Парапланеристи едва не „уцелиха” Джеймс Уорлик в Бургас

Двойка парапланеристи не успяха да „уцелят” посланика на САЩ Джеймс Уорлик на прощално парти снощи в Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Парапланеристи едва не „уцелиха” Джеймс Уорлик в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Нещо като начални/отправни точки/аспекти.", НАЛИИЙЙЙ. "НОВОГОВОР" и "ЕЗОПОВ" ЕЗИК, НАЛИИЙЙЙ.

Което мога -- Винаги ! (И пожалете мен-сиромаха -- през пет плета преплитам пустото му плетиво. ... Дано Тръгне ! )

Сбогом г-н Посланик, така и отидохте неразбран от нас, Българите - ни за шистовия газ, ни за енергийната независимост, ни за Шеврон, а камо ли за гейовете и лесбийките!!! Само с Боко май си паснахте-нали и двамата работите за "Фирмата"..... И честито повишение в йерархията . Афагнистано-пакистанския регион е основната суровинна база!!

Ако знаете каква кобра ви пращаме на негово място, щи ни се молите със свалени гащи да оставим този коафьор.

как един не каза нещо убаво за тоя убавец. Отива на отговорна работа в Пакистан и Афганистан. Там пращат на заточение, бе Уорлик, вашто правителство праща там тия, за които не иска да се сеща. Гледам, че досега имахте страхотни отношения и с двете страни, от тук нататък явно пък въобще не са ви приоритет. Що не вземеш и Рамбо от село Банкя, може да и е от полза, а и нас да отървеш от това недорезумение. Вие и двамата сте полуидио..., та поне ще направите един цял.

"Наистина, времето, прекарано тук - в България, беше изживяването на живота ми. За мен бе изключителна привилегия да работя в тази прекрасна страна". - Просто не осъзнава колко е прав. Дано тези му думи се чуят от повече хора, та кукловодите да престанат да пречат на Б-я да се развива в положителна насока.

Това са задължителните думи.

Свалям Ви шапка ! ( Колкото до запретването на ръкавите -- при мен-лично е отдавна 24ч/7дена на седмица. Минимум.)

Кукловодите да престанели да пречат на България да се развивала в положителна насока?! Те, кански усилия полагат, да ни вкарат в "правият път" на ВОЙНАТА и ЧАЛГАТА със скуиз, а чрез геноцид отиваме в по-добрия свят на Свети Петър. Обаче, Свети Иван Рилски, Петър Дънов, Слава Серюкова, Вангелия Гущерова, Вера Кучовска ... Михаил и Ева Михови се застъпват пред Господ - българина, "Царството Небесно" да се въдвори в България и най-сетне да настане мир сред х0рата (ед. ч. хоро = народ), мир в Света, МИР В ДУШИТЕ човешки.

По моите-собствени Книги -- просто имат Пълна Непрозрачност ( Кански-`умело` оркестрирана ! ) какво-що Става у Нас . ... Което ги кара да са ...ъ-ъъъъ... свръх-предпазливи (да речем ... за да не употребим едно по-така определение)

Спомняй си за България, когато талибаните те докопат и разбереш, че Господ обича България и е справедлив към враговете й!

Айде заминавай и ако обичаш повече не стъпвай тук! Но ако си мислите, че ще дойде по-хубав - лъжете се жестоко! Вълкът козината си мени, но нрава никога. Т.е. който и да дойде ще защитава интересите на САЩ и пак ще ни размахва пръстче да правим това, което им оттърва на САЩ! И така ще е докато не изберем родолюбиви държавници, които да имат дупе да казват "НЕ" на чуждите интереи и "ДА" на българските. И джеймс - внимавай с твърдите наркотици с Афганистан и Пакистан.

Да им се отнемат всички разрешителни. Да не могат да уцелят Уорлик.

Защо си отивате Ваше Превъзходителство? На кого ни оставяте? Кой ще ни напътства в борбата ни срещу Империята на Злото и за Енергийната Диверсификация? Ще ми е мъчно без Вас!!! Надявам се, там където отивате, да е по-хубаво и да сте по-щастлив!!! Б. Борисов гр. Банкя

Леле, как ми разкри партизанското име!!!

