Коментари - Часовникът на Страшния съд: Човечеството никога не е било по-близо до самоунищожение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя часовник на страшния съд беше на 2 минути преди 20 години. Явно е руски.

Всичко е свързано с ваксините и 5жи.

Ако беше така, китайците нямаше да са 1.5 милиарда.

орките искат да се самовзривят, за да не разберат всички колко са тъпи.

Не са 90, по-малко са, да не кажа, че е 1 секунда. Но на умнокрасивия планктон не му пука, те си мислят, че това им е електронна игра.

Часовника щрака за бедните богатите отдавна са се подсигурили скривалища и всичко останало те ще преживеят апокалипсиса да го духат бедните

Такива "лидери". до 90 секунди. Жалки жените. Мислих ги за по-умни. Ето до какво водят измислените "демократични" права и възможности.

"заради заплахата от ядрена война, болести и нестабилността на климата, които са засилени от руското нашествие в Украйна, съобщи Ройтерс" :)))))))))))))))) Да ви 3БА келявите женски, шибани западняци, конадвани от гадни Ивреи! !!!!!!!!!!!!

Защо се изака през устата,а Ватник!?

Евреи!?!?За Путя Шаломов ли говориш??

Айде да се събудите вече! Не сме по-близо до ядрен апокалипсис отколкото сме били по време на кубинската криза! Войната между Русия и Украйна е само една от многото, които се водят в света. Просто другите не са "интересни" на САЩ и не се тръби много за тях

Конфликта между Украйна и Русия си е техен местен проблем. Те не са членки нито на ЕС, нито на НАТО! Какво , майната си търсят НАТО и краварите там? Те подклаждат войната, те създават проблемите. Без тяхната намеса войната отдавна щеше да е свършила, с много по-малко жертви и разрушения! Военната машина на САЩ има нужда от движение. Конфликтите в Азия и Близкият изток вече не са им интересни. Опоскаха там, каквото има Сега се пробват в Европа. Ново предизвикателство, и все далече от техните територии. Но всички забравят историята и поуките от нея. Забравят, че всеки който е "скачал" срещу Русия, е губил! Та през втората световна война, СССР стигнаха до средата на Европа. И щяха да я превземат цялата, ако не се бяха намесили САЩ и Англия. Урока си сме забравили и ние, че във всичките войни заставаме на страната на губещите. И сега е така (ще бъде така).

Не е само локален спор , а сериозно нарущение на международното парво от страна на Педерасия .Представи си че на Блакнаите всички решат да си променята границите ....къде отива България и колко ще ни засегне .За всичко което направи Просия и Путкин трябва жестоко наказани ....и вкарани в карантина за 50 година ...ако не се изтрепят свинособаките и разпаднат .

Какво право, бе пундек? Украйна няма никакви споразумения с ЕС и НАТО, за военни взаимодействия. И германските танкове, които швабите се гласят да изпратят, имат в Украйна точно толкова работа, колкото и руските.....

Е кой взима решенията. Не се напъвай. Няма да разбереш.

SirBob

Абе идиот, нарушението на международното право започна с погазването на Минските споразумения от страна на Германия, Франция и Украайна. Ама затова си мълчиш, а?

Местен проблем,който вдигна цените три пъти!?! Митрофанова ли ти пише текстове...

Цените ти ги вдигна ковид-а бе тъп-ъгълник!

По-времето на Ковида,цените бяха по-ниски бе остроъгълник!?

Санкциите ги въведе ЕС и цяла Европа бере "плодовете" от тях! Е, за евроидиотите те са "задължително решение". Толкова с техните умни и красиви мозъци!

Е то така иска русия. Местни проблеми между нея и малки държавици една по една.

Наде, с климакса имаш голям проблем, лекувай се!!!!

Да се разкарате с тия идиотщини. Само се чудите с какво да плашите хората. И без тия гадости живота е доста тежък.

Аре да идва най-накрая, че само джендария, простотия, егоизъм, мързел, функционално неграмотни хора, консуматори и все "хубави" качества са останали на планетата.

И всичко което написа,се отнася за Раша!?

За целия свят се отнася.

на нраката си и се помъчи да помислиш отново.

антропоцентризмът и човешкото его ще унищожат света. Хората стават все по прости и по злобни и това замъглява напълно възможността за правилна преценка на обстоятелствата.

От роSSия идва само студ, к*рви, войни и отрови. Даже и газ не идва от там вече.

