17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, селяндури, кво се оплаквате ве ! Ние сме на власт, ше праим квот си искаме- ше бетонираме морето и планината, ше затваряме пътища само за нас. Вие го духайте и плащайте, мамка ви !

Нали знаеш , че колелото на историята се върти , а и палачинката има и друга страна ?! Може пък един хубав ден да станеш пазач и на собственната си ограда ! Историята познава и такива случаи !!! Има един хубав израз : '' Всяко нещо с времето си '' ! За да живееш по-спокойно ще те посъветвам : Бъди човек преди всичко и знай че НИЩО не е вечно и гарантирано в този живот !!!!

Г-н н, възможно е да сте прав,че зад тази испанска фирма стои червена номенклатура, но те поне си платиха по над 200 долара за кв. м. Препродавачите между които каролев,катето захариева, сегашният бургаски кмет / тогава лидер на сдс/, станаха за една седмица милионери в зелено и сега дават акъл как да се развива държавата.Те решиха съдбата на Корал!

В сегашната бетоново-асфалтова Държава,с тази Власт и с това "Правосъдие",застрояването на Корал е въпрос на време.Същото се случи с Царево и Синеморец.Просто от Созопол до Резово,че възникне ж.к.,както се случи от Ахелой до Влас.След 10г.,единственото полу-девствено кътче по Морето ще остане около Морската Резиденция на Ахмед Доан. Иракли и Крайбрежието на Добруджа,Странджа на юг....."пазещ"Природата,бетон.Вече примери има-покойният Шарлопов,на практика показа,как се насипват скали в Морето,укрепва се,идват бетоновозите и се строи на първа линия.

Българите намаляваме с всяка година. Успоредно бетона расте ударно превземайки природата. Кой ще почива в тези комплекси. Кому е нужна тази урбанизирана псевдо почивна територия. Има ли въобще стратегия за туризъм или всичко се свежда до годишен доклад с приповдигнато-ентусиазиран отчет за заета леглова база и регистриран нов рекорд.

Те зелените и без това не обичат автомобили, ходят пеша. Няма никакъв проблем в случая.

Гората там се пълни с автомобили и кемпери, остават камари боклуци, но това не дразни "зелените". Абсурдно е да се разреши това място да бъде застроено, но и сегашният начин на ползване от определени групички, които го имат за бащиния, също е абсурден.

Искат да разкажат играта на плажуващи и къмпингуващи. Да си намерят друг път. И друго защо пишман зелените не обръщат внимание на това, че коли и каравани масово паркират върху дюни.

Не може ли по морето с лодки да идват плажувашите ?

не изпльоска табела с надпис " стрелям без предопрехдение" ! няма да се оправят нещата.

doctor@

Откъде-накъде,някакви си пръдльовци ще се разпореждат с природен резерват,кой си пълни пак гушата?

Иванчева south-east.

Има един филм за " Корал"- документален! В него се показва как известни вече публични личности " купуват" общинските земи и веднага ги препродават на испанската фирма с някаква си символична разлика в цените към 130 долара за кв. метър в полза на препродавачите......

а знаеш ли кой стои зад тази испанска фирма?-сегашница деца на бившата червена аристокрация -ей много пари има в имотната мафия

Господа, от текста става ясно, че: - собственик е заградил имота си, т.е. няма нарушение на закона;. - собственикът разрешава външни лица да ползват на имота му за плаж, т.е няма и нарушения на нравствеността; . - собственикът не позволява каравани на дюните в имота си, т.е. няма и нарушение на екологични правила, а обратното - спазването им. Доводите на "зелените" защитниците на ползване на чужда собственост и разпореждане с нея са, че можело "утре" да стане засипване на дюни и строеж - все предположения. Равносилно предположение е, че те могат да станат престъпници. възможно е, но от това не следват протести, нали! А жсъщност ... не са ли наистина престъпници? Не е ли престъпление това, че съсипват природата с колите си, боклуците си и я мърсят с естествените си телесни отделяния - фекалии и урина.Пречиствателни съоръжения и толетни нямат, буклуците си са зарязвали в чуждия имот и затова собственикът е бил глобен от общината. Зелени, а!

