4-ма ученици бяха пребити от група други младежи до гимназия

Четирима ученици от Професионалната гимназия по сградостроителство и инсталации в Бургас са били нападнати и бити от група младежи днес, съобщиха от МВР-Бургас.

Обратно в новината

Коментари - 4-ма ученици бяха пребити от група други младежи до гимназия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само жестоки глоби могат да очовечат този прост чалгарски народ. Нищо друго. Скачаш на бой. 10 000. Ама нямал бил. Запор на заплатите на родителите и на имуществото. След една година всички ще бъдат кротки и любезни.

Насилието - типичното изразно средство на вулгарите, както и при всички не претърпяли еволюция двуноги. Пасмина, която не е способна да се организира в нормална правова държава, която не е способна да твори и иновира, а само да руши и сере върху чуждия труд.

Нагли тъпаци! Пенсионерите в България карат на лучец и водица, а тизи тръгнали да си купуват по тройна пица на тъпак!

са от памтивека и се повтарят и днес! И при "всесилната милиция по времето на тоталитаризма" по различни причини имаше побойща между младежки групи или между отделни младежи. Диващината е част от опитите за заемане на определено първенстващо положение и утвръждаването в дадено група, прослойка или цялото общество и последващото го самоутвръждаването на някои, без оглед на пол и възраст, хуманоиди и за това тези побоища ги е имало, има ги и ще ги има, защото всички обществени комуникационни, телевизионни, писмени и електронни медиини издания дават гластност само на такива негативни противообществени прояви и по този начин тласкат недозрелите младежи и девойки точно към такива прояви.! Да сте прочели или видяли някъде нещо да е написано или по друг начин станало обществено достояние за някакви наистина достойни за уважение прояви и достижения на младите хора, пък и не само на тях?!

Дилърите си искат парите!

Анархияяяя....

че не са участвали бежанци - бият се наши момчета, българчета

Това важни новини ли са? Всеки ден важните новини се изместват от новини за катастрофи,побоища мужду деца,или побоища по улиците между хулигани. Вече не гледам бг новини защото знам,че това ще са основните новини.

А с КТБ какво става, май го позабравиха тоя случай управляващите?

За да има българи са важни няколко неща, да има здрави семейства, да има качествено образование, да има държава, която да има волята да направи всичко това възможно, но за съжаление всичко е изгубено, виновни сме само ние!!!!

Комунягите това не ги устройва! В една нормална държава комунягите, че пасат уфсите пак и че мечтаят да оберат мандрата!

Расте поколението Тиква, което слуша чалгия, мечтае да стане "охранител" и се друса с анаболи. Поколение, което се вдъхновява от мутанти като Боко и Ко.

На вас все някой ви е виновен ама вие никога не сте

Децата са нашето огледало, те имитират нашите действия, разберете най-сетне, че не може майката взима детето от училище качва се с него в рейса и си вади телефона да си чати, а детето прави същото на съседната седалка. С тези деца трябва да се говори ежедневно, губи се контакта родител-дето, второто нещо децата имат енергия, която трябва да изразходват някъде, а нямат къде, всички извънучилищни занимания са платени, няма кръжоци, няма спортни игри........няма държава, образование, няма нищо

По байТошово се събираха банди по 20-30 и отиваха да бият съседното училище или цигани.

Много помниш, бе! Пропуснал си да напишеш, че тези 20-30 са били все комсомолци.

грешиш консомолците правеха само лубов а не воина

Не бяха комсомолци товарищ, пионерчета бяха!

когато има провинения, а няма наказани -нормално е да зачестяват и побои и обиди и всякакви извращения...на малкото нормални хора им остава само да се молят да не са следващите.

Вероятно причината за бруталния побой е любовта на млада жена.

оставили ги били за наблюдение. Точно казано, защото в тази болница могат единствено да наблюдават. Там за активно лечение забравете.

Съпругът ми е учител от 23 години, децата стават все по-агресивни, родителите все по-неграмотни, прости и примитивни, по подразбиране и децата също, положението излиза извън контрол, МОН или не вижда или се прави, че не вижда, тенденциозно се опростачва населението и това е необратим процес, учителското съсловие от което също има плява, работи според парите, които му се плаща, свестните учители потъват и се отказват да се борят със системата. Няма смисъл, но все пак образованието на децата не е Убразование, което можеш да вземеш и да посадиш в главата на всяко дете, възпитанието и образованието на детето започва от ДОМА, а дообразоването продължава в училище и по-нагоре, като родители и учители трябва да бъдат ръка за ръка, за да изучат едни качествени хора за държавата си. Но това в Б-я вече е невъзможно!!!

