Милош Земан ще пътува за Москва, но не за парада на 9 май

Президентът на Чехия Милош Земан промени намерението си относно присъствието на военния парад в Москва на 9 май по повод края на победата над нацистка Германия.

Обратно в новината

Коментари - Милош Земан ще пътува за Москва, но не за парада на 9 май | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1. Всички чешки президенти са доказали до сега, че никоя външна страна не може да се меси във вземаните от тях решения и 2.Земан и словакът ще могат на спокойствие да обсъдят по-нататъшната си политика по развала на ЕС.

Човекът изтрезня и му дойде акъла ...

Нещо за геницидът.когато България пада под турско робство населението и е 1,1 млн;населението на Англия е 1млн.(това сравнение също не е мое,не си приписвам авторство)-сега колко е населението на двете страни?Тове Е ЛИ ГЕНОЦИД?

Гебеец(13,51),комунизмът е хуманоцид(терминът не аз съм измислил).

Милош Земан си въобрази, че може да възразява на американския посланик, но бързо разбра грешката си и се коригира.

Накрая Путя ще си направи един банкет на вестник с най верните мекерета- сидераста,кутю,шашева ,чукундуров и бисер киров!

И Кобзон..

Най-големият геноцид и голодомор в историята е причинен от британските колониални на Нейно величество войски в Индия. Но удобно се скрива това. Следващия по размер геноцид е този на белите престъпници и предатели върху местното население на територията на Северна Америка през 18 и 19 век. После идва Хитлер с евреите и циганите. Всъщност, "великите съюзници", лежащи сега в основата на НАТО умело държат челната тройка. А баш съюзникът е единствения в историята, дръзнал да употреби ядрено оръжие, и то срещу мирно население. Наздраве!

Британците са изобретателите на концлагерите. Прилагат ги във войната с бурите (холандско по произход население) в Трансвал, Южна Африка в края на 19-ти и началото на 20-ти век. Т.е. близо 50 години преди Хитлер.

Докогато е жив Сталин паради на тази дата не е имало.Някой запитвал ли се е защо?За кокво точно са били резервите на Сталин към тази дата.Аз имам някои предположения,но нека чуем московията как ще коментира. / Мисля парадите започват чак през 56-та,години след смъртта на вожда./ В тази построена върху символи и фетиши държава,случаиности в това отношение няма!

Мислиш, ама не е така. Чети повече. Мисленето явно не ти е силна черта.

Отидете на парада, че иначе парада ще дойде при вас. Както вече се е случвало.

Народът на Чехия напомни къде се намира Чехия и че той не може да се цепи от колективо, защото колективо....

Не бъркайте ако обичате народа на чехия с българският.

Европа споделя ценностите на зидарите на новият Вавилон. Но Откровение от Йона която е последната книга от Библията и новият завет ни разкрива колко са безсмислени и напразни тези усилия.

Европа е нещастна сбиршина от колонии. Турците се усетиха.

Русия е голяма, бедна и зла. Може би затова нейните диктатори са дребни, алчни и отмъстителни. Ако с две думи трябва да определя руската държава, те ще бъдат Зло и Бездарие. Неспособна на качествено интензивно развитие, Русия е единствената държава, ламтяща за територии. Тя се храни с тях, изсмуква ги, съсипва ги и ги превръща в безплодни военни полигони. При това изисква и да я обичат. Засяга се, ако не я уважаваш. За какво? Заради размерите ли? От чудовище, натъпкано с омраза и въоръжено до зъби, трудно ще се възхитиш, камо ли да го обикнеш. Да се страхуваш това да. Дори е задължително. Този страх е предупреждение; пиянството на тази държава не е шега работа. Питайте всичките й съседи, дори само нахапаните и непогълнатите. Другите, смлените вече в имперския търбух, хич не ги и питайте.

Диагнозата ти е безпощадно точна.

"Социологическо проучване показа, че 3/4 от българите са щастливи. Останалите не пият...". Та да повториш какво каза за руснаците?

Момче, вземи си хапчетата, че имаш сериозен проблем с оросяването на мозъка...

забраната само ще увеличи интереса на хората към подобно събитие, на което му вдигат акциите по този начин. Дали пък това не е действителната цел на западните лидери?

Не променяй намеренията си, Милоше! Ние тъкмо започнахме да ти ръкопляскаме за смелостта, а ти ...

течност и след като изтрезнял се усетил, че се е на.рал.

ПРОЧЕТИ В ГУГЪЛ ЗАЕМ-НАЕМ ЗА ДА ПРОСВЕТИШ МАЛКО.

Реално погледнато на този парад трябва да присъстват само армиите на победителите в тази война, а единственият победител е СССР, така че представителите на победените държави , нямат място там и не е никаква трагедия, че няма да присъстват! Нито сащ, нито великобритания са от победителите, благподарение на това , че СССР е принудил германия да изтегли войските си от западния фронт, тези смешници са напредвали и уж освобождавали вече освободени от самите германци територии. Знаем защо е ускорена операцията в Померания, защото войските на сащ и англия са закъсали в Ардените и е имало опасност да бъдат разбити и унищожени. Ускоряването на операцията е принудило германците отново да изтеглят войски за източния фронт! Победата е само и единствено на СССР! Набийте си го в тъпите глави ! Никакви "ленд лийз" или други смешни "помощи" заплащани от СССР със злато , които са били по-малко от 2% от общите разходи на СССР за цялата война, не са помогнали на СССР в тази война, съветския народ победи сам хотлеро-фашистите!

