Коментари - Разгневени ”бели” чехи срещу роми и в Северна Бохемия | dnes.dir.bg
назад

Разгневени ”бели” чехи срещу роми и в Северна Бохемия

Районът на Северна Бохемия в Чехия се превръща в арена на насилствени сблъсъци между роми и местни жители, пише сп. "Икономист", цитирано от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Разгневени ”бели” чехи срещу роми и в Северна Бохемия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да бе, да! Циганска държава. Т.е. държава само от цигани? А кой ще работи, за да получават помощи?!?

Сорос е само един фронтмен на св. ционизъм,затова минават всичките му финансови далавери и разни проекти като "Отворено общество"и пр., целящи дестабилизирането на съответните държави.

Българските евродепутати да имат една единствена и дългосрочна директива в ЕС-реализиране на държава ЦИГАНИЯ,където да заживеят всички европейски цигани.Те не са желани никъде.Те са проблем на всяка нация.В противен случай ще са генератори на все нови и нови сблъсъци между тях и цивилизованото население на Европа.Това е алтернатива и понеже Б-я е препълнена с това население и е водеща-повтарям-нашите евродепутати най-настойчиво да инициират такова СПАСЕНИЕ.

Пишете цифри! Kолко пари ни струват циганите? По груби изчисления за година даваме над 10 милиарда лева, за да издържаме тези паразити. Това включва загубите от неплащане на данъци и осигуровки, програми за интеграция, всички видове помощи, болничното им лечение, разнасянето на болести, щетите от безбройните кражби (на всичко що видят) и покриването им, разходи за следствия и дела, престоя им в затвора, гледането на изоставените им деца, неплащането на ток и вода, делата в Страсбург и т.н. Ето защо сме бедни...

осте сталин го е казал : "циганите са грабнака на комунизма " наи са силни циганите там кадето е наи силен комунизма.бившите дуряви от соц блока и особенно балгария-будестата циганска дърява

Истината е една!ТРЯБВА да се създаде циганска държава!Това е справедливо и за самите цигани.Ще могат да живеят както на тях им харесва.И няма да се оплакват ,че са дискриминирани.

Циганска държава вече има, и то не една - прародината им Индия, Косово и пр.

За съжаление, бавно и полека и България се превръща в такава...

Заглавието ми се вижда нелепо - "бели чехи"... Че то има ли черни такива?

чешките цигани живеят много бедно. като сравним положението на нашите цигани с това на чешките цигани, то нашите живеят много по-добре. ние българите проявяваме повече търпимост към тях. а в чехия и словакия не им се дава възможност да се развият. циганин да учи в чехия или словакия занаят и след това да работи- забрави! освен това те живеят в структурно слабите региони на чехия, тоест в северно-западната и северната част.

Градът се казва "Усти над Лабем", а не "Усти дан Лабем".

Ти се радвай, че другия град не са го объркали с Румбурак

БЪЛГАРИЯ Е ЕДНА "ТОЛЕРАНТНА" ДЪРЖАВА. Осигурили сме "специални" права на мургавите ни сънародници , като сме ги поставили расово по високо от нас самите . Няма да влизам в подробности за СОЦИАЛНИТЕ ПОМОЩИ които се вземат не от къде да е , а точно от ПЕНСИОННИТЕ ФОНДОВЕ !!!!!!! БОРИСОВ И НЕДОРАЗУМЕНИЕТО ДЯНКОВ НЕ СА В СЪСТОЯНИЕ ДА ОБЯСНЯТ ЗАЩО ПЕНСИОННИТЕ И СОЦИАЛНИТЕ ФОНДОВЕ ИМАТ ЕДНА ОБЩА СМЕТКА И КАК ПЛАЩАНИЯТА ПО НЕЯ ОТИВАТ НЕ ЗА ПЕНСИИ, А ЗА ПОМОЩИ НА ПРЕВЪРНАЛИ СЕ В БОГОИЗБРАНИ МАЛЦИНСТВЕНИ ГРУПИ. Заради мургавите ни събратя пенсиите няма да се увеличават. Това е истински грабеж на пенсионните фондове и расова дискриминация водеща до неправомерно им използване за дейности касаещи ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕТО НА определени етнически групи. Циганската фиеста ще продължава дотогава докато са електорат и с нашите пари разни герберчета ползват мургавите като гласоподаватели. ТЕ ЗНАЯТ ЗАЩО ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ , А ВИЕ ЗНАЕТЕ ЛИ ???

У нас медиите се постараха да ни втълпят, че не циганите като цяло, само фамилията Рашкови е причина за народния бунт от няколко дни насам. В Чехия, обаче няма фамилия Рашкови и също има бунтове против циганите. И какво излиза, че мангала си е мангал и няма място сред хората на 21-век.

Чехите са един от много способните народи в Европа,известни с толерантност,трудолюбие и голяма чистота!Явно "белите"там не са успели,да изтърпят "черните" и са се вдигнали!Но там има гета оградени с високи бетонни стени,докато тука циганорите са заели доста хубави места,включително и в широк център и спокойно шарят навсякъде из София и Пловдив!Фандъкова да помисли за една по-солидна ограда по примера на "белите"в Прага!

Пълна изолация на тази пасмина,няма векове да ги носиме на гърбовете си и да живеят на наша сметка.Измет такава.......

единственото решение е циганска даргява иначе няма спасение от тая измет

Да, но те няма да се заселят там. От кого ще крадат? От себе си ли?

Хех в Казанлък стената си стои

нерде ямбол, нерде стамбул. авторчето на метариалчето що не вземе малко да се образова, да се научи да прави разлика между двата етноса (евреи и цигани) и да спре да ръси такива популистки заключения! доколкото ми е известно, хитлер е бил хвърлил око на евреите не поради непоносимост, а защото те, като хора с малко повече акъл и талант, са заемали прилично място в икономиките......един вид ''стани да седна''. руската преса изразява съвсем друго мнение по въпроса и то е, че на българите им било писнало да бъдат търпеливи и толерантни!

Спекулата през депресията няма никаква връзка лихварството също. Аман от еврейски манипулации. Навярно и вроденият интернационализъм на евреите няма нищо общо с тва че нацистите ги мразят. Абе видиш ли погнали ги щото били богати по-голяма тъпотия зор ще се измисли.

Все пак в Чехия нещата са под контрол и има власт, която при нужда действува решително. А иначе - явно има проблем в цяла Европа и явно сегашните виждания за начина на решаването му не дават резултат. Затова след периода на моркова, трбява да се опита с тоягата. Докато не е станало късно...

Сорос не спи.