Министър Лукарски: ”Хакват” се сървърите на бензиностанциите

В сектора с горивата също ще има наказани хора, прогнозира пред журналисти в Смолян министър-председателят Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Министър Лукарски: ”Хакват” се сървърите на бензиностанциите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека да ги изгоним вече мръсни мафиоти,Борисовскиий мафиоти.Ама кръв ще се лее та лее да знаете.Няма да е лесно!!!

В Италия има множество търговски вериги/бензиностанции и разликата в цените варира от по 20/40 евроцента. Как е тук у нас след като УЖ няма монопол ?

Боцка,а кога ще излезнеш с инфото за кредитополучателите от КТБ??? Скоро ли ще е??? Или умувате цесийките още???

Публикувани са от преди месец - кретен

"Ние сме събрали сега толкова данъци, колкото правителството на Орешарски при скъпия петрол, двойно повече, посочи Бойко Борисов. " Ами ... по-малоумно изказване от това .. здраве му кажи. Искрено се надявам и се опитвам да вярвам, че някой неграмотен пише тези изказвания или ние наистина сме обречени ако са плод на собствени усилия. Данъците и тогава и сега като стойност в цената са все едни и същи ( говоря за акциза ) напълно нормално е да събереш повече като е по евтино горивото от онзи "Орешарски" момент, който така удобно извинява. Бази боже ?!?!? "Въртящия момент на МАРКУЧА" ?????? Какъв маркуч върти пък тоя ? Олеле, ОЛЕЛЕ !!! Министър !!!!! Щеше да е смешно .. ако не беше трагично .... 11 000 колонки .. 58 нарушения .. от тях 50 % ако не са измислени - заплюй ме ..но нека са реални .. !!! 58/ 11 000 = 0,53% нарушения ... Аз ли си въобразявам или някой каза 30-40% измами ?!?!?!!? Продължавам да се заблуждавам, че не са глупави хора ... но те така упорито се стараят да ми коригират мнението ... Направете една услуга на всички ... вземете маркуча на колонките си ги ......

Браво за коментара Ви.

С десетки тонове дизел се зареждат на ден строителни машини директно от Лукойл без да се плаща акциз. При това се ощетява бюджета със стотици хиляди лева.

сега. За Златев нищо лошо няма да казваме - хем надува цените изкуствено хем Лукойл не плаща данъци, защото инвестира.

Ти кажи, какво ще правим със Златев и Лукоил?

Златев ще играеме карти. Лукойл ще ми пълни сметките и няма да плаща данъци. Повече от ясно е.

5 години вече управляваш и все по един и същи начин се опитваш да лъжеш, келеш банкянски! Все някой друг ти е виновен, а всички знаем, че просто си некомпетентен и прост, следователно всеки началник на отдел бойкотира решенията ти, ако има поне грам мозък. Пуяк, ходи при някой пенсионерски клуб, недочуващ, недовиждащ и неразсъждаващ да се надуваш и да правиш впечатление!

2

Колеги потвърдиха тези данни: гого ( нерегистриран ) 22.08.2015 15:09 Към днешна дата цената на едро на бензина франко база на доставчик е 1980 - 2000 лв/тон около 2 лв/литър с вкл. акциз и ДДС. Другото са свободни съчинения на ББ и клакьорите му. И добавиха, че около 80-90% от цената се прибира от Държавата (акциз +ДДС), даже производителя не може да направи такава печалба. А пък да провериш 7000 устройства и само 10 да си намерил, че имат вероятно някакви отклонения, си чиста статитическа грешка, сиреч в границите на нормалното. Или не са търсили там където трябва.......другаде е заровено кучето... 12

не мозем да ви свалим цените на горивата ако искате караите или ходете песа *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Когато държавата се управлява от "меко казано" некомпетентни, така се получава ! Само гола статистика, кой как злоупотребил, откраднал, фалшифицирал и по този начи ощетил държавата и обществото !...

хм, пломби на селските бензиностанции,...хахаха...защо не сложи пломба на ктб бе боце???!! там са наи големите крадци,....милиарди откраднаха, и ти взе кредит, пак милиарди, с част от които да тушираш кражбата, а с останалите да ти е комфортно управлението! и в двата случая стадото ще плаща,....хахахаха....какво безумие само,...с пломби се занимава целият министерски съвет, плюс данс,митници данъчни,мвр,прокуратура и.т.н...?! A, милиардите от ктб?????!!! ;))

Реформи, бежанци, КТБ кражба, референдум, цени на горива... всичко оправихме, остана наай-важния проблем - ПЛОМБИТЕ.