Д НА ЗАПАД СА 90% ИДИОТИ КАТО ТЕБ ....БОКЛУК СОРОСОИДЕН

Тези са пак финансирани от Просията полезни идиоти ....учени който си знаят торията във своята област ядрена физика ...не познават историята ,социология ,политология ,демография ,психиатрия и военно дело ,ще определят кога ще настъпи края на света ....тогава разни еколози ще нправят техен часовник и може да се окаже че вече сме умрели ама не сме разбрали

Соросоиди, не се безпокойте, Русия няма да унищожи този грешен свят, Аллах ще го направи. И след това Той ще възкреси мъртвите и ще настъпи Денят на Страшния съд. Този ден ще продължи 50 000 години, през които всеки човек живял на земята ще отговаря за делата си. Тогава ще настъпи истинска справедливост и ще бъде наистина страшно... Затова трябва да се страхуваме от Аллах, а не от Путин.

Щом ти казваш миризлива Ватенке....

В 21ия век русия решава съдбата на другите народи, които не искат да и се подчинят с тероор и убийства, ако цивилизования свят и отвърне реципрочно и почне да руши москва и да убива ватенките тя ще отговори с ядрено оръжие, което ще я заличи окончателно от ксртата ба света.

Написа го и си постави "+" Простаче безказармено?

Стефке по себе си ли съдиш!?

Руските фашисти през комините на запазените хитлеристки лагери!!!

Руснаците са непълнеценен народ алкохолици, наследствени сифилистици, завоеватели, животни. Хитлер затова е искал да ги претопи, но му попречиха американците, които днес ядат отровата на това дивашко племе, плащат за грешките си. Руснаците трябва да исчезнат като динозаврите.

Това ми звучи, като крадецът вика дръжте крадеца. Къде точно е базирана тази организация, и мисля да спрем с коментарите. Един вид да знаете , че ония, а не ние ще направим унищожението, това се опитват да ни внушат тези от организацията. Колкото до мейданите и цветните революции, то не краварите, ами страните сами си ги създадоха. И още , и още много примери знае историята, от къде започват много от военните конфликти и кой ги създава.

Цивилизования свят не трябва да чака русия да го подпали, трябва пръв да нанесе унищожителния удар и да ликвидира всичко руско, настъпило е време разделно, война на диваците със цивилизацията. Русия трябва са исчезне от картата на света.

То ако така ставаше “елита” в САЩ Inc отдавна да го беше направил - лошото е че и той ще вдигне 5000С за по-малко от секунда.

Na maikati p..ta glupava

Кои сте тия вие?

Русия страда от параноя, че някои искат да я разрушат и анексират, тоест че другите държави ще направят с тях, това което те правят. Самите муджици имат поговорка “ они думают по мере своей изпорченностью”. Мислят, че това, което им е на ума е на ума и на други…

Не знам от каква параноя страда - след като още от Наполеон се опитват да я превземат - дори е документирано това намерение - параноя е когато страха не е провокиран от действие - образовай се малко ;-).

... "Часовникът на Страшния съд" е създаден през 1947 година ..... а това никой не го знае и никой не смее да го коментира защото гълъбите от натуту ще го изкълват жив! що така, бе? прависти, полицици, джурналисти....? ... от Уикипедия, свободната енциклопедия Всесъюзният референдум за запазване на СССР е първият и единствен референдум, проведен на територията на Съветския съюз. Провежда се на 17 март 1991 г. и обсъжда въпросът за запазването на СССР като обновена федерация на равноправни суверенни субекти. Референдум На 24 декември 1990 г. 4 конгрес на народните депутати на СССР, провеждайки поименно гласуване, приемат, че е необходимо съхранение на СССР като обновена федерация, състояща се от равноправни суверенни републики, в която в пълна степен са обезпечени правата и свободите на хората от всяка националност. На референдума се задават 5 въпроса: Смятате ли за необходимо да се запази СССР като обновена федерация на равноправни суверенни републики, в която в пълна степен са обезпечени правата и свободите на хората от всяка националност? (Да/Не) Смятате ли за необходимо да се запази СССР като единна държава? (Да/Не) Смятате ли за необходимо запазването в СССР на социалистическия строй? (Да/Не) Смятате ли за необходимо запазването на съветската власт в обновения Съюз? (Да/Не) Смятате ли за необходимо гарантирането в обновения Съюз на правата и свободите на хората от всяка националност? (Да/Не)

Неграмотник.

