Коментари - Бустерна доза mRNA още от август - от 6-ия месец нататък след завършена ваксинация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дир-а! Какви парии ви дадоха бе гадни подлоги?!

Казахме ви. Сега или се осъзнайте или на всеки 6 месеца на иглата.

Освен редовни ваксинации, подготвят и междинни.

Ваксърчета, време е за Ъпдейт от тип 3-та Игла на Софтуера! Междудругото, още ви ли се лепят Магнитчета?!

Викторчо ще боднеш ли и ти една ваксинка? И поосле парализирал лявата част на безобразното си мозъче ще продължиш да пишеш глупости с дясната част а?!

Хубаво. Който желае нека да има възможност да се ваксинира пак. Къде е проблема? Който вярва че го чипират, програмират, убиват и т.н. да не се ваксинира. Къде е проблема? Не виждам защо трябва двете групи вярващи (казвам "вярващи" защото очевидно специалисти по форумтие няма) да се пеняваат и обиждат.

Вече тая приказка не минава. Нали се опитвате да ги направите задължителни? Доброволно доброзорно. Тези ходи ги разправяй на детето ти, може и да ти се върже.

Требва и четвъртита доза да измислят,и директно у задника

Отивам да си прасна една ,че да ми е спокойно.Добре че живея в България

Дон Кихот се бори с вятърните мелници. Докато прилепарниците са отворени, все ще тичате срещу вятъра. Първо коня, после каруцата, о неразумни и юроде. То и каруцата ви една- еша й няма. Айде.

Антиваксърите кога почва въстанието.Аз съм ваксиниран ама ми писна да ме клатят.Съсипаха ни бе.Няма ли да се вдигнем.

Всичките се бият мускулно, ако помолиш доктора, може и предните да ти ги бият в задника. Макар да не си масов случай, правото да избираш е твое.

Ако всички като теб разсъждаваха, няма проблем. Проблемът е, че много агресивно се опитват да наложат мерки и задължителна ваксинация. Поради тази агресия, полуистини и откровени лъжи, с която ни заливат от началото на ковид истерията, някои вярват в щуротии.

10 щама и за десетте ли ще се бодете в гз

Да ги наложат. Затова и още се правят на хахави и не действат, знаят какво ще последва.

кожена ли ти я бият бе та си заврекал като ваксиниран бит травестит

Добре, да приемем че ваксините работят, което не е верно, но все пак. Говори се, че Делта е в пика си на момента. Тези говорят за одобряване на 3-та доза, което ще стане след като вълната Делта почне да отслабва. Що за малоумие? Да предизвикаме мутация за следващ вариант? Хора, мислете!

Скок подскок. От бустер на бустер

Магнитчета се лепят само след лимитираната серия за вече ненужни тролове. От тежките метали в нея е. Така че, ако се лепят на твои колеги, съвсем обяснимо е. Но това далеч не е масов случай сред хората. Под 1 случай на милион ваксинирани. И то само защото няма как да са под 0.

Какви хора има сами да се трепят. Covid е научна фантастика бе малоумници. Играете си на Руска рулетка, харакири си правите, майната ви. Те глупаците никога не свършват, толкова са много.

....и така до края на Света ! Иначе ГМО - то е вредно за ядене но за инжектиране става всеки месец .

Госпожин На тебе, Не ми я бият кожена. Но може да помолиш доктора, отново без да чакаш четвъртата доза. Ако откаже, има други доктори, които няма да откажат. Изборът отново е твой. Не ми стана ясно защо аз съм травестит, пък ти самичко си избра име в среден род. Да не би да имаш някакви обратни представи?

Като всеки друг продукт на Бил Гейтс изисква чести обновления на операционната система.

На кой да вярвам? На "учените" или примерите пред очите ми? Две семейства мои близки причтели след пълна ваксинация, отидоха до България. Всички ги тръшна Делтата. Един хоспитализиран. 5/5. 100% незащита. Сега за да се убедя в 93%, които ми пробутват, трябва да намеря 400+ приятеля ваксинирани, които със сигурност са били в допир с вируса. Аз нямам 400 приятеля ....

