Четири партии във втория ден на преговори: Докъде стигнаха по ключови теми

С БСП представителите на партията на Трифонов са постигнали съгласие по много въпроси на здравеопазването

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Национална асоциация работещи в спешна медицинска помощ изпратиха отворено писмо до здравния министър. В него те се отказват от допълнителното възнаграждение, което бе предложено. Публикуваме писмото им без редакторска намеса: До Министъра на здравеопазването "Благодарственно" писмо Уважаеми г-н Министър, Благодарим за това,че през следващите месеци, след всеки контакт с пациент с доказан КОВИД 19 целият ни екип подробно по минути ще описва какво и как сме правили. След което според събраните от нас минути в рамките на месец ще ни плащат за всяка минута по 0,11 лв. допълнително възнаграждение. Това са много сериозни суми, от парите на данъкоплатците и ние смятаме благородно да се откажем от тях. Нямаме време нито да засичаме минутите с пациентите си, нито да описваме действията си при обслужване на десетките си контакти с пациенти на ден. Времето, което ще губим за описание на минутите, струващи по 0,11 лв. ни трябва за да лекуваме пациентите си. През последната година и половина всеки втори спешен медик прекара КОВИД 19 и знаем от личен опит,че ни стига една минута за да се заразим от пациент С ДОКАЗАН ИЛИ НЕ КОВИД 19 докато го преслушваме, взимаме му тест, дишаме един и същи въздух в линейката или го реанимираме. Г-н Министър ,тази минута струваше на 42- ма от нас живота им! С" благодарност" спешните медици от ЦСМП

Всичко е един театър! Дубаеца е наредил пионките отдавна. Гласуваш за ДБ и ИТН и получаваш мутрите, БСП и ДПС! Всякакви клетви и обещания преди изборите отидоха в небитието. И Чалгаря и Маджото се оказаха едни обикновени лъжци и измамници! Защо не обявиха по рано че ще се коалират с бившата БКП и Ахмед Доган, да видим колко души щяха да гласуват за тях - наполовина! Как ли се чувстват сега техните изборатели? Идва им да ги замерят с камъни!

Радев на театър във Виена, А си спретнали театър в София! Всичко е нормално

Айде, партиите закривайте цирка и да ходим на избори. То се е видяло, че искате да ликвидирате държавата. Да избираме ГЕРБ и да живеем нормално.

Няма ли да отпадне поне една ! Кога ще са директните елиминации?

Рашков, Нещо повече в намаляване на криминалната ПРЕСТЪПНОСТ В БЪЛГАРИЯ да си ПОСТИГНАЛ? Ако имаш някакви големи успехи с криминалната престъпност в България, Сподели ги с българския народ Не ни интересуват медийни изяви за телевизионния екран и писма до институции!

Без предварителни условия и покани приемаме това : Най съвършеното Правителство на ИТН : Николай Василев, Любомир Дацов, Станислава Армутлиева, Петър Илиев, Мария Бойчинова, Ради Найденов, д-р Антония Валентинова и Пламен Абровски Останалите просто ги разкарай!

-Внимание е било обърнато и на проблема с кадрите... Какви кадри? Пълен провал. От "представителните" лица всички са за казана с врящ катран. Е, от такива профани и бездарници ли ще ни натрапват "правителство"? Мерси много. Това са абсолютни боклуци.

Какъв е проблема? ИТН си имат кадри, млади и красиви, а Не дърти и грозни, каквито Радев им набутва на сила, от партиите с общо 5% Ама те били и с ПРЕТЕНЦИИ... Ти да видиш!

Четири партии във втория ден ще се надлъгват!!!

На края, мачът ще се реши с дузпи и директни елиминации! На там вървят нещата... Радев да си гледа работа и да остави избора на мандатоносителя с 25% т. Е. ИТН

Ще стигнат до под кривата круша. Малко са им силиците да се пънат за правителство. След някой месец ще го разберат, но пак няма да си го признаят и друг ще им е виновен. Само гледайте :)

Тия нема да уварят боба, май.

