Коментари - Взривиха аптека на Марешки в Бургас (снимки) | dnes.dir.bg
назад

Взривиха аптека на Марешки в Бургас (снимки)

Бомба избухна пред аптека от веригата на бизнесмена Веселин Марешки в Бургас. Няма да се предам, заяви той.

Обратно в новината

Коментари - Взривиха аптека на Марешки в Бургас (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как цената на едро от там дето купува той е 1,524 лв/литър, а продава под нея? Ако има контрол това няма как да се получи.

Не беше ли този дето искаше референдум за това да може да има повече от една аптека от една верига в един град или нещо такова. Този ли ще ми говори за картели?

Защо да няма бе сельо! Държи най-ниските цени, печели, няма как да стане пълен монополист. Като не ти харесва пазарувай си на село с 30% по-скъпо!

петър

въпроса е другаде,градски.въпроса е че чрез този референдум ,господинът цели да се възполвзва ,той самият а не държавата и народът и.недопусти мо е бизнесмен да инициира референдум, за да развива собствения си бизнес.

В София има аптеки на Марешки и хората пазаруват масово от тях . Прави ми впечатление ,че няма нито една негова бензиностанция ! Явно среща мощен отпор от мафията на горивата в София !

трябват ни още като него!

Въпросът именно е този, как Марешки издържа на тези скъпи цени на едро с ниски цени на дребно. Огледайте се,колко бензиностанции в България фалираха? Те не продаваха ли както всички останали? Кой е заинтерисован да се срине бизнеса в държвата ни? Нека да си дадем отговор на това.

Ганчо това не го интересува. Важно е да е евтино, а винаги плаща скъпо, но е тъп да го разбере.

Въпросът именно е този, как Марешки издържа на тези скъпи цени на едро с ниски цени на дребно. Огледайте се,колко бензиностанции в България фалираха? Те не продаваха ли както всички останали? Кой е заинтерисован да се срине бизнеса в държвата ни? Нека да си дадем отговор на това.

.."Кой е заинтерисован да се срине бизнеса в държвата ни? " ----------- Е как кой, болния ти мозък!

Човече, при Тодор Живков имаше ниски цени, но нямаше стоки. Потреблението беше ограничено именно заради ниските цени - държавата не искаше да произвежда на загуба. Дори и това, което произвеждаше беше на загуба заради изкуствено подържани ниски цени и затова България фалира. Ето защо след 89г. държавата ни премина към пазарна икономика, но ние всичко побългарихме. Имайки в предвид и продажниците, които пречат държавата ни да върви към нормални пазарни отношения, то резултатът е виден - всички сме в блатото. Спасение няма.

Онзи генерал:-" Ало Ваньо..." каза обаче днес една мисъл, която ми звучи много правдиво! КАРТЕЛЪТ се бори с всички сили и средства, срещу вноса на горива и тяхното по-евтино разпространение!! Страх ме е за птичката изправила се срещу Него! Май това е последното предупреждение от МАФИЯТА към Весо Марешки, бръкнал им в аптекарският и бензинов грабеж на обикновените хора! Само Прокуратура, ДАНС, АП, МС, НС и полиция не Го виждат картела и не се борят за унищожението му! Докладът от ЕК бил "обективен", не бил "унищожителен" и така ще си продължат да си цоцат втората заплатка от картели, олигарси и мафия! Пак да ги изберем!

Ако някой си е мислел, че петролния картел ще се предаде без бой жестоко се лъже. При следваща стъпка на поевтиняване може да бъде наказан и по- лошо. Дано само да не гръмнат бензиностанцията, че ще пострада и близкия квартал.

Нищо не разбирам нито от бензин, нито от аптеки. Но бих си купувала от неговите аптеки и неговите бензиностанции. В човешката природа е да се краде. Това само як контрол може да го спре. Но той поне оставя нещо и за нас. Останалите и това не правят.

Магарешки пак се е напърдял...

Да подкрепим Марешки в борбата срещу картела. Картелистите ще се погубят от алчност на гърба на народа. Ето че мафията не се посвени да посегне на героя на днешния и утрешния ден г-н Марешки. МАРЕШКИ ПРЕМИЕР!

В България нищо не е такова каквото изглежда!!!!! НИЩО! Доказваме го всеки ден.

