Коментари - Прокуратурата разследва побой над ученичка | dnes.dir.bg
назад

Прокуратурата разследва побой над ученичка

Районна прокуратура - Бургас се самосезира след публикации в електронните медии, от които е видно насилие над ученичка.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата разследва побой над ученичка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това училище. Назначете психолог, увеличете смислените извънкласни занимания. Научете децата да разговарят за проблемите си. Човекът е такъв, защото може да говори.

Олее, ако ги хвана всичките така ше ги унижа с моя уред за унижение.

Така ли. Мислехме, че ще ги извисиш със своя висящ уред.

всеки кораб си има пътници, всяка дори и най-простата новина си има аудитория... и все пак предпочитам да гледам подобни изяви в Twin Peaks, там поне битовите свади са преподнесени от гениален режисьор

Това е бъдещето на нацията.

Така, вероятно случаят в Шумен е идентичен????????............, бащата пребил някакви тулупчета........., казвам тулупчета, защото, битото там момче изглежда КРАЙНО НЕконфликтно!! Та, как, ако си родител ще изтърпиш това, особено, като станеш свидетел, впоследствие, на бюрократичните кретенизми, които ще оневинят побойничката???? Ще ви разкажа за моята гимназия: Както всяко учебно заведение, така и моето имаше няколко бабаитчета /вкл. и момичета/, които притесняваха останалите ученици, и то, по най-безсмислени причини! Никога не съм бил конфликтен, отбягвал съм ги, но съм запазвал достойнство. В днешно време, доста по-късно, някои от тях си отидоха, други се осъзнаха, трети работят с палетни колички из студени цехове........, защото си изгубиха времето за учене. Та, накратко: 1. Животът на свършва на 18! 2. Учете! 3. Бъдете толерантни! ЗАБ: Хората, които ви изглеждат като "лузъри" в училище, много вероятно ще ви изпреварят до 30г. Поздрави.

Поне да я изгонят от училището. Някой път тя и родителите ще пребие. Обаче те трябва или да я търпят цял живот или да я гледат.

Вижте и фейсбука на тази дрисла. Не дете ами нагла разпоретина готова за магистралата. Това са 70 процента от младежите. Никакъв морал, готови за бардаците

"клипчето е трябвало да унижи 14-годишното момиче" Толкова са неадекватни представите им за унижение, че не разбират, че публикуването на този клип унижава тези, които са организирали и извършили побоя, не жертвата...

Освен това да извършиш престъпление и да запишеш и разпространиш доказателства... не е от най-умните неща, които един престъпник може да направи.

Втори случай в едно и също училище. Абе тия учители да не би да учат ученичките си за гладиаторската арена? Криводжукестата Куневица-Пръмовица да обясни за реформите си, че до тук само резултатите са видни - яки моми пращат от енергия. Да им дават по една права лопата и да копат по цял ден.

Провал Кунева! Провал!

Къде са сега всички педагози, психолози, социолози и всякакви лози, които сега ще анализират, коментират и пак ефект няма да има. Защото ефектът е в това да предвидиш подобни събития и да ги предотвратиш!!!!!!

къде са родителите, питам аз и отговор не искам. знам го просто.когато аз бях ученик, баща ми лека му пръст беше приготвил 5 дрянови пръчки с които да ме възпитават в час. повечето бяха счупени по главата ми. завърших педагогика, но не работя в бг. по жан виденовото време(първа частна банка когато обра хората) нелегално влязох в германия за да търся по добро бъдеще. жалко за всички педагози,че сега работят при такива условия и при това заплащане. поздрави и търпение!

къде са родителите, питам аз и отговор не искам. знам го просто.когато аз бях ученик, баща ми лека му пръст беше приготвил 5 дрянови пръчки с които да ме възпитават в час. повечето бяха счупени по главата ми. завърших педагогика, но не работя в бг. по жан виденовото време(първа частна банка когато обра хората) нелегално влязох в германия за да търся по добро бъдеще. жалко за всички педагози,че сега работят при такива условия и при това заплащане. поздрави и търпение!

На "КУРВЕТО-ПОБОЙНИК" - възможно,НАЙ-ГОЛЯМОТО наказание !!!

щом на тодор живков и сина и внука са пияници и изнасилвачи и то доказани смятайте каква е тази държава

искам медиите да публикуват автентичи еротични гаври, тия видеа с бои вече не ни кефят.

Да се обърне внимание и на домашното възпитание.Проверете какви са родителите и и ще се разбере откъде иде агресивноста.

vav99w

Kъм Да: Абсолютно съм съгласен с теб, и доразвивам предложението ти. Нека журналистите издирят и покажата в ефир "успешните" родители на тази подрастваща мръсница и да отговорят, как са и създали това чувство за безнаказаност.