Хакната му е главата на Лукарски (луканка)!!!!!!!

Санкции!?!По 1000 лв ли!?Бравос!

Пломби. Кой баламосваш бе, Боко. Цената на петрола пада, у нас цените се покачват. Пломбите не са виновни за високоте цени на горивата а вие ГЕРБ. Вас трябва да пломбираме зад решетките, че предадохте и окрадохте народ и родина.

Гладна кокошка ... решетки сънува!

В България има три петролни рафинерии.Освен Лукойл и нас се намира Българска петролна- това е единственото място, където се добиваше петрол и никой не знаеше къде отива.Тъй,като всички подземни богатства са собственост на държавата, през 2004 г по терлъци рафинерията е приватизирана.Другата е съвсем известната Инса ойл,покрай ,която имаше доста дела за измами с ДДС и заради,която полицаите,които работеха по случаят бяха натирени навън със здрав шут от министър Ц.Цветанов

Развълнуван от разкритията по бензиноколонните кражби ,пропуснах да ви докладвам,че втората рафинерия,която ни задигнаха под носа е при Долни Дъбник- вече е частна!

Ако от 8000 проверени само 10 не са изрядни то това е предизборна буря в чаша вода.

България е най-бедната държава в ЕС, с най-нисък стандарт на живот, високи нива на емиграция и т.н. Вина за това имат всички партии, които се грижат основно за интересите на своите членове. Съдебната система е в окаяно състояние и ще продължи да бъде така след "реформите". Полицията се ползва с 19% доверие... Бизнеса се гради около далавери с обществени поръчки, евро фондове, контрабандни стоки, зелена енергия и посредници в търговията. Изхода от тази задънена улица в която се намира държавата е пряката демокрация - подобно на управлението на Швейцария!

Някой наистина вещ в продажбата на горива, може ли да сподели защо ако искам да си купя гориво от "Лукойл" трябва да ми го продаде посредник, а не, лично аз да мога да си закупя горивата за малката ми бензиностанция.

Няма такава държава!!!

В Понеделник като отворят борсите това ще ни е най-малкият проблем. Само Туитър изгуби две трети от стойността си... Бягайте от сега да зареждате брашно, олио, консерви, а бензинът няма къде ходи ще падне до прозиводствена цена. Ще обикалят по домовете да продават нафта тия.

отначало до край е Премиера - Цар.Не е казано кой,кога и къде краде - само министерско-премиерски "обосновани" предположения.Представете си какви са реалните цени на горивата-говорят,че сега са завишени с 40-45% и ако това е вярно , а няма съмнения ,че е така какво плащаме за всичко , което е свързано с транспорта и горивата.Това е пример за абсолютно безхаберие на управляващите и липса на реална представа за реалната икономика.За да обещаеш,че ще докараш нещата докрай значи си наясно откъде е началото-ами сподели с нас г-н Премиерю-Цар - може би ще ти посочим верния път за изхода от поредната простотия.Дотогава - браво Ваньо,браво Танов,браво и т.н.и т.н.Настъпи педала Вожде

...идват избори...

за кой кмет ще гласуваш

Лукойл защо продава на братята си скъпи горива? Така е, русофилистията защитава руските интереси но не тези на България! Да си русофилистична мас.ия означава да си подлога на Путлеристан.

Интересно, че на никоя новина за горивата не се споменава основния виновник за тяхната висока цена. Независимо кой е на власт, Лукойл никой не ги пипа.

Влез в Гугъл и напиши "Лукойл - собственост" и ще получиш отговор на въпроса си.

Руската ти чутура може да си мисли, че "Лукойл" не е руска собственост, но това не означава, че истината е на твоя страна.

Снощи по БТВ казаха че вдигат акзиза на оцветените горива за бита т.е. цената на бутилка газ за бита ще се увеличи с 5-6лв!!!Ако това е борбата с измамите с горивата...!!!!Вече за много тъп го смятат българския народ!Хвала на тези управляващи!!!Умници!

Т.е. едно е оцветено гориво за бита, съвсем друго е газ за бита пропан-бутан. Някой пак е дремел, докато слуша новините.

