Чарлз III с първо обръщение към нацията: Моята любима майка бе вдъхновение и пример (видео)

Тя направи саможертви в изпълнението на своя дълг и никога не се поколеба във време на промяна, заяви новият монарх

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Митре, тоя ще ни надживее, макар, че е 30 години по-дърт от нас.

На младите.

Тази медия е поредният парцал на умиращия световен хегемон. Трият коментари по собствена преценка.

22, тази глупост я слагаш тук вече за втори път. Дори да я сложиш още пет пъти ефекта ще е нула. Ще ти обясня защо. Говориш за някаква омраза. Омраза има точно в твоето писание. Защо? Най- вероятно защото мнозинството в България не е готово да се прехласва по британското плашило наречено Елизабета Британска. Ако толкова много ти харесва Британия живей там и за собствено успокоение можеш всяка сутрин да лижеш оградата на двореца в Лондон.

В грешка си, репликата си отправи към "!!!!" /нерегистриран/. Цитирал съм неговия пост. Това недоразумение има наглостта да плюе хората, които не се тръшкат обезумели от скръб заради кончината на Елизабет ІІ.

Абе защо се карате вие двамата? Очевидно сте на едно мнение. Я се разберете там в клуба някак и си стиснете ръцете...

2022-09-10 08:15:12 !!!! (нерегистриран) От три дни някакви нереализирани индивиди обикалят сайтовете и се изхождат, че видите ли тзи тема не била приоритет за нас, тъй като не сме били колония. Тези ограничени индивиди нямат капацитета да осъзнаят, че стават свидетели на исторически моменти и всичко е много над тяхното ниво. Хубавото на историяте е, че ще забрави тесногръдите непрокопсаници и ще останат наистина заслужилите хора. Всеки има право да е прост 5 минути на ден, но някои хора злоупотребяват с това си право! Редно е философията да се изучава в училище доста по-обстойно за да се даде шанс на нищоставащите и нищоправещите да осъзнаят екзистенциалния си проблем. А именно: ядът и само съществуват! Полза от тях няма! СРАМНО Е ДА ЖИВЕЕШ В ПОДОБНО ЗЛОБНО ОБЩЕСТВО! Кой си ти бе, който ще определяш кой ставал и кой не ставал? И ще лепиш на хората етикети? Кой си ти? Някаква истина от последна инстанция? Май си се взел много насериозно, а?

лицемерие! Лицемерие! ЛИЦЕМЕРИЕ! И абсолютна безполезност.

Освен ден на свободата на България от монархофашизма , На този ден пукна дъртата кралица на англосаксонските убийци ,крадци и пирати

Юдео-болшевиките трябва да се избиват. А Националсоциализмът е най-великата човешка идеология и се уморих да ви го повтарям, шибани, скапани ПОДЧОВЕШКИ МЪРШИ!

Да повторим за по-простичките. Великобритания е Остров в Севетрозападна Европа. Нарича се "Велика Британия" защото е най-големият остров в Британския архипелаг. Държавата (политическият субект) се начира Обединено кралство и представлява обединение на 4 отделни политически субекта, които са ситуирани на над 6 000 острова, вкл най-големият Велика Британия. Със същия успех можешпе да преведем названието и Голяма Британия. Апропо, на сръбски "велик" означава голям. Ама като си купите от ниш големи фъстъци (120 гр) не им викате "велики фъстъци" ... Ако още някой попита "Какво й е великото на Британия, нали вече не са империя", моля да си постави сам оценката тъп 0.

Короната изглежда доста стабилна. Принца на Уелс и жена му са с чудесен публичен имидж. Имат и чудесни деца. Драми не се очавкат близките 50-70 години. Може би Елизабет трябваше да даде шанс на Чарлз да бъде крал още преди 10 години. Но пък хората така бяха свиокнали с нея, че сега им звучи странно оригиналът на собственият им химн God save the King! Много скйоро ще разберем дали тази смяна на епохите ще е за добро или не съвсем...

Да даде шанс на Чарлз?! На тази карикатура, която не може да контроилра дори това мъничко нещо под корема си?! Сигурно се шегуваш!