От известно време Марешки, по всякакъв начин търси да привлече вниманието на обществото към себе си. Беше позагубил популярност, а човека има някакъв вроден нарцисизъм. Сега отново започва да влиза под светлините на прожекторите. Та в този ред на мисли, си мисля. Дали не е възможно(само така си мисля) да си е поставил "сам" това взривно устройство. Та да се изкара жертва и герой. Понякога сам се плаша от себе си. Защо не вярвам и на една думичка в тази ченгеджийска държава.

Сега магарето стана мъченик и борец за правда...

Aйде, бързо бързо махнаха новината! Стискаме ти палци Марешки!

Най-сетне!

Богаташ в България НЯМА!!!

ПРОСТО НЕ МУ ВЯРВАМ.

loyola

аман от луднали бакшиши

Абе или аз нещо не разбирам, но защо скачате против Русия, Лукойл, Путин и т.н.??? Нали горивото пристига в Нефтохима от Лукойл на пазарна цена! След това влизат цистерни на Шел, ОМВ, Марешки и т.н.. Ако това е вярно, то тогава кражбата се извършва не от руснаците, а от един картел на бензиностанциите в БГ???

БРЦК

Е има и кражба от Лукойл - не декларират печалба , махнаха измервателните уреди и тн и тн. Но иначе бензоностанциите ни прибират по 50ст на литър.

Локойл има решаващо влияние за определяне на крайната цена. И тя не е пазарна, защото Лукойл е монополист и вече над 20 години уж пазарна икономика не позволяват да има друг играч при течните горива. Докарват от хиляда кладенеца вода, за да го постигнат. Но си струва - навсякъде цената пада, а тук те си печелят милиардите и не променят цената, защото нямат конкуренция.

Явно хората, които цъкат минуси, искат да си има монопол и ние при най-ниските заплати да плащаме по-скъпо за горива, което се отразява на всички останали цени.

Въпросът именно е този, как Марешки издържа на тези скъпи цени на едро с ниски цени на дребно. Огледайте се,колко бензиностанции в България фалираха? Те не продаваха ли както всички останали? Кой е заинтерисован да се срине бизнеса в държвата ни? Нека да си дадем отговор на това.

Цената на едро е по-висока. Освен това има Картел, като в основата е пак Лукойл. Всеки който иска да купи петрол трябва да сключи договор и цената към него зависи от това. За внос на конкурентен бензин се изискват акцизни складове и познай кой държи 905 от тях? Да не говорим че от 40 млрд оборот за последните години не са платили и стотинка печалба. Отделно декларира по-малки продажби и дори са на загуба и крадат ДДС, акциз и кво ли не.

Политическата реклама е скъпа, понякога се налага да инвестираш милиони. А тук виждаме пример как може да си направиш огромна реклама с една бензиностанция. Дори да продаваш без печалба, дори да продаваш с малка загуба това е нищожна инвестиция и огромна реклама. Спомнете си за един кандидат за кмет, който доби популярност с един измислен проект за небостъргач. Радвайте се, че цените падат но не бъдете такива наивници и не търсете спасители сред престъпниците. Точно Марешки да говори за морал?

Минаха тези времена в които хората биха ти се вързали. Варненци те знаят що за стока си и на изборите резултата се видя. Освен купените гласове, никой не гласува за теб. Ти си нищо повече от една мутра. А това което правиш е неевтин пиар. Дано да продължи по-дълго за да можем да се облажим на макс а ти да пообеднеш малко.

КАТО НА ТРЕНЧЕВ ДЕТО ЛЕЖА УЖ В ЗАТВОРА! НА ИЗБОРИТЕ, ЩЕ СЕ ОПИТАТ ДА ГО ПРОБУТАТ НА НАРОДА, КАТО "БОРЕЦ С ОЛИГАРХИЯТА"!!! ОБАЧЕ ТО КОЙ НЕ ИСКА ДА ИМА ВЕРИГА АПТЕКИ ГО БИЯТ И ГО НАСИЛВАТ :) ПОРЕДНИЯ "БАРЕКОВ" !!!!!!!!!!

Хайде стига с безплатната реклама на този уж "честен бизнесмен" ,от който се мъчите да направите един псевдо герой борещ се с монополите. Да не се окаже след време ,че това е поредната лъжа целяща да се прикрият закононарушенията с ДДС от основната му дейност и игрите с цените на лекарствата . Нещо подобно на колегата му също "честен бизнесмен" присвоил забравените да плати укрити данъци за 63 милиона лева. Преди две години се случи същото и с един билкар Л.Симеонов при това и убиец ,от когото направихте едва ли не национален герой от борбата срещу банките едва ли не равен на Левски.Оказа се обаче ,че този убиец е един най обикновен крадец откраднал от банките кредити за 1,5 милиона лева и триста хиляди лева от ДДС. Един мошеник опитал с приятелчетата си от Сливен да си откраднат от европепейските фондове нови 2,2 милиона лева . Затова по-леко с хвалебствията.