Само едно формално обявяване на война от Япония на рашнаците през 41-ва и нещата приключваха, ограмоти се.

Разбра, че ще има яки шутове за всеки, който поддържа руските престъпници и подви опашка... Просто в Чехия дрисливи русофилчета не виреят.

Popa

Някой му наби чивиите на Милошката и бързо подви опашка! Нема лабаво в Ойропата!

по време на голодомора са умрели 8 милиона украинци, осем в мирно време, ако военния комунизъм е мир, ако който и да било комунизъм е мир

СА ИЗБИТИТЕ В УКРАЙНА С ПОМОЩТА НА МОСКВА!

Какви 5 хиляди? Само с Голодомора 1932-ра са изтребени между 6 и 9 милиона украинци. Крим, Таганрог, Ростов, Донецк, Луганск, Суми, Харков - заселени с етнически украинци, са прочистени от Москва и заселени с етнически руснаци. В Руско-Украинската Война 2014-2015 та година избитите са над 50,000, над 100,000 са ранени и инвалиди и над милион бежанци. Путинизъм в действие

Най-големият геноцид и голодомор в историята е причинен от британските колониални на Нейно величество Индия. Но удобно се скрива това. Следващия по размер геноцид е този на белите престъпници и предатели върху местното население на територията на Северна Америка през 18 и 19 век. После идва Хитлер с евреите и циганите. Всъщност, "великите съюзници", лежащи сега в основата на НАТО умело държат челната тройка. А баш съюзникът е единствения в историята, дръзнал да употреби ядрено оръжие, и то срещу мирно население. Наздраве!

Да се спекулира с голодомора при информацията която има днес е ЦИНИЗЪМ!Запада има не по малко участие в това нещо от съветстките власти най малкото!Той прави ембарго на съсипаната от гражданска война Русия(кой ли и я причинява впрочем?) като оставя възможност за търгуване с житкни култури!Докога тролове като този и еди кой си ще повтаряте тая мантра за злия Сталин как избил 9 милиона украинци!Естествено ще повтаряте докато можете.Нямате факти а само лъжи и цинизъм!Че той значи е избил половината украинци въобще по онова време дето се вика!?

Че защо да ходи на 9- май. Путини извинили се за" Започва на 5 януари 1968 и продължава до 20 август с.г., когато СССР и съюзниците от Организацията на Варшавския договор (с изключение на Румъния) окупират страната."

Ще разкажа една интересна случка от моят живот, за да се разбере, че чехите наистина случват с президенти. Преди години получих с голям зор американска виза. Срещам в САЩ едни младежи от Чехия, които не отговарят на условията за такава. Попитах как са се вредили. Те ми отговориха само с две думи- НАШИЯТ ПРЕЗИДЕНТ СЕ КАЗВА ВАЦЛАВ ХАВЕЛ. Това обясняваше всичко.

На девети май приятелските Президенти ги привикват в Москва на тн путинг: Веднага след Парада, зад мавзолея "бригадирът" ще опрощава дългове и ще раздава парички.

Ако можеше да осъзнаеш колко си тъп , щеше да изпаднеш в потреса.Но това се изключва поради първото.

"Президентският говорите Иржи Овчацек заяви, че Земан планира да пътува до Москва, за да отдаде почит на съветските военни, които са загинали по време на Втората световна война, но няма да присъства на традиционния военен парад."т.е. той пак отива заради 09.05 ,но за да не дразинякого не го казва директно. А там щял да е и словашкия премиер.А тук соросоидите само злобеят.Ако утре от американското посолство им кажат и паметник на Хитлер са готови да издигнат.

Почит към загиналите се отдава на лобното им място.В случая в Чехия.А руснаците дори не разбират,че такова разширение на географията на отбелязване края на войната работи повече за техния авторитет отколкото парадно-демонстративното маршируване в собствената столица.

"11.04.2015 09:19 .Истинската дата е 08.05.Защо руснаците я правят на 09? И защо да се празнува само в Москва? " На 09.05 е края на войната в Европа и е точно с освобождението на Прага ,а не капитулацията на Германия.Вярно е Германия капитулира по-рано,но Прага е освободена на 09. Ако що се отнавя до съветската окупация 1968 , Да имало я.Но това не означава ,че не трябва да се отчита победата над нациска Германия. И Чехия винаги се е стремяла да води независима политика независимо от СССР или САЩ.

ТОЗ ДА НЕ СЕ ЗАСРАМИ ОТ ЖЕРТВИТЕ НА СЪЕТСКАТА ИНВАЗИЯ В ЧЕХИЯ СЛЕД ПРАЖКАТА ПРОЛЕТ?

Като навремето - не било компютри а компоти......

