Обраха клон на банка в Бургас

Крадци ограбиха клон на „Общинска банка” в Бургас в сряда вечерта. Все още не е ясен точният размер на откраднатите пари, но сумата не надвишава 30 000-40 000 лева.

Обратно в новината

Коментари - Обраха клон на банка в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За да не ни убиват-трябва да ги обират.То на всяко кюше-банка.ОКТОПОДИ!Писна ни от вас!

И пак моралната парадигма - престъпление ли е да обереш айдук?

Ленин е казал: "Взима се от там, където има."

Народа не се интересува от обира на Банките - те са ни последната грижа. Народа има интерес от ликвидирането на бесепашките групировки : Наглите, Килърите Дедесарите, Октопод, Алексей Петров, Магистралните грабежи и всякакви ткива хермофродитни образувания на серГЕЙ и гоце. При серГЕЯ, Наглите похитители заглушаваха честотите на МВР, за да се гаврят с Румен Петков и Михайл Миков. Днес Киларите и Наглите имат присъди. Останалите ги очаква същото.

Не ви ли прави впечатление, че откакто се върти филмът "Под прикритие", непрекъснато се съобщава за грабежи - банки, магазини, бензиностанции... Филмът е много майсторски направен, но за съжаление се естетизира престъпността. престъпникът става пример за подражание. Това важи не само за България - например в "Мистър и мисис Смит" с Анджелина Джоли и Брад Пит двамата главни герои са ...наемни убийци. Без коментар.

Дай да не гледаме и Бонд, че и той не си поплюва много!

Аз ледам и "Бонд" и "Под прикритие" и са ми интересни и им се кефя, Но аз не бих станала престъпник, но хора с по-неукрепнала психика стават.Същото е въздействието и на "Тони Сопрано" , който е много симпатичен - добър баща с хубаво семейство и в същото време - жесток убиец.И много др. подобни филми. Това е естетиката на нащата съвременност, но не зная решението на въпроса.

Проста си като Мутреса. Абе Златке , преди много години е имало един хубавец Джеси Джеймс - този "Банков експерт" и други негови съвременници от кои филми се се вдъхновявали ?

Що да не го оберат? Тези които не ги хванаха си живуркат като царе. Тези които ги хванаха, не можаха да ги осъдят и ги пуснаха и си живуркат като царе. Що да не го оберат?

Бургас е най-добрият град за живеене в България/за крадците/!

Не може да бъде! Това е спекулация! Мистър министър ЦвъЦвъ отдавна ликвидира организираната и всякакъв друг вид престъпност!!! Поредна инсинуация на Станишев!!!!!! ;-)

Е.ал съм я банката. Нали серГЕЯ и доган са в опозиция. PS: Как ли ще скочи МУШката сега ?

Грабежите, насилието, убийствата и отчаянието сред огромни маси от хората са визитната картичка на капиталистическото общество! Което някои наричат демократично.

българско ежедневие

Ще им ги върнат парите сигурно ще покрият лихви по кредити на други банки

Браво на пичовете, още 100 клона да ограбят,.....боли ме х.я за банките и цялата им крадлива система!!

да не изкарваме крадзите -герои,това не са обикновените хора с по няколко кредита,това са нещастнизи,които ние храним по затворите и които като нямат пари -не работят,а просто си взимат от банката,а тя после от нас *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Голяма работа, че ограбили банков клон...чак пък водеща новина?!? Едните крадци обрали другите крадци...всяка вечер обират десетки/стотици апартаменти на обикновени български граждани, но това не заслужава да му бъде обърнато внимание, нали?

не искам да издребнявам, но .. "Крадци ограбиха клон банка клон на Общинска банка в Бургас " ?! Г-жо Тодорова.. Танче ... спим! Спим като охрана на банков клон!

delly

Благодарим, коригирано е!

Ето на тази новина трябваше да сложат снимката на Цветанов, не на "акцията", при която беше заловен "Мастит Измамник и Лицемер", откраднал един Голф, в условие на опасен рецидив на....кражби от изоставени къщи......

Преди няколко дена опитаха с една бака в Мед. рудник. От полицията съобщиха, че работят по случая! Видяхме! Онзи опушен пуяк Милен Димитров ще излезе ли да обясни, че това е единичен случай? Некъдърните полицаи в града сигурно и кордон са осигурили на обирджиите.

Грабежите, обирите и кражбите на големи суми, станаха ежедневие. Голяма част от тях дори не намират място в новините. Същевременно от МВР продължават да твърдят, че няма увеличение на този вид престъпност. Или си правят статистиките по странна методика или предните години този вид особено опасни престъпления са били грижливо прикрити от обществеността. И двата извода са крайно тревожни. Работи ли изобщо МВР? Това, че си направил няколко шумни полицейски акции със безвкусни имена, но пък напълно неефективни като събрани доказателства в съда, не означава че е свършена качествена полицейска работа, а напротив. Може би е време МВР да бъде подхванато от професионалист, а не от пожарникар и физкултурник???

объркал си глаголните времена в поста си. пренапиши всичко в минало време и няма да си далеч от истината.

