Коментари - Буйстваща млада жена забави полет от Мюнхен до София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така е, като пускат тия селяни по широкия свят. Няма нищо по-гнусно отбюджетен полет до София, пълен с деца и всякакви буйстващи селяни. На западняците, децата им си стоят спокойно, занимават се с нещо. Тишина. Наще реват, буйстват, дъртите се карат с персонала. Ужас.

Защо нарушават правата на жената - тя така си се чувства !!!

Само аз ли мога да ви кажа точно какво се е случило.... Само аз ли мисля какво реално се случва за пореден път.... Много ясно, че никой повече не иска да ходи в БГ... и аз да съм, и аз ще започна да буйствам...

Така е когато хора , които никога не са си написали правилно имената , хвърчат до места , дето не им е работа !

не трябва да пускат рускини в самолетите!

По тъпо нещо не можа ли да измислиш?? Някой насила й е купил билет и я качил дори в самолета!! В самоунизяването, че сте българи сте тъпо уникални! Що не вземеш да откопаеш дедите си, за да ги погребеш в някоя по-цивилизована страна??

Така си е. Като бивше българско дете, отглеждащо четири деца на 10 000 км. от България потвърждавам, че българските хлапета са ужасно невъзпитани. И най-интересното е, че това невъзпитаните им родители наричат "естественост ".

Явно теб те тресе русофобията! Не го приемай като обида, но все пак иди на преглед! Имало един американски адмирал Бърд, който навсякъде виждал нашествие на руснаци и скочил от прозореца...

Редовно пътуващ съм по таз линия С този полет винаги ще се случи какво ли не за да не излети по рано от 23 часа. Няколко пъти пилоти няма, Самолета там, пилоти йок! Тази седмица летях с ден по рано и съм го пропуснал тоя цирк с голата самодива. :))))

Луфтханза .....мммм хууу бюджетен. Не пиши на изуст без четел, малоумник

Като ви чета съвременните виждания, срама, че сте българи, си мисля, че Алеко Константинов сега би написал още по-хубава книга за съвременния европейски (или американски) Ганьо!

Putinka.

Да ваксинират ухапаният полицай против бяс.

Само като прочетох заглавието и на часа си помислих : Българска cuганка. Щом крият самоличността и, гражданството и, няма и снимка, значи е така !

Нямат корнишони и те тва е.

Изразила е любовта си по свой начин.

НЕ намирам Извор. …та що Е всъщност ? ..пътуващата - Е (каква) ? ..Причината - Е ?

От братчедите ще да е.

Излагат ни в чужбина, представяйки се за българи.

Еми Еньовден е, ден на самодиви и караконджули....

"тя го ухапала за лявата ръка" "обвинена в съпротива на власт" "На служителя е оказана първа помощ и не бил в състояние да продължи смяната си, докато самолетът най-накрая излетял след три часа и половина." Писачката Чалева да не е назначена по някоя програма за заетост на хора със специални образователни потребности? Или просто българският език не и е майчин? Или е назначена с връзки?

Ама защо да е луда?! Това си е нормално поведение! Джендеросването не е само в пола- то е и в други сфери на живота!

не че нещо, но аз съм виждал поне пет- шест пъти на какъв резил стават пияните блядки! и нито веднъж не съм видял подобно нещо от представителка на някй друг етнос! ако не ми вярваш, погледни в тубата, там рассияните качват клипчета какви ги вършат пияните рассиянки на тъй наречените им корпоративи!

ако няколко от пътниците МЪЖЕ я бяха онодили, дали щеше да крещи?! Ами тя това е търсила, ама проста нация са дойчовците

Истинска избирателка на възраждане.

кофти работа. ухапването от човек може да отприщи бактериална инфекция, много гадна работа е това

Как ли крещи докато се е.е ?

Sex drugs and…flight to Sofia

Бучили са ме бодили, хапали са ме оси, жилили са ме пчели, котката редовно ме хапеше ... само змия още не ме е хапала, а може и да ме е хапала а аз да не знам. Ама жена да те ухапе си е друга работа Дето се вика - кобра ухапа жената - и какво стана - умря - о съболезнования - а, кобрата умра, цяла седмица се мъчи

Цигака, гласувала за ГЕРБ.

При сегашната демокрация, разни луди хора могат безнаказано да тероризират обществото.

И на мен ми е смешно, когато негър, или индиец ми каже - аз съм англичанин.

той е от тези, които винаги извъртат темата към Русия. Хонорар гони. А на Слънчака съм виждал всякакви изпълнения от всякакви мадами рускини, украинки, англичанки, германки и т.н. Е понякога съм и участвал /но с предпазни средства/.

Готвела се е за афтер парти партито на пендюгите след парада.

Ей го на - копейката и депутат стана.

Там е проблемът ! И в миналото, и в настоящето, а с това настояще - и в бъдещето. Обречени са българчетата с това диво авто-пилот-възпитание с култ към “естествеността”. В обора всичко е естествено, а миризмата е непоносима.

Буйстваща млада Не задоволена жена се е ,,разгонила" в самолета ....

Явно е болна..... Но, аз съм бил свидетел на нещо подобно на 11 часов полет от Франкфурт до Ню Йорк. Един се беше напил и искаше бутилка и не му даваха и дойде маршалът на полета и така го завлече някъде....така и не разбрах, как го е успокоил, ма повече не го видяхме

Разходи се в произволен английски град над 100 000 жители, в района с баровете и нощните клубове петък или събота вечер. Ще ти падне ченето. И не са емигрантки. Най-големите простотии си ги вършат чисти WASP-ки.

Връзват ги и ги обездвижват в седнало положение в отсека където седи екипажа, също ако не се кротнат след разговор ,бият им и конска доза успокоителни и а аут по време на полета. Има документални серии, за буйстващи , пияни или откровено изтрещяли пътници..

Осъзнала полета за къде е и....ѝ е дошло в повече като информация:) Дано се оправи момичето, всеки може да го тресна съчмата, не е за подигравки и мръснишки коментари

Хахахага, ей Простака, само за остроумието то слагам +. Много смешен коментар и мани -мани май си е истина.

Тука писачките пускат статии , преведени на Гугъл преводач.

Ама то нЕма и чистачки , вие искате журналисти да има .Всичко свестно се изнесе от страната - в България останаха злите, нереализираните, мързеливите с претенции за немски заплати, друсаните убийци по пътищата, домашните насилници и убийци на бившите си жени, дрогираните млади чалгарки , дето ги онождат в тоалетната на заведението и маструбантите, дето живеят с майките си й хейтват жените по форумите. Това е 97% от населението , което така и така намалява и изчезва. Останалите са 3% интелигетни, чисти хора, някои от тях и родолюбци, просто останали, поради някакво стечение на обстоятелствата.

Голата българска гражданка ли е? Ако не е, то голата фактически съжителства ли е с българска гражданка?

Искала е спешно клец, но никой не и е услужил.

Така става като евроджендърите не си мандръсат кокошките ! Последните изперкват.

_stankow

Какви им ги пращаме, какви ни ги връщат от Мюнхен ... :D :D

Непочесана либералка от квотата на ПП-ДБ. Проблема е че вече никои не им връзва -))))

За "скока" на адмирала причината не е това !