Коментари - Четвърти случай на маймунска шарка е потвърден в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еее, добре сме, само 4- ма обратни засега :)

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРОВЕРЕТЕ ТОшко ОТ итн ! СИГУРНО Е СЪС ЗАРАЗА !

:))

Всички ЛГБТИКП+ да се третират като рискова група и да се изследват 2 пъти седмично в официални центрове по заразни болести, също да бъдат изолирани в лагери! Иначе ще пострадат много невинни хора, особено деца!

след 33 години западна демокрация, поне сега имаме и ПЕДЕРАСИ които сеят все повече болести !

Всички ЛГБТИКП+ да се третират като рискова и да се изследват 2 пъти седмично в официални центрове по заразни болести и да нъдат настанени в лагери! Иначе ще пострадат много невинни хора, особено деца!

Какво е една мижава болест в сравнение с разпорването от черен африкански.!. Да живее демокрацията...

Още един еврогей се завърна от обмяна на опит!!!! Така се топи населението на България ((

Какво ме и тересува педерастката болест!

Не знаеш ли, че тя се разпространява само от комунисти и путинофили.

Идиот!

Пляс-пляс пИдалите, пляс-пляс пИдалите...... Кокорчо голям страх го тресе... Ха ха ха ха ха.

Правят ни на маймуни. Сутринта четох, че от СЗО обмисляли да обявят г.йската шарка като ситуация от извънредно значение за света (каквото и да значи това)

Втората пландемия https://www.nti.org/wp-content/uploads/2021/11/NTIPaperBIO-TTX_Final.pdf

Браво бе.... само е 4 пИдала в България.

МАЙОРА Spiritus Malus орс и Гордия_руснак

Всички ЛГБТИКП+ да се третират като рискова и да се изследват 2 пъти седмично в официални центрове по заразни болести. Иначе ще пострадат много невинни хора, особено деца!

и в психиатрия

Ог гдини ни правят на маймуни и като не успяхя -пуснаха маймунска шарка Жалки - тъпи -лицимери

Нема се пУашите - Мангър Баш Доктор ще ви бае със супичка и чайче и ще ви излекува. Па може и по едно аспиринче за десерт...

какви са пораженията върху организма на лекия вариант на маймунската вариола? Освен това също не се съобщава как стоят нещата при хора с понижен имунитет, т.е. тези прекарали ковид или имащи хронични заболявания.

Кати ти кажат и видиш, че няма нищо страшно, как ще те наплашат чрез естествения страх от неизвестната опасност и ще ти налагат, каквото си искат, докато правят милиарди и те фалират?

Огромната част от прекаралите ковид не са с "понижен имунитет". С "понижен имунитет" остават нищожна част - само тези, които след прекаран ковид придобиват СЕРИОЗНО хронично заболяване.

Напротив, братле! Това е заблудата на Ковида! Но колкото повече го вярвате, толкова повече ще живуркате! Ignorance is bliss!

На маймуни ни правят вече над две години и ни пускат маймунска шарка!

Какви 2, поне 30 години!

Не е толкова страшна, аз я карам за 6ти път от началото на годината, при мен само газо ми става червен и подут. Даже не знам дали е шарка или свръхпреработване. Все пак от Козяк намалиха парите и се налага да заработвам допълнително

От над две години я караме. На маймуни ни направиха.

Веднага!!!!!!!!!!!!!

Маски - на задните части. ;)

А Тошко Африкански заразен ли е?

А дали е пИдал???

Какво ли е правил в Италия този 23 годишен юнак? :)

It's not normal, it" s not right, what can I do ?

За природата обратните са безполезна мутация. Не предават гени и нямат поколение. Тук природата започва да се прочиства от гейове. Хитлер би завидял за такова прочисване по сегрегация. Сегрегация правеха и с наци сертификатите за ковида, дето бяха противоконституционни, че хората са с равни права.

върви някой конституционалист да ти обясни за духа на конституцията по отношение на правата.

От конституцията: Чл. 6. (1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права. И все се оправдават, че могат да потъпкват всички закони и от конституцията, за правото на живот. Което всъщност точно те потъпкаха. С за 2 години мерки 68+ хиляди повече починали. Където в България между години най-много да се клати до 3 хиляди разлика. Така че трябва да ги съдят и за: Чл. 28. Всеки има право на живот. Посегателството върху човешкия живот се наказва като най-тежко престъпление. И където имахме второто най-смъртоносно здравеопазване след Перу, по изкарвана ковид смъртност. Не че реално е била броена - водят се починали констатирани - без уточнение от какво починали. Сега сме почти на рекордно ниска смъртност и искат да върнат мерките, че да е 2-3 пъти по-голяма, както беше с мерките.

ще повторя - върви някой дето е изучавал законите да ти обясни нещата. Така само като ги четеш думите може да ги разбереш по грешен начин. То за тая работа са измислени и адвокатите. Прочее по този чл. 6 не би трябвало никого да вкарват в арест или затвор и целият почти НК (и НПК) излиза малко противоконституционен.