Дали ще се окаже нещо или не е въпрос на време. Обаче със сигурност ти мразиш всички успели. Освен това какво предлагаш - цял живот да си плащаме грабителски цени на всичко, да позволяваме на банките да ни разоряват, но ние да сме послушни? Не че винаги не е било така и има огромен шанс завинаги да си остане. Няма светци между хората, но когато някой прави нещо добро, трябва да го подкрепяме.

Като чета във форума става ясно ,че ще купуваме от вашите бензиностанции.Пожелавам Ви колкото се може по бързо да направите верига в цяла България.

Опитват се да внушат, ЛУКОИЛ стои зад атаката срещу Марешки, за това са избрали мястото за предупреждение и сплашване в Бургас. Лукоѝл определя тавана на цените. Вярно според пазарната конюнктура,но нали уж сме пазарна икономика, защо поне веднъж другите големи на този пазар не свалят от кумова срама поне с 3-4ст. Марешки показа, че може не само с 3-4 ама и с 30-40ст. Да ама лакомия/ да им приседне дано/. Смучат от наѝ-бедните в ЕС и ни говорят за социална демокрация. Кърлежи кръвопиѝци, слуги на ИЛЮМИНАТИТЕ.

Човече,не си разбрал НЕ "Лукоил" седи зад бомбата срещу Марешки, а "Лукоил" му дава евтиното гориво, за да злепоставят другите, т.е. да ги фалират. Тогава виновни ще са сегашните управляващи. Някак си все наопаки разбираме.

Защо не го арестуват,като краде от държавата?

someone

ако съм на марешки си взимам милионите и се изнасям за чужбина. натрупал си е началния капитал, и навън може да има бизнес. мисля, че има голям риск скоро някои да му свети маслото в българия.

Бъди спокоен и извън България ще го открият, ако е вярно, това което си мисля, т.е. че се занимава с конспирация.

Марешки мафиот ? Ами станете и вие мафиоти, продавайте лекарствата на достъпни цени, бензина също, хляба без трици, месото без вода, ракията без менте алкохол !

хайде стига бе, та ти се оля вече...

Марешки е copy-paste на "бизнесмена" Ковачки.....защо не погледнете, какви суми дължата на държавата за осигуровки и данъци и след това ми говорете.

Троловете, вие сте на всеки сантиметър!

Няма нужда от героизация на този човек, но е факт, че той иска нормална функционираща пазарна икономика, пазарно определяне на цените, а не на картелна основа. В България "бизнесмените" свикнаха всичко да става с договорки под масата за сметка на потребителите, клиентите или държавата, пазарът не ги интересува. Няма и контрол. Затова са критиките от ЕС, затова са и редица убийства на бизнесмени, затова изоставаме в развитието си, заради непазарната среда. Аз лично подкрепям инициативите на Марешки, въпреки явния популизъм, очевидно не може да се мине без него, дори когато правиш нещо що годе читаво.

.....да, ама друг път!

Не ме интересува какъв е Марешки, важното е че разчупва монополите и картелите за горива и фармация. Подкрепям го!

Да, но ето резултатът какъв е. Как да разберем - конкуренция ли е, поръчково ли е или потърпевши, на които им е дошло до гуша от непазарните механизми са сложили бомбата. Господата, които вършат далавери, да си помислят,че рано или късно ще има възмездия. Не твърдя, че Марешки е от тях, АЗ СЪЩО СИ КУПУВАМ от него, но имам съмнения, как така, само той е НАЙ-ЕВТИН и НАЙ-СМЕЛ. Явно разчита на това, че НЯКОЙ го пази.

