Коментари - СОС не успя да избере нито един от четиримата кандидати за председател, ГЕРБ не номинира никого | Днес.dir.bg

Коментари - СОС не успя да избере нито един от четиримата кандидати за председател, ГЕРБ не номинира никого | Днес.dir.bg

Коментари

И за слепеца вече трябва да е ясно че ГЕРБ не само в Общински съвет София но и на всички други нива в държавата пречат и спъват развитието напред.

Борис Бонев и Георги Георгиен вън от общината.

защо бе шопски павета гласувахте за тях, като ще ги плюете сега. Кога гласувахте да не би да не ги знаехте или си затворихте очите. Е сега ще си гитрайкате и дондуркате.

Този Бонев -такава стръв за власт!!! Този направо е опасен за обществото

Това недоразумение Б.Бонев не успя да се добере до председателското място както и преди до голямата си мечта да стане кмет.Години наред плюваше срещу Фандъкова. Но е доста некадърен, посредствен, високомерен и не заслужава поста. Успя обаче да влезе под кожата на Терзиев и двамата се движат като Куку и Пипи.

Те председател не могат да изберат, ние очакваме по-сериозни казуси да разрешават.. Явно хиените трудно пускат кокала.. гнусни лешояди. Хем не става нищо от тях, нем не се махат... чисто комунистическо мислене

чорбаджията на София !

Първи ден, първо нарушено предизборно обещание - “Започваме в понеделник”.

Ако тия ще управляват така, както управляват България, тежко й на София. И на Варна. Защото едно е фажискаш, друго е да можеш, а трето и Четвърто да го направиш. Тия си мислят че могат всичко. И каквото са се опитала да направят все са се осрали. Дори има една дума, не можаха да арестуват ББ по закона. Та ги осъди на две инстанции за незаконния си арест. Какво направиха ПО за две години и половина. Спряха всички проекти, Провалиха ни влизането в Шенген и Еврозоната. Скъпи тия, инфлация, Хаос. Взеха над 25 млрд външен дълг. Оня ден взеха още 5 млрд дълг. А налице няма нищо. Всичко изядено, изсрано и отишло в канализацията. Не искам да съм лош пророк, но в София и Варна ги очаква същото....

Ремонт на ремонтите ще продължава ! Защото така е устроена нормативната уредба в СО и СОС ! Общината отдава инвеститорския си контрол на съмнителни надзорни фирми,които нехаят за качествено изпълнение на проекти и често с в колоборация с изпълнителите !

Тия пеят с Вас.

Айде да ви видя сега в този СОС как ще работите пеперасти

Пак не го огря. Браво

Все пакж сесията не беше безрезултатна, след приключването ѝ правиха групов секс. Някои набързо се заситиха и си тръгнаха, но други обещаха да продължат оргията до зори...

Бахти малоумието! Как от 44 бюлетини 12 са недействителни? КАК!?!?!?

Саботаж. СОС няма да има

да бе, да изтърват баницата ти гледаш ли какво пишеш?

Как така? Кой ще държи сега ръката ( да кажем, че е ръката ) на Васи?

Във връзка с компрометирането на машините, да си кажем следното: Кирил Петков предложи на депутатите от БСП да им даде кодовете в замяна на подкрепа в предстоящо гласуване. Сега зам министъра обявява, че ще си играе с кодовете. Министъра на инфо технологиите е с охрана, защото е притискан от Кирил Петков и Божанов за обществена поръчка. Това са три несвързани един с друг факта, които сриват доверието в машините. Вероятно Петков си е измислил за кодовете и нито ги е имал, а и да ги е имал, не е можел да ги даде. Зам министъра се е пошегувал, че ще си играе с кодовете. Само че как и кой сега ще може да убеди хората, които нямат специални познания в тези технологии. че всичко е било от глупост!

Защо всички продължават да унижават младия педал ? Първо му отнеха сигурен кметски стол , а сега и председателското място в СОС не му дават . Съжалете го бе хора ! Ще го поболеете , ограбвайки мечтите му .

