В Чехия обсъждат излизане от ЕС заради визите за турците

В долната камара на чешкия парламент предстоят дебати относно възможното провеждане на референдум относно излизането на Чехия от Европейския съюз.

Обратно в новината

Коментари - В Чехия обсъждат излизане от ЕС заради визите за турците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕВРОПА ПРАВИ ПОРЕДНАТА ГРАНДИОЗНА ГРЕШКА! ЕВРОПА СЕ САМОУБИВА! 1. За да спре талазите от неграмотни икономически мигранти, чакащи в Турция, Европа разрешава пътуването на турски граждани без визи, което ще доведе до увеличаване на икономическите мигранти с турски такива! Автогол! 2. Кой ще контролира и как се контролира, дали влезлите в Европа турци/ кюрди ще напуснат Европа след 90 дена? Ще правим паспортни проверки на всеки един пешеходец по улиците ли? Полицаите ще знаят ли, кой кога е влазъл и кога трябва да излезе? А ако почнат да си "губят" паспортите и не можем да докажем, кой от къде идва ето ти още няколко хиляди "бежанци"! 3. Отпаднат ли визите, всичките "бежанци" от Афганистан, Пакистан и т.н., дето сега са в Турция, ще си купят турски паспорти и ще си пътуват свободно до Германия и Швеция, след което ще си хвърлят паспортите и ще поискат статус на бежанец! ГРАНДИОЗНА ГРЕШКА! Ако някой държавник има поне малко пипи в мозъка си, то трябва да наложи ВЕТО НА ТОВА САМОУБИЙСТВО!

Ще излезе Чехия от ЕС ама друг път! Просто там се е изходил някой техен Волен Фикус.

в чехия , в долната камера на парламента , евентуално някога ще има относно евентуалното провеждане на референдум за ..... бе много се мотат чехите бе! гледам тук дебатите приключват и чехия е напуснала ес без ония хипотетичен референдум!

браво достойна Чехия,за разлика от недостойна Б-я и продажни управляващи....

Българино ! не изоставай от чехите

Вие си стойте тука, но поне апелирайте да се въведат в България визи за настъпващите орди от юг и югоизток.

БРАВО на чехите!!!! Не като наще гъзолизци-знаят само ЙЕС, сър!!!!!!!

Много ми е интересно сега Симеонов Волен и Каракачанов как ще гласуват в парламента....

А нас ни тикнаха без референдум, да излизаме и ние без референдум!

да излизаме от проклетя ес

И вътре и вън , Турция ще глътне парче от България. Въпросът е че ако сме вътре , ще сложи вазелин, а ако не сме, ще ни го надене силово.

Да-а-а. А нямаше и да си помислят, ако бяхме с Русия-а-а.

Ей, Президента, да ти кажа, че след унгарците, почват да ме кефят и чехите. Ти се сети защо!

сега си спомням изказването на ВАНГА 2016 европа ке изчезне

Очевидно ти харесва това, което си измисляш. Ванга не е казвала такова нещо. още по-малко за 2016.

абе защо другите държави мислят с горната глава а наще с долната

Щото преди това не са си използвали главите за боксова круша. Просто, нали?

вече да си помислим сериозно,дали си струва да останем в Европейския съюз или да бягаме докато е време.С тези продажни политици далеч няма да стигнем.Ами да си си затворим границите за всякакви навлеци,Да стъпим на врата на циганската паплач,без да се съобразяваме кой какво ще каже,т.е.че им нарушаваме правата.До гуша ни дойде от некадърни политици!Стига вече двадесет и седем години!Баста!

Лошото е че сме окупирани от САЩ.

Дълбок поклон на чешкия народ и неговите управници. Завиждам им ,че не ги "управляват-унищожават" тикви. А ние - кога , кога ,кога ще прогледнем ...!

Браво на чехите. Това е буден народ не са като нас заспали. Имат свои принципи и си ги отстояват, дори навремето когато се надигнаха срещу комунизма.

Браво на хората с характери достоинство, които не се навеждат пред европейски идиоти. Не им стига, че от нашите пари 3 млрд. евро ще пълнят бюджета на Турците, ама те с терористи с турски тескерета ще напълнят цялата Европа. Хитър план на американците е успял, тя бързо и качествено еваха мамата на цялата Европа, от всичките страни - от юг с емигранти, от изток с милиардни загуби от санкции срещу Русия, от Запад с ГМО продуктите от САЩ.