Гледам в момента актуалните цени на дизела в Европа и за Австрия в момента е 99 цента, в Полша 1 евро, защо става така обяснете ми. Лукойл даже през май още заработи новия блок дето усвоява 90% от суровия нефтшедьовър в технологиите. Работната ръка и труд са сведени до минимум и пак е поскъпо от Австрия. Неразбирам ?????

Господин Баце Боце, кой окраде КТБ? Вече измина цяла година, а ти мълчиш като комунист на разпит по този въпрос!

Как завърши мача м/у Ботев и Берое?

Платените тролчета на търговците са превъртели това е добре за обикновения потребител

но наи-важното в шибаната страна е никои да не понесе отговорност за нищо

ГЕРБ винаги са подкрепяли големите фирми. А те от своя страна са в основата на картелите. Защо правят този цирк?

за пари

Най голямата манипулация е цената а за нея избягват да говорят защото е над 25% и това.....дразни яко!

Борисов отклонява вниманиено на матрияла от основните проблеми на държавата и от некадърността на управляващите.

Тъпият му селянин, нещо бил казал.

Ала-бала. Няма доказано нарушение. Не се споменават фирми. Няма заведени дела. Няма осъдени. Някой си, нещо бил казал.

Да има наказания.

С Народен съд или по Закон?

Простият Борисов каза:В горивата, ще има наказани хора.Боже не е нужно да се съди за званието :ТЪП.

"Според него (Б.Борисов) има рафинерии, които не са внесли и един кораб със суров петрол." Аз не се сещам в България да има много рафинерии, а само една. А тя е на господарите на ББ - Лукойл. И какво ще стане, ще си изтегли фирмата за охрана, за да може с чиста съвест да накаже рафинерията?! Или ще му вдигнат хонорарите и съвестта му ще си замълчи отново, мръсна и покварена! И не вярвам, че само охранителната му дейност му пречи, а други зависимости, много по-опасни за народ и държава! Държавникът подчинен всячески на Лукойл и тия който го притежават, е подчинен и извън територията на рафинерията, по други пътеки и причини... Тежки зависимости! А България ще си остане измамена и опоскана от лешоядите, докато ги търпим все да са на власт! Борисов и Лукарски постоянно кръжат около бургас, а защо не влязат в рафинерията и пристанището Росенец, да видят там има ли пломибрани уреди, изобщо има ли ги?! Ама защо говорят иносказателно и треперейки? Кой е шеф на правителството, кой е държавникът тук, който без колебание и смело може да настъпи там където трябва за да защити българските финанси?!

Шо мълчити като мушнати гайди ве.Що не питате след като нефта е 40 долара защо цените на горивата не падат.

Цената на горивата кога ще бъде корегирана надолу.

в сектора "правителство " и НС, ще има оставки....сред зима..

Смайващо е в сайтовете темата за подвига на Шипченската епопея да се скрива от вниманието на читателите а да ни занимават с шменти капелите на мутрата. СРАМ продажници МРЪСНИ!!!!

Бойко Борисов заяви, че има рафинерии, които не са внесли и един кораб със суров петрол.

Еййй, чудят се какво да измислят за да отклонят вниманието от Лукойл?!? За кокошка няма прошка, за милиони няма закони!!!

Тиквата се изказва все едно не е премиер на тази държава, а обикновен потребител Мутро проста, за цената на горивата си отговорен ТИ!

Какво е въртящ момент на мъркуч?

да не си го чувал това? Студент не си ли бил? Това е прословутият "въртящ момент на маркуча" на г-на Лукарски! Той докторат има на тая тема...

А какво е мЪркуч?

Тия тикви нямат спиране! От 8000 проверени колонки, 10 са с грешно отчитане? Е, какво сте открили бе капути?

отново сме в акция !

А стига мля едно и също, бе нещастник!!Да бяха само горивата, на ръце ще ви носим....Всичко в таи държава е умряло и изродено още от много години, всички вие, долни мекерета, без разлика от цвят, гледате само собствените си интереси, какво ми се правиш на много загрижен, а наколенкаджиите журналя само го зяпат в устата каква поредна простотия ще изръси и повтарят....Срам сте всимки вие за нормалните и честни българи!!!

Обявен е Национален протест срещу цените на горивата Той се организира в социалните мрежи и е с начална дата 1 септември

Sm3hurk0

Много предизборен е протеста... Ша земе да го катурнете.... и ша тряа да Ви черпая. А дано ! Късмет !

Ivan

Този тумор Тиквата няма ли кой да го изреже най-после!?