Нека. Те такива имат нужда от редовно поставяне на място.

Гласувайте за Бонев и ще получите задника му.

Вили Лилков трябва да е председател....най-наясно е с проблемите на София. а тези самодоволните малко да се свият ...

Аз едно не разбирам: уж умни, мъдри и разсъдливи избиратели, а как вкараха наглата физиономия и поведение на това недоразумение Бонев в общината. И другият цирк: половината СОС са раждани и отглеждани другаде, но не и в София. Как да милеят и да работят за града тогава?

Сега и тази мазно-ехидна мутра ли ще ни навира независимата журналистика от сутрин до сутрин заедно със Шиши?

ама,този-БонБонев направо е гнусен!

Даже и подигравателното бонбонев е симпатично за физиономията му!

Може ли да видим твоята физиономия тролче ? Не..нали щото си просто една платена мишка ?

Да покажа на хората, колко съм самодоволен? Ами аз не съм, няма нужда да натрапвам физиономията си на хората!

Нито глас за протритият писклив шУндак и ъналнУ податливите му дрУгарчета !!!

за това беше схемата с машинките на първия тур..за да нямат мнозинството което се очертаваше.. ама иначе нямало смисъл как се гласува..

Да се смееш ли? Схемата я направиха вашите си хора от министерството на технологиите. Зам министъра щял да си играйка с кодовете, министъра го охраняват от неговите съратници, защото го заплашвали и т.н. !

Кой наши хора бе смех..ДАНС..дето слича само зеления чорап и май един внедрен министър както се оказва?! А и целия тоя цирк се разбра ,че с нищо не компроментира машините ...освен ако ако не си кьорав катк ти излиза бележката или неграмотен...ти кое от двете си?

прав си! очертаваше се да гласуват за тях 172 000 "софиянеца", пък то-само 171 000. и опрните ви точки като кирчо-тъпи, тъпи, тъпи...

се вижда какви са районните кметове нали? И на балотажа си пролича мноого ясно...така ,че.си коментирай твоето село ок ?

Бонев, чети бавно: никой не те иска! Арогантно, високомерно, и некомпетентно пишлеме си, а такива хора нямат място начело на София.

Кой бе ..ти да не искаш онея от израждане..и ванчето начело?

Не позна. Искам нови избори с нови кандидати. От 1989 г. все това искам.

Ти ли ще си кандидата бе??? Айде да те видим..като много искаш.. И аз искам да съм космонафт..

Ако наистина този е подкрепил Мая Манолова срещу Фандъкова навремето, сега защо се чуди, че гербаджиите са гласували против техния кандидат! И той май като умен и красив си мисли, че простите и грозните са му с нещо длъжни!

Не го е мислил...ти да не си го мислил?

Аз нито съм умен, нито съм красив! Не си мисля, че ората са ми длъжни!

И сега по колко гей прада ще имаме годишно ,

По два месечно на заплата и аванс

Всички срещу ПП-ДБ, с общ кандидат за председател. Той не трябва да е от големите групи. Най-подходящ е Вили Лилков. Освен че има опит, той е равно отдалечен от основните групи.

Терзията и Бонката сношават ли се ... питам за преяъел.

Те са модерни , цветни и неревниви. В общината са двойка, иначе Васка си има фитнес треньор.

Гледам снимките и неволно се сещам за руската поговорка - за умнокрасивите превеждам - два дебила са си сила...

ГЕРБ не са предложили председател ? Явно потъват.

Исках да стана пидал ... но нямах желание.

А вие какво очаквахте бе.Този анално разкрепостен парцал беше в щаба на Мая Манолова Общата.Червен отвсякъдеИ също толкова алчен и крадлив

ПП с БСП ако направят сглобка, ще имат мнозинство!

23 и 9 е 32. просто я виждам ваня григорова как гласува за пп! още един бесепар да откаже и сглобката е у лево....