Тия тримата са пълни олигофрени, но мислят че разбират от икономика, енергетика, здравеопазване, образование, земеделие. Ей народе мислите ли като гласувате? По скоро ни закопаха берачите на ягоди, миячите на чинии, гледачите на старци в чужбина и машините с нагласен софтуер!

Тия тримата са пълни олигофрени, но мислят че разбират от икономика, енергетика, здравеопазване, образование, земеделие. Ей народе мислите ли като гласувате? По скоро ни закопаха берачите на ягоди, миячите на чинии, гледачите на старци в чужбина.и с машините с нагласен софтуер!

Супер! Добре звучи! Пенсиите на горе! Минималната заплата нагоре! А пари откъде ще намерим? Всико е свързано с пари! А тук не виждам и грам идея откъде ще ги вземем!

парите се копаят - не слушаш ли какво говорят от Атака вече 10 години? Хващаш кирката и копаеш злато.

Спират парите от еврофондовете?

ма къде ги намериха тия бре ?? Убавци :-)))) И интелигентноста на челата им изписана :-D

Миячите на чинии, кенефи и задници в ЕС избраха себеподобните помияри- чалгари да управляват България, деба техната мама олигофренска

е тази бухлясалата стринка от снимката с нос на тукан. И тя ли е балерина от Магаданс?!

Колкото и да го ругаете, ББ хич не е “прост”, човекът има страшна интуиция за измъчения и пълен с проблеми наш народ и затова говореше с всички браншове… А колкото до дипломи виж Уикипедия. Излезе, че държавата е подредена и трябва да се следва пътя нагоре. Стига комунистически и бойкикевите лъжи!

затова поръчките за пълно обезкостяване на населението не спират ? опраскването е най видимия резултат

Доста опраскан ми се видиш! Дрънканици без връзка с мозъка!

Правителството на демократичните честни сили, който не мислят само, за едно, как да се гушат, трябва да се насочат, към евтини, но ефективни енергийни проекти. Б-я има слънце, трябва на покрива на всяка по голяма сграда да има слънчеви панели, но най-добрите, към днешна дата, ето задача, за БАН и частният сектор. С такъв панел, ще покорим и космоса, защото енергията добивана, от Слънцето е ключова, за всяка мисия.

Провеждат се някакви обучения на сценаристите…Ония ги привикват един по един в техния офис…Смях, срам и недоносче…

България не може да се управлява от неуки сценаристи-чалгари, простаци, селяндури и шутове, избийте си това от простите кратуни, всека жаба да си знае гьола, България ще просперира само ако се управлява от интелигентни знаещи и можещи хора. Тези на снимката са дебили!

Кой визираш- неуката мутра пожарникар и неговите калинки?!

Писал е за себе си, на тома биков отроче.

Пожарникаря е доктор,а Славчо не е успял да завърши дори образованието си по флигорна...

Ха, ха я стига с вашите фалшиви дипломи, каскета и той е ''доктор по право'' нали! Слави колкото книги е прочел бб толкова суджук не е изял.

Драги Тошко, Когато спреш строежа на автомагистралите, когато спреш строежа на метрото, когато не изпратиш на време плана за възстановяване в ЕС, то ти закриваш стотици хиляди работни места. Демек, превръщаш тези хора от данъкоплатци в консуматори на помощи. Дори и наистина да подхвърлите на пенсионерите някакви трохи, това няма да Ви спаси от обективното действие на икономическите закони: Очаква ни перфектната икономическа криза, породена от "субективния" фактор....

Какво става тук? Имам чувството, че съм във автофорум. Всички са еднакво фанатизирани и хвалят ли хвалят.

още ли не сте разбрали че не трябва да гласувате наистина ли си мислите че продажните политически марионетки на евреите ще направят нещо за вас !?

Арман Бабикян беше силно притеснен и потресен от това, което трябваше да обяснява за енергетиката. Той хайванът представа си няма за какво иде реч... Направо ми стана жал за него, като му гледах интервюто.

