Бургас след бурята – продължава разчистването на пораженията, щетите са огромни (видео)

Части от к-с Меден рудник и кв.Сарафово са без ток, до няколко часа ще бъде възстановено електрозахранването

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

духна един верър и града спре... толко е качеството на направеното там... и тва се повтара на секи 3-4 годин

Завряли сте бюстовете на Ботев и Левски в морската градина сгушени между дърветата А в центъра на града се извисява паметник на Съветската армия окупатор

То туй щото са на освободили от фашистко робство Левски и Ботев кви са

Виждам лично кмета и "загрижените" ни партийни местни лидери в едно с общински съветници са излезли заедно със семействата си в уикенда да разчистват, като са намерили и немалко въодушевени граждани да им помагат. Все пак е природно бедствие и добре, че никой равнодушно не отминава и заобикаля, а се е включил в отстраняване на щетите. Браво хора, доказвайки, че сте общност вървим към по-добро и сме пример и за децата си. А от утре пак се връщаме на политическата предизборна загриженост, личен пример и милеене за хората.

никой от Бургас не иска Виновния да бъде открит и Наказан.. като селяните от селата дето ореваха света че валял дъжд в гората

Ти на к'во си бе, юнак?

Аз съм на тротинетка а ти с гегата си на магаре

Да ви направи впечатление, че изродите си вървят по затрупаните с клони улици и на никой не му идва на ум да ги събере на купчини с цел бързото им извозване. И това ми било "граждани", това са диви селяндури, живеещи в кочини, так7а е в цяла България. Тези изроди, ако са твърдо гориво ще излязат с брадви да си съберат дърва и съчки за огрев, но явно са на ток. Такива роботи, трябва да ви правят впечатление, че тези мързеливи животни са обикновен боклук, боклук, населил България.

Ти си бил истински романтик !

Веднага кмета да купи сто шилета и да направят курбан А Винпром Поморие да отпусне петстотин литра поморийска ракия и три тона вино да се раздава безплатно на населението

Ко речи Поморие винпрома дет праят най хубавата рикия в Европа да не са стискат Ами да дадат от оная 63 Траминер

63 Траминер иска Бааахх мааа му захитря народа нище уйски и водка

като четеш коментарите,се убеждаваш,че няма по-големи идиоти от българите,завършени идиоти

Ако не беше изкъртил пейките и те щяха да дадат фира. А ако беше завършил спортната зала - не ми се мисли.

Доста от "санираните"от ГЕРБ блокчета се били рзлепили.

Те санираните от ГЕРБ се разпадат и без буря .

Ако не дадеш линк за" разлепен блок" да ти разлепят снимката по телегвафните стълбове

Спокойно, де. Ще си гласуваш за Толупчето на 2-ри. Няма те вържем. А между впрочем, що не чистиш клони, ми висиш тук да дращиш?

Ми щото чистя червени плевели в нета

Сигурно си мнооогооо успешен с плевелите.

Че Варна е много зле - няма спор, ама и "Градът на благоденствието" е ПРЕПЪЛНЕН с АБСУРДНИ инфраструктурни решения, както и с ТОНОВЕ боклук - къде от туристи,къде от местни!Всичкото Ямбол и СЛивен и прилежащите им села се изсипа таме!Няма култура, няма възпитане - има само един филиал на НХА и това е!Силно ПРЕХВАЛЕН град, ама СИЛНО!!!И НЕ ЖИВЕЯ в София, а в китно, малко селце в Еленски Балкан!!!

Кво ме заливаш тогава с китни селски анализи. Работа нямаш ли си?

Дидо, ако този ураган мине през твоето китно селце ще си търсиш овцете в Гърция.

Пак неподготвени мръсни гербави управници бивши и настоящи, не искате Киро и Асен? Ха сега да ви видим!

Оня ден минавах през Бургас. Пообиколих малко. Ами то, само боклуците, дето ги видях по пътищата, да ги вдигне и завърти вятъра, достатъчно е големи поразии да причинят. Кой виновен - общината, че не чисти и контролира/глобява, хората ли, които хвърлят безотговорно всякакви отпадъци на всевъзможни места, значение няма. Случило се е. И на слънчака е така, и във Варна. И в останалите морски курорти. Такава им е славата, туристите идват и хвърлят боклуците си на всевъзможни места. Услужливо взаимствали практиката от местните. Втори ден го наблюдавам. Ако има сърдити, съжалявам, това са впечатленията ми.

