Горя вилна зона край Бургас

Десет постройки - масивни и дървени, са изгорели при пожара в бургаското село Изворище, съобщиха от "Пожарна безопасност и защита на населението" (ПБЗН).

Обратно в новината

Коментари - Горя вилна зона край Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

до "захарта" ама ти наистина ли там си на работа? миналата година в б-с имасче волво в поярната. видях го!я си питаи "колегите! а не си ли познавасч и жълтата сграда??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ако вилите са правени с неправда и крадени пари-ето го отговора: "откъдето досчло- т а м и отисчло." много ж а л к о за бедните и почтени пострадали! д а н о скоро премине и тая беда за тях! другите, "по старому" ще се оправят... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нямаме на въоръжение такъв автомобил,като Волво.От къде я взехте тази фотография?

Преди,може би,двайспет години хартиената фабрика на гара Искър горя в продължение на дни.Ние я гасихте 4 дни,без прекъсване.Една от колите ни също така пропадна в силозна яма,Татра беше,супер як автомобил,междупрочем.4 дни гасихме,на място ни караха ядене,гориво и кафе.Какви готини времена бяха само!Емоции без край!Жестоко!!

Тва пожар ли е, и да го бяха оставили сам щеше да си огасне.

защо не използваха самолет за гасене на пожара ?

Щото не могат да му изплатят бензина на тоя самолет! Тия от с. Иворище всяка година си палят стърнищата и после всяка година пищят от пожарите! Така и не спряха тая практика.

те действителоно по това време си палят стърнищата от простотия Само те да бяха по принцип през 70-те години тъпите съветски агрономи въведоха тази порочна практика че с горенето се наторовяло с калции и наште се хванаха А с гнието сякаш същият елемент няма как да не попадне то си беше една простотия на мързеливите мужици да орат по-малко и да имат време повече да къркат С горенето се унищожават хиляди полезни микроорганизми докато гнието е естествен процес Друг е проблемът и с екологията че изгарят редица пепелянки пилета и пр всъщност ненужна твар но наште селяни започна да ги мързи по руски образец та идосега не могат да отвикнат от тази тъпа практика А за пожарите то са си страничен ефект покрай това вредно просъветско явление на соцмързела и простотията