17-11-2017 20-11-2018

Коментари

процесът е нискотемпературен пиролиз под вакуум. Освен, че ще се търси направление за кокса, ще трябва и очистваща инсталация на димните газове от серни и азотни окиси, диоксини и фурани, а това е доста скъпо удоволствие и има високи експлоатационни разходи!!!

аз ще осигурявам материал за фабриката. Лично ще режа по 50 гуми на вечер.

а попитал ли е що от 2015та не работи тази инсталация?

Черна мизерия настава край такива "предприятия". Край Варна имаше такова. На километър след края на летището по пътя за Побити камъни, вляво.

Ей чшшш ръцете долу от парното на електората! Добре го е замислил човекът ама не е писал колко може да се открадне, така че надали ще се приеме.

О, нищо ново под слънцето- от изгарянето на боклюци се освобождава енергия с много висока темп,, която може да се използва и това се прави по света-друг е момента, че наште управници са кухи лейки или пък не могат да си вземат подкупа, който се взема при всяка инвестиция в БГ-тонзатва няма и толкова инвестицио

A да си чувал, че при изгарянето на каквото и да е се гори и една камара кислород, така че дори и да пречистваш пушека, който също не се пречиства на 100%, горенето на каквото и да е пълна глупост!

ОТЛИЧНА ИДЕЯ> Тонове отпадъци задръстват България,вкл. и автомобилни гуми. Необяснимо защо родината ни заприличва на цигански катун,с масово изхвърлени отпадъци навсякъде -гори,дерета,крайпътни храсталаци,плажове и т.н. Простащината е безкрайна и неизкоренима. Ето един достоен човек който се стреми да промени нещата.

При наличието на слънце, вятър и вода, колко тъп трябва да си, за да гориш гуми, вместо да ги рециклираш!

ujabg

A когато слънцето свърши?

.. Ще сме събрали планинииииии от гуми и тогава ще осветяваме планетата... Ще се казва " ПЛАНЕТАТА НА ГУМИТЕ"