?!?!?!?!??!?!?!!??! По-долу чета: "Нека помогнем на Марешки. Нека всички варненци да купуваме гориво от него. Нека всички БГ да купуваме лекарства от него. " ?!?! Недоумявам как може да има толкова наивни, да не кажа за да не ги обидя прости хора...!??!?!? МАРЕШКИ ИСКА ТОЧНО ТОВА ОТ ВАС ПРОСТИ НАРОДЕ!!! ВСИЧКО Е МАНИПУЛАЦИЯ И ТОЙ СЕ СПРАВЯ ПЕРФЕКТНО. ЦЕЛИЯ СВЯТ РАЗБРА, ЧЕ ОТ бЪЛГАРИНА ПО-ПРОСТО ГОВЕДО НЯМА НА ВСЕЛЕНАТА! Марешки е част от голямата игра и един от хората на мафията. Според Вас, ако той е "нормален" човен като нас, КОЙ би му позволил да порастне?!?! Айде малко да мислиме преди да се отдаваме на емоциите! Напротив, не купувайте нито горивата, нито лекарствата и ще видите какво ще му се случи! Няма да обеднее....не говоря за това!

brawo! ++++++++++++++++++++++

.....В допълнение ще кажа, че именно в този момент на Българският народ му трябват ГЕРОИ и ТОЙ използува тази слабост. Разберете, че в България няма редовен и нормален бизнес. ВСИЧКО е интереси и политика! Запомнете, че не трябва да се вярва, колкото и правдоподобно да изглеждат някои неща! Трябва да вярваме в себе си и да бъдеме ЕДИННИ и НАРОД! Само това ще ни спаси да затрием ДЪРЖАВАТА си!

Скъпи умнико пазарната икономика е такова нещо.След като продава по евтино там всеки има интерес да купува.Като вдигне цените хората сами ще се отдръпнат.

Скъпи ...... Пешо! Когато започнетме да гледаме по-далеко от носа си и собствените си важности и интереси, тогава можеме да победиме мафията и да се наречем НАРОД!

Пазарната икономика се движи от един основен принцип - според търсенето и предлаганото. Зависи какво ще ти бъде предложено. Ако потребителите на бензин са клиенти на Марешки, то той е клиент на неговия си доставчик. Как така той има най-евтин доставчик? Това е загадката, не че съм против евтиния бензин и евтините стоки. При него е очевидно - лекарствата най-евтини, сега пък и бензина. Нима той е най-почтеният бизнесмен в тая държава? В България има маса народ, който радее и иска да работи за нейният просперитет, но не успявят. Всичките тях негодни ли да ги смятаме. Мога да ти дам стотици примери.

Личи ти че си "нормален", както сам пишеш. Платени клакьори на лузери от фармацевтичния, а сега и от петролния бизнес !

Съгласен съм с теб , това може е просто един сценарии с , които да се увеличи обществената подкрепа към Марешки и виж хоп..... хората вече го искат за президент! Обаче като се замислиш не е ли целият обществен строй на световно ниво един сценарии обслужващ политичестката класа и хората свързани с нея .

И така да е - човека много добре се е насочил, вижда, че може да трупа печалба и с ниски цени - следователно продава :) Викат ми закон за търсенето и предлагането - а ако има лумпени да купуват скъпото пред по-евтиното - заслужават Дарвинова награда. Може и мафиот да е, ама това, което прави, е законно и хитро - в момента така прилапва пазарните ниши, че другите мошенци със скъпите горива се изядоха. Моля преди да коментирате: 1. Научете се да пишете поне малко грамотно, че като гледам как сте "расТнали", "порасТнали" и още много срам за вас; 2. Преди да се употребяват термини и постановки (икон. и тем подобни), поне малко се информирайте какво гласят; 3. Вместо да се радвате, че се доказа, че преодават прескъпи горива, Вие говорите тука глупости. Мафиот дори да е, със сигурност не продава на загуба, защото е незаконно - следователно му стига да плаща заплати, такси, данъци и да е пак отгоре - та помислете малко поне кое е от полза за НАС ???

....и Марешки е един фалшив герой, но като има наивници да му вярват.

да го оплюем и него, а ? Това ли предлагаш ? Що не питаш дядо си и баба си какво мислят по въпроса, като си купуват лекарства ? Че всеки спестен лев е от значение за тях !

....мойте баба и дядо отдавна не си купуват лекарства :-)

Може да е фалшив но лекарствата са му истински и по евтини от другите аптеки.

Що бе, да не би горивото му да е фалшиво, като на някои други ?

Аз подкрепям сайта Ви , че сте едни от малкото ,които отразяват като важна новина. Отворих днес, блиц и други само са щриховали случката . Явно е ,че и новините са ни платени и ПР ориентирани .... После нямало цензура и медиите са независими

Да подкрепим Марешки. Нека не го оставям сам в тази битка. Нека осъзнаем, че това което прави е в наша полза и ако не го подкрепим, ще го оставим руската мафия да го смачка. Марешки е милионер в десетки хиляди милиони. Не той, а ние имаме нужда и полза от него и действията му. Апелирам, нека му помогнем. Нека купуваме от него.

