17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да вървят поръчките . После ще подярят всичко на укрите. И ние също де

Ние обаче ще имаме нови самолети преди чехите

Надай се коньо на зелена трева

Добре че е източноевропейското простолюдие да купува американска скрап.

Всички се зареждат с нови самолети, кораби и всякакви военни оръжия. Но на нас Сащ не ще да ни предостави самолетите закупени на зелено. Явно някой не иска ние да имаме военна техника. Явно Сащ помага на някоя съседна държава по този начин и като нямаме военни ресурси, тя без напъни да нахлуе в държавата ни, както в момента прави в Иран. Много чудно коя ли е тази страна съседка?

Русия ще нахлуе в държавата ни веднага щом излезнем от НАТО.Но Вие вероятно правите внушение,че Турция ще нахлуе в България и ние няма да можем да се отбраняваме защото САЩ не ни дават самолетите които сме си платили.Но те САЩ нямат нови самолети на склад.Трябва да си ги поръчаме.Както и направихме.Но докато сме в НАТО и ЕС Русия няма как да ни ,,освободи” .И чехите след като си поръчат 24-и нови F-35 ще започнат да ги получават най рано 27-8-а година .Но те пък мат до 27-а под наем ,,Грипени”.И има с кокво да се бранят.Макар,че дадоха над 200 модернизирани танкове Т72,гаубици,радари и БМП на Украина безвъзмездно.И сега се ослушват за ,,денатовизация”, ,,деевропеизация” и ,,освобождение” от Русия…ача надали

Русия ще нахлуе ? Ти го каза ! Както се казва , от твоите уста - в божиите уши !

Сигурно е влизало в плановете на Путин да съживи полуомрялото НАТО. Как беше в ултиматума, къш до границата от 1989г. Сега получи и Швеция и Финландия в добавка. В резултат ще мизерстват Русия и Европа, а САЩ ще укрепи влиянието си и икономиката. Високата инфлация ще изгори пгромния американски дълг и изяде руските резерви. Жялко за Украйна, тя ще го отнесе най много.

Чи те чехите дали знаят,че според совинформтролбюро F-35 не стават за нищо и са тотален провал?!Новите руски самолети Су-57 ги превъзхождат по всички показатели и са безаналогови.И освен това Китай произвежда по добри стелт самолети от 5-о поколение,а Иран произвежда супер дронове и …бля,бля,бля

Няма значение какви са руските и китайските, важното е че самите американци знаят че Ф-35 нищо не струва и вече разработват изтребител от следващата генерация. Това че неотдавна сами поръчаха Ф-35 е само да не се изложат пред света.

Тапак

ТЪПАК бе друзя.Щото не казваш,че си тАп… еди какъв си ами казваш ,че си тЪп … какъвто си си там в йерархията на тролефермата раиш ли

ТАПАК

Ние спорим цена за 8 самолета. Другите поръчват дозини и то от скъпите. Егати и мизерниците сме.

Плащаш сега, получаваш след победата на Украйна.

т.е никога ?

От мене да знаете - най-сигурно е да си поръчате от Али експрес! И космически кораб може да ви изпратят. Аз боядисах и надписах плакатите за посрещането на Ф16 в България преди години и още им бърша праха пък самолети и пари няма ...

А преди малко любимите на ЕС урконацисти, опитаха да ударят Запорожката АЕЦ с дронове

Източник?

ТАСС.

Така му е казала една продавачка на колхозния пазар "Дорогомиловский рынок" , ул. Можайский вал, вл. 10, третата сергия в ляво от входа. Тя се познава с една чистачка в Кремъл. Та оттам знае. ВЕрвайте му!

Докато им дойдат 35ците, ние с нашите еф16 може да гледате м пазим небето

Да ама Русия ще си купуват дронове от Иран. Най-накрая ще има нещо модерно в руската армия.

С всяко платено американски оръжие, нови купища евро се изхвърлят от търговският оборот и разводняват и без това разводненото обръщение. Пенсионни фондове, спестявания, всичко заминава. За една година, инфлацията ти изяжда това, което си спестил за няколко години, ако изобщо нещо си спестил.

Добра новина за Мордорските орки...

ДОБРИ НОВИНИ ОТ ГЕРМАНИЯ - LUFTWAFFE СЪЩО СЕ ПРЕВЪОРЪЖАВА F-35 е отличен наследник на славните Messerschmitt и Focke-Wulf. F-35 скоро и в България за достойните наследници на Списаревски :)

Знаем какво стана с Луфтвафе последният път. А за тъпаци като теб ще обясня че Списаревски загива при таран срещу американски бомбардировач, летящ към София

Какво стана ли? Ами германците изобретиха реактивният самолет,крилатите пакети и балистичните ракети които станаха основа за междуконтиненталните ракети и отвориха пътя на Космическата ера за човечеството. Освен това доказаха изключителна организация,праброст и огромна ефективност при борбата със смазващото ревъзходство на САЩ,Англия и СССР до последният ден от войната.Като германски специалисти от Третият райх положиха основите на реактивните военни самолети и космическите завоевания в Космоса и на американците и ва руснаците.

ТАПАК

Толкова много неща изобретиха , че през това време загубиха две световни войни. Завършени идиоти.

искам и аз . искам искам

Ми тооо хубу. Ама както са тръгнали световните дела, нищо чудно чехите в един момент с горещи молби да искат да откажат поръчките, а ако не могат да се отърват от тях - да ги дарят на Зимбабве и Сиера Леоне. И да минат на МиГ и Су.

Винаги могат да я откажат. Но, тук се плаща предварително и никой няма да им върне парите. То и самолети на никой не са гарантирани, че ще получи.

Нвка почват така или иначе няма да бъдат произведени Сащ няма ресурса за това

Дузина нова армейска единица ли е? Вместо ескадрила?

Тия ще получат техните Ф35 преди ние нашите Ф16...

Да ги купим на тройна цена да има далавера