Централната банка на Индия скоро ще започне пилотно тестване на своята цифрова валута на Централната банка (CBDC)

По този начин през последната седмица бяха извършени нови изземвания от Nas of Milan, Рим, Неапол, Торино, Флоренция и Парма, прихващащи по-нататъшни незаконни ситуации, свързани с „на гише“ продажба на лекарства при етнически билкари, квартални фирми и дори магазин за музикални инструменти на Рим, където се помещава културна асоциация. В контекста на 9 проверки беше установено притежаването на допълнителни 14 300 фармацевтични продукта, съдържащи се в опаковки, ампули, блистери и сашета, без разрешение за пускане на европейския пазар и предмет на незаконен внос, от които 13 хиляди с индикации за лечение или профилактика на Covid, като например Lianhua Qingwen Jiaonang, Zhongyao Peifang Keli и Ганмао Кингре Кели.

Това, което искате във връзка с ДНК, съществува отдавна. Нарича се DNSSEC и е въведен през 2010 г. Вместо това се предпочита "фишинг". Това е така, защото в днешно време повечето атаки се извършват чрез WWW (който е само част от интернет). В WWW обаче преминаването към криптографски защитен HTTPS транспортен протокол вече е практически завършено. И тъй като HTTPS Също така, осигурявайки идентичността на отдалечената станция и предотвратявайки DNS подправяне, DNSSEC всъщност е излишен от техническа гледна точка и едва ли осигурява допълнителна сигурност. След 10 години много домейни вече работят с DNSSEC и по-модерните устройства все повече могат да използват този стандарт. Но в обозримо бъдеще ще има много, много устройства които трябва да се върнат на "нормалния" DNS. Например, има все повече и повече IoT устройства (включително чисто нови), които нямат необходимия изчислителен капацитет DNSSEC или подобни процедури за извършване на необходимите криптографски операции.

Преосмисляне на храните и земеделието 2020-2030 Второто опитомяване на растения и животни, разрушаването на кравата, и колапсът на индустриалното животновъдство

The Проект RethinkX е независим мозъчен тръст, който анализира и прогнозира скоростта и мащаб на технологично разстройство и неговите последици за цялото общество. Ние произвеждаме безпристрастни, управлявани от данни анализи, които идентифицират основните избори, които трябва да бъдат направени от инвеститори, фирми, политици и граждански лидери. Преосмислянето на храните и земеделието е вторият от поредица доклади, които анализира въздействието на прекъсванията, сектор по сектор, върху цялата икономика. Стремим се да направим анализи, които отразяват реалността на забързаните, осиновяване S-криви. Основните анализатори произвеждат линейни, механистични и затворени прогнози, които игнорират сложността на системите и следователно последователно подценяват скоростта и степента на технологичните смущения - например приемане на слънчеви фотоволтаици, електрически превозни средства и мобилни телефони. Като разчита на тях основните прогнози, създателите на политики, инвеститорите и бизнеса рискуват да се заключат неадекватни или заблудени политики и инвестиции, неправилно разпределение на ресурсите и отрицателни отзиви, които водят до огромно унищожаване на богатство, ресурси и работни места както и повишена социална нестабилност и уязвимост.

Ключови открития • До 2030 г. търсенето на кравешки продукти ще спадне със 70%. Преди да стигнем до този момент, Американската индустрия за добитък ще бъде на практика в несъстоятелност. До 2035 г. търсенето на кравешки продукти ще има свит с 80% до 90%. Други пазари за добитък като пилешко, свине и риба ще следват a подобна траектория. • Обемът на производството на говеждото и млечното производство в САЩ и техните доставчици ще намалее с повече от 50% до 2030 г. и с близо 90% до 2035 г. В нашия централен случай до 2030 г. пазарът до Обемът на говеждото месо ще се свие със 70%, пазарът на пържоли с 30% и млечните продукти пазар с почти 90%.

Геополитически • Търговските отношения ще се променят, тъй като децентрализираното производство на храни става по-малко ограничено от географски и климатични условия от традиционното животновъдство и земеделие. Основните износители на животински продукти ще загубят геополитически лост над държавите които в момента са зависими от вноса на тези продукти.