То е ясно че хората ще купуват там където е най евтино.Да направи бензиностанции в цяла България.

Може сам да се е самовзривил с цел ПР може и други да са свършили тази работа.Но твърде спокоен ми се вижда Марешки след отварянето на бензиностанцията.Не знам с каква охрана се движи но но тя едвали би могла да му гарантира живота на 100%

Има нещо съмнително в цялата работа далавери всякакви.

Нека помогнем на Марешки. Нека всички варненци да купуваме гориво от него. Нека всички БГ да купуваме лекарства от него.

Да не си помислите че в България има енергийна,петролна,алкохолна цигарена,дървена,акцизна,политическа и съдебна мафии. Сакън. Те са независими предприятия .

Твърди се, че компания за горива е платила на бензиностанциите във Варна да продават под Марешки, зад а го смачкат. Варненци, купувайте от Марешки!

Ей КАЗАЛИ СА НИ ГО МНОГО МНОГО ОТДАВНА СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА ЕДНА ПТИЧКА ПРОЛЕТ НЕ ПРАВИ

Аптечката е доста малка, но БИЛА с най-големият оборот- така казаха сутринта журналята. Хайде де, за гларуси ли ни взеха?

Подкрепям напълно Марешки! Браво. Единствено той показа с какви надценки от по 40-50 ст. работят компаниите за гориво. И че в БГ категорично има картел.

Марешки се самовзривил с цел ПР ? Ами Плевньо да се самозапали със същата цел, а ?

За нито една партия от сега управляващите няма да гласувам на следващите избори. Нито дума за картела при горивата камо ли да очакваме действия.

Стига с тоя картел, защо ни пращаш в трета глуха?

Категорично има картел. Това еясно и за малките деца. Трябва повече да се говори за това, за да може да надигне обществена маса, която да сложи на масата този въпрос.

Georgi Hristov

Как да те пратя в трета глуха като ти вече си в десета глуха. Естествено, че има. Аз лично си го знам за себе си от много отдавна. Сега просто стана очевадно за всички.

2014 - "атентат" с/у Доган; протести - без правителство; КТБ - фалит! ФАКТИ! 2016 - Местан свален; протести; взривове. КОЯ БАНКА ЩЕ ФАЛИРАТ ЛЯТОТО?

Ако се продължи така,ще има следваща.

Понеже путлерастията вепрекъснато лъже нагло само посочвам управителния съвет на Лукойл - т.е. тези които взимат решенията. Вагит Алекперов Президент Компании Сергей Кукура Первый вице-президент (экономика и финансы) Равиль Маганов Первый исполнительный вице-президент (разведка и добыча) Владимир Некрасов Первый вице-президент (переработка и сбыт) Александр Матыцын Старший вице-президент по финансам Азат Шамсуаров Старший вице-президент по добыче нефти и газа Вадим Воробьев Вице-президент по координации сбыта нефтепродуктов Сергей Малюков Вице-президент по контролю и внутреннему... още аудиту Иван Масляев Вице-президент Главный юридический советник Анатолий Москаленко Вице-президент по управлению персоналом и организационному развитию Денис Рогачев Вице-президент по закупкам Валерий Субботин Вице-президент по поставкам и продажам Геннадий Федотов Вице-президент по экономике и планированию Евгений Хавкин Вице-президент руководитель Аппарата ПАО ЛУКОЙЛ Любовь Хоба Вице-президент Главный бухгалтер

Тролче, да те светна аз кой взема решенията. Това са В. Златев и Б. Борисов. Чужда фирма на територията на БГ няма как да вземе тези решения без подкрепата на правителството. Така че там търси причината.

Това са клона на мафията в България. Глупчо, аз посочвем така наречените от путлерастията "родшилдовци" в Лукойл.

Pesh0

Питайте гуугъл за : Вижте къде Марешки ще строи бензиностанция в Бургас/снимки/ Естествено, няма нищо общо , със взрива . В бургас си има правило , колкото по далеч от нефтохима е бензиностанцията , толкова е по евтино.

Що ли си мисля,че автор на това взривче е мутрата-гагаузин Магарешки-кой има изгода от тези две счупени витрини,дали ако наистина е настълил мафията няма да го самоубият,а ще му се размине с два джама...И сега аура на светец,интервюта навсякъде,борец за правда,баси смешника..