17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тръмп срещу Пелоси: Законна срещу незаконна имиграция; Хетеросексуални срещу хомосексуални; Закон срещу хаос; ... "В социалните медии федералните работници споделят трудностите си и разочарованието. Някои обмислят да си потърсят нова работа, за да свържат двата края." СМЯХ в залата: Безработицата в САЩ през м.декември 2018 г. "Регистрирана е НАЙ-НИСКАТА БЕЗРАБОТИЦА сред най-бедната малцинствена група на страната - испаноезичните и латино - В ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ откакто се мерят подобни данни (от 1973) - 4.4%. Повече от 350 хиляди семейства от тази малцинствена група са извадени от състояние на крайна бедност през декември."

Интересно колко хора в България излиза че са специалисти по американската нация и имат задълбочени познания за Тръмп. Въобще колко е по-нищожно едно човече толкова по силно плюе по другите за да си избие комплексите.

от таблицата ясно се вижда че стената се строи от 2014та

да, в САЩ се води Втора гражданска война. Демократи срещу републиканци.

Тръмпи бие по масата както Хрушчов на времето :) И двамата са (били) изкукали старци :) Тия демократите ще се опитат някой импийчмънт в скоро време - може дори нещо по-лошо (за справка: виж Кенеди)... А всички, които се кефят, че Хамерика пропада да им кажа: не се притеснявайте, те пак ще си напечатат долари и кризата при тях ще свърши :)

Тръмп бие по масата КОЛКОТО и Хрушчов на времето в ООН. Това е фейк-нюз. Чети какво е казал онзи от Ню Йорк. Черпил ги е с бонбони и не е повишил дори глас.

Нали знаеш, че не печатницата, а Пентагонът е гарант на долара? Кризата е там. Те вече не могат да гарантират безконтролното му признаване и за това са всички вътрешни крамоли. Все пак за някого трябва да останат реалните ценности в новата страна, а някой да остане с балонче в ръка.

Биу-Биу :-) Имах една позната сръбкиня преди време дето не знаеше добре английски но се опитваше момичето. Помня като е питаха един път как е прекарала на партито и тя отговори "Дринк, дринк енд данс данс" :-) Та и тука така.

Мъжката истерия трудно се лекува, особено съчетана с деменция, склонност към "алтернативна реалност", конфабулации и егоцентризъм.

явно сте открили лек срещу истерични бабички ся е на ред мъжката деменция ХАХАХАХАХАХА

Неолиберализма и социализма са вредни за обществата особено за "демократичните".

Тръмпи е закъсняла самотна птичка, в опита да се създаде американска нация. САЩ са пясъчен замък споен с кръв и ако няма кръв, обикновено чужда, всяка песечинка поема свой път. Нищо не обединява американците, освен заплаха. Когато се почувстваха най-силни и единствени беше моментът, но те пак заложиха на заплахата, а сега е късно. Бог да прости САЩ!

buy or bye :)))

И двете

Е buy buy за 4 милиарда за бракувани самолети

Епа още преди време имаше една сериика на семеиство Симпсън, където тръмп бил президент и след него трябваше да се строи хамериката наново! Та явно нещата отиват на към "добре" за хамериканките! :)

ХИахиахиахаихаиха тия журналя са много неграмотни хаихахиаиа Тръм е казал: "I said bye-bye, nothing else works!" , а в заглавието на статията пише "Buy-buy". Хем преписвачи , хем неграмотни.

TIPING POINT? ЩE ИГРАЕ ЛИ ТРЪМП ВА-БАНК? Тръмп или е изключително смел мъж или е изключително луд! Никой от американските президенти досега не се е осмелил да извади на дневен ред въпросът "Кой и как използва Америка?" http://www.biacg.com/index.php/2017-05-23-12-22-51/item/127-tiping-point-ще-играе-ли-тръмп-ва-ванк

Ва ва Вуум!

Ми да очакваме ли сега "Бай-Бай БиБитко!" ?

sell-sell

... фиу !

Както обичаше да казва моят приятел и певец Arash Labaf - "Бия джанъм, бия, бия"

Биу-биу... бък, ба-ба-ба-ба... бууууууууу.

Толкова повече ще се сблъскват финансовите им и други техни интереси напр. лобистки интереси за техни приятели ,и толкова по- често ще блокират не администрации на държави,а цели континенти

Психиатричният случай Тръмп. Какво може да направи един палячо с малка пишка? Да си го държат. Той си е техен продукт. Отпадъчен продукт на жизнените процеси в един организъм.

изкарахте Тръмп неграмотник. е как да е с добро отношение към медиите?

Той Е неграмотник. Не е необходимо някой да го изкарва какъвто и да било. Всички го виждаме какво представлява - един нагъл миризлив и прост селяндур в когото Родшилдите са вложили над 4 милиарда и го направиха президент защото е послушко и ще прави това което му кажат. После някой друг им бил виновен на говедарите. Искат да кажат чее толкова лесно някой да се намеси в изборите им. Скапана червива държава. Стига сте не занимавали вече с тях!

аре стига вече.

И защо да го "изкарваме"? Той си е. Който има очи вижда и ако има мозък - мисли. То е очевадно.

DIR Отново доказаха, че не са сериозна медия! Айде със здраве от мен и за напред гледайте редакторите ви да са завършили поне 1-ви клас!

се пишело Биу-биу? ами ариведерчи тогава.

Уй-Буй-Муй - «Сбогом, мила Пипи, добър път и благодаря за хубавите дни, които прекарахме заедно»

ДжурналистЪ детУ е писал това недоразумение да не е ходил на частни уроци по английски при Ицата? От мен Биу-Биу

Биу-Buy? хахах кой ги пише тея простотии? вземете да отидете на някой урок по английски да не се излагате така хаха :)

Светът върви към промени, пардон, спринтира, не върви.

Ко речи, ко? Биу - биуууу

Стоичков ли е написал заглавието на тази новина??????

Само така Донка! Ти си шефа на света и който ти противоречи е враг на всички нас! Наръдът на България е с Теб!

Кретен нещастен!

Иди на психиатър. Ти не си "българския народ" тръмпанарино.

Всички здрави сили са зад Тръмп !