Още при първия лайв при преговорите например за енергетика и на малките деца ще им стане ясно, че тези въобще не знаят за какво става въпрос. Съвсем едно е да можеш, съвсем друго е да имаш мераци. Нека не се лъжем... Протестните партии повлякоха доста народ, които да гласува за тях, но в редиците им няма читави лекари, инженери, научни работници. Тук там има някой недоучил икономист завършил колеж и управлявал фирма от 5 човека.

Еее, затова е пълно с Тошковци-мошковци, сценаристи, режисьори, артисти и плейметки разбира се. И тая всичката чалгафонска сган ще ни управлява? Правете предавания, шоу програми - там където си "тежите" на мястото, като и последното се съмнявам. Цар-мар, Костов, Доган, СатаниШеф - всички бяха по добре. За Бочката - без коментар, само дет изкара 12г - рекорд за Бг.

Тези тулупи от снимката ли ще ни управляват, ние не сме всичките чалгари, балерини-гювендии, отец Нафърфориевци и Краси Радковци за да се оставим на тези идиоти да ни решеват съдбата. Забрана на всички партии, разпускане на парламенти и нов президент

Много добре! Очяквам светло бъдеще. Сега , като спрат кражбите, ще има много пари.

Да, съгласен, кинти ще има.....за новите, а за такива като теб и мен ще има...знаеш какво.

За сега е добре! Гробарите крадливи, са аут. 32 милиарда евро дълг оставя Борисов.

Откъде измисли тая цифра за заеми!? Няма такава цифра, пуснаха ти я, нали троле!

В момента "наместват баницата", а като приключи това "свято дело", ще ни го "наместят" вкупом N-в едно...

При демокрацията по новите демократични сили изчегъртват по старите демократични сили. Това е нормален процес на изчегъртване.

Гербаджии, боли да те изчегъртват, а?

Чувствам се като мис Тайланд: Всички участнички на конкурса мис Свят много се притесняваха. Само на мис Тайланд и беше през к-ра.

От тез безполезници, слуги на Мунчо Шпаклата! Нови избори веднага! Без машини!

Преди 32 години България е паднала под новото модерно робство, което за по напряко го наричат "ДЕМ0КРАДИЯ". Когато загубиш своята независимост , тогава ще чакаш чужда държава да ти реди кабинета и министрите. Пионките се сменяха от Петър Стоянов до Слави днес , но ГОСПОДАРЯ никога ! Обаче ,ако освен с ДПС , Слави извика и ЦАР СИМЕОН направо за консултации, това ще бъде ВЪРХА НА АЙСБЕРГА !

Пробваме ги Видяхте с очите си... Мълчат

Ако има заговор Кой за какво.. Моника е мн проста Има нещо дето не е нейно

Абе герберасти, не се ли свърши това чекмедже бе? Пълно с гербави тролчета тука.

Хората ни четат

Има 2 минуса Мотиви???

бе Уили! Хи, хи...

Да го казва е и да се свършва.. Хайде

ама има скриин шотове! Бетинчето е нсш човек!

Да почвам да пиша ли??? Това ли искате

Искате ли да се разкрием??? Кой кое

На снимката Сетете се сами кой е кучето ;))

Тея тримата-пълни олигофрени, но мислят че разбират от икономика, здравеопазване, образование........... Ей народе мислите ли като гласувате? По скоро ни закопаха берачите на ягоди, миячите на чинии, гледачите на старци в чужбина..........и с помоща на машините и нагласените софтуери

с три еднакви поста в различна динамика те рськонцентрирахме! От бързата ти реакция без да мислиш разбрахме че си Мофератора Хи Хи!

да ми промениш поста!

До 24 часа Ще ядете хурката Всички писали Под мен :)))))))))) Баси мишките

Баси Алоооооууууу В кой е властта бе мишоци??? :))))))) Да не стане само накомпютри... А Ужассса