Аз съм 78 набор и цялото ми детство съм го изкарала пред блока и в морската градина в Бургас. Никога никога не ме е бил, а имаше доста конфликти, но децата не бяха с промити мозъци.

Стара Загора. В осми клас синът на другаря директор и няколко негови приятели бяха изнасилили и почти убили най-слабичката и недоразвитата ни съученичка, тя нямаше и баща май. Едва й спасиха живота лекарите. Освен това в махалата имаше и педофил и много момчета станаха негови жертви, преди да го заловят. Моят най-добър приятел се побърка в 6-ти клас, буквално, спря да говори, да излиза и така и до ден днешен не е добре. Много късно разбрах защо, навързах 2 и 2.

Синът на другаря директор не го пратиха в ТВУ. Обаче на баба ми един ученик го бяха пратили. Той беше убил с брадва баща си, защото в нетрезво състояние системно изнасилвал майка му пред него и другите им деца и я карал да танцува боси на печката.

Когато ние бяхме деца такива изродки бяха малцинство. Всички ги знаеха и имаше контрол и санкции. Сега тези боклуци са недосегаеми, ко да прайш - демокрация

За съвременните момичета в БГ това е техния КОИТУС (за значението на думата виж в нета!)

Не само са я млатили, но има направени колажи за да я унижават. Това е физилескс и психологическа разправ. МЪРЛАТА НИКОЛЕТА ДА БЪДЕ ИЗКЛЮЧЕНА ОТ УЩЕ И ДА ХОДИ ДА БАЧКА В ЗАТВОРА, ТОВА Е БЪДЕЩА УБИЙЦА И САДИСКА

Оставете младежта да се млати на спокойствие. И ние едно време се млатихме ма нямаше телефони да снимаме.....

"...мнозина настояха за наказание не само за побойничката..." Я да видим какви са тези "НАКАЗНИЯ"??? Може би публично порицание или преместване в друго училище?! Ако бяха момчета, щях да напиша, че това е все едно да ги накарат да си го преместят от единия крачол в другия!

Таз Никулетка изродката е от семейството на бедна мутра, щото ако беше богата щеше да е в некои елитен кулеж. Да ви...ева и големите шаврантии

Какви боища е имало преди 20 години??? По цял ден бяхме на улицата, нямаше такава изродщина. Циганите си бяха в гетата, големите отварачки редовно ги превикваха в педагогическа стая. А ТАЗИ НИКОЛЕТА Е ИЗВЕСТНА В ИЗГРЕВ ТОЧНО С НАГЛОТО СИ ПОВЕДЕНИЕ И ЧУВСТВОТО, ЧЕ ВСИЧКО И Е БАЩИНИЯ. ОТ СЕМЕЙСТВОТО НА МУТРА Е

Къде сте, т.нар. "родители"-ииии? Защо си мълчите деликатно и се правите на улави-иии, когато любимото ви отроче всъщност е едно оформено гаменче-е? Пак ли ще го защитавате и заплашвате класната? А така! Хак да ви е сега неизбежния съдебен процес! За несвършена в къщи работа и абдикация от задълженията - това се полага.

Обичаен ежедневен тупаник между млади шафрантии! Нищо ново под слънцето.

Тая случка за пореден път показва, че публиката на Дир е съставена от индивиди страдащи от старческа дименция! Ха на бас, че и преди 30 и преди 40 и преди 50 и преди 60 и преди 70... все е имало яко бой! Това че не помните не значи, че не се е случило!

Тия деца са ваши деца и внуци! Кой ги е възпитавал, ако не вие :) Каквото са видяли от дъртите, това правят! :)

Ха на бас, че за последните 100 години не е имало толкова убийства, грабежи и други престъпления, колкото за последните 26. Няма къща или дом в България, които да не са разбивани поне по няколко пъти.

В нашия квартал са заклали една жена като прасе, защото се носило слух, че имала 2 кг злато. Това е станало преди 40-50 години. Смятни сега, кой е бил на власт тогава!

Пич, недей да пишеш за неща, на които НИКОГА не си бил свидетел!!!Тъпо е!

готини мацки, обичам темпераментни

Не се и съмнявам, че ще възпиташ и собвтвените си деца по това подобие.

ДОКОГА ЩЕ СПИРАТЕ МНЕНИЯ НА БЪЛГАРСКСИТЕ ГРАЖДАНИ?! КОИ СТЕ ВИ, ДА НЕ СТЕ ГОСПОД??! УТРЕ ЩЕ СЕЗИРАМ ПРОКУРАТУРАТА ЗА ВАШИТЕ ГНУСНИ И НЕПОЧТЕННИ ДЕЙСТВИЯ, ЗАЩОТО ПУБЛИКУВАТЕ ИНСИНУАЦИИ И ГЛЕПОСТИ, А ПАСЛЕ ЗАЧЕРКВАТЕ МНЕНИЯ!!! ВРЕМЕ Е ДА ВИ ЗАКРИЯТ!

