Черната кутия на МиГ-29 е промита със сладка вода, няма яснота дали е разхерметизирана

Кутията е захваната за специално подготвен манипулатор, за да може да бъде извадена

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То в морето само сладка вода

Михте я със сладка вода, бравос. Сега добавете сол, захар, индийско орехче и черно пиперче. Баба ми слагаше на такива кутии и по малко дафинов лист, но е тежка подпрвака и е спроред вкуса. В топлото време се сервира с изстудена бира или бяло вино. Шеф Манчев да си каже и той мнението, но според мен върви и със салата от градината на село.

Предварително знаех ,че като намерат черната кутия ще бъде със сигурнст повредена и няма да има пълната информация по технически причини .

През 30 мин инфо за черната кутия. Зае*ахме и европейскито и всичко - само това следим.

ПАРТИЙНИТЕ МОЗЪЦИ НА ЛЪЖЦИТЕ И МАРИОНЕТКИТЕ ОТ МО-ГЩ-БА.......

Прикриват че самолета е п.острелян от тях по погрешка

В 21 век уред, който е бил залят с морска вода , го почистваме със сладка вода. Невероятно постижение на българската приложна наука и практика! Да се запише в Гинес.

служебният министър на отбраната Георги Панайотов препика ли я, за да избие микробите? :)))

Голямо постижение на комодори, капудани, кукундяли и секва подобна армейска свлеч. Смешници.

първо са им казали да не посмеят да намерят "черната" кутия. След две седмици размисъл решиха, че е по-добре за изборите да я намерят, там където са я фиксирали в самото начало на търсенето. Майката му е разследването да се проточи. Ще се пеят нови приспивни песни. AVENGER

Всичко се крие Заради рейтинга на Мунчо Шпаклата Оставка!

Херо ще се разсърди!

Знаят че не им е чиста работата.Ще се окаже че няма да може да бъде извлечена информацията.Тоя филм сме го гледали

А РЕВАНОЛ И СПИРТ? ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЯ ДЕ..

туриха ли и?!

Ама какво ли питам? Онази на руския СУ, дето го думнаха турците, беше с унищожена руска черна кутия.

съвеЦка е !

Черната кутия промита със сладка вода, а на М-у-н-ч-о главата е промита със солена вода от жив руски маркуч!!!

Кутията не е намерена, а е била оставена да престои достатъчно дълго за да бъдат унищожени данните от морската вода! Даже и да не са унищожени, ще ги унищожат, министъра подготви почвата преди 10 дни! Ако нещо аварира по машината пилота ще катапултира! Или е грешно насочен на много ниска височина или е свален. Рязката загуба на връзка говори за второто!

Офицер: Къде да занесем кутията за изледване? Във военната база? Министъра на Отбраната: Не. Тука са необходими топ експерти. Занесете я във форума на dir.bg!

Донякъде е вярно...

FDR и CVR на едно ли са в МиГ-а?

Много сложни неща хортуваш за един миг, бре наборе ... Това е просто една управляема ракета "земля - воздух", донякъде управляема ... по-скоро летящ ковчег!

Аха, произведени над 1600 бройки, признат за един от на-добрите за времето си, но Гошо педераса от никому неизвестния форум вече го нарече "летящ ковчег". Гошо педераса е експерт по всичко,може да му се вярва. Най обича да лапа обаче негърски паламарки !

чакат да видят какво ще им заповяда биг брадъра отвъд океана

А на бас че е повредена. Те руснаците кога ли са направили нещо свястно

не си особено умен

PEYTSCH

Каква „сладка“ вода бе джендърчо ? Обезсолена или подсладена ? А защо нормалните хора държат кутията в среда в която е била? Сладуранчо станал авиатърче...

Това е нормалният термин, когато се говори за неморска вода. Това, че си ужасяващо прост и тъп не е повод за гордост. Лошото е, че се влошаваш.

Дай му на българина конспирации...

