Очерта се неясно бъдеще за ”Бузлуджа”

От ГЕРБ заявиха, че за паметника на Бузлуджа трябва да има състезание. Така повелявал законът.

Обратно в новината

Коментари - Очерта се неясно бъдеще за ”Бузлуджа” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това е зловещ и грозен бетон -нищо повече -не може всяко изсраннн о лайййй -но от бетон да бъде наречено паметник -това е олицетворение на злокобието и зловещието -грозно бетонно чудовище окупирало красивия връх и красивата природа на балкана -да бъде разрушено незабавно!

Да стане обсерватория към БАН !

Ами то цялата върхушка на БАН е пълна с комундета и доносници на ДС. Със сърповете и чуковете по тавана ще се чустват катоо у дома си.

Se taia

Някой може ли да ми обясни как точно паметникът има историческа значимост, свързана с освободителните борби у нас? За какви точно освободителни борби става въпрос точно за бузлуджа?

Съсипването на България и налагането на мразена от българите съветска идеология от шепа дрипльовци жадни за власт ,подпряни на руската окупационна армия !!! ПРОСТАК,БЕЗРОДНИК С ВЛАСТ Е СТРАШНО ...и искат още да им се кланим и нагло досаждат навсякъде ,вместо да се извинят за сътворените от тях гадости !!

Валерката Симеонов: Аз искам Шипка. "Аз искам БМФ". Чакай малко. Най-напред трябва да направиш оградата на границата двойна. След това може да дойде и твоя ред. Може да се помисли за поне един малък фар на брега на морето. Много бързате. Искате веднага да влезете в играта. Твоят съратник и той. Дайте да купим F-16. Не така. Има си правила и те от много време се решават на жълтите павета, по които ти тъпчеш от 1-2 години.

Ако няма да го събарят тоя боклук тогава да го напълнят с вода и крокодили и да пуснат вътре червените крадци да се учат да плуват. А после да му монтурат двигатели Протон ли бяха Неутрон ли бяха и който се е научил да плува направо да се изсели към Сибирь при началството им жужето Вова.

Ясна е работата! Ще стане същото като с паметника "1300 години българска държава" пред НДК. Никой няма да си мърда пръста за него, докато се скапе съвсем и се наложи да се разруши. Поне до сега нещата вървят така. Даже Борисов се оплакваше, че няма пари за поддръжка на мемориала и затова щял да го даде на БСП,та те да се оправят. Сега БСП го поиска, но започнаха да търсят хватки,само и само да не им го дадат. Бил държавна собственост. Добре! Като е държавна собственост, защо не полагате грижи за нея?Страх ви е,че ако го вземе БСП могат да организират кампания за събиране на средства за спасяването на паметника. От това ли ви е страх? Защото вие не искате той да бъде спасен! Вие искате той да продължава да се само разрушава така както до сега. Докато изчезне!

Se taia

Хе,хе... Как така има паметници, които стоят с векове, а комунистическите сами си падат, ако ги оставиш? Мога да ти кажа - правени са с много крадене и пестене на материал, затова и падат сами... Носи се градска легенда, че материалите, използвани за НДК са достатъчни за две такива сгради (защо ли)...

С какви глупости ни занимават?!? Това ли е най-важното в държавата в момента? Един полуразрушен паметник, символ на нещо, което вече не съществува? Хляб и зрелища! Това е формата на действие.

Ей така, както си е, да напишат на една табела '' ето до какво води комунистическо управление'' и толкова..Държавата да го ремонтирала..Валерката много бързо взе да се разпорежда с държавна пара

щом държавата го не ще, да го дава на 20 годишно ползване с опция за реставрация... има си търгове, да го взима който го иска, стига да му стиска

Чудесно място за соц музей и панорамна гледка