Е като нямаме ценностна система, к'во очакваш?! Поколенията израснали през прехода видяха, че последните 25 години от възпитаните, умните и честните деца с малки изключения станаха сирмоаси или в най-добрия случай средна класа с апартаментче и комби, докато наглите, отраканите и бабаитите се возят по яхти, карат коли за стотици хиляди и управляват държавата!

Не бе... заминаха за чужбина!

късно е вече за всичко, речено-сторено, Вола, като рие си рие на гърба!!!!

Откакто свят светува силните, наглите, бабаитите, манипулативните и т.н. се ползват с повече материални блага. Това е в реда на нещата. Но ако всички бяха такива нямаше да останат ресурси на планетата. Никга не забравяйте, че богат е не този, който има много, а който има нужда от малко! Може да имаш целия свят и пак да страдаш остро от някаква недостатъчност и това да те прави безкрайно нещастен.

в родината на лъвовете останаха само оффцете .който ми посегне,ще му е за първи и последен път ,жив ще го глътна и в стомаха ми ще умре .

Тия диваци в какви семейства са възпитавани ами сега и родителите да наказват а копелдаците в с ТВУ безобразие

газови пистолети на много изгодна цена - 40 лева и газови патрони по 1,5 лева! Въоръжете си децата, друг избор няма!!!

Та да можем да четем новини от сорта: "Престрелка между тийнейджъри с газови пистолети завърши с фатален край за едно от момчетата!" ли!?

И как продавачите да познаят да не продават на гаменчета?

По татко. Като спре 10+ годишна баварска "лимузина" пред магазина, влезе вътре и започне да се държи все едно магазина е негов, значи не трябва да има пищовче за умаленето му копие на гаменче!

Не вярвам! За града на Димитър Николов, човека на футболиста и художника на годината Бойко Борисов от фирма "Ипон", казваха, че бил едва ли не най-доброто място за живот в България.

Е-е-е-е, не си прав, кмета на Бургас е за пример, нищо че е от ГЕРБ. Трябва да поощряваме малкото свестни хора, барем закачат и още някой друг покрай тях.

Лъжеш се жестоко. Николов е същият боклук като всички гербаджии. Ела в Бургас да видиш какви простотии сътвориха, на които вие се радвате от дистанция. Бургас изобщо не е най - добър за живеене, хоратя бягат оттам към София, а от София - навън. А сега - по темата: Семейството го няма, затова е така. В България кипи една колосална извънсемейна любов, всеки се забавлява извън семейството и се пердаши, както намери за добре. Достатъчно ми е в неделя сутринта във Фейсбук да видя масовото нашествие на групи от по 5-6 40-50 годишни изрусени жени, които снощи са били "бръмчалки". Просто няма кой да се грижи за децата, материалното и чалгата са завзели душите на хората.

В Бургаз Бургите се дерат с Гъзлиите. Нещо им става на младежите в градът на Лукоил.

Ами крайно време е на такива агресивни батки и кифли да им публикувате снимките, барабар с мама и тате. Да ги видят всички: роднини, приятели, комшии, работодатели, клиенти, бизнеспартньори и всеки да ги накаже както реши, затова че не са се справили с най-важната си задача ... това да бъдат добри родители.

а нЕкви ДРИСЛИ да земат да си затварят пумийните ями? Малко им е боя по някога

И знаеш ли какъв ще е ефекта? Не никакъв, а точно обратен. Ще ги дарят със славата, която търсят. Някой тука много правилно го е казал - ТВУ, това е спасението. Все се сещам как щерките на Бил Клинтън бяха наказани обществено полезен труд, задето ги хванали да пият бира!!!! "Как ще ги стигнем американците..."

в действие по булгаристанските земи!

Да, бе, ясно, в твоята родина дето е предимно в Азия такива неща не стават... Що не прегледаш тубата? :)) Или се разходи в най-близкия парк по тъмно. :) Вземи и нещо скъпо с тебе, да не те бият напразно. :))

Бил Клинтън има една щерка-Челси.:)

Те с комшиите си /Механото/ имат разпри от край време, даже ги разделиха с ограда ама пак се тупат от време на време.

Става въпрос за ЛУСК-а

Така е по селата

Кайно врме е за ТВУ-та.

Изключване