Младежи пребиха възрастна жена за 60 лева

Двама криминално проявени младежи на 17 и 20 години разбиха вратата на 70-годишна жена и я пребиха, за да откраднат от портмонето й 60 лева.

Обратно в новината

Коментари - Младежи пребиха възрастна жена за 60 лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На омразата,това са фактите.Трябва ли да лъжеме ние обикносенитд хора за да сме толерантни.Защо никой не защитава обикновените ДАнекопладци????????????????

Без имена в статията, значи са роми, по-новому.

Не са роми, това е политически некоректно изказване. От посолството са наредили да се наричат индобългари.

Знам, че на някои няма да им е приятно, но не трябва да се тръби наляво и на дясно, че са цигани. Какво искате? да настроите обществото срещу малцинствата и мигрантите ли? И после? Не виждате ли, че в Русия само това чакат, (а и работят активно). Да не искате да дойдат популистите, както се опитват да вземат властта в Германия, Франция и да заличат цивилизацията ни?

Иска ми се някой ден, да прочета заглавие с обратен смисъл "Баба преби двма младежи за 60 лв" в страна, в която рецидивът е норма и няма превенция нищо добро не чака нашите родители, а и нас самите след 30-40 години.... Спомних си случка с моята баба от преди 20 години (когато е била на около 70): върви си жената с бастун и торбичка в ръка към близкия магазин, когато един 14-15 годишен изрод се приближава и започва да и крещи, и да и дърпа чантата ... да - ама не, глупакът не си дава сметка, че баба ми на неговата възраст е помагала да се възстанови София от бомбандировките, и че е видждала много по-страшни неща от някакъв си малоумен, агресивен келеш .... та - баба ми хванала обратната страна на бастуна си и като му шибнала един през лицето - нещастникът паднал и отнесъл още няколко удара, докато се изправи и хукне да се спасява ... незнам дали има поука в тази история, но ми се иска да вярвам, че никой от нас не би осстанал безучастен ако стане свидетел на подобна сцена и искрено се надявам тези двама младежи да си получат залуженото е не просто поредна регистрация ...

Няма имена, значи са цигани.

А Младежите,случайно да са били от Цигански произход?а?Ей трябва да стане като едно време по Бай Тошово,като видиш циганин без нищо да ти е направил да го извикаш и да му удариш един шамар зад врата да му държу влага,да не се правят много на тарикати,а сега Мангалите се взеха нещо много на сериозно,нито сметки плащат за ток,вода,строят си където искат на чужда земя,крадат или по точно си берат джилязо,и тухли от на хората имотите,разбиват врати за да откраднат на старците пенсиите,и ако се наложи да ги пребият и изнасилят,градат всичко каквото намерят по мазета и стаи на непосещавани къщи по села,пребиват изнасилват млади момичета,и това всичкото според вас защо е така????По Бай Тошово време нямаше такива неща,май демокрацията не е вярна която ни я натресоха заедно със този измислен Е.С и НАТО,нали така?

ОК, всичко ми е ясно, само не знам защо тия двамата още нямат влезли в сила присъди? След като са признали какво са направили, след като всичко на полоцията е крайно добре известно, защо не са в затвора по най-бързия начин? И защо им се дава право на адвокат изобщо?

И ПОСЛЕ 5Г В ТУХЛАРНАТА!!!!!!!!!!!!!!!

ДОКОГА БЕ НАРОДНИ ИЗБРАННИЦИ? ПОДИГРАХТЕ НИ СЕ С МИЗЕРНИТЕ ПЕНСИЙ,А СЕГА И С ЖИВОТА.27 ГОДИНИ НИ ГРАБЯТ,УБИВАТ,А ВИЕ НИЩО НЕ ПРЕДПРИЕМАТЕ.ВИЕ ДОСЕГАЩНИТЕ НАГЛИ ПАРТИЙ НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ НАШЕТО ДОВЕРИЕ.ПЛАЩАТЕ НА ЦИГАНИТЕ ДА ВИ ИЗБИРАТ И ЗАТОВА НЕ ГИ ПИПАТЕ,А ТЕ САМО СЕ КУЧАТ,А НЕЩАСТНИЯТ БЪЛГАРИН РАБОТИ И ГИ ИЗДЪРЖА.Е КОЙ Е ПОПУЛИСТ,МОДЕРНАТА ДУМА

Това си е отвсякъде ГРАБЕЖ С ПОБОЙ (грабчо с музика - жаргон) и присъдите са сериозни, само да няма "ПРИЗНАВАТ СИ ВИНАТА" и хоп намалена присъдата.

