Част от текстовете в Изборния кодекс бяха обявени за противоконституционни

Искането на народните представители от ПП-ДБ беше внесено в Конституционния съд (КС) на 27 януари т.г.

Обратно в новината

Коментари - Част от текстовете в Изборния кодекс бяха обявени за противоконституционни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Егати и плужеците, хлебарките, л...ната. неравнопоставеност, право на избор, броене на бюлетини. Маминото леке ( ненавиждам такива мъже ) николчо, дето са му бърсали носа , да кажемм , до 20 години, се загрижило за хората в селата с под 300 избиратели, че нямали машина. Но колко от тях могат да ползват машина, плужек лигав . Що не се загрижиш , че нямат доктор, аптека, магазин, транспорт до града дано ви стигне лошо

Членството ни в НАТО е противоконституционно.

Властта в окупирана България е НЕЗАКОННА И НЕЛЕГИТИМНА !!!

Къде мога предварително да заплатя и получа byrzo екземпляр от Шарлатанската конституция може и електронен вид? Обещавам, че за разлика от повечето депутати и лично от Премиера Денков, ще я прочета в момента в който я получа.

До два месеца Лукойл ще продадат рафинерията, дебелян и боко чрез поставени лица ще я купят и ... постепенно следва - фалит (както се случи с Булгартабак)! Междувременно конфликтът в Украйна ще е приключил и ще са отпаднали всички забрани и санкции срещу Русия! И кой ще е прецакан в края на краищата ... отново клетият български народ!

Ха хаа, факт е, че чрез мъдуровките няколкократно бе проведена най-голямата изборна измама в цялата ни история, а вероятно и в световната, ха хаа... Ала-бала с президента, ха хаа... ! Мунчо ХероМустафов Мъдуровски, ха хаа... !

Ги е предлагал и гласувал?!? Законно ли е било народмото събрание?!? Бахти фивотията неземна!

С една дума Промяната се бетонира за вечни времена с тези искания. Ала бала в пълен напред

И ква полза

е, че ръчното броене на машинните разписки остава в сила. Другото са подробности без особено значение.

Цяла година за отговор е абсолютно недопустимо. Губи се смисъла на питането. Бърз отговор, актуален и полезен, така трябва да е.

Какви йористи, какви колоси има в дебилна България и Пълна порнография. Харвард хаха ако искате децата ви да приличат на киру и Гуглена запише ти ги в Харвард. Мъка голяма

Не си прав, Харвард си е Харвапд, ама нашите са самозванци те никога те са средвари и завършили там Изкарали са по един платен курс в Харвард бизнес скул което дори не е колеж камо ли университет. Някой да е виждал дипломата на Кокорчо?

Най - важното искане на психодесните мошеници е отхвърлено - да не се броят хартиените разписки от машините

Тази държава стана пълен цирк. Докога ще ги търпим?

...че то повечето от тия щуротии ги приеха точно тия идиоти, които сега ги оспорват... Абе не трябва ли освидетелстване от психиатър на тия откачалки депутатите?

А кога ще се произнесе КС за референдума - дали еврото трябва да бъде прието сега ?

"Също така се отхвърля искането да бъде обявено за противоконституционно СИК да отчита резултатите от машинното гласуване, като преброява бюлетините от машинното гласуване." Ало, ПП, и това ли сте искали? Ами то направо поискайте в Конституцията, да няма нужда да се ходи да се гласува - машините могт и сами да отчетат процент гласували, как са гласували, и да дадат резултата!

..смятайте каква дива орда измамници ни управляват..

Шило

По-голям интерес ми представлява това, готвените конституционни промени, дали няма да бъдат обявени за противоконституционни? Че и те подлежат на такъв контрол. Не се касае за приемане на нови текстове, а за ревизия на вече съществуващи. Всъщност, интересно е и питането на Гешев за ВСС и т.н. Няма ли да има вече произнасяне?

Промените дето ограничават президента при назначаване на служебно правителство са всичките противокоституционни, за другите не знам

Цамо като им погледнеш одухотворените мутри на тия и ти иде да си изповръщаш червата

то да не би некой да му дреме за конституцията? май ковида ясно показа колко точно струва тя

противоконституционна

За това сега ще имате Шарлатанската Конституция, така ще остани в българските Анали, ще се запомни с това, че тя е написана от Парламент с едва 8% народно доверие! Всичко е България е порнография, а Парламента място за хард порно!

Taka e когато законите се пишат от лобисти и юридически неграмотни хора!!! Погледнете Американската Конституция която е обнародвана през 1789 година до сега има има 27 поправки (13-тата от 1865 година за премахване на робството, 15-тата за право на глас на цветнокожите 1869 година и дори дава право на глас на жените с 19-тата поправка от 1920 година), а при нас колко промени се правят при това на килограм!!!!

Нашата конституция урежда много повече неща от колкото тяхната и това е добре, защото е над европейското законодателство

Сериозен човек си, признавам! Наистина Американската Конституция е нищо пред Шарлатанската в нея има 14-тата поправка в която се казва, че "Равенство пред закона. Допълнения към правото на честен процес. Всеки, който пребивава на територията на САЩ има право на честен процес, независимо от гражданството си." още от 1868 година. Няма да споменавам за първата поправка за която всеки е чувал: " Равенство пред закона. Допълнения към правото на честен процес. Всеки, който пребивава на територията на САЩ има право на честен процес, независимо от гражданството си." и заради нея не е забранена руската телевизия като в демократична Европа. В Европа нескопосно копирате това което в Канада го има от 200 години и го изопачавате до непознаваемост.

Много съм разсеян! Първата поправка е "Свобода на религията, словото, на печата, право за подаване на петициите, както и свобода на сдружаване." Извинявам се!

Киротъпото и Кокора да са екскортьорки на Боко и Пеефски

И какво следва? Кой ще носи отговорност? Тези избори бяха най корумпираните !!! Сега искат да променят и Конституцията....после кой ще носи отговорност?

И са кво?

Обаче Тиквата и Прасилян са конституционни нали ?

Кога ще се произнесат по референдума за еврото?

Ами касирайте изборите...

Не може, вече са кеширани.

Само като видя противните физиномии на Братиньото, Изнасилвача на пръчове Пенчев и Филип Димитров и ми става мъчно за България и Конституционния й съд в частност.

А като видиш Киро, Кокорчо и Денков какво ти става?!?

Сега всички юристи от сглобката да си сдъвчат дипломите и да ходят на село да доят крави. Язък за барута, нито Шенген, нито Еврозона, нито бъзикане с конституцията. Продадохме Промяната с Дебилна България сдадоха властта на Пеевски и Толупа. Сега може само да стискат палци стадото отново да гласува за тях.

Те внаги са си стискали палците НА КРАКАТА! Иначе не се става дупедат!

Посолството да управлява България чрез плъхове завършили двугодишен харвардски курс на СиАй

Да не се окаже двумесечен уъркшоп, за две години кой ще ги търпи

След като изборите са проведени по този кодекс значи ли , че трябва да бъдат отменени ?!

Ти пък - конституцията е само за информация :-)

Противоконституционни, също като ДПС.