Абе Бонев, ти като си такъв галантен защо не отстъпи място на възрастната дама Грети Стефанова, тя поне е инженер, а ти къв си някакъв льольо.

ай, стига! на мен тая снимка на въпроната грети ми стига! да я натресат пък нея, та да я гледаме по-често!? ...още една причина, още днес да липсва данчето, дори по естетически причини вече липсва!

да, малко е минала покрай мадам Турандот, но поне се е опитала.

Преди да почнат да мислят как ще продължават да растат, софиянци да започнат да си плащат пълния масраф за централното си отопление. Иначе казано, да си плащат пълния размер на парното и държавата да спре да ги субсидира. Щото, ако София продължава да расте, ще остане само град-държава и няма да има "провинция", дето да им плаща сметките.

Някой да спаси София от спасителите!

Терзиев и Бонев да не са гаджета?

Стани лампион , да им светиш. Тъкмо и ние, ще разберем

Младите като се обичат, пък да се вземат! Тя нашта се е видяла. Ще помагаме с каквото можем. Горчиво.

на ротацийка мирише пак. или да повикат веждито.... докато тоя злобен и креслив запек бонка е кандидат на шарлатаните, няма как да мине през правото черво кандидатурата му.

Педалът Бонев сам си направи нещата трудни и ще стават още по-трудни. Той неведнъж се обяви категорично против каквито и да са съвместни действия с гербаджиите, което автоматично означава да търси подкрепа от БСП или Възраждане, а може и двете формации заедно. За него и Смучи София не е проблем, тъй като убежденията им, доколкото изобщо ги има, са близки с тези на БКП/БСП формации, но това тепърва ще предизвиква търкания в собствената му коалиция. В момента пеперастите дори не усещат, че посяха ветрове, а после пожънаха каквото са посели.

пеперастите имаха доста време да схванат, че бонка е бълшиво, некадърно, но пронизително и силно лаещо псе, което опитва да захапе за крака всеки по-едър, който не му отвръща. тотал щета за каквао и да е работа в екип. мисирските медии му дадоха милион шанса да се представи, какво представлява. ноооо..пеперастите и по-прости неща не схващат, да не им се сърдим, мисленето не им е силна страна.

Каква стана тя,приятели.Известният гей не успя!Нали е ммного велик.Нема да е той,спокойно.Когато отиде на килимцето,тогава.

"Подхвърлени идеи към групата "Обединени за София" да номинират друг кандидат за следващото гласуване са несериозни." Aми правилно. Ние търсим пост за човека, а не човек за поста.

Потресаващи са. Нормално е за прецедател да се избере представител от водещата коалиция. Интересно е как ще бламират работата корумпетата от ГЕРБ, БСП, ИТН и руската партия.

колко удобно си изтървал най-многобройната корумпе бандичка в сос, тази на пп-дб...

Не се излагай и не фейквай.Работил съм в трансп. ведомство при Московски и мога да ви уверя,че тогава бяха едни от най- твърдите атлантици,При вас сега не е определено така.Я ми кажи за новата сград, на Хим. факултет.Нещо да са наммесени пекински капитали,а...?

ПреЦрдател?Верно ли бе неграмотник.И ти ли си с фалшива дипломка от Горна Оряховица, като Простото Киро и другите ПП-та?

Те пеперастите подкрепа поискаха ли от някого? Защо са изненадани от резултата?

Бонев заяви, че ще търси подкрепа от БКП и Възраждане. Честито и гор-чи-во, гор-чи-во!

Да търси не е като да я намери.

Ццццц гласуване с хартия.....тайно....цццц. Ше кажеш, че печАлившите са против машините?

Словесен онанизъм!

За съжаление всички винаги сте се водили от своите лини интереси, не само сега, не от 30 или 80 години а винаги. Затова и вече никой не иска да се занимава да гласува, освен ако няма келепир, голям келепир. Това е жалката истина за любимата ми България.

Там ужким са грамотни хора а пък толкова недействителни бюлетини май се подиграват с ПП.