Хайде сега и едно земетресение в София... гербаджийските градове си го заслужават...

А да ти начупя зъбките не искаш ли?

Тони Димитрова включи ли се в разчистването, поне да им попее докато ринат, или да разнася от врата на врата пакетче с ориз и олио? И пак с песен на уста. Диомов да не се мае, а да седне да напише нова песен за героизма и стоицизма на бригадирите и потърпевшите. Какво само се оплакват, накрая ги чакат цели ... 375 лв и тях /евентуално, ако няма нова буря/.

Кво значи "частично бедствено положение"?

Предизборен ХАРП.

Мърльо, я трай!

Тук пак се напълни с идиоти - не било буря, а лек бриз. Те големите здрави дървена само от леки бризове падат, нали. Но как да му обясниш на простия че е прост - няма да те разбере.

Вярно е, че са пълни идиоти. Съвсем са изтрещяли!

"успешният" кмет от ГЕРБ,ще оправи всичко.Само да не иска помощ от държавата.Да си отворят задграничните сметки и чекмеджета.

Будни бургаски граждани са забелязали рав сутрин че ураган е онесал предизборната шатра на ГЕРБ в цевтъра на града А тази на ПП е цяла и НЕпокътната Ясен ЗНАК че ГЕРБ ЩЕ бъдат отнесени от "урагна" на народното недоволство Дори природата е с-у ГЕРБердския обслжващ персонал

Е то това, ако са огромни щети, не знам как наричате тия в Каравелово, Богдан, Слатина...

Ами бургазлии, аз само да ви питам кой град сега е най-добър за живеене, а? Бургас ли пак? Или май не съвсем?!?! Искам кажа само едно - колкото по-на изток, толкова по-зле... Само това ще кажа, Варна и Бургас да си правят изводите.

По твоята логика Перник и Видин са рая на земята.

Ако беше буря тогава метеоролозите щяха да знаят часове преди това,както в САЩ ,Япония и Китай предупреждават предварително.

Ползата от това знание е, че статията може да се напише предварително, нищо повече.

а да мобилизира общинската администрация да разчиства, не по цял ден да пърдят по бюрата

Айде сега па и ти - те не пърдят ПО, а ПОД бюрата!

Щото вдигнахте цените това лято,мамицата ви мръсна!

Много ни наказва господ напоследък, ще сменяме май господа.

Това не беше буря ,това беше ХААРП.

"Има щети и по оградата на паркинга." Брей голяма загуба . Да организираме събиране на помощи за оградата .

Видяхме колко струва,, санирането'' - пародия един вятър и всичко се разхвърча

И колко струват дърветата - една буричка дето ги има по няколко на месец и всички клони изпочупи и всички тенекии вдигна. И всички тъпаци изкара да дращят в нета

Таратора кавал

Това е знак отгре свише Кмета е много ГРЕШЕН(крадлив гербераст) Организира Пясъчни фестивали с фигуре на ДИНОЗАВРИ,рептели Чудовища ат АДа

Тази буря е нищо в сравнение с бурята оставена от руската терористична армия. Взривени тецове, болници и училища.. Да се разпада по-бързо руслямската кочина. Приятелите на Путю, жълтурите и забрадените мангали, му казват да се спре, но он е побъркан терорист.

Путъо е майка ти.

Ми ТОЙ КМЕТА на Бургас е от приятелите на ПУТИН и КГБ гр.Ярославь Димитър Николов учил през 80те в МГУ Москва карал КГБшкола в Нагорникабах водещи офицере от рукия гр.Ярослав

Много си Прост бате...

дървената мафия е изсякла гората на изток от бургас и ето какво стана!

Посоките, на изток от Бургас е Черно море, няма как да е изсечена гора там. Поне ме развесели сутринта.

Тъпак…

Знаеш ли значението на думата ирония ...

Митничаря Николай дет дъжи порта и контрабандира от петрол до ДЪРВЕН матрал