България е страната на конспирациите, 30 години гледаме такива. Имаш предвид конспиративни теории, което е съвсем различно, ама повечето сме бедни, та нямате пари да си купите тълковни речници и за това използвате думи, на които реално не знаете значението.

Ти и да не му дадеш, той пак ще си ги измисли. Спасение няма!

Свален е. Сърбите казаха, ние не сме го сваляли. Остава въпросът, кой тогава?

Е кой ли пък може да е, като сърби са стреляли там в тоя момент, а? Те говорят, че и през 1886г. не са ни нападали, ама ... историята друго казва!

Интересно, какво казва историята? Щото в българските учебници пише, че сръбско - българската война е започнала през ноември 1885 година. ПолуЕнтелЕгенцията е нанесла на тоя народ повече вреди, отколкото всички национални катастрофи взети заедно.

Ти да си чувал държава да излиза с официално становище по фейсбук статус на журналист в друга държава?!?! Аз не съм! А сърбите скочиха като ужилени да се оправдават !!! Гузен, негонен бяга както се казва

Сръбският джендър Брнабич и формален премиер на Сърбия, заклейми България, задето блокирала РСМ, не било по европейските ценности, от които тя разбирала. Като е така, защо Сърбия не признае Косоно. Защо не квича по адрес на Гърция, която спря РСМ за 28 години, за НАТО и ЕС? Този случай е същият,като нашият, бяха откраднали гръцка история, сега крадат българска.

ЗРК комплексът ,,Авенджър"- американски,който е участвал в учението и е бил включен да прихваща и унищожава на автоматичен компютърен режим всичко, което лети под 1500 метра височина,той е най-вероятно виновник за трагедията. вскомпютърен режим

Американците са наши партньори, а сърбите са заплаха за нас , защото са сателити на агресивна Русия, за която Европейският парламент прие, че е заплаха за ЕС. Идват на натовските учения у нас, само за да шпионират за руснаците. Сърбия води лицемерна политика срещу България, никога няма да пропуснем, да ни удари. Сърбия е страна от третия свят, не членува в НАТО и не желае членство, какво прави у нас, на натовско учение? Никога вече сърби на учение в България.

живеем в дебилна държава с дебилни заглавия и дебилни хора,вярващи на написаното...Абе какво промивате със сладка вода?Нали е кутия херметически затворена..ако сте я извадили от солена вода можете да я измиете..а не промиете...същите тия убили човека ще четат кутията....в нормалните държави се прави независимо разследване..а кутията не се дава на аутисти....всички разбрахме..криете синчето на някой дето е омазало всичко.И да го скриете вие...от сънищата нощем не можете да го опазите...ще се буди и ще реве всяка нощ..и така докато един ден не си налапа дулото на пистолета...поне ако още му е останала малко чест...

Всяка черна кутия се поставя в сладка вода за да се прекратят корзивните процеси, които в солена вода са особено силни. Няма нещо което да е неунищожимо, дори при катастрофа на съвременен самолет се действа така, там пък всичко е електроника и става още по-зле ако стои дълго в солената вода.

Вината за загубата на летеца е в ръководството на "учението" и ръководителите на полета и целите! Кутията е доведена до негодност за да се замете липсата на стиковка м/у участниците в учението!!!!!Преди години така заметоха загубата на Председателя на легия "РАКОВСКИ"-к-н Дойчин Бояджиев!!!!-ПОМНИМ!!!!!!!

Тя гаранцията на кутия вече е изтекла и е ясно, че не работи!

С руска техника толкова. Със сто зора я намериха и то прогизнала...

Аз не мога да разбера военните защо ви се връзват на акъла. Казват, че е военна тайна и толкоз всичко приключва.

Многоооо бъпросителни......

А нали до края на деня трябваше да стеѝ прочели данните пък то до този момент само сте я изкъпали

Има още време до края на деня

Ами във Варна Слънцето залязва вече, в Пловдив след 15 мин. Ама Пилатуса още стои на летището. От Кайсиева градина се вижда.