Поправи ме ако бъркам, но новият крал никога не е бил популярен като голям сваляч. А при толкова много гейтаци, пак добре, че е хетеро. А може би ти би кастрирала всеки мъж за по-сигурно?

lu4ka

Понеже британците са “застинали в 18 век”, нека си припомним, че по това време ние сме били под турско робство. Дет’ се вика, петстотин години робство - това не е трагедия , това е въпрос на избор. И понеже ние сме напреднали супер много извън 18 век, я ми кажете, колко милиона, стотици хиляди, десетки хиляди или поне хиляда ( ма..мка му) от вас, излезнаха да протестират срещу маските, ниският стандарт на живот, цените на енегроносителите. Защото британците протестират, ама не пред Бъкингам (президентството), а пред Уестминстър (парламента) и депутатите им ядат бой, когато не си свършат работата.

Британия е задният двор на Европа, където в момента никой нормален човек от Европа няма да се заблуди да отиде.

Понеже сами се набиват напред британците да ги попитаме ние от Европа. Защо държавата им трябва да се казва Великобритания? Ние от Европа не виждаме нищо Велико в Британия.

Който чете, знае. Очевадно ти не си чел и нямаш желание.

Много просто - държавата им не се казва Великобритания, а Обединено кралство със субекти - Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Велика Британия е най-големият остров от Британския аргипелаг. А че ние така наричаме държавата си е наш проблем. Нещо като с казуса Холандия. Холанд е само област в Нидерландия. Все едно на всеки българин да му викаме шоп. Та така.....

lu4ka

Ами не. Великобритания е Англия, Шотландия и Уелс. А UK е Великобритания и Северна Ирландия.

Кое не е, бе тъпир? Нали това обя1сних преди малко - да не бъркате релефа с политическите субекти. Велика Британия е най-големият остров. А какви поилитически събекти има на него е следващ въпрс. То жива да си такава куха лейка, ама чак пък толквоа невъзприемчив...

lu4ka

Ако може, селският даскал да се държи по-възпитано, ако може… А сега отвори Уикипедия ( макар, че е списвана от лаици) и потърси какво пише за “обединено кралство”. То, и история щеше да е добре да попрочетеш, ама нейсе.

Обединено кралство Великобритания и Северна Ирландия е в лична уния с парламентарната монархия Канада. Да не забравяме и Гибралтар! Четете бе!

Съжалявам, Чарли, но ти си бледо копие и никога няма дори да се доближиш до образа на майка ти.

Когато британците започнат да обсъждат за кого се е оженил Румен Радев и дали е било правилно и ние в България ще започнем да се интересуваме от Чарлз и неговите съпруги.

Скъпи зрители в момента се излъчва филма " Британски навлеци".

Един динозавър казал че скърби много за друг динозавър.

Тези динозаври от Британия докога ще ни ги завират в носа?

Що за тъпа мода са си създали “новите” пишман пишурки (далеч са от журналистиката) да повтарят един и същ текст няколко пъти в новината си ?! Може би вече им плащат на количество думи !

От три дни някакви нереализирани индивиди обикалят сайтовете и се изхождат, че видите ли тзи тема не била приоритет за нас, тъй като не сме били колония. Тези ограничени индивиди нямат капацитета да осъзнаят, че стават свидетели на исторически моменти и всичко е много над тяхното ниво. Хубавото на историяте е, че ще забрави тесногръдите непрокопсаници и ще останат наистина заслужилите хора. Всеки има право да е прост 5 минути на ден, но някои хора злоупотребяват с това си право! Редно е философията да се изучава в училище доста по-обстойно за да се даде шанс на нищоставащите и нищоправещите да осъзнаят екзистенциалния си проблем. А именно: ядът и само съществуват! Полза от тях няма! СРАМНО Е ДА ЖИВЕЕШ В ПОДОБНО ЗЛОБНО ОБЩЕСТВО!

SPAM !

и братчеда Гинко Билоба - я да видим сега, кой още си говори с цветята вместо с хората и близките си?

Независимост за Шотландия! Обединение за Ирландия! Самоопределение за Уелс! Кралицата умря-да живее посредственият крал! Ние добро от UK-то не чакаме, но помним Дойран!

Прекалено рано е за лекарства, но в твоя случай си е важно! Отидай и ги взмеай, че до обяд ще припаткаш!

Дойран още кънти!

Лъжеш се :) Но явно в твоята глаа кънтят много неща. Очевадно дори не осъзнаваш патологията си!

И внимателно го слушах.За първи път го виждам така развълнуван, мисля, че в началото очите му се насълзиха. Доста прочувствени нормални думи и реакции, сигурно е ужасно в такъв момент да се идправиш пред нацията и да запазиш самообладание. Личи си майчината школа и дано е успешен поне колкото нея, ще видим какво може да надгради в този днешен объркан /а както чета тук някои писания, и направо сбъркан/ свят!