пич, постът си е в минало време, но ако намекваш, че няма увеличение на обирите и въоръжените грабежи е добре да следиш по-добре новините. Тъй като същите са ежедневие, е малко трудно да се намерят, стоят предимно по вътрешните страници и не влизат в централните емисии, но ти не се отказвай ... МВР е нереформирана организация, която затъва в годините, но в последните 3-4, особено качествено. Защо ли? Може би в НСА не са успели да научат тогавашната надежда на българската физкултурата Цветанов, как се управлява силова организация с 50000 човека? Казвам "може би" бе, спокойно, да не си докараш някой инфаркт. Знам, че от истината боли, а аз изброих само няколко факта... ;)

Не, не работи МВР! За малко повече от месец в блока в който живея имаше три грабежа, три коли останаха без тасове, две коли бяха напръскани със спрей! Така наречените полицаи направиха и невъзможното да не приемат жалбите на хората! Държаха се арогантно, викаха, заплашваха.....е има хора на които не могат да повлияят по този начин и им се наложи да приемат жалбите! Ей така си правят статистиките, като унижават хората и ги изнудват да не подават жалби! Стигнаха до там да обвиняват потърпевшите, че сами са си виновни за обирите и колите! Домоуправителя на входа го измамиха със 600 лв. Знаят кои са, знаят тъпите полицаи какво са направили и.....нищо! У нас се спуснаха с важе на балкона...нищо! Не знаели кой е! Ами как ще знаят, като цял ден си потриват задниците по столовете в районното?!?>?>! В съседният блок едо лекенце стреля с въздушна пушка от терасата, обаждаш се в полицията...нищо! Щял да спре! Иначе съвети дават: не осете нови дрехи, не използвайте скъпи парфюми, не си купувайте нови коли или техника.....ЗА ДА НЕ ПРИВЛИЧАТЕ ВНИМАНИЕ!

Алооооо! Дира! Банката е Общинска Банка! Не Пощенска!

delly

Здравейте, имаше едновременно две противоречиви съобщения за банката - едното от полицията, другото от директора на ОДМВР Бургас.

Какво е една само една обрана банка тази седмица и няколко застреляни семейства при положение че сме фискало стабилни. както казват ГЕРБ остров на фискалната стабилност сме.

Остров на малоумните лумпени, успивани от сервилни журналисти сме ние....

Що е то сензация или новина."Ако банката ограбва гражданите,това е в реда на нещата,но ако граждани оберат банка,това е новина и престъпление."И"Ако някой се пише политик на етническа партия и секретаря му е намерен в сараите му мъртъв е нормално и се е самоубил,но ако "политика"и лидер на етно партия бъде сплашен с тапешник веднага е опит за убийство и сензационна новина."Браво на юнаците и дано да са умни и не ги хванат никога.

Дано "юнаците" ти отарашат жилището, пък тогава им викай браво!Даже им остави нещо да се почерпят за "бог да прости" на имуществото ти.

Тези случки станаха толкова чести, че вече го приемаме като част от ежедневието. За всяка резната лентичка по една обрана банка!

НСО да направи възстановка и веднага ще стане ясно

...или оседланата.

"ГЕПИ И БЕГАЙ", май такъв филм имаше скоро. Ама и БГ-то си е така.

Обирът най-вероятно ще се окаже комунистическа провокация с цел да се омаловажат успехите на управлението на ГЕРБ в пълното изкореняване на престъпността в България!

Ако си не в ред - добре. Ако си редовен - слагай (" ").

Голяма дъснотропаница си!!!!!!!

Що за банка е? Що за "охрана" е наета? Чакам Ц.Ц. да обяви , че престъпността е овладяна на 101%.По всички времена български е имало престъпления(необявявани и потулвани),но като в днешно време не е бивало. Сега е урожаят на хайдутлука,до изборите остана малко време. Българско племе,размърдай си мозъка ако не е ферментирал!

Общинска Банка

така ще е след като всеки курник стана банка

Ако не е вътрешна работа, тези, които са организирали сигурността тряба да бъдат изхвърлени начаса и да не им се позволява пожизнено да се занимават с такава дейност!

Банките продължават да наемат евтино клоуни вместо истинска охрана по стар тарикатски обичай.

нема ги жалим те колко народ оскубаха

Браво на Дир.бг - единствени се осмелиха веднага да публикуват новината - повечето дирижирани медии, вкл. и Фокус, чакат позволение "от горе", а позволение "от горе" за такива новини се дава само ако след тях следва ... престъплението е разкрито ... извършителите са задържани при акция "ДГД" и т.н.

Утре ще го поместят в едно малко каренце в долния ляв ъгъл на вестник 24 часа на 13-та страница. Гъзолизците от Босфор ТВ изобщо няма да го споменат, а ако някога се разкрие (напр. ако крадците се блъснат в полицейски автомобил) ще е на първите страници на вестниците с продължение от няколко броя и прокурора по делото ще стане 18-ти Заместник Главен Прокурор.

Бургас е единственият град в България, който още живее в ранните години на демокрацията. :)

да не би да е единственият град където за последните години или по-скоро месеци да се извършва обир?

не разбира се. но ако си живял там и не си бил бабаит ще знаеш какво имам предвид. иначе обирите на банки станаха нещо много обичайно за родния ни край.

То по тази логика американците в кои години живеят, а не само те.? :)

американците са голяма работа. те живеят в бъдещето и са неразбрани :-D

тъкмо стана интересно, че бдителната жена се е обадила на 112 пък то те хората намерили ключовете, завързали охраната, разбили инкасото, сигурно и кафенце са си направили от машината и по една цигарка са дръпнали и са си отишли преди да реагират властите :-D

язък и за бдителноста да си беше гледала фурната че и изгоря баницата

Аааа,те закона го спазват-не пушат на закрито! :))))

е те това е удар- и я така че ударим дажкпота

гейрб усещат края.....така че квото могат да заграбят за последно....:)