В предишна статия от тази сутрин "СЗО отново обмисля да обяви маймунската шарка за извънредна ситуация в световен мащаб". И нашите идиоти да се наведат ниско на здравната терористична организация. Така и с модните цифки.

Всички гадни болести тръгват от г...те , като ги засърби гъ....зо нищо не ги спира.

но баш първопричината е африка, тоя контитент трябва да бъде остъклен(след като си прибере всички блм-та, а може и тея дето ги подкрепят и се омъжват за тях и им раждат мелези)

Някой е топил чушката в евтини италиянски травестити :)

не винаги са евтини и не винаги са травестити. Имах познати, които преди години заработваха в Италия като обслужваха адвокати, пилоти, бизнесмени..... Живееха в къщите им, биеха ги, праскаха ги, а онези си плащаха. Абе нека се обичат младите и да си го слагат който къде иска, само да не карат пияни и надрусани.

Само пребиване с камъни за такива........

не те знам от къде идеш, но ти гарантирам, че животът ти го дължиш на един гей.

и "коментатора" се наредил на опашка, ако не стигнат за теб камънЕте, ти ще бъдеш одран, за по-мъчително.............

това не променя фактите обаче.

Време е да нахлузваме маските и да затваряме държавата. Фон Лайнен случайно да е подготвила някоя друга ваксина?

Всички прилики със появата на СПИН са случаЕни

Много гадна болест, и тревата не помага.

Хайде всички да бъдат затвоерени обратно по къщите! И вече никакъв секс, ей! Преди искаха маски.... сега дори това не ви спасява. Всички да спят в отделни стаи, а държавата да контролира всеки дом!

Излезе ли ти име, иди докажи, че си хванал маймунската шарка щото си акал в обществена тоалетна.

Ей с тая маймунска шарка човек не може да се скрие, че е педал да го ева.

Преди някое десетилетие, от здравното ни министерство разпространиха, че сред регистрираните със СПИН (трябва да проследяват контактите им), 42% били гейове. 8% ли бяха наркомани. И какво остава за останалите мъже и жени? Да не говорим колко повече са. Така че СПИН като нищо е 1000+ пъти по-вероятен сред гейове. Предлаган да се нарича гей-свързана имунна недостатъчност. И нямат право да даряват кръв по държави.

Тъй като се предава между гейове очаква се петия и шестия случай да са Асенчо и Корни…

Случайно????

Дано заразеният да е банкянската Тиква!

от наркоманчетата на Пълен Провал ще да е...

Пък на теб мама Корни може да ти даде 10 копейки за пирожка.

Недей така ба. Ко ще прави Симитли без кмет.

Банкянската тиква плющи с 200, него вирус го не лОви.

Тоя народ не се спре да яде прилепи и да чука зелени маймуни. Следва крокодилски запек!

В Китай явно не са си научили урока, нов мутирал вирус се е появил от заразена костенурка на пазар

ㅤ

Не е възможно педеругите да са само 4! Аз знам за поне 242...

е как пък ги преброи 242-ма? (имам още въпроси, на които не искам да знам отговора, затова не питам)

Той и спина тръгна така. Първо от маймуните в Африка и тези които спят с тях. После премина на американските им хомо приятели, после по всички, които се праскат отзад

От маймуните в Африка, през ваксина за детски паралич, която са правели с извлеци от тези маймуни. Така че СПИН е следствие на ваксина. И се счита за доказано, но не искат да го признаят, а че някакъв ловец ял маймунско.

Браво, че накрая са си го написали, че това може да се нарече гейска шарка. Предните 3 тук очевидно бяха дошли от чужбина на гей прайда. Както СПИН едно време е предлагано да се нарича гей-свързана имунна недостатъчност. И където на запад е забранено да даряват кръв. Водели си преди, че живеят гейовете средно десетина години по-малко.

А тук преди до някъде 70-те години е имало имунизация срещу едра шарка, което се предполага, че е подобно и си действа ваксината. И тези ваксини не са срещу грипове, където ги излови тези с ковида като Байдън сега.

ние с Коко се пазиме!

Нали си с Аси

голям праз.. как па само 4-ри педераса имаме.... тия във парламента трбваше да са изпукали до сега...

А?

Откъде знаете че е мъж, пипнахте ли да проверите, че то и онова дето караше по магистралата с тротинетка уж беше жена ама после се оказа че е мръсен ....... ас

както в Австрия и техните 30 пола.

Младите, които не са ваксинирани за Вариола, ще имат неприятности.Останалите -не.

Да излезе генерала и да каже как всички п3дери ще измрат, ама яко, да се забрани софия прайд и да се изселят всички хомосексуалисти в Сибир, само така ще се оправим!

Важно е да знаем каква част от заболелите са меки китки. Може да е "дискриминационно", но е много важно. Дискриминацията е хубаво нещо.

Как така 23-годишен мъж?! Той може да се мисли за друго.

Педалите и други извратеняци ги разнасят тези болести измежу нормалните хора. Затова за всеки педал и мангал - изселване в Африка. Там болести бол и маймуни (в прекия и преносен случай) бол.

Сър