Ей... хората вече по 6 дози си слагат и нищо им няма, а тук се навъдили едни шубета, които ги е страх да не би чичо доктор да им каже "бооооооц!". И всичките по цял ден пишат в дир-а, не може човек да ги срещне на улицата.

Ама вие на бустери ли мислите да кара човечеството всеки щам на Ковида. Наясно сте, че дори и тези които се ваксинираха с две дози, ще почнат да отказват следващите бустери. А принуждаването ще доведе до лоши последствия.

Ти нормален ли си????? Да не деаснал от Карлуково??

“Редактореееееее”, ту пишеш “ефикасност”, ту “ефективност”, очевидно нямаш идея каква е разликата между двете….

скоро и дневна доза

Наркоманите ли имаш предвид с тези 6 дози?

Нищо не ти се разбира.

Г-н Абе Мухъл, Напълно нормален съм, не съм драснал от Карлуково. А ти мухъл ли си?

Е що да отказвам следващи дози? Я се замисли как е с ваксината срещу тетанус, например…..

Не, нямам предвид наркоманите.

Камилчетата, които се излъгаха да се ваксинират, за да не изпуснат морето в Гърция, донесоха делтата у нас, и вече се хванаха на хорото да се боцкат безкрай. Ебати и измамата.

Докато Човечеството не пребори близкоизточния вариант на вируса, ковид няма да изчезне!

Eдин народ който преди пране си души чорапите и и гащите не може да бъде унищожен!

Имаме ОЛИМПИЙСКА шампионка. Сложете новината за НЕЯ на първо място. Тази новина си я .......... в ...зА. Разбрахте ли, журналя платени. Лека !

Заради тази куха и малоумна статия ли свалихте успехът на нашето момиче със Златен олимпийски медал, от първата позиция ли ? ПРОМИТИ!!!

Ти нали си кюташ на сигурно в абисиня , кво ти дреме ?

в г....

" Модерна" наричат в официалния си сайт тази ваксина операциона система към която могат да се качват приложения !

КАТО "БРАТЯТА" ОТ ЛОЖЕТЕ ... НЯМА ДРУГИ ТАКИВА ГАДОВЕ ... ДА ПУСНЕШ ЛАБОРАТОРНО РАЗРАБОТЕН ГРИП, САМО И САМО ЗА ДА СИ ПРОКАРАШ ПЪКЛЕНИЯТ ПЛАН , ЗАЛОЖЕН "ГРАНИЦИ НА РАСТЕЖА, 1972 РИМСКИ КЛУБ"! НЕ Е ИСТИНА ... АМА Е ИСТИНА ! И КАК СИНХРОННО В ЦЯЛ СВЯТ "ВЪЛНИЧКИТЕ" ТУ НАРАСТВАТ, ТУ УГАСВАТ... ТУ НАРАСТВАТ, ТУ УГАСВАТ ... СИНХРОННО ..В ЦЯЛ СВЯТ ... КАТО СИНХРОННО ПЛУВАНЕ... А "ВАКСИНКИТЕ" ВСЕ ПО-НАСТОЙЧИВЕ ГИ ЗАБИВАТ В ОВЦЕТЕ .... НЯМА ТАКЪВ ПРЕДВАРИТЕЛНО ПЛАНИРАН САДИЗЪМ, САМО И САМО ПАК ДА ИМ СЕ ЗАВЪРТИ МЕЛНИЦАТА НА "БОГОВЕТЕ"

Ама някой друг път!

На няколко години, като тетанусът не е заразен.

Писах предложение до администрацията на ДИР,.чрез контакти да премахнат статията на първа страница за Олимпийската ни шампионка по карате, заради това, че е застанала на почетната стълбица да представя България с маска на лице което е срамно и позорно. Маски на лицето слагат само страхливците. Благодаря им, че веднага взеха под внимание моето мнение.

Защо лъжеш бе? В една част от държавите няма вълна, в други отмина, в трети сега започва, в четвърти са заровили главата в пясъка и не се знае въобще къде са... което като че ли изчерпва всички възможни варианти. На това ли му казваш "синхронно"?

Което беше и целта на занятието, ама овцете "се предпазват"....хи хи

Как ще ме убедите дасе ваксинирам?! :))))))

Затова ли ѝ посветиха половината спортна страница? Ей... заради една маска от майка си и баща си ще се отречете.