В ДЕНЯ, в КОЙТО ЕВРОПА ВЪВЕДЕ БЕЗВИЗОВ РЕЖИМ ЗА ИСЛЯМСКИТЕ НЕООСМАНИСТИ, БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ЕС! Ангажираме Путин като защитник на България, докарваме руска сила и техника в България и изритваме всички мразещи България и тачещи Турция!

Чехия!!! Имат държавници- имат държава като кукличка. Толкова ли е трудно да се мисли патриотично?! Оооо, забравих , у нас тази дума вече е опасна и неприемлива. Важни са "европейските ценности". Пък било то Европа да стане мюсюлманска колония...

Един наш журналист /бивш доносник, закаял се в ефир/ преди време в предаването си заяви, че ние трябвада да мислим преди всичко като европейци, а после като българи. Този пундьо явно е забравил - както и всички други като него впрочем - как при соца ни учеха, че общественият интерес стои по-високо от личния. Е, за какво ни трябваше такава "демокрация", която по същество е един пребоядисан соц? Засега сме малко по-свободни да дращим по форумите, ама засега... И май ще е чист късмет, ако при затягане на политкоректността ни пратят в Сибир :)))

Свободно е в дир-а. Я напиши нещо в Икономедия да видиш свободно ли е...

Браво на чехите! Отново доказват, че са интелигентен и горд народ. Наистина, ако наглите бюрократи управляващи ЕС не се стреснат и не прекратят идиотската си политика, съюза ще се разпадне бързо!

Да гласуват против при обсъждането в чешкия парламент ! И една страна да не се съгласи и това с визите няма да мине! За България съм сигурен, че нашите подлоги ще гласуват ЗА!

Първо американците да махнат визите за Турция, нали те ги създадоха като военна мощ, там да завладяват, а не Европа!

Те американците трябва да си вземат и хилядите мигранти от Сирия и Ирак! Джордж Буш причини този хаос с ликвидирането на Ирак и Садам! И колко бежанци приеха САЩ и техния партньор Англия?

Махнете визите час по-скоро за българите, а не диктувайте на Меркел и компания как да улесняват приема на икономически мигранти!!!

Интересно защо Унгария, Чехия, Полша, Словакия имат собствена позиция, а нашият глас не се чува никъде? А може би е редно Бойко да подкрепи Меркел по въпроса за визите на турските граждани и бежанските квоти. Вишеградската четворка това са агенти путиноиди!

Друго си е да сме си под Турско робство, пак, нали?!

Да го духаш, кавал !

Не чух властта в България за е изразила становището на българите. Стои послушно, изпълнява и се прави, че всичко е наред. Само че винаги, който оставя друг да му върши работата, после горчиво съжалява!

Бягал си от часовете по история, затова не знаеш, че чехите са били част от Австро-Унгарската империя /и те в империя, само дето е била културна, за разлика от онази, в която сме били ние/. Част от интелигенцията им е дошла в новоосвободената ни страна, за да подпомогне създаването на българската национална художествена култура.

Супер! Дойовците, начело с мама Гарганюа да си се сношават с фесовете. На славянските нации туй ни не требе!

Паднат ли визите за Турците свършено е с европейският съюз. Краят ще е страшен. Разпада на цивилизована Европа е гарантиран.

Ние искахме Европа, а получавме Турция. По-точно Турция ни получава ....

Турция без бой получава цялата Европа и със зестрата от 3 млрд. евро

Много ми е тъжно, но си станал жертва на печатна грешка. Да беше слушал повече в час по история.

Хане, ти си алкохолик и когато не употребяваш алкохол

АБЕ, ГЛУПАК. ТИ В ЧАС ПО ИСТОРИЯ ВЛИЗАЛ ЛИ СИ, ЧЕ НАПИСА ТОВА ЗА СТАЛИН.