Има път, който е в кадастъра и няма как да купиш или да е твой и да не допускаш ползването му. Може би ако купиш парцели от двете страни на магистралата, може и да я преградиш.

"Пътят", за който пишете, се вижда на снимката. Бетониран. асфалтиран, и павиран с пръст. Прилича на комунизма с първи етап настъпил в 1980 г. и по решение на 8-мия конгрес на БКП. Вида се ясно, че е настъпил. И вашият "комунизъм" се видя отдавна:: - "Моето си е мое, чуждото ще е общо и пак мое". Та, къде и коя е комуната, в която се трудите и живеете, "комунисте"? Да има местоположение или поне име? Комунист, а!

Такива простотии са ставали и ще стават, резултат- отлив на туристи. Вместо да запазим тези пари да останат в страната, ще ги оставяме в Гърция.

Силистар го станахте давайте нататък.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Масово явление. Държавата не се е сетила да остави достъпи до някои плажове. Вместо това е застроено и ограничено. По тази схема вече има и частни плажчета

Частната собственост е неприкосновена ! А имота трябва да се огради, за да не се рат / пик а ят там !! айде тия дето са против, ще ме пуснат ли да се из пикая в тяхния кенеф ?

обединените мутро милиционери в поредното настъпление срещу нормалните хора

Да са живи и здрави "хипарчетата" и "наркоманчетата" , че ако чакахме "нормалните" граждани вече всичко да беше бетонирано ! Плажа, горите, полетата и цялата природа е на всички, не може да се нарушава свободният достъп до природата.

Знаем ги тия испанци ot Burgos ДС агент Чоролеев и подлогите бушони Митко Сльнцето kмета на Царево ДСагент баи Петко

Знаем ги тия испанци ot Burgos ДС агент Чоролеев и подлогите бушони Митко Сльнцето kмета на Царево ДСагент баи Петко

А бай Петко какво хубаво фамилно име носи... баш за заемания пост.

частен!! ще рече не е наш, а на някого! кое не е ясно??

Кметицата на Младост? Бех ситурен. Кой ще отговаря сега за нея?

Държавата е одобрила продажбата на испанците. Испанците плащат данъци и глоби, както става ясно, като собственици на имота. Кой, какво не го устройва?

Държавата е одобрила продажбата на испанците. Испанците плащат данъци и глоби, както става ясно, като собственици на имота. Кой, какво не го устройва?

А разрешително за строеж на ограда има ли???

Крайно време е хипарчетата и наркоманчетата да разберат,че вече нестава така..да сереш и да се печеш едновременно

Г-н Бачо... определено не съм хипар или наркоман. Работя на доста висока позиция в доста голяма м-у народна компания, паралелно следвам докторантура, имам семейство и дете и ръководя екип от десет човека признати за приноса си от хора, от цял свят. Заключения, като вашето са срам за обществото ни и причина за състоянието на страната. А причината да посещавам този плаж всяка година е спокойствието и природата около него. Липста на хора с отношение подобно на вашето, нуждата да се търкалям в наплив от туристи, като морж в студена зима, липсата на силна музика, дюнери и ''нацепени батки''. Ако и този плаж пропадне, България отпада, като дестинация и за мен. Да живей Българския тарикат...

Юлияне , умря ли циганката дето те хвали ? Язък ти за образованието и управлнският капацитет. На улав ли се правиш , като си грамотен - ЧЕТИ и после ако си умен ще осмислиш това което си прочел. Пише си го и на табелата - без коли и каравани. К'во ми разсъждаваш , отпадала България за него като дестинация , ами като идеш в чужбина там пък кой ще ти търпи селянията , такава слободия като тук там няма да намериш. За какво църкате - че ви ограничават достъпа с колите и каеаваните до плажа , да го осерете и после да си биете камшика. За дюните се били загрижили "зелените' - ами дай , газете ги с колите. На стопанина два акта за сметища му били съставили - ами тоя боклук нали е от тези природолюбители дето лагеруват там и окупират плажа сякаш е техен. Разни битници ми седят по един месец и се настанили с коли и каравани все едно мястото е тяхно. Пише си го - с палатки може , пеша може , ама Бай Ганьо не иска да носи оборудването по пътеката щото му се нарушават гражданските права.