Апропо,тогава имаше взвод за таз работа(на ротационен принцип,да не се травмата)

у нас е като фейсбука, само срещу регистрация

Не бе,да искаме референдум за всичко -Велико народно събрание,смъртно наказание-задължително като при Т.Живков-тоест да се изпълнява и т.н.Забравих-БХК вън немедленно и безвъвратно

Това,държава ли е .кучетата да я ядат

Знам, че на някои няма да им е приятно, но не трябва да се тръби наляво и на дясно, че са цигани. Какво искате? да настроите обществото срещу малцинствата и мигрантите ли? И после? Не виждате ли, че в Русия само това чакат, (а и работят активно). Да не искате да дойдат популистите, както се опитват да вземат властта в Германия, Франция и да заличат цивилизацията ни?

"да заличат цивилизацията ни" Ако имаше някаква цивилизация за заличаване, старците по селата нямаше да са подложени на такъв тормоз, нито престъпници с хиляда регистрации за кражби и грабежи да свобода. В Германия сигурно има много цивилизация за заличаване, но тук? И стига с тия вицове за всемогъщия Путин. Само му правите реклама.

ще ги намерим и изпратим в последен път с музика и песни

Пишете малко повече информация за нападателите, имена, от кой квартал са и тн.. Щом са познати, трябва повече хора да ги познават, щом съдебната система не ги държи настрана от хората.

Сега да ги накажат една година да ѝ помагат в домакинството - да ѝ чистят, цепят дърва, копаят, садят и отглеждат градината, да ѝ пазаруват и да ѝ режат ноктите на краката :-) без заплащане, без благодарности и без почивен ден.

или веднага разстрел публичен или катран пера разходка и обесване публично

Влад, има ли значение дали са я пребили или са я заплашили? Кои има право да влиза посред нощ в домовете на самотните ни родители и да ги ограбва? Жалко , че децата не могат да имигрират заедно с тях Това не е държава.

Влад, има ли значение дали са я пребили или са я заплашили? Кои има право да влиза посред нощ в домовете на самотните ни родители и да ги ограбва? Жалко , че децата не могат да имигрират заедно с тях Това не е държава.

даим отрежат ръцете!

Докога сайтове като дир.бг ще ПРИКРИВАТ ЦИГАНСКАТА ПРЕСТЪПНОСТ?!? Къде са имената на престъпниците? Защо извергите са описани мило като едни обикновени "младежи"?!? Дираджии, работите срещу България!

Когато НЕ СА ЦИГАНИ, в новината има 2 имена на извършителя, снимка негова и на семейството му, информация къде учи, какво е завършил, къде работи, за какво е задържан, човека е в ареста, и институциите работят на пълни обороти !

В Ново Паничарево няма нито един българин

Регистрирани многократно за кражби. И какво прави полицията? Само ги регистрира ли? След това...

Крадливите политици направиха българката да ражда престъпници от които никой не е застрахован по улиците.

Без глупости! 90% от този вид престъпност е ЦИГАНСКА!

Дайте ги на мен-ще ги вържаза дърво и ще ги пребия с камъни!!!Дори такава смърт е милост за тия изроди!!!

Не циганите, а българите са виновни! Защото строят молове, а трябват трудови превъзпитателни лагери! За такива младежи.....

Напълно сте прав-само с труд,а ако трябва с бой и дисциплина в ТВУ-та ще се превъзпитат тези келемете,дето се пръкнаха в последните години.

И понеже са тъмно зелени дори и инициали няма... Писна ми от тоя расизъм на държавата към собствените и чада. И то точно тези дето плащат данъци. Време е за сеч до кокал.

Евроатлантици

Галгобесепаромангасари

Възпитавани в евроатлантическите ценности да спечелят на всяка цена без труд и по възможност да откраднат ....