БРАВО НА ЧЕХИЯ. ТОВА СЕ КАЗВА ДЪРЖАВНИЧЕСКО МИСЛЕНЕ. И УНГАРИЯ ДОКАЗА, ЧЕ Е ИЗБРАЛА ДОСТОЕН ДЪРЖАВНИК ОРБАН. ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ СЕ ОКАЗА ЕДНА ДИКТАТОРСКА ОРГАНИЗАЦИЯ, КОЯТО САМО СМУЧЕ ОТ ДЪРЖАВИ КАТО БЪЛГАРИЯ. КАКВА Е ПОЛЗАТА ЗА НАС ОТ ЧЛЕНСТВОТО НИ. ЗАКРИТИ ВОДЕЩИ ОТРАСЛИ В ИКОНОМИКАТА, ПРЕВЪРНАХА НИ В БОКЛУКЧИЙСКО КОШЧЕ, ДА ИМ ИЗКУПУВАМЕ СТАРИТЕ КОЛИ, БОЛНОТО ПИЛЕШКО, 20-ГОДИШНОТО ЗАМРАЗЕНО МЕСО НА "ЛУДАТА КРАВА " ОТ АНГЛИЯ И Т.Н. САМО ЧЕ И ЧЕХИЯ И УНГАРИЯ НЕ СИ УНИЩОЖИХА ИКОНОМИКАТА И ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ , ДА МУ МИСЛИМ НИЕ ДЕТО СМЕ ВСЕ ПОШЛУШКОВЦИ.

Чехите са прави и дано да го направят.Подкрепям ги, както и Унгария!Защото последствията в Прага от 68-ма или Будапеща от 56-та ще им се сторят като караница в забавачката в сравнение с ефекта от ислямизацията чрез бъдещите "мигранти" от Турция

ЕС отдавна вече не е обединение, защитаващо интересите на европейските граждани. То се превърна в диктаторска организация", заяви председателят на "Национална коалиция "Изгрев" Мирослав Лидинский. САМО НИЕ ЛИ ОСТАНАХМЕ НАЙ ГОЛЕМИТЕ БАЛЪЦИ ДЕТО НЕ ПОДХВАЩАМЕ ИЗЛИЗАНЕ.БОРИСОВ ДА ВЗЕМЕ ДА СВИКА РЕФЕРЕДУМ .БЪЛГАРИЯ СБЪРКА ЧЕ ВЛЕЗЕ В ЕС .

Защо мямаме личности като Вацлав Хавел или Милош Земан .... , а някакви Офшорковци се мотаят в президентството ???????? Защо избираме най-лошият кандидат ????

Спасението на света отново е Русия !

Ще ти се ! Ама Русия дали иска? И за какво ѝ е на Русия да спасява неблагодарници? За какво да оставя костите на мъжете си по чуждите земи, за да ги наричат после окупатори ли?

BRAVO česká republika!

Хане, и ти ли гледаш с ушите си ?

Хане, нааканият шлем не ти помага. Още повече затъпяваш ...

Хане, пак си ползвал шлема за цукало, и пак си го сложил на главата си

Чехите имат славна история и големи успехи във всички области. Наричат ги немците със славянска душа. Произвеждат автомобили Шкода от 130 години и са създали първият университет в Европа. Били са промишлената област на Австроунгария и голям производител на оръжие и хубава бира. Ислямът не достигна до там, поляци, унгарци и австрийци спират турците. Чехите имат самочувствие и ДОСТОЙНСТВО и малко се влияят от външни фактори. Чешкият Президент бе на Парада на победата в Москва. И пак ще ходи, за разлика от Офшорко. Та, въпреки външния натиск чехите, биха си провели референдум за излизане от ЕС, а след това - каквото покаже резултата от вота на гласувалите

Браво на чехите и чехските политици.Нямат си разни ДПС,ДОСТ,Евророма и др.Чехите мислят за държавата си.Така се случва,когато начело на държавата стоят разумни ,мислещи политици за народа.

Май български политици дадоха власт и легитимност на цитираните партии.

Да, така е, и то срещу много тлъсти суми!

Не само политиците им са по-читави от нашите,но и самите хора,народът.Те се обявиха срещу Варшавския договор и излязоха пред съветските и българските танкове 1968 г.Какво остава се да се противопостявят на ЕС.Те са свободолюбив народ.

га ще имаме и ние такива политици? Браво на чехите браво!

Баба Меркел защо ни ги натресе тези турци на главата ? И даже трябва да плащаме за това ... ,,Великият" ЕС не може да осигури защита на собствените си граници. А Борисов се хвали с някаква гранична ограда, която вече три пъти подменят и все не могат да я завършат ... Чалгарска работа.

Симпатяга! Мекере си беше, мекере си и остана!

Знаем какво се е случило в Ялта през ВСВ 2, а какво СТАНА в Малта 1989Г? Какви граници ТОГАВА начератаха?