17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Типичните ГЕРБерастки номера прилагани от години - обявяват голям грабеж, а после "бащински" се намесват и обявяват половинчат грабеж. Наивниците са доволни, че има кой да ги закриля, защитава, обгрижва, а герберастки желаното увеличение е постигнато, не само няма негативи, а дори имат подкрепа. Къде спа кметската "компетентност" и защо е винаги след събитията да обясни бургаската "бащица". И да - помним Йоан Костадинов, който беше още по-зле.

Правим се на интересни. КЕВР е независим орган - Тиквата го каза, Митю ко са прай на ощипана мома?

А таксата от 5 /пет/лева за лугата ?Беше без пари,после 2 лева сега е 5.Сигурно и те са на загуба тъй като са вложили около един кубик дъски.Не се наядоха!

Това знаете ли какви огромни суми са 60% в абсолютна стойност в месец?! Става дума за чиста печалба от няколко милиона лева всеки месец! А пенсиите ги увеличиха с 10% Никакви инвестиции не се правят, а водата просто си тече, а тия от ВИК лапат яко милионите. Водата дори не се хлорира. От години водата нито се хлорира нито се пречиства нещо и затова мирише на риба. Сего като приеха увеличението хлорираха водата 2 пъти и стига толкова. Малко са им милионите които ще налапат и им е жал да хвърлат на вятъра дори няколко смешни лева за хлориране и пречистване, след като могат и тях да си ги приберат! Някой виждал ли е да са хлорирали водата за последните 10 години?

Тая близалка на Бойко не знаеше ли за увеличението, че се "сети" СЛЕД КАТО ВЕЧЕ Е ФАКТ?Всички знаехме, само той - не!Айде бе!Или щото идват изборите и иска да ПОПЕТИ бургазлий?А защо не е толкова "активен" и за газта?А за тока?А за горивата?

Стига с тия проценти , напишете за колко стотинки реално става въпрос та да разберем .

Във Варна ни начислиха новите цени от 01.07.! Тук няма кой да внесе жалба.

Бургас да внесе жалба и съдът да отмени и глобалното затопляме!

Бургас иска съдът да отмени поскъпването на водата с почти 60% - що?!? Който не скача е червен !!!

Откак се помня, цени в България са намалявани само при Вълко Червенков между 1950-1956 г. И веднага го изпъдиха.

"бъдещи инвестиции... събира средства от крайния потребител."

И инвестират на ротативките

сега и водата с толкова /тя пък защо, да не би да я внасят от Украйна? с танкери?/, реалната инфлация мина 22 %, дървата поскъпнаха до 200 лв. на кубик /реално са по-малко при доставка, нали знаете.../. %Имам две опасни стари дървета и не смея да викна някой резач, бог знае колко ще ме обрули, ще ми хвръкне цялата т.нар. заплата и ще ям дренки и глогинки, ако не е минал някой преди мен да ги обере.... Мамицата ви грижовна! Ще ми обещаете ли пак светло бъдеще и грижи за хората наесен, а? Леле като се юрна към пунктовете-....направо няма да спя от предстартова треска! Вече и за това не ви трябваме, сами си решавате и сами се самооторизирате от наше име и го размахвате като знаме, гадове нйедни. Може да ходим бедни, окъсани, прости и гладни, но ще ви надживеем и вас! Скъпо ще ви излязат тези "кюфтета"!

Концесии, а!? И парното в София, май Фандъчка ще дава на концесия, а!? И златото на България, май отдавна е на концесия, а!? И още много концесии, а!?

Ясно защо не иска това увеличение ! Няма нищо общо с гражданите ! Ревнаха хотелиерите , че им излиза скъпо да поддържат басейните !