Коментари - Буйстваща млада жена забави полет от Мюнхен до София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гласоподавателка на ПП И ДБ

По-скоро на Иzzраждане

Българка, циганка или германка?

Защо няма видео-материал от случая или поне снимки в близък план. Дира, пак сте неподготвени!

Мажо и е некой немски късопишкин като нашио руски патреот варненецо.

луда? Не мисля. Може да се е направила на луда, за да я арестуват и спасят от по лошо. С кого е пътувала? Дори и сама да е, може да е имало придружаващи я от раьстояние. Да са я връщали в Бг и да я е чакало нещи по-лошо.

и да бъде наевана задължително!

Непочесана либералка от квотата на ПП-ДБ. Проблема е че вече никои не им връзва -))))

Тц. Не позна. От Иzzрожденците е - като теб!

Ей тва късопи.ковите и жените си не могат да е.ат.. та се налага да се събличат да ги оправят немските полицаи. Нема, веднъж вгъZражданец за цял живот щета!

_stankow

Какви им ги пращаме, какви ни ги връщат от Мюнхен ... :D :D

може би е в била в период на месечния полов термин - когат може успешно да забременее ... да си стои постоянно в родината, живи + здрави

Така става като евроджендърите не си мандръсат кокошките ! Последните изперкват.

Искала е спешно клец, но никой не и е услужил.

Голата българска гражданка ли е? Ако не е, то голата фактически съжителства ли е с българска гражданка?

Осъзнала полета за къде е и....ѝ е дошло в повече като информация:) Дано се оправи момичето, всеки може да го тресна съчмата, не е за подигравки и мръснишки коментари

Явно е болна..... Но, аз съм бил свидетел на нещо подобно на 11 часов полет от Франкфурт до Ню Йорк. Един се беше напил и искаше бутилка и не му даваха и дойде маршалът на полета и така го завлече някъде....така и не разбрах, как го е успокоил, ма повече не го видяхме

Връзват ги и ги обездвижват в седнало положение в отсека където седи екипажа, също ако не се кротнат след разговор ,бият им и конска доза успокоителни и а аут по време на полета. Има документални серии, за буйстващи , пияни или откровено изтрещяли пътници..

Буйстваща млада Не задоволена жена се е ,,разгонила" в самолета ....

Готвела се е за афтер парти партито на пендюгите след парада.

При сегашната демокрация, разни луди хора могат безнаказано да тероризират обществото.

Ей го на - копейката и депутат стана.

Sex drugs and…flight to Sofia

Как ли крещи докато се е.е ?

кофти работа. ухапването от човек може да отприщи бактериална инфекция, много гадна работа е това

Бучили са ме бодили, хапали са ме оси, жилили са ме пчели, котката редовно ме хапеше ... само змия още не ме е хапала, а може и да ме е хапала а аз да не знам. Ама жена да те ухапе си е друга работа Дето се вика - кобра ухапа жената - и какво стана - умря - о съболезнования - а, кобрата умра, цяла седмица се мъчи

Хахахага, ей Простака, само за остроумието то слагам +. Много смешен коментар и мани -мани май си е истина.

Истинска избирателка на възраждане.

Цигака, гласувала за ГЕРБ.

ако няколко от пътниците МЪЖЕ я бяха онодили, дали щеше да крещи?! Ами тя това е търсила, ама проста нация са дойчовците

Ама защо да е луда?! Това си е нормално поведение! Джендеросването не е само в пола- то е и в други сфери на живота!

"тя го ухапала за лявата ръка" "обвинена в съпротива на власт" "На служителя е оказана първа помощ и не бил в състояние да продължи смяната си, докато самолетът най-накрая излетял след три часа и половина." Писачката Чалева да не е назначена по някоя програма за заетост на хора със специални образователни потребности? Или просто българският език не и е майчин? Или е назначена с връзки?

Тука писачките пускат статии , преведени на Гугъл преводач.

Еми Еньовден е, ден на самодиви и караконджули....

От братчедите ще да е.

Излагат ни в чужбина, представяйки се за българи.

И на мен ми е смешно, когато негър, или индиец ми каже - аз съм англичанин.

НЕ намирам Извор. …та що Е всъщност ? ..пътуващата - Е (каква) ? ..Причината - Е ?

Изразила е любовта си по свой начин.

Нямат корнишони и те тва е.

Да ваксинират ухапаният полицай против бяс.

Putinka.

Редовно пътуващ съм по таз линия С този полет винаги ще се случи какво ли не за да не излети по рано от 23 часа. Няколко пъти пилоти няма, Самолета там, пилоти йок! Тази седмица летях с ден по рано и съм го пропуснал тоя цирк с голата самодива. :))))

не трябва да пускат рускини в самолетите!

Явно теб те тресе русофобията! Не го приемай като обида, но все пак иди на преглед! Имало един американски адмирал Бърд, който навсякъде виждал нашествие на руснаци и скочил от прозореца...

не че нещо, но аз съм виждал поне пет- шест пъти на какъв резил стават пияните блядки! и нито веднъж не съм видял подобно нещо от представителка на някй друг етнос! ако не ми вярваш, погледни в тубата, там рассияните качват клипчета какви ги вършат пияните рассиянки на тъй наречените им корпоративи!

той е от тези, които винаги извъртат темата към Русия. Хонорар гони. А на Слънчака съм виждал всякакви изпълнения от всякакви мадами рускини, украинки, англичанки, германки и т.н. Е понякога съм и участвал /но с предпазни средства/.

Разходи се в произволен английски град над 100 000 жители, в района с баровете и нощните клубове петък или събота вечер. Ще ти падне ченето. И не са емигрантки. Най-големите простотии си ги вършат чисти WASP-ки.

За "скока" на адмирала причината не е това !

хехеххе, например дядка с полупрозрачен клин! А той се оказва ме е от ЮК и му се виждат дупарата, белия клин отзад леко изцапан с кафяво......... редовни са.....

Само аз ли мога да ви кажа точно какво се е случило.... Само аз ли мисля какво реално се случва за пореден път.... Много ясно, че никой повече не иска да ходи в БГ... и аз да съм, и аз ще започна да буйствам...

По тъпо нещо не можа ли да измислиш?? Някой насила й е купил билет и я качил дори в самолета!! В самоунизяването, че сте българи сте тъпо уникални! Що не вземеш да откопаеш дедите си, за да ги погребеш в някоя по-цивилизована страна??

Защо нарушават правата на жената - тя така си се чувства !!!

Така е, като пускат тия селяни по широкия свят. Няма нищо по-гнусно отбюджетен полет до София, пълен с деца и всякакви буйстващи селяни. На западняците, децата им си стоят спокойно, занимават се с нещо. Тишина. Наще реват, буйстват, дъртите се карат с персонала. Ужас.

Така е когато хора , които никога не са си написали правилно имената , хвърчат до места , дето не им е работа !

Така си е. Като бивше българско дете, отглеждащо четири деца на 10 000 км. от България потвърждавам, че българските хлапета са ужасно невъзпитани. И най-интересното е, че това невъзпитаните им родители наричат "естественост ".

Там е проблемът ! И в миналото, и в настоящето, а с това настояще - и в бъдещето. Обречени са българчетата с това диво авто-пилот-възпитание с култ към “естествеността”. В обора всичко е естествено, а миризмата е непоносима.

Луфтханза .....мммм хууу бюджетен. Не пиши на изуст без четел, малоумник

Като ви чета съвременните виждания, срама, че сте българи, си мисля, че Алеко Константинов сега би написал още по-хубава книга за съвременния европейски (или американски) Ганьо!