ВАГНЕР ЗАТОВА ЗАПАДА ГИ СМЯТА ЗА ОПАСНИ .... 90% ОТ ВОЙНИЦИТЕ ОТ ВАГНЕР ИСКАТ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА СССР ..... :))) ТЕ СА ОТ ИДЕЙНИТЕ - НЕ СЕ БИЯТ ЗА ПАРИТЕ

Тия 90% са затворници дедо.Да ви имам и идеите.

Защо пишеш с едър шрифт а психо????

джурналята пак са объркали всичко започвайки със заглавието. човечеството е все по-близко до унищожаване от болните от западна цивилизация и до ошашпавяване от джурналятъа! ... ама кво да очакваме от медиите? никога истината! никога нещо нормално! и от полтиците, разбира се!

Да и ядете газо на Русия ако не се въртехте около границите и нямаше да се случи нищо, винете себе си за това а не Русия.

Ще стане и Россия накрая човешка държава,но защо трябваше с цената на толкова жертви?

твоите хора.

Руско нашествие в Украйна няма. Русия си е у дома. Нашествие има от НАТО. Защо ингилизините имаха военна база в Очаков и лигите им течаха за Крим? Руснаците имат ли военна база на Британските острови?

Ала-бала

Дано настъпи по скоро.. може би богатите и алчните ще умрат снас

По- добре ужасен край, отколкото руски ужаси безкарай. С тях няма как да се живее в един свят. Те искат да са поробители, а повечето от нас не искат да са им роби

Американският ужас е безкраен. Такива малоумни тикви като теб лично бих ги хвърлил на кучетата. Руснаците поробители? САЩ имат 800 военни бази по целият свят? Тва какво е за простата ти продажна кратуна бе? Мамичката ви продажна, гнусни плъхове. До един ще ви избесим. Заради такива продажни боклуци сме на това дередже, най-умиращата държава в Европа, без армия, без земеделие, без бъдеще.

Страшния съд е съда Бог, чрез Месията Иешуа над човечеството, описани в книгата Апокалипсис.Това е и най-често споменаваната дума от хората, независимо в какво вярват или не вярват.Превърнела се е в нарицателно за всяко бедствие, а самото значение на глъцки означава (разкриване, разбулване на Божия план)Климатичните промени, локалните войни и прочие са само признаци на последното време, в което човечеството живее вече 2000 години.Това с часовника е някакво глупост.

Кои филмови сценаристи ги определят оставащите и никога неизтичащи секунди?!?

Учени, сред които 13 Нобелови лауреата, тъп ватенкофил!

Яко цензура по "демократичните" сайтове! Истината е горчива...

Има един филм Watchmen. Там си правят пародия със тези неща. Ядрени конфликти е имало много преди нашата цивилизация - Мохенджо Даро например. Има и други. Човекът е жилаво същество и дори след използване на нюкове пак оцелява .

Виновни за всичко са едни изроди в САЩ. Тази държава е империя на злото и трябва да бъде оперирана.

Доколкото знам, Русия, а не САЩ нападна една суверенна страна и плаши всечки с използване на ядрено оръжие. Ти или си сляп или си заслепен от любовта си към руския ботуш, който обичаш да те тъпче!

Просто ти си промит мозък - не мислиш сам!

Стар виц (може да е нов, за по-младите): - След края на третата световна война последния останал човек се събудил до една маймуна и тя му рекла с дрезгав глас: - Е хомосапиенс, ще започнем ли всичко от начало?

За унищожаването на планетата са виновни краварите и тяхната алчност, жажда за хегемония и опит да подчинят останалия свят. Провокират бъдещата война 100%

Вече звъннах на 112 за поета с китарата и дрогата

Всички сме за 112 щом пишем в дира. Едни за линейка, други за патрулка.

Абе Смрът за Американска Усрайна. Да живее новата-стара руска област Украйна.

Така Раша ще си умре и без ядрен Апокалипсис!

