17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При наличието на слънце, вятър и вода, колко тъп трябва да си, за да гориш гуми, вместо да ги рециклираш!

ОТЛИЧНА ИДЕЯ> Тонове отпадъци задръстват България,вкл. и автомобилни гуми. Необяснимо защо родината ни заприличва на цигански катун,с масово изхвърлени отпадъци навсякъде -гори,дерета,крайпътни храсталаци,плажове и т.н. Простащината е безкрайна и неизкоренима. Ето един достоен човек който се стреми да промени нещата.

О, нищо ново под слънцето- от изгарянето на боклюци се освобождава енергия с много висока темп,, която може да се използва и това се прави по света-друг е момента, че наште управници са кухи лейки или пък не могат да си вземат подкупа, който се взема при всяка инвестиция в БГ-тонзатва няма и толкова инвестицио

Ей чшшш ръцете долу от парното на електората! Добре го е замислил човекът ама не е писал колко може да се открадне, така че надали ще се приеме.

ujabg

A когато слънцето свърши?

.. Ще сме събрали планинииииии от гуми и тогава ще осветяваме планетата... Ще се казва " ПЛАНЕТАТА НА ГУМИТЕ"

A да си чувал, че при изгарянето на каквото и да е се гори и една камара кислород, така че дори и да пречистваш пушека, който също не се пречиства на 100%, горенето на каквото и да е пълна глупост!

Черна мизерия настава край такива "предприятия". Край Варна имаше такова. На километър след края на летището по пътя за Побити камъни, вляво.

а попитал ли е що от 2015та не работи тази инсталация?

аз ще осигурявам материал за фабриката. Лично ще режа по 50 гуми на вечер.

процесът е нискотемпературен пиролиз под вакуум. Освен, че ще се търси направление за кокса, ще трябва и очистваща инсталация на димните газове от серни и азотни окиси, диоксини и фурани, а това е доста скъпо удоволствие и има високи експлоатационни разходи!!!