Четвърто дете стана жертва на студа във Великобритания

6-годишното момче беше единственото оцеляло, след като пропадна в замръзнало езеро заедно с трима приятели, които също починаха

Обратно в новината

Коментари - Четвърто дете стана жертва на студа във Великобритания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ужасна трагедия. :((( Как се преживява?!

Sofiaone

Бог да ги прости и да даде сила на семействата им. Коментарите под такива новини трябва да бъдат изключени. Някои писания по-долу са потресающо грозна снимка на озлоблението и деградацията на обществото ни.

Заглавието е малко подвеждащо и объркващо, те не са умрели от студ защото не е имало отопление, а са пропаднали в замръзнало езеро което е различно, така ако човек прочете само заглавието без да отваря новината ще рече че в ЮК хората буквално умират от студ в къщите си, което не е така

Прощавайте, вие нормални ли сте? Тези деца не са жертва на студа - не са замръзнали вкъщи, каквито измислици как европейците замръзват по домовете си разпространява руската пропаганда, на която вие припявате. Не са и починали следствие някакви природни аномалии, каквито разпространява алармистката пропаганда, от която взимате пари. Загинали са, защото са ходели по тънък лед - неправилна детска преценка, занижен родителски контрол и такива банални неща.

Нямат и кадърни доктори на Острова, за да ги спасят...

сърдечен арест

Как така всички са умрели от инфаркт....това е доста съмнително

Абе ваксите са, ама се правят на ударени, както винаги. И виж колко идиота са ти дали минуси и брой бъдещите жертви на внезапна смърт.

температурите сега са -10 градуса. получили са сърдечен арест от рязката смяна на температурата. друг е жърпсът кой им е дал да играят на замръзнало езеро без надзор, това са малки деца.

не са като сашко...

Ние, българите, издържаме на всичко. Носим генетична памет, която, не е от вода, само. Да почиват в мир, милите дечица, страшна трагедия.

Така навремето загинаха и доста хора, когато потъна Титаник

Не жертва на студа, а жертва на детска глупост.

Я на детската глупост, я на родителска вяра в Науката

Защо въобще са позволени коментарите под такива новини?

Човек ще си помисли, че англичани мрат от студ поголовно А те пропаднали под леда В путлерастия, това даже не е новина а ежедневие

Вярно е че в Мордор къпането на малки орки в ледена вода е ежедневие, но няка си не умират от сърдечен арест.

Ахаа, цяла новина, умрели от студ, а за Путин нито дума. Справедливо ли е?

Преди соросятатат да са се усетили да редактират википедията, нека цитираме какво пише в статията за пропадане в ледена вода. "For people with pre-existing cardiovascular disease, the additional workload can result in myocardial infarction and/or acute heart failure, " Какъв лош късмет, и четирите деца са имали скрит сърдечен проблем тц тц тц

пич как докара болда?

Това е неписана конвенция по разни форуми, заграждането със звездички значи акцент, дори при чист текст. Но не всички си губят толкова времето по форуми, че да знаят че това значи акцент, та затова някои форуми започнаха да го визуализират като болд, стана нещо като стандарт.

Супер си, благодаря! Дано някой ден да мога да ти върна услугата : ).

Миокардити.

Умрели са от сърдечен удар, само казвам

Да четем