Новият ловен сезон е открит: леопарди срещу мечки !!! Интересна ситуация: леопардите като наследници на тигрите и пантерите от ВСВ имат недовършена работа в Русия, но от своя страна мечките събират всички огризки от бърлогата, за да нападат леговище, което не е тяхно ,ама си го искат на инат !!! Каква драма ,драги зрители и какъв спектакъл !!! Залагайте, че не остана време до края на турнира!!! Печалбите на заложилите за леопардите се изплаща в биткойни ,а за мечките в бели Лади по списък ,като последния свободен номер е за 24 февруари ,2035 г.в 10.30 - 10.32часа и който го пропусне се записва отново, така де : с начале !!! ЗАЛАГАЙТЕ!!! Всеки ще спечели !!! :))))))

Пак ти е набил да шмъркаш гипс с аналгинче за разнообразие.:)

Ми къ нема да сме близо до Апокалипсиса? То насъкъде се пуши. Бутат колички с бебета и пафкат цигари по детските площадки с цигари, вървят по улиците и пушат, пушат в колите, в заведенията, в офисите, в домовете си. И се ебът. Кой с когото фане. Мъж жена, нема значка. Тройки, четворки, оргии, кучета, дюшеци. Трансджендърски спорт. Арабски футболни първенства. Войни за гледане накриво. Санкции без мисъл. Политици без мозък. Корупция. Крипто пари. Банки - финансови пирамиди. Секретни документите в къщата на бай Сульо. Да идва полунощ.

Не бойте се деца,руската ядрена заплаха ще изчезне като дим от пиратка.Хората вече станаха разумни с изключение на ядрените терористи от Россия

Нормално, Краварите са готови да предизвикат ядрена война, за да запазят мястото на долара на световните пазари. Сега им е сладко - печатат с нищо непокрита валута и срещу тая тоалетна хартия купуват реални ресурси от целия свят. Целият свят плаща стандарта на живот на Краварите. За да се запази това положение, Вашингтон е готов да убие и да води война с всеки, който реши, че иска да зареже долара.

Докато "живите-мъртви" не станат само мъртви-няма да има оправия !!!!!!!!!!!

Кефи как тая тъпа статия събира повече гледания от останалите.

над деветдесет процента не са чели статията. сигурно и ти я чете само по диагона, ако въобще. повечето четат заглавието и коментарите. кое е якото тук? инак правилно си се изразил : гледания, а не прочитания. Бог с нас

Колкото и сега се следи дали се пуши в заведенията

Поета с китарата е шибан педал!

ето го слабоумното асоциале в цялото си осветление. направо потвърждаваш напълно онова, що казах многократно. ама ти си продължавай. щом си вЕрваш, че така доказваш колко си хитроумна и как направо ме разби с факти и аргументи. но, ти си сороско-азб отроче и верна комсомолка на ек и ес, така че няма нищо чудно в слабоумното ти, лгбтку+ поведение на долен измекяр, говноядец. и те, а и медиите им сте като две капки дрисня. херо мустака ти завижда на интелекта, защото тя е още по-зле и от теб. Бог с нас Бог с нас

2023-01-24 22:57:23 до До (нерегистриран) на вас педерастите от лгбтку+ и принадлежащите им дб партии все завирания на разни неща в гъзове ви се въртят из разплутите от смъркане на бело мозъци. нямате ли други мисли бе джанъм? всички ви болни, психопатни, помашки мисли все около гъзовете ви се въртят. то и за това управленията ви от кокорчовци, юдеи, канадци, комисирки все пропадат с гръм и трясък, а и пълен подрисък. Бог с нас

Ауа хуй, нище не ти се разбира какво искаш да кажеш. Само разбрахме че си хуй.

отрепко, ти отдавна си извстна с това, че не можеш да вденеш и най-елементарните текстове и мисли, понеже главата ти е пълна с редки говна и мисли за гъзова и в нея няма собствени мисли, а само заучени фрази. казвал съм ти го баре един милион пате, ама ти не можеш да вденеш. и не можеш да вденеш. застреляой се поне за да не се мъчиш, тлъстосера, асоциална отрепко на социални помощи. поне те научих как да си бичиш плюсчета. слабоумната многоника дебило. и се гледаш да се отъркаш у мене за да станеш известна, ама смърдиш и си тъпа. а това е завинаги. Бог с нас

Абе тез нобелови лауреати може да ми ядат хоботчето. Аман от такива набедени де “експерти”, де “учени”, де селски разбирачи да казват туй онуй и да мислят хората за прости. Ама Ганьо е умен. И никакъв край на света не идва. Всичко е повече от точно.

Не се шегувам Ще те запозная С Бог

той щете срещне скоро, още преди ти да успееш да си избършеш лайната от устата бе говнояда мижитурко! Бог с нас

ГОРКИТЕ ПОЛЯЦИ ... ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА ШВЕДСКО-РУСКИТЕ ВОЙНИ ТЕ ВСЕ ГО ОТНАСЯТ .... И СЕГА ПАК ЩЕ Е ТАКА :))