Не разбрах, обаче дали наистина са я пребили или само са я заплашили с бой!?

Старицата има драскотини по лицето и кръвонасядания по тялото. Да не са от падане по стълбите... Само като си представя тази сцена - изродите бият и заплашват възрастна жена и полудявам от ярост. А дори и само да са я заплашвали...

младежи+рецидивисти = мангали

какви младежи! ЦИГАНИ са това! Онзи ден - МОМЧЕ открадна входна врата, днес "младежи". А стига сте ги крили! Пишете ЦИГАНИ и толкова - право както си е!

Тенденцията не е случайна. Опитват се да приравнят тези елементи до нас, хората.

какви "младежи "са това бе,това са примати,добитък,скотове,животни ,но не и "младежи"както ги наричате.Стига вече сте се правили на по-католици от папата .Те ви серат в/у главите ,вие мислите че е манна небесна.Е по-големи амеби от бълг.лизачи няма.Страхливци,плужеци.

ВИЖТЕ КАКВО НИ ЧАКА АКО УСПЕЕМ ДА СЕ ПЕНСИОНИРАМЕ НА 65-70 ЗАРАДИ ДЕМОГРАВСКИЯ СРИВ ВЪВ ОБРАЗОВАНИЕТ И БЕЗРАБОТИЦАТА СРЕД МАЛДИТЕ А ТОВ ПОЧВА ОТ МИЖАВИТЕ ЗАПЛАТОИ НА РОДИТЕЛИТЕ

тва е тъмнозеленият електорат на тиквата и съсела

Вече няма и къде да се пращат ,щото Мая Манолова и Екатерина Захариева нахокаха българите ,че не си ги взимат в къщи да ги гледат ,защото в ТВУ нямали равен шанс с други младежи и затова крадели!

60 лева са си 60 лева, кой ти ги дава ?

Всички остаряват,а със подрастващите олигофрени,теб и за по-малко може да те претрепат?

Ефективно наказание - на раздумка и песен с психолог!

За такива-разстрел.

Това е начина! Единствения начин!

В чужбина за всяко едно убийство хората се надигат на протести,а тук всичко живо спи въпреки,че ежедневно циганите ни колят,като пилци... Докога ще търпите беееееееееее???

В новината не пише каква им е етническата принадлежност. Ами ако се окажат българи? Има някаква вероятност и да е така.

Когато НЕ СА ЦИГАНИ, в новината има 2 имена на извършителя, снимка негова и на семейството му, информация къде учи, какво е завършил, къде работи, за какво е задържан, човека е в ареста, и институциите работят на пълни обороти !

тъй като съдът няма да направи нищо поне да отнесат един здрав бой в полицията

Тъй като тези са бетер улични псета, преди да бъдат пуснати, нещо, което за съжаление не подлежи на съмнение, поне да бъдат кастрирани и обезпаразитени.

Само по 50 ст. и ще се оправят....завинаги

И 50 стотинки са много за такива унтерменшени!

loyola

Призовавам към кастрация ...

"Срещу двамата задържани е образувано бързо полицейско производство." Хубаво, ама какво от това? Ще ги осъдят ли така, че да не посмеят повече да крадат и бият, т.е. няколко години тежък, каторжен труд? Не, няма защото ще нарушат "човешките" права на човекоподобните изро*и. Защото правосъдие няма. Има правораздаване и то няма нищо общо със справедливостта. Биячите от този етнос са послушни гласоводаватели. За това ще си ги отглеждаме; ще крадат и ще пребиват родителите ни; и никой няма да вземе мерки да спре това безобразие. Горката жена, какъв живот е това да трепериш в собствения си дом, че всеки момент може да те оберат, пребият и дори убият!

Поредната жертва на сатурианците, развъдени по цоциалистическо време.

17 и 20 години - родени са 2000 и 1997-а. Къв социализъм те гони не е ясно....

Бая простичък си цървулкин, ама надали ще го разбереш.

ами на 17 и 20 години ще е малко трудно да са от Цоца. Ама ти си по-учен и Убразован, по знайш.

Цингарела, цингарела...

българия е станала импотентна държава или педалска страна, която няма сила да защити старите хора, които са тормозени от боклуци на 17 с множество крабежи и насилие