Отвратителен и на лице, и по сърце! Домашен насилник, десетки години зависим от една Камила, плачещ за мама и татко. Ненормалник като малкия си син.

Невзрачен и смотан, уби Даяна с изневерите си с крантата, лиши синовете си от майка, а сега ще му целуват краката

Да се ожениш за една, когато си обсебен и владян от друга, в нощта преди сватбата да ѝ признаеш това, публично да проявяваш зависимостта си от една камила и да унижаваш съпругата си... това дори за „обикновения" човек е недостойно поведение. Принцът, а сега Крал Мухльо.

Саксонски крал. -мммммда добре че мама почина табна 100да стана крал.. но най вече благодаря на българските медии те информираха за Саксония сякаш е Рейна държава че я жъна малко по късно. Благодаря и на плейбеса у тая държава много години роби са та да съм жив и здрав. ....

На Кралицата на Великобритания, мога само да се поклоня. Елизабет II ще ми липсваш. Обичам те. Обичам те. Обичам те. Татко, обичам те.

Посредствен, никаква харизма, но наследник, какво да се прави. Това с монархията е такава отживелица и фалшив морал ,че времето им е издало присъдата си. Институция, нужна за национално самочувствие на народи , които нямат на какво друго да се опрат. А изказването на мадам Лиз за кралицата беше повече от посредствено. Да са живи и здрави и да си живеят на старите лаври.

Отживелица а.. Япония, Австралия, Канада, Испания, Швеция ... Живи да ги оплачеш.. А я да видим "модерната" форма на управление? Въведена от съветските окупационни войски поорез 1946та? Брей! Модерна работа!

няколко тролчета проруски не вярват - мечтания обещан блян за "светлото бъдеще" още го чакат мисирките

Абе какво ни занимавате всички медии с кралицата лека и пръст.То бива натягане ама чак пък толкова.Аман от платена журналистика.Пишете с какво да се помогне на хората в карловско

Докога ще ни занимавате с простотиите на Мухливите ... К'во ме брига, че дъртата пача е гушнала чемшира ... Доста карма имат да чистят, дори само заради България! ... Лондон трябва да се изравни и земята да се засади с праз, че картофите ще изгният ... Да ви ЕПМ нагломухлясала!

Дрътата беше за съд за злодеянията си още преди много много години, а не лумпените да ми я възхваляват тук.

(1:19) Направи грешка в годината като каза, че през 1927 кралицата е била на 21 години. Явно имаше предвид 1947?

Елизабет наистина е кралица с достойнство...много премерена жена

Ако си имал прадядо инвалид, да знаеш че е заради подаръците на пачата като е бил дете, играл си е с английски плюшени мечета с бомби в тях!

От гърба на камилата ли го чете?

Тя е била Кралица, наистина е Кралица. Лека ти пръст, Кралица.

Какво и е велико на кралицата - освен всички зулуми, които направи в момента по техни собствени думи - във великата Англия няколко хиляди човека умират от студ у дома си всяка зима. А тази зима половината им средна заплата в Англия ще отива за битовите сметки.

ти не ги грижи британците питай твоя господар какво прави за руснаците

Миличък, и ти не правиш разлика между президент/крал и министър-председател. Президентът/кралят е представителна фигура. Управлява министър-председателят. Явно не си чувал за трите власти и нямаш представа какво пишеш.

Тричах си кучетата? Поне съм малоумен, какво друго да правя, учителю?

Вземи се гръмни

Само аз ли си мисля, че кралицата е отровена. Тя имаше всички предпоставки да чукне стоте. Говори се за внезапен обрат в нейното здраве.... Лично мнение.

Вчера и днес се" ляха" напоителни слова за кралицата. ДНЕС това продължава. Разбирам близките и хора, но това славословене от СМИ ми идва повече. Тя просто се е придържала към написаните правила.Аз не съм роялистка, но уважавам правото на близките да скърбят за нея-човешко право.

Идиоти, Можете да изслушате цялото творчество на SEX PISTOLS, EXPLOITED. The CLASH,НО , едва ли ще го направите, ви сте чалгаджий.. .

Предците и, са създали Империя. Те живеят добре заради предците и.

Могли са, направили са го. Теб ли да гледат? Я ходи си тричай кучетата.