Момичетата се тренират за живота. Там няма кльощава ученичка да ги шамари, а пиян мъж автомонтьор ще ги бие.

Продуктите на 26 години ценности.

Божееее... в трети клас на соц лагер съм се бил :D Да не говорим, какъв тормоз имаше след 4-ти! На вас все американците са ви виновни!

Дебили и олигофрени винаги е имало и винаги ще има, но не и в текущите мащаби. Това, че ти си се бил бил, какво точно трябва да означава и по какъв начин трябва да смекчава обстоятелствата? Само си виж "желязната" логика.

Много важно. За всички дебили,който се бият ли ще ни информирате всеки ден?

Тц, тц, тц... Имам чувството, че мъжете са си изпикали клекнали целия тестостерон и жените после са го изпили на екс. Много се натопорчи женския пол нещо, лоша работа....

побоища винаги е имало и ще има. все някъде някой си изкарва адреналаниа чрез агресия. какво се случва след това? - това е интересното. НИЩО. ще го регистрират като хулиганство. поука и промяна на поведението си от побойничката не очаквайте. това спада към правата на детето - едното да нанася удари , а другото да понася удари. все пак е демокрация и всеки може да прави каквото си поиска.

Не е толкова до времето, колкото до хората. В моя клас едно момче нокаутира съученичка, баща му беше някакъв от милицията, по онези времена имаше нещо като пейджър. Само му се скараха после. Друг един блъсна най-добрия си приятел в гръб между чиновете. По-големите и по-силните редовно тормозеха по слабите. Както някой беше казал: времената се менят, нравите - не.

Нямам намерение да гледам клипа, но от написаното става ясно, че все пак се е намерил един свестен човек в цялата ситуация - момичето, което е дръпнало настрана биещата. Ако моята дъщеря попадне някога в подобна разпра, се надявам да реагира по същия начин.

Бой по женски - скубят се. И много силни и ненамясто думи. Чудя дали всички тук пишещи са расли в саксия. Нямам идея как е сега, децата ми учат в частно училище. Но навремето аз учех в нормално соц училище и се биехме. Достатъчни са 1-2 социопата, а такива винаги се намират и те принуждават да се биеш, за да се защитиш.

Е от деца отгледани с "Биг Брадър", "Съдби на кръстопът" и "Съдебен спор" и подобни бози какво очаквате?

Побойничката да бъде публично изнасилена !!!

Дори и да е шега, написаното е безумна тъпотия.

Ми, едно време тази бойната девойка щяха да я изключат поне! Сега обаче има делегирани бюджети и всеки ученик, дори лошите носят всеки месец ма школото парички! И за това насилието в училищата се шири, просто остава безнаказано, апропо същото е и в държавата. Безгранична безнаказаност!

То такива ексцесии рядко се стигаше, защото едно време даскала можеше да ти извърти един зад врата без риск после да го съдят! Нещата се пресичаха в зародиш, а сега ескалират и накрая всичко се решава в педагогическа стая, или както в случая се намесва полиция.

Честно? Това е бой? Това на видеото? Аз очаквах сополи, кръв, чупени ръце, зъби...

Каквито майките , такива и дъщерите !

родителите пакива и децата.Поколението на мутрите и чалгарките какво да бъде.Само крумови закони за всичко това ще ни оправи.

Айде стига, бе хора! Сериозно - това бой ли е? Ние се смилахме от бой като ученици. Имаше момичета, които биеха момачетата (или поне част от тях). Да не говорим по лагери и т.н. какви побоища ставаха. А съм завършил СМГ, не ми се мисли какво е било по разни техникуми или профи училища. Единствената разлика е, че сега имат телефони малките чалгарки и си заснемат престъпленията.

"момачетата" да се чете "момчетата" :))

Аз съм завършил преди 49 години ПРОВИНЦИАЛНА гимназия , но не се биехме изобщо!Ама това е сигурно защото не е СМГ ?!?

завършила съм математическата в бургас, тоест пмг бургас, и никога никои не се е бил. видеото не е нормално освен за твута.

Aаа не лъжa...една от моя клас ме удари, защото не и дадох да препише на кандидат студенсkия изпит в Cофия. други поводи, но резултат подобен хахаха :)

еми така и трябва да бъде като сганта не разбира от дума, идва боя - напълно заслужен

14-годишната Николета Германова е момичето, пребило другото момиче, съобщи бургаският сайт "Флагман", съобщавайки за скандалното видео. Ама това 14 г. момиче на снимката прилича на жена , която е "пребила" доста мъже в леглото си.

чалгарите си родиха деца.

Много точно казано! Тръпки ме побиват от такива прости деца, момичета - бъдещи жени и майки! Страшно е!

Началото на края....

Такива винаги ги е имало. И преди 20 години пак ги имаше