Коментари - СОС не успя да избере нито един от четиримата кандидати за председател, ГЕРБ не номинира никого | Днес.dir.bg

Коментари - СОС не успя да избере нито един от четиримата кандидати за председател, ГЕРБ не номинира никого | Днес.dir.bg

Коментари

И за слепеца вече трябва да е ясно че ГЕРБ не само в Общински съвет София но и на всички други нива в държавата пречат и спъват развитието напред.

Борис Бонев и Георги Георгиен вън от общината.

защо бе шопски павета гласувахте за тях, като ще ги плюете сега. Кога гласувахте да не би да не ги знаехте или си затворихте очите. Е сега ще си гитрайкате и дондуркате.

Този Бонев -такава стръв за власт!!! Този направо е опасен за обществото

Това недоразумение Б.Бонев не успя да се добере до председателското място както и преди до голямата си мечта да стане кмет.Години наред плюваше срещу Фандъкова. Но е доста некадърен, посредствен, високомерен и не заслужава поста. Успя обаче да влезе под кожата на Терзиев и двамата се движат като Куку и Пипи.

Те председател не могат да изберат, ние очакваме по-сериозни казуси да разрешават.. Явно хиените трудно пускат кокала.. гнусни лешояди. Хем не става нищо от тях, нем не се махат... чисто комунистическо мислене

чорбаджията на София !

Първи ден, първо нарушено предизборно обещание - “Започваме в понеделник”.

Ако тия ще управляват така, както управляват България, тежко й на София. И на Варна. Защото едно е фажискаш, друго е да можеш, а трето и Четвърто да го направиш. Тия си мислят че могат всичко. И каквото са се опитала да направят все са се осрали. Дори има една дума, не можаха да арестуват ББ по закона. Та ги осъди на две инстанции за незаконния си арест. Какво направиха ПО за две години и половина. Спряха всички проекти, Провалиха ни влизането в Шенген и Еврозоната. Скъпи тия, инфлация, Хаос. Взеха над 25 млрд външен дълг. Оня ден взеха още 5 млрд дълг. А налице няма нищо. Всичко изядено, изсрано и отишло в канализацията. Не искам да съм лош пророк, но в София и Варна ги очаква същото....

Ремонт на ремонтите ще продължава ! Защото така е устроена нормативната уредба в СО и СОС ! Общината отдава инвеститорския си контрол на съмнителни надзорни фирми,които нехаят за качествено изпълнение на проекти и често с в колоборация с изпълнителите !

Тия пеят с Вас.

Айде да ви видя сега в този СОС как ще работите пеперасти

Пак не го огря. Браво

Все пакж сесията не беше безрезултатна, след приключването ѝ правиха групов секс. Някои набързо се заситиха и си тръгнаха, но други обещаха да продължат оргията до зори...

Бахти малоумието! Как от 44 бюлетини 12 са недействителни? КАК!?!?!?

Саботаж. СОС няма да има

да бе, да изтърват баницата ти гледаш ли какво пишеш?

Как така? Кой ще държи сега ръката ( да кажем, че е ръката ) на Васи?

Във връзка с компрометирането на машините, да си кажем следното: Кирил Петков предложи на депутатите от БСП да им даде кодовете в замяна на подкрепа в предстоящо гласуване. Сега зам министъра обявява, че ще си играе с кодовете. Министъра на инфо технологиите е с охрана, защото е притискан от Кирил Петков и Божанов за обществена поръчка. Това са три несвързани един с друг факта, които сриват доверието в машините. Вероятно Петков си е измислил за кодовете и нито ги е имал, а и да ги е имал, не е можел да ги даде. Зам министъра се е пошегувал, че ще си играе с кодовете. Само че как и кой сега ще може да убеди хората, които нямат специални познания в тези технологии. че всичко е било от глупост!

Защо всички продължават да унижават младия педал ? Първо му отнеха сигурен кметски стол , а сега и председателското място в СОС не му дават . Съжалете го бе хора ! Ще го поболеете , ограбвайки мечтите му .

