИТОРИТЕ Й , които са си послужили с измама превръщайки в ДЛЪЖНИЦИ МИЛИОНИ БАЛГАРИ!! СДЕЛКАТА ГИНКА - е тест за политиците , които сякаш не забелязват как една кака ПОЛУЧАВА АКТИВИТЕ НА ЧЕЗ , А НИЕ ПОЛЗВАТЕЛИТЕ НА ЕНЕРГИЯ И ПЛАЩАМЕ УЧРЕДЕНИЯ ЗА ТОВА ОСОБЕН ЗАЛОГ!! То е като все едно ГИНКА ДА СИ КУПИ АПАРТАМЕНТ , а ти да и плащаш задължението. ТЕЗИ НОМЕРА МИНАВАТ ТАМ КЪДЕТО ЛИПСВАТ ИСТИНСКИ ГРАЖДАНСКИ ОБЩЕСТВА И В ДЪРЖАВИ ТИП БАНАНОВА РЕПУБЛИКА!!, БЪЛГАРИЯ НЕ Е !!

Първокласната банкова гаранция за 200 милиона евро, която Гинка Върбакова е предоставила на вниманието на ДКЕВР идва от куха британска фирма, която никога не е имала банкова дейност, DEANFIELD SOLUTIONS е имала уеб сайт, който вече не е активен, но е запазен в архив. В него тя се представя като мощна инвестиционна банка. Всъщност става дума за фирма тип пощенска кутия, регистрирана във Великобритания. През 2013 г. тя е закрита поради несъстоятелност. Но процедурите по ликвидацията и най-вече събирането на неплатените данъци от последния директор Серджио Пекораро е продължила с години, показват данни от британския Търговски регистър.

То и на децата е ясно, че всичко е постановка а тая гинка е поставено лице и вчерашния цирк с Иванчева беше скалъпен.Жалко дебелия от Банкя целенасочено унищожава остатъците от държавата.Защо го търпим?

СА СЕ ПРЕВЪРНАЛИ В ИНВЕСТИТОРИ? ВЪПРОСА Е : има ли ГИНКА тези 320 мил € в наличност или ще тегли ЗАЕМ КОЙТО НИЕ ПОЛЗВАТЕЛИТЕ ЩЕ ОБСЛУЖВАМЕ?!! АКО НИЕ ОБСЛУЖВАМЕ ГИНКИНИЯ ЗАЕМ ЗАЩО НЕ НИЕ , А ГИНКА Е СОБСТВЕНИК НА ЧЕЗ?? ЗАЩО ГОСПОДА ДРУГАРИ НЕ ЗАБЕЛЯЗВАТЕ ИЗМАМАТА НАТРЕСЕНА НИ ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА ЦАРСКИТЕ ЮПИТА НАРЕЧЕНА "ОСОБЕН ЗАЛОГ" , калкулиращ се в създаденият по тяхно време ЧАСТЕН ВЪНШЕН ДЪЛГ. ИЗМАМАТА НАРЕЧЕНА ОСОБЕН ЗАЛОГ ПРИ КОЯТО "ИНВЕСТИТОР" БЕЗ ПУКНАТА ПАРА КАТО ГИНКА "КУПУВА" МОНОПОЛИ И ЗАЛАГА БЪДЕЩИТЕ СИ ВЗЕМАНИЯ КЪМ КЛИЕНТИТЕ Е ПОРОЧНА ПРАКТИКА , при която не този който плаща заема , а "СТРАТЕГИЧЕСКИЯ " ИНВЕСТИТОР се превръща в собственик на АКТИВИТЕ !! ТЕЗИ ИЗМАМИ НЕ ВЪРВЯТ ДОРИ И В БАНАНОВИ РЕПУБЛИКИ. НО ТУК КЪДЕТО ПОЛИТИЧЕСКАТА КЛАСА Е ТОТАЛНО КОРУМПИРАНА не забелязват как ЕДИН ПИЕ , А ДРУГ ПЛАЩА удоволствията му!!