Истинската дата е 08.05.Защо руснаците я правят на 09? И защо да се празнува само в Москва?

БЕЗСИЛИЕТО НА ЕС ПРЕД САЩ Е ТОЛКОВА ОМЕРЗИТЕЛНО, ЧЕ ПО-ДОБРЕ , ЧЕ КРАКАТА ИМ НЯМА ДА СТЪПЯТ В МОСКВА. ТЕ СА НЕДОСТОЙНИ ДА ОТБЕЛЕЖАТ 9 МАЙ. А СЕГА ТРОЛЧЕТА ИЗЛЕЙТЕ СИ ЗЛОБАТА,НО ТЯ ЕЖАЛКА.

ЗЛОБЕЕТЕ ВИЕ, РУСКИТЕ ПОДЛОГИ, НИЕ СМЕ ДОБРЕ, ХАХАХА

ХАХА ХАХО, много сте добре еврофекални ХАХОВЦИ.

Земан ще ходи в Москва на парада, ама не съвсем

КАСТРО ЩЕ ХОДИ ЛИ? ИЛИ И ТОЙ СЕ ОТВЪРНА ОТ ПУТИН?

Нека покани Путин за честване на пражката пролет.

ВСИЧКИ ГО ЗАБИХА НА ПУТИН. ЩЕ СЕ ЦУНКА САМО С КИМ.

идеологиите са много по-опасни от религиозните войни, идил, инквизицията и комунизма, защото те водят човечеството до все същия резултат - пълно самоунищожение, само че по по-краткия път.

КОМУНИЗМА НЕ Е ЛИ ИДЕОЛОГИЯ?

не, не е идеология, дебил, това е религия, която е многоподобна уахабитския илсямизъм.

не е за теб, дебил, но ще кажа за другите да забележат какво става при "смяната" на една идеология или религия с друга: просто се сменят символите и едни "управляващи" уруди - с други. друго движение просто няма.

ОГРОМЕН НАТИСК Е ОКАЗАН НА ТОЗИ ЧОВЕК ОТ С.А.Щ. ДА НЕ ПРИСЪСТВА НА ВОЕННИЯТ ПАРАД.

този не е от сащ, а от европа.

Милош Земан преди да ходи някъде на изток,няма да е зле първо да осведомява Политбюро на П-а мрежа......:))))

НА ЛАТИНСКА АМЕРИКА ИМ ФИКАХА "БАНАНОВИТЕ РЕПУБЛИКА" А НА ИЗТОЧНА ЕВРОПА "КАРТОФЕНИТЕ РЕПУБЛИКИ":))))

Кристално ясно се вижда,че Европа е под щатски ботуш.Империята на злото е САЩ.Тяхната демокрация е синоним на робство.

Русия не е жертва на Втората световна война, а активно действаше с нацистка Германия за да я разпали. Войната започна на 1 септември 1939 г. със съвместно нападение на нацисти и болшевици на Полша и плячкосване на полската държава. СССР окупира Литва, Латвия и Естония, наложи им комунистически строй и изби и изпрати в Сибир стотици хиляди цивилни. Опита се да превземе Финландия и също да й наложи комунизъм, но не успя. Финландците разгромиха съветската армия през Зимната война и Сталин се принуди да се откаже от плановете си. Руснаците не могат да строят и произвеждат, те могат да воюват и грабят съседите си. Съветският строй с нищо не е по-добър от нацисткия и затова няма смисъл да се ходи на военен парад в Москва.

Изпаднал си в пълно затъмнение на мозъка! Опитваш "хибридна война" с лъжовна информация?

Уви, прав е човекът. Промиваха ни главите с измислена и героизирана история. Потърси с Гугъл "Съветските лъжи за войната за руска консумация и днес"

ако нямаш ништо против втората световна воина започва!!троина коалиця. а това са германия,италия и булгария. като германя влиза в полша.

Кое е малкото име на Адолф Хитлер? Ангела.

Малкото име на Хитлер е Рамзан Кадиров, а голямото е Владимир Путин.

Аз ще съм на парада. Не очаквам някой друг да ме покани някъде.

Блазе ти, колега. Мен и на парад в Москва не ме канят. Добре, че от посольството ме държат във ведомостта.

Hяма не искам, няма не мога, г-н Zеман!Mисли и тогава говори!Oт Mоcква наи-много да получиш новички танкове като в 1968!

Президентският говорите

Упс, и другаря Милош не ще да се излага върху мумията на другаря Ленин и не кандисва да застане до другаря Ким Чен Ун и уважаемите президенти на Зимбабве и Науру.

Тези който не отидат на Парада в Москва да заповядат на нашия Гей парад - разбира се Нашия Гей парад ще бъде ръководен от Висш Командващ . Без Русия нито една от тези държави е нямало как да се спправи с Хитлеризма . Загинали са много хора в пъти повечето руснаци . Ако се сърдят заради Путин защо несе сърдят за миналото на Хората който сега ги Управляват - бивши Комсомолци Активисти на Предишни "режими" Милиционери и това не е само у нас - МЕРКЕЛ !