Нека. Те такива имат нужда от редовно поставяне на място.

Гласувайте за Бонев и ще получите задника му.

Вили Лилков трябва да е председател....най-наясно е с проблемите на София. а тези самодоволните малко да се свият ...

Аз едно не разбирам: уж умни, мъдри и разсъдливи избиратели, а как вкараха наглата физиономия и поведение на това недоразумение Бонев в общината. И другият цирк: половината СОС са раждани и отглеждани другаде, но не и в София. Как да милеят и да работят за града тогава?

Сега и тази мазно-ехидна мутра ли ще ни навира независимата журналистика от сутрин до сутрин заедно със Шиши?

ама,този-БонБонев направо е гнусен!

Даже и подигравателното бонбонев е симпатично за физиономията му!

Може ли да видим твоята физиономия тролче ? Не..нали щото си просто една платена мишка ?

Да покажа на хората, колко съм самодоволен? Ами аз не съм, няма нужда да натрапвам физиономията си на хората!

Нито глас за протритият писклив шУндак и ъналнУ податливите му дрУгарчета !!!

за това беше схемата с машинките на първия тур..за да нямат мнозинството което се очертаваше.. ама иначе нямало смисъл как се гласува..

Да се смееш ли? Схемата я направиха вашите си хора от министерството на технологиите. Зам министъра щял да си играйка с кодовете, министъра го охраняват от неговите съратници, защото го заплашвали и т.н. !

Кой наши хора бе смех..ДАНС..дето слича само зеления чорап и май един внедрен министър както се оказва?! А и целия тоя цирк се разбра ,че с нищо не компроментира машините ...освен ако ако не си кьорав катк ти излиза бележката или неграмотен...ти кое от двете си?

прав си! очертаваше се да гласуват за тях 172 000 "софиянеца", пък то-само 171 000. и опрните ви точки като кирчо-тъпи, тъпи, тъпи...

се вижда какви са районните кметове нали? И на балотажа си пролича мноого ясно...така ,че.си коментирай твоето село ок ?

Бонев, чети бавно: никой не те иска! Арогантно, високомерно, и некомпетентно пишлеме си, а такива хора нямат място начело на София.

Кой бе ..ти да не искаш онея от израждане..и ванчето начело?

Не позна. Искам нови избори с нови кандидати. От 1989 г. все това искам.

Ти ли ще си кандидата бе??? Айде да те видим..като много искаш.. И аз искам да съм космонафт..

Ако наистина този е подкрепил Мая Манолова срещу Фандъкова навремето, сега защо се чуди, че гербаджиите са гласували против техния кандидат! И той май като умен и красив си мисли, че простите и грозните са му с нещо длъжни!

Не го е мислил...ти да не си го мислил?

Аз нито съм умен, нито съм красив! Не си мисля, че ората са ми длъжни!

И сега по колко гей прада ще имаме годишно ,

По два месечно на заплата и аванс

Всички срещу ПП-ДБ, с общ кандидат за председател. Той не трябва да е от големите групи. Най-подходящ е Вили Лилков. Освен че има опит, той е равно отдалечен от основните групи.

Терзията и Бонката сношават ли се ... питам за преяъел.

Те са модерни , цветни и неревниви. В общината са двойка, иначе Васка си има фитнес треньор.

Гледам снимките и неволно се сещам за руската поговорка - за умнокрасивите превеждам - два дебила са си сила...

ГЕРБ не са предложили председател ? Явно потъват.

Исках да стана пидал ... но нямах желание.

А вие какво очаквахте бе.Този анално разкрепостен парцал беше в щаба на Мая Манолова Общата.Червен отвсякъдеИ също толкова алчен и крадлив

ПП с БСП ако направят сглобка, ще имат мнозинство!

23 и 9 е 32. просто я виждам ваня григорова как гласува за пп! още един бесепар да откаже и сглобката е у лево....

