Четвъртокласниците решаваха 25 задачи, МОН пусна отговорите

Близо 56 000 четвъртокласници се явиха на национално външно оценяване по математика

Обратно в новината

Коментари - Четвъртокласниците решаваха 25 задачи, МОН пусна отговорите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абсолютно ненужно за развитието на учениците! За разлика от париците, които трупат учителите от частни уроци! И срам нямат! И данъци не плащат! Накрая реват, че заплатите им са ниски. И пенсиите им са ниски! Е, за резултатите някой друг ден ще говорим :)

И защо е нужно четвъртокласници да могат за 60 мин да решат 30 задачи?

Защото така се изкарват повече пари от частни уроци :) И учебници, помагала, ръководства, .... и какво ли още не :) Нека не забравяме, че образованието е безплатно ;)

Те пък едни задачи...За полуидиотчета.

Стига сте мрънкали. За това време трябва да могат да решат два пъти по толкова задачи. Дори не са с трудността на състезателни. Ако сега не учат и не знаят - кога? После изкуственият интелект щял да изяде хляба. Ами ще го изяде, като отглеждаме тъпанарчета, киснещи в Тик ток по цял ден.

Не могат да ги решат даже и за 4ти клас.Много ограничени

Матурата бе 60 минути... Крайно време е списвачите на подобни новини да научат значението на думата матура. Думата произлиза от латинската дума "зрял", т.е. пълнолетен, оттам и българските думи зрелостник, зрелостен изпит и зрелостно свидетелство. За каква зрелост и каква матура можем да говорим при деца на 10--11 години?

ти вярвай на учители и директори на училища. Ще цъфнат едни идиотчета, и още как! Но вече ще е късно, мами и татковци

"Не за училището - за живота учиме!"