Какво толкова да покаже? Прогресивно снижение и с голяма скорост. Среща с водата под малък ъгъл и тя го ,,взривява на парчета,, ...без отразяване и отскок и парчетата потъват....

Ще покаже, че ... мерачът на сръбското ЗУ е стрелял ... на уволнение!

Казва се ЗКУ, наборе. А още по ясно - гарга...

Също като на баба ти фърчилото, браво, много разбираш.

Под малък ъгъл отскачат , нали си хвърлял камичета във вода . По-скоро искаш да кажеш под Голям Ъгъл . Много станаха Професорите по всичко .

Каква е тая черна кутия да издържа само 4 дни в морска вода, нещо ни баламосват

Съветска ... Тя по подразбиране не работи още откак ... излезе от сов. комбинат, ти искаш след мокрене да работи. Ти москвич да се мие в автомивка виждал ли си\\?

минималното изикване е минимум 30 дни на 6000м. дълбочина.

Така е, ама тази е руска.

Работни или календарни, гълъбе? Тя ... 30 дни сигур не е била гаранцията на мига след ремонта, бре!

Колко са нагли като казват, че самолета се бил разбил. Не се е разбил гадове мръсни, а е свален. Ама няма да си го признаете, защото всички участващи в управлението на тая държава са бандити и разбойници, които натискат, мачкат и манипулират останалите по долните етажи да изпълняват стриктно техните заръки. Заръките на мафията.

другия път пуснете някой на 50 години и пак промивайте със сладка вода Тва е работа за млади хора бре, дет кръвта им кипи кат на краставо яри, не е работа за пенсионере

да я сложат в купа с ориз, аз на село така правя с телефона си като падне в нужника - първо с вода плакна, и после в купа с ориз. не помага с китайските телефони, ама кутията е руска - може китайския ориз да и помогне

защо на снимките видях някакво парче с надпис Made in USA? Да не се окаже, че нашият Миг е бил мишената!!!

Първо разбери от къде изгрява слънцето па после помисли

Петров, в България слънцето изгрява от Банкя. И пече както му наредят от запад. Но няма да е все така!

А не видя ли на майка си ... пеперудката, бе гълъбе?

не!!! Само тази на Борисов и твоята.

Що не пробвате да я промиете със светена вода от Аязмото?

Каквито самолетите, такава и кутията.

Абе чакайте от военните да ви кажат истината.....Никога няма да узнаем истината.

Отново ли няма да разрешим на американските ни партньори да участват в разследването? Пак ли ще играем по свирката на СССР?

Дебилната ти логика сочи, че си за психиатрия. Дано нямаш деца, че е абсурд такова говедо да се е размножило.

Комунист ли си? Ако не си, какво мислиш за премахването на комунистическите паметници? Какво мислиш за 9.9.1944, ако не си болшевишки отпадък?

Разсмя ме с реприката си. Ще я използвам. Хубав ден желая

до иван пееаса от ей райда. ей, мушморко, всеки истински родолюбец ли ще наричаш 'комунист'?

Тъпо парче си.

Да се отвори с излъчване на живо , като на сваления Су-24 от турците в Сирия .

То пък много знаем дали тази кутия е била на този самолет. Ама щом искаш ще ти отворим една кутия точно за тебе.

хахах... много точно.. то йато ваксинирането на известни по тв за реклама.... много знаеш кво им бият.

Като гъбена чорба! Да ти обадя че това е боен самолет и всяка една част има сериен номер, всичко е заведено още когато самолета е излязъл от завода. Минават години, ремонти и т.н., има документи и там си пише - сменено еди кога си с тоя номер. Обаче за вас кръчмарските писачи и стратези всичко е елементарно, всичко е според разбирането ви за света, ограничено с една дума. И ще се изненадаш но това не е само на руските самолети а на всички.