аиде г-н посланник, по живо по здраво и кои от кадето си е....останете си сас здаве!!!!!.. и на американците много здраве от нас!!.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Г-н Уорлик, по време на вашето пребиваване тук, все повече се затвърди мнението ми, че САЩ са една залязваща, но много опасна империя на злото. САЩ не са лидер, а главатар на шайка разбойници. Нямате нито интелектуален, нито морален потенциал, за да бъдете лидери на света. Не сте способни да решавате многобройните проблеми на света, напротив - вие ги умножавате, затова вие не сте полезни. Вие сте в състояние да унищожите света, но не и да го спасите. Все още не съм видял някаква полза от вашето "приятелство" и за нашата държава, но за сметка на това се сещам за много вреди от него. Дано по-скоро ви изритат и от Афганистан, и от Пакистан, а пък е крайно време и ние да проведем някой и друг референдум по отношение на някои неща, свързани с вас.

...съгласен!

+10

А ти имаш ли и бегла представа какво ще се случи с България ако САЩ престанат да бъдат световна сила? Ще станем или задунайска губерния на Русия, или вилает на Турция.

...веднага след като се сдушихме със световните бандити номер едно. Станахме пушечно месо за агресиите им, нахулиха ни кризи, наркотици, проституция, мизерия, ковчези и неграмотност. От такива "съюзници" светът лека полека се отърсва....ще се отърсим и ние!!!!

Опитай се да се освободиш от натрапените представи, иначе се превръщаш в зомби. Иди и виж какво прави Турция! Не съм някакъв измикяр, не съм им фен, но за 10-на години така са развили икономиката си, такъв подем имат, че не им трябва нито ЕС, нито Америка. Ако си забелязал, именно на подема си и правилната политика, ако не знаеш Турция и тази година е ВТОРА по подем и развитие ИКОНОМИКА В СВЕТА, се "репчат" и на САЩ, и на Израел, и на ЕС. Преди месец се върнах от Анадола - в представите ни - западнал край. Да - ама не. С всички хора с които говорих, а те не бяха малко - са ДОВОЛНИ от живота - работа колкото искаш и то за нормални пари - стига де не те мързи, пътища като слънце. Питам ги - абе 4,5 лева за бензин - как издържате - те ми се смеят - стига да искаш да работиш - пари има за всичко. Така че има поне 15-20 години докато догоним Турция.....

Като ни управляват САЩ защо само руските интереси са защитени-руско ядрено гориво,руски нефт,руска газ,мизерия и структура на държавата като Русия-корупция,мутри,политици и полицаи.Да не би крадеца да вика дръжте крадеца

...че намери нещо по-близо и по-евтино от руското!!! Като няма друго по-добро ще си траеш и....ще плащаш. Като лижеш краката на Запада между двата палеца - Русия ще си иска пазарни цени, разбира се. По-добре търговия и култура заедно с руснаците, отколкото войни и мизерия заедно с американците!

изпратиха гея,най -известните "българи"!!

Не си тръгвай Джейми!Кой ще води парада ни догодина?

Жорж Ганчев и Румяна Желева.... доста показно за нивото на компанията.....

Жалко...

Защо хабят парапланерите... развалени яйца и домати няма ли ;-)

Защо си отивате Ваше Превъзходителство? На кого ни оставяте? Ще ми е мъчно без Вас!!! Надявам се, там където отивате, да е по-хубаво и да сте по-щастлив!!! С уважение, Иванчо

Чий го дири този клоун още в България?!

Пу-у-у, как, пък, го пропуснаха?! И него, и всички бургаски гербаджийски отрепки.

На Добър Път, Джеймс ! ....Аз-лично Очаквам да Видя и Барак, и Камерън, и Оланд, и Испанеца, и Меркел (и други) ... както и чичо-Ни Перец ( Разчитам ти, Соломоне ! ) ...и Комшиите (и от Юг и от Север и от Запад) ... да-ааа и Вовката (от оттатък Черно Море) ... и кака-Ни Дилма, че и Китаеца : -- у Нас !!! ======== Та да се Разберем какво-що Ще Правим Всички Ние -- Хората от Тази Планета .

Така значи, парапланеристите са сирийци агенти на Хизбула, изпратени от Иран на терористична мисия.

"Очаквам, след 5-10 години, когато дойда отново, да видя една добре развита държава", заяви Уорлик. И аз се надявам, след настоящото търговско "сътрудничеството" с Колумбия и Афганистан да ни включи като търговски партньор за хероина си. За 23 години, само какви фамозни замъци и апетити се реализираха в България, направо "розови слонове". "след 5-10 години" ще имаме една развита територия за добив на "шевронов" газ, златодобив от "Денди" - крокодила, мургави българи и красиви гейове.

Хаха... Управляващите да се стягат щото след 5-10 години Уорлик ще дойде на проверка да види дали са развити, хаха...

Ворлик да не се притеснява. В Афганистан парапланериристите ще го уцелят, там няма да пропуснат!

супер готино казано!хахаха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

...орден "За освобождение на България" с розови панделки!!!