Да живее републиката че като гледам тия с промитите мога да си в англия колко са жалки смешни и тъжни не знам като какви са възприемат някакви кокошки ли са квачки ли но са нискостоящи така се възприемат там някаква истерия има от поклонническо самосъзнание на поданици а главната главната тя е повече стояща от другите и тя служи и всички са в шок не е на добре тая масова психоза прилича много на нашите тоталитарни режими които преживяхме и имаме идея за какво става вече когато има такава масова психоза

все си мислех че мен ще оябви за следващ крал ама на пак сина си поне наш бойко е крал вижте снимките с чекмеджето на Мата Хари

Ами ако Англия ви подпука, както и приляга, дали няма да да си събуете гащите и да се правите на лордове? Да ви у селяндурите комунистически гнусни и прости.

Като погледнете горбачов и кралицата живяха горе-долу по едно и също време и по едно и също време си отидоха едната беше церемониални функции а другият беше забележителен човек променил историята и живота на милиони в източна европа дал свободата на толкова хора той беше истински великият от тези двамата тръгнал от нищото и стигнал до висините на историята докато кралицата всичко е получило по наследство и просто изпълняваше церемониалните си задължения нищо конкретно и нищо геройство нямаше в нея което да промени хода на историята

Не са ли ти казвали, че да продаваш наркотици на деца е престъпление, даже и геноцид. Това направи Горбачов. Защо го беше страх от децата на източна Европа. Пробвай с това ...... Take the children and yourself And hide out in the cellar By now the fighting will be close at hand Don't believe the church and state And everything they tell you Believe in me, I'm with the high command Can you hear me, can you hear me running? Can you hear me running, can you hear me calling you? Can you hear me, can you hear me running? Can you hear me running, can you hear me calling you? There's a gun and ammunition Just inside the doorway Use it only in emergency Better you should pray to God The Father and the Spirit Will guide you and protect from up here Can you hear me, can you hear me running? Can you hear me running, can you hear me calling you? Can you hear me, can you hear me running? Can you hear me running, can you hear me calling you? Swear allegiance to the flag Whatever flag they offer Never hint at what you really feel Teach the children quietly For some day sons and daughters Will rise up and fight while we stood still Can you hear me, can you hear me running? Can you hear me running, can you hear me calling you? Can you hear me, can you hear me running? Can you hear me running, can you hear me calling you? Can you hear me, can you hear me running? Can you hear me running, can you hear me calling you? Can you hear me running (can you hear me calling you?) (Can you hear me) hear me calling you? (Can you hear me running) hear me running babe? (Can you hear me running) hear me running? Calling you, calling you

Пиши на български бе ти нямаш връзка с номера какви наркотици какви 5 лв какъв слон на балкона

Абе какво да ви кажа убиха даяна убиха медицинската сестра дето се разприказва след раждането на кейт на която ѝ бяха направили постановка от австралия че ужким журналисти и иска интервю и тя ужким се самоуби а всъщност и и аз самоубиха култ към личността на тази доста възрастна бих казала жена кралицата ние жителите на република на републиките гледаме малко след смешка на тези поданици все едно са от средновековието някак си жалко смешно и тъжно затова може би меган изчезна оттам защото неискаше да бъде пионка в големия цирк

Ако Държавите Пострадали от Англия , предявят искове за Геноцид към Англия - както Полша направи пред 10 дни към Германия ? Малък факт - Англия има Територия колкото България .

Великобритания пак ще си има крал. Добър или лош, ще си има такъв. Проблемът е при това руското джудже, дето се мисли за руски цар. Няма как да стане от милиционер цар.

А ти колсо си висок, бе тъпанар!

Аз лично Чарлз не го харесвам. То само като видиш с какво замени Даяна и ти става ясно за умствения му багаж. Но монархията е пътят. Много по-добра форма на управление от това да дадем властта на бедняците. България е пример за това какво се случва щом дадеш властта на мръсните плебеи (преди точно 78 години)

Явно е любов. Даяни мераклийки много.

Монархията е една от живеелица и скоро ще отиде на бунището на историята където ѝ е мястото останаха няколко монархии в европа и още няколко други в света всичко друго стана републики ясно е накъде отива света никой не е по-равен от другите както се казва

но най-заможните и щастливи държави в ЕВропа са монархии. и си провеждат избори редовно.

Ще ти се ебана утайко! Шибаните скапани плебеи трябва да си знаете мястото! Бедна скапана долна паплач!

Удивително, че 15 англо-саксонски държави, които ни продават демократични принципи, всъщност се управляват от една монархия.

Кое му е "удивителното", тъпако?

Чарлз е олицетворение на май-пошлото в т.н. фирма.