Абе Бонев, ти като си такъв галантен защо не отстъпи място на възрастната дама Грети Стефанова, тя поне е инженер, а ти къв си някакъв льольо.

ай, стига! на мен тая снимка на въпроната грети ми стига! да я натресат пък нея, та да я гледаме по-често!? ...още една причина, още днес да липсва данчето, дори по естетически причини вече липсва!

да, малко е минала покрай мадам Турандот, но поне се е опитала.

Преди да почнат да мислят как ще продължават да растат, софиянци да започнат да си плащат пълния масраф за централното си отопление. Иначе казано, да си плащат пълния размер на парното и държавата да спре да ги субсидира. Щото, ако София продължава да расте, ще остане само град-държава и няма да има "провинция", дето да им плаща сметките.

Някой да спаси София от спасителите!

Терзиев и Бонев да не са гаджета?

Стани лампион , да им светиш. Тъкмо и ние, ще разберем

Младите като се обичат, пък да се вземат! Тя нашта се е видяла. Ще помагаме с каквото можем. Горчиво.

на ротацийка мирише пак. или да повикат веждито.... докато тоя злобен и креслив запек бонка е кандидат на шарлатаните, няма как да мине през правото черво кандидатурата му.

Педалът Бонев сам си направи нещата трудни и ще стават още по-трудни. Той неведнъж се обяви категорично против каквито и да са съвместни действия с гербаджиите, което автоматично означава да търси подкрепа от БСП или Възраждане, а може и двете формации заедно. За него и Смучи София не е проблем, тъй като убежденията им, доколкото изобщо ги има, са близки с тези на БКП/БСП формации, но това тепърва ще предизвиква търкания в собствената му коалиция. В момента пеперастите дори не усещат, че посяха ветрове, а после пожънаха каквото са посели.

пеперастите имаха доста време да схванат, че бонка е бълшиво, некадърно, но пронизително и силно лаещо псе, което опитва да захапе за крака всеки по-едър, който не му отвръща. тотал щета за каквао и да е работа в екип. мисирските медии му дадоха милион шанса да се представи, какво представлява. ноооо..пеперастите и по-прости неща не схващат, да не им се сърдим, мисленето не им е силна страна.

Каква стана тя,приятели.Известният гей не успя!Нали е ммного велик.Нема да е той,спокойно.Когато отиде на килимцето,тогава.

"Подхвърлени идеи към групата "Обединени за София" да номинират друг кандидат за следващото гласуване са несериозни." Aми правилно. Ние търсим пост за човека, а не човек за поста.

Потресаващи са. Нормално е за прецедател да се избере представител от водещата коалиция. Интересно е как ще бламират работата корумпетата от ГЕРБ, БСП, ИТН и руската партия.

колко удобно си изтървал най-многобройната корумпе бандичка в сос, тази на пп-дб...

Не се излагай и не фейквай.Работил съм в трансп. ведомство при Московски и мога да ви уверя,че тогава бяха едни от най- твърдите атлантици,При вас сега не е определено така.Я ми кажи за новата сград, на Хим. факултет.Нещо да са наммесени пекински капитали,а...?

ПреЦрдател?Верно ли бе неграмотник.И ти ли си с фалшива дипломка от Горна Оряховица, като Простото Киро и другите ПП-та?

Те пеперастите подкрепа поискаха ли от някого? Защо са изненадани от резултата?

Бонев заяви, че ще търси подкрепа от БКП и Възраждане. Честито и гор-чи-во, гор-чи-во!

Да търси не е като да я намери.

Ццццц гласуване с хартия.....тайно....цццц. Ше кажеш, че печАлившите са против машините?

Словесен онанизъм!

За съжаление всички винаги сте се водили от своите лини интереси, не само сега, не от 30 или 80 години а винаги. Затова и вече никой не иска да се занимава да гласува, освен ако няма келепир, голям келепир. Това е жалката истина за любимата ми България.

Там ужким са грамотни хора а пък